|
|
#4771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 62 część Zazdrośnic:D
Cytat:
A "Skrzypek" w ogole fajny jest ja lubie scene w karczmie - jak jeden solista spiewa na stole a potem balet tanczy i skacze po tym stole - swietnie sa ![]() i jeszcze lubie taniec z butelkami i akcje jak ruscy bija żydów (tymi ruskimi sa chlopcy z techniki ktorzy robia za statystow i wspolczuje kolejnego weekendu bez Cz ale pomysl, ze kazdy taki weekend przybliza cie do jego powrotu a moze na piwo chcesz z nami isc jutro? bo wybieramy sie po spektaklu dosc spora ekipa do "Koguta" ![]() majus a dobrze widzieliscie? bo obawialam sie, ze pierwszy rzad i z boku to bedzie slabo widac albo orkiestra bedzie zagluszac wszystko....
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2013-01-11 o 23:56 |
|
|
|
|
#4772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję za zaproszenie, ale jutro z bratem i bratową się zgadałam na wieczór ![]() co do widoczności to w ogóle rewelacja..pierwszy rząd był strzałem w 10 ![]() najlepsze było to, że cała akcja rozgrywała się na przeciwnej stronie sceny więc widziałyśmy wszystko lepiej niż niejedni po lewej stronie
|
|
|
|
|
#4774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciesze sie w takim razie ze wam sie podobalo i ze zadowoleni jestescie ![]() Szkoda ze trafiliscie na gorszego wykonawce Tewjego - wczoraj byl ten lepszy....
|
|
|
#4775 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Widzialam po Nim, ze cos kombinuje...jak rozstawalismy sie popoludniu, zaprosil mnie wieczorem na randke...przyjechal po mnie i pojechalismy na kolacje...pozniej poszlismy na spacer do parku...tam w naszym ulubionym miejscu poprosil, abym zamknela oczy (juz wiedzialam co sie swieci ), wzial mnie za reke i zapytal czy chce zostac pania Z...a na paluszku znalazl sie pierscien potem poszlismy jeszcze sie przejsc i wrocilismy do domow...Pamietam jak tej jesieni po raz pierwszy spadl snieg, bylismy w parku, powiedzialam mu, ze fajnie byloby zareczyc sie w takich warunkach, i tak tez sie stalo tylko troszke za malo sniegu jest
Edytowane przez margueri Czas edycji: 2013-01-12 o 00:11 |
|
|
|
|
#4776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pracę w Rzeszowie pewnie mogłabym znaleźć ale bez szans na mieszkanie z tżtem (a warunkiem są wcześniejsze zaręczyny) na pewno nie zostanę. Mam już dość wynajmowania mieszkań sam na sam z wszelkiej maści współlokatorami Cytat:
No to długo nie pozazdrościłaś
|
||
|
|
|
#4778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak romantycznie ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Cytat:
W sumie dlaczego? Chyba, że on mieszka w domu rodzinnym i robi problem z wynajmowania mieszkania itp...
|
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks surowy
|
|
|
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz też regularnie u mnie ,,pomieszkuje" i myślę, że wystarczy tej zabawy w dom na ciągle tych samych zasadach. Po prostu chcę już czegoś więcej. |
|
|
|
|
#4781 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=arrakis;38598540]piekne i romantyczne zareczyny
Cytat:
W tempie ekspresowym to sie stalo magia watku ;p;p;p hi Chyba nie padal snieg...i tak troszke pozniej sie powyglupialismy na sniegu, takie duze dzieci z nas ;p
|
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Margueri, gratulacje!!! ![]() Karola, kurczę, strasznie mi przykro... niestety, to częsta praktyka ![]() I klub
|
|
#4783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a P. mimo nieposiadania 5 sutków i niebycia Ryanem Goslingiem i tak jest ciacho Wczoraj oglądaliśmy film Droga. Polecam. Nie jest to jakieś megaarcydzieło, ale na pewno warto obejrzeć. Tylko smutny jest bardzo. I wypilismy butelkę wina, chyba dalej jestem wstawiona, a na gokarty muszę się zbierać
|
|
|
|
|
#4784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam trochę żałuję, że tak szybko zamieszkałam z TŻ (chociaż nie miałam niestety innego wyjścia, sytuacja nas do tego zmusiła), bo myślę, że ominęło mnie trochę w związku z randkami i innymi takimi i właśnie obawiam się, że teraz jest tak, że mieszkamy razem i przecież jest dobrze... no ale, cóż.Bądźmy cierpliwe
|
|
|
#4785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() długo nie byłaś zazdrośnicą ![]() gothka rozumiem Ciebie doskonale |
|
|
|
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
A czy ja się mogę pożaliiiiiiiiiiiiiić?
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Przede wszystkim - nie rozwiązałam sudoku na poziomie 9/10 i jestem rozczarowana ![]() A tak poważnie, to koszmarnie brakuje mi jazdy na moto naprawdę, wpadam w jakieś dziwne stany, nie myślałam, że to tak uzależnia. Codziennie się budzę z myślą, że do wiosny wciąż daleko, a ja wciąż nie sprzedałam moto i nie mam za co kupić nowego potem w drodze do pracy planuję, kiedy pojadę po kurtkę, kiedy przeczyszczę łańcuch, co zrobić z zasyfionym paliwem, czy nie wziąć się za poprawki lakiernicze... chyba potrzebuję specjalisty
|
|
#4789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba i mnie łapie
|
|
|
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
nie wiem czemu obie powieki mnie bolą![]() margueri Gratuluję Grunt to zdecydowany facet Śliczne zaręczyny![]() Justyś może zima w tym roku szybko minie
|
#4791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), odgłosu silnika, elastyczności, KURDE!!!Kasiu
|
|
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spoko już bliżej jak dalej i zima się skończy
|
|
|
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś trzeba myśleć pozytywnie
póki co zajmiesz się innymi sprawami
|
#4794 |
|
Rozeznanie
|
Hej.
Gocia doskonale Cię rozumiem. Mimo, że przeprowadzka tuż tuż, też mam cichą nadzieję, że zamieszkamy razem jako narzeczeni... Jakoś tak, nie wiem, ciężko to wyjaśnić, czuła bym się lepiej chyba Nie mam jakichś myśli, że mieszkanie z chłopakiem to coś złego, ale czasem boję się, że przez to, że będziemy żyć jak małżeństwo on odwlecze wszystko, no bo teoretycznie i tak nic ślub nie zmieni Zdecydowaną większość czasu nie rozmyślam na ten temat, bo jest między nami cudownie, ale czasem zastanawiam się na co on czeka... Tydzień temu spotkałam kuzynkę M., która pogratulowała mi, bo wspomniał jej, że chciałby się ze mną ożenić w 2014 i chyba myślała, że się już zaręczyliśmy... Kurde na co on czeka.
|
|
#4795 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zastanawiałam się nad tym burżua, ale zamowilam rimmela match perfection 010. wydaje się bardzo jasnyo jaaa to już ten etap wybierzcie dobrze kontaktyCytat:
Cytat:
Cytat:
ile jeszcze dni zostało?Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Po 3 tygodniach
|
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem zdania
Jak facet chcę to oświadczy się nie zależnie od tego czy mieszka z dziewczyną czy nie.
|
#4799 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ważne, że jest i mam pewność, że bardzo mnie kocha A gdybyście widziały jak przejmuje się wystrojem mieszkania! Wszystko inne przyjdzie z czasem
|
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
kasiu, zależy. mój powiedział, że nie chce się oswiadczać jak mieszkamy osobno. że nie wyobraża sobie, że po zaręczynach on mieszka u mamusi, a ja u swojej mamusi
nie wiem co o tym myśleć, ale poniekąd to rozumiem |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.

opera była fantastyczna, a charakteryzacje jej autorstwa zwalały z nóg..byłam z brata dziewczyną i jej siostrą i wszytskie 3 byłyśmy pod ogromnym wrażeniem..okazało się, że te charakteryzacje, które zrobily na nas największe wrażenie robiła właśnie arra więc 

jest mi źle, bo kolejny weekend jest poza zasięgiem..ehh..
ale pomysl, ze kazdy taki weekend przybliza cie do jego powrotu

Łososia solisz, pieprzysz, wrzucasz na kilka minut na grilla. Jak jest gotowy układasz na sałacie (mix sałat z rukolą, pomidorki koktajlowe, oliwki), skrapiasz cytryną i polewasz dressingiem musztardowo-miodowym (oliwa, łyżeczka miodu, łyżka musztardy, sól, pieprz). Na wierzch starła trochę parmezanu.
01.08.2013
15.08.2014
), wzial mnie za reke i zapytal czy chce zostac pania Z...a na paluszku znalazl sie pierscien 

potem w drodze do pracy planuję, kiedy pojadę po kurtkę, kiedy przeczyszczę łańcuch, co zrobić z zasyfionym paliwem, czy nie wziąć się za poprawki lakiernicze... chyba potrzebuję specjalisty
zastanawiałam się nad tym burżua, ale zamowilam rimmela match perfection 010. wydaje się bardzo jasny