62 część Zazdrośnic:D - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-11, 23:54   #4771
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis
Dot.: 62 część Zazdrośnic:D

Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość

to tak na szybko.. Arra jest cudowna i sprawiła, że dzisiaj się naprawdę wyluzowałam i poczułam się dobrze opera była fantastyczna, a charakteryzacje jej autorstwa zwalały z nóg..byłam z brata dziewczyną i jej siostrą i wszytskie 3 byłyśmy pod ogromnym wrażeniem..okazało się, że te charakteryzacje, które zrobily na nas największe wrażenie robiła właśnie arra więc
jeszcze raz Ci dziękuję

dzisiaj minął 50 dzień od momentu gdy Cz. wyjechał jest mi źle, bo kolejny weekend jest poza zasięgiem..ehh..
ciesze sie kochana, ze wam sie podobalo, zarowno spektakl jak i moje charakteryzacje

A "Skrzypek" w ogole fajny jest ja lubie scene w karczmie - jak jeden solista spiewa na stole a potem balet tanczy i skacze po tym stole - swietnie sa
i jeszcze lubie taniec z butelkami i akcje jak ruscy bija żydów (tymi ruskimi sa chlopcy z techniki ktorzy robia za statystow

i wspolczuje kolejnego weekendu bez Cz ale pomysl, ze kazdy taki weekend przybliza cie do jego powrotu

a moze na piwo chcesz z nami isc jutro? bo wybieramy sie po spektaklu dosc spora ekipa do "Koguta"

majus a dobrze widzieliscie? bo obawialam sie, ze pierwszy rzad i z boku to bedzie slabo widac albo orkiestra bedzie zagluszac wszystko....

Edytowane przez arrakis
Czas edycji: 2013-01-11 o 23:56
arrakis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 00:01   #4772
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Byou fajne zakupy, szczególnie rożek

Aleks akurat to jest najłatwiejszy z łatwych Łososia solisz, pieprzysz, wrzucasz na kilka minut na grilla. Jak jest gotowy układasz na sałacie (mix sałat z rukolą, pomidorki koktajlowe, oliwki), skrapiasz cytryną i polewasz dressingiem musztardowo-miodowym (oliwa, łyżeczka miodu, łyżka musztardy, sól, pieprz). Na wierzch starła trochę parmezanu.
To jeszcze mi powiedz tak dla pewności ten łosoś ma być surowy nie jakiś wędzony na zimno. Prawda? Bo zawsze jak robiłam jakieś makarony czy coś to z wędzonym właśnie.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 00:01   #4773
majasn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
ciesze sie kochana, ze wam sie podobalo, zarowno spektakl jak i moje charakteryzacje

A "Skrzypek" w ogole fajny jest ja lubie scene w karczmie - jak jeden solista spiewa na stole a potem balet tanczy i skacze po tym stole - swietnie sa
i jeszcze lubie taniec z butelkami i akcje jak ruscy bija żydów (tymi ruskimi sa chlopcy z techniki ktorzy robia za statystow

i wspolczuje kolejnego weekendu bez Cz ale pomysl, ze kazdy taki weekend przybliza cie do jego powrotu

a moze na piwo chcesz z nami isc jutro? bo wybieramy sie po spektaklu dosc spora ekipa do "Koguta"

majus a dobrze widzieliscie? bo obawialam sie, ze pierwszy rzad i z boku to bedzie slabo widac albo orkiestra bedzie zagluszac wszystko....
scena w karczmie bardzo mi się podobała, w ogóle ten balet wymiatała, strasznie mi się podobało jak oni chórem śpiewali..taka moc wtedy była

dziękuję za zaproszenie, ale jutro z bratem i bratową się zgadałam na wieczór

co do widoczności to w ogóle rewelacja..pierwszy rząd był strzałem w 10
najlepsze było to, że cała akcja rozgrywała się na przeciwnej stronie sceny więc widziałyśmy wszystko lepiej niż niejedni po lewej stronie
majasn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 00:04   #4774
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
scena w karczmie bardzo mi się podobała, w ogóle ten balet wymiatała, strasznie mi się podobało jak oni chórem śpiewali..taka moc wtedy była

dziękuję za zaproszenie, ale jutro z bratem i bratową się zgadałam na wieczór

co do widoczności to w ogóle rewelacja..pierwszy rząd był strzałem w 10
najlepsze było to, że cała akcja rozgrywała się na przeciwnej stronie sceny więc widziałyśmy wszystko lepiej niż niejedni po lewej stronie
no balet jest super

ciesze sie w takim razie ze wam sie podobalo i ze zadowoleni jestescie

Szkoda ze trafiliscie na gorszego wykonawce Tewjego - wczoraj byl ten lepszy....
Stary 2013-01-12, 00:09   #4775
margueri
Zadomowienie

Cytat:
margueri gratuluję pokaż pierścień i zdaj relację

claris wow, super to teraz będziesz szaleć z aranżacją wnętrz
Postanowilismy dzisiejszy dzien spedzic razem (male swieto)...bez pracy, problemow, obowiazkow (i prawie nam sie udalo).
Widzialam po Nim, ze cos kombinuje...jak rozstawalismy sie popoludniu, zaprosil mnie wieczorem na randke...przyjechal po mnie i pojechalismy na kolacje...pozniej poszlismy na spacer do parku...tam w naszym ulubionym miejscu poprosil, abym zamknela oczy (juz wiedzialam co sie swieci ), wzial mnie za reke i zapytal czy chce zostac pania Z...a na paluszku znalazl sie pierscien potem poszlismy jeszcze sie przejsc i wrocilismy do domow...
Pamietam jak tej jesieni po raz pierwszy spadl snieg, bylismy w parku, powiedzialam mu, ze fajnie byloby zareczyc sie w takich warunkach, i tak tez sie stalo tylko troszke za malo sniegu jest

M&B

"Małżeństwo to diament szlifowany całe życie"
A.R.

Rolki - przejechane ok 20 km (2/28(17))

Edytowane przez margueri
Czas edycji: 2013-01-12 o 00:11
margueri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 00:12   #4776
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez margueri Pokaż wiadomość
Postanowilismy dzisiejszy dzien spedzic razem (male swieto)...bez pracy, problemow, obowiazkow (i prawie nam sie udalo).
Widzialam po Nim, ze cos kombinuje...jak rozstawalismy sie popoludniu, zaprosil mnie wieczorem na randke...przyjechal po mnie i pojechalismy na kolacje...pozniej poszlismy na spacer do parku...tam w naszym ulubionym miejscu poprosil, abym zamknela oczy (juz wiedzialam co sie swieci ), wzial mnie za reke i zapytal czy chce zostac pania Z...a na paluszku znalazl sie pierscien potem poszlismy jeszcze sie przejsc i wrocilismy do domow...
Pamietam jak w tym roku po raz pierwszy spadl snieg, bylismy w parku, powiedzialam mu, ze fajnie byloby zareczyc sie w takich warunkach, i tak tez sie stalo tylko troszke za malo sniegu jest
piekne i romantyczne zareczyny idealne
Stary 2013-01-12, 00:12   #4777
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Napisane przez Jovisse Pokaż wiadomość
To coś pogmatwałam, wybacz 70 km... Co to jest 70 km Rzeszów jest całkiem przyjemnym miastem, i na pewno też pracę byś mogła znaleźć Warto to przemyśleć wg mnie
70 km to i dużo i mało. Bilety też niestety kosztują...
Pracę w Rzeszowie pewnie mogłabym znaleźć ale bez szans na mieszkanie z tżtem (a warunkiem są wcześniejsze zaręczyny) na pewno nie zostanę. Mam już dość wynajmowania mieszkań sam na sam z wszelkiej maści współlokatorami

Cytat:
Dziewczyny przeczytac wszystkie strony to jest nie lada wyzwanie ;p
Wrocilam z randki...i mam cos na paluszku
Gratuluję No to długo nie pozazdrościłaś
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 00:16   #4778
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
Pamietam jak tej jesieni po raz pierwszy spadl snieg, bylismy w parku, powiedzialam mu, ze fajnie byloby zareczyc sie w takich warunkach, i tak tez sie stalo tylko troszke za malo sniegu jest

I tak romantycznie i pewnie padał śnieg i w ogóle było pięknie aaacchhh...

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
70 km to i dużo i mało. Bilety też niestety kosztują...
Pracę w Rzeszowie pewnie mogłabym znaleźć ale bez szans na mieszkanie z tżtem (a warunkiem są wcześniejsze zaręczyny) na pewno nie zostanę. Mam już dość wynajmowania mieszkań sam na sam z wszelkiej maści współlokatorami
No ja bym raczej tylko brała pod uwagę zamieszkanie razem... Czyli dobrze zrozumiałam, nie zamieszkasz z TŻ póki Ci się nie oświadczy, tak? W sumie dlaczego? Chyba, że on mieszka w domu rodzinnym i robi problem z wynajmowania mieszkania itp...
Stary 2013-01-12, 00:23   #4779
carmelova
Zakorzenienie

Aleks surowy
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 00:30   #4780
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
No ja bym raczej tylko brała pod uwagę zamieszkanie razem... Czyli dobrze zrozumiałam, nie zamieszkasz z TŻ póki Ci się nie oświadczy, tak? W sumie dlaczego? Chyba, że on mieszka w domu rodzinnym i robi problem z wynajmowania mieszkania itp...
Niemal cały pierwszy rok naszego związku mieszkaliśmy razem. Ja mieszkałam wtedy w akademiku ale współlokatorkę widywałam bardzo rzadko, bo ciągle była u któregoś ze swoich chłopaków więc mieszkał ze mną tż.
Teraz też regularnie u mnie ,,pomieszkuje" i myślę, że wystarczy tej zabawy w dom na ciągle tych samych zasadach. Po prostu chcę już czegoś więcej.
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 00:31   #4781
margueri
Zadomowienie

[QUOTE=arrakis;38598540]piekne i romantyczne zareczyny idealne [/QU'OTE]

Cytat:

Gratuluję No to długo nie pozazdrościłaś
Cytat:
I tak romantycznie i pewnie padał śnieg i w ogóle było pięknie aaacchhh...[COLOR="Silver"]
Planowalam "powrot" do Was od kilku ladnych miesiecy, ale...
W tempie ekspresowym to sie stalo magia watku ;p;p;p hi
Chyba nie padal snieg...i tak troszke pozniej sie powyglupialismy na sniegu, takie duze dzieci z nas ;p

M&B

"Małżeństwo to diament szlifowany całe życie"
A.R.

Rolki - przejechane ok 20 km (2/28(17))
margueri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 08:11   #4782
justyna_dt
Zakorzenienie

Dobry

Margueri, gratulacje!!! magia wątku
Karola, kurczę, strasznie mi przykro... niestety, to częsta praktyka

I klub

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 09:21   #4783
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Impreza z nowymi współlokatorkami Jutro przewożę część rzeczy, a definitywnie w czwartek.

Aaaa pisałam Ci, że mi się śniłaś? Mówiłaś, że Twój luby Ci oświadczył, że zwiększył budżet na pierścionek do 2200 zł Bo znalazł idealny w takiej cenie. Wyglądał podobnie jak ten: http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,1,2,4707
I pokazałaś mi nowe zdjęcie P., który wyglądał ciachowato, jak połaczenie Bradleya Coopera z Ryanem Goslingiem
nie mówiłaś. dobry sen a P. mimo nieposiadania 5 sutków i niebycia Ryanem Goslingiem i tak jest ciacho

Wczoraj oglądaliśmy film Droga. Polecam. Nie jest to jakieś megaarcydzieło, ale na pewno warto obejrzeć. Tylko smutny jest bardzo.
I wypilismy butelkę wina, chyba dalej jestem wstawiona, a na gokarty muszę się zbierać
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 09:36   #4784
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
Niemal cały pierwszy rok naszego związku mieszkaliśmy razem. Ja mieszkałam wtedy w akademiku ale współlokatorkę widywałam bardzo rzadko, bo ciągle była u któregoś ze swoich chłopaków więc mieszkał ze mną tż.
Teraz też regularnie u mnie ,,pomieszkuje" i myślę, że wystarczy tej zabawy w dom na ciągle tych samych zasadach. Po prostu chcę już czegoś więcej.
Rozumiem, kolejny etap związku. Chociaż nie uważam, by mieszkanie ze sobą po, a przed zaręczynami się jakoś różniło, to jednak wiadomo, że chodzi o pewną deklarację. No i zapewne po zamieszkaniu razem będzie mu jeszcze trudniej podjąć taką decyzję, no bo... przecież mieszkacie już razem i on w zasadzie niczego więcej nie potrzebuje...

Ja tam trochę żałuję, że tak szybko zamieszkałam z TŻ (chociaż nie miałam niestety innego wyjścia, sytuacja nas do tego zmusiła), bo myślę, że ominęło mnie trochę w związku z randkami i innymi takimi i właśnie obawiam się, że teraz jest tak, że mieszkamy razem i przecież jest dobrze... no ale, cóż.
Bądźmy cierpliwe
Stary 2013-01-12, 09:44   #4785
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
gratulacje
długo nie byłaś zazdrośnicą

gothka rozumiem Ciebie doskonale

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 09:48   #4786
justyna_dt
Zakorzenienie

A czy ja się mogę pożaliiiiiiiiiiiiiić?

Stary 2013-01-12, 09:48   #4787
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
A czy ja się mogę pożaliiiiiiiiiiiiiić?
dawaj

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2013-01-12, 09:51   #4788
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość
dawaj

Przede wszystkim - nie rozwiązałam sudoku na poziomie 9/10 i jestem rozczarowana

A tak poważnie, to koszmarnie brakuje mi jazdy na moto naprawdę, wpadam w jakieś dziwne stany, nie myślałam, że to tak uzależnia. Codziennie się budzę z myślą, że do wiosny wciąż daleko, a ja wciąż nie sprzedałam moto i nie mam za co kupić nowego potem w drodze do pracy planuję, kiedy pojadę po kurtkę, kiedy przeczyszczę łańcuch, co zrobić z zasyfionym paliwem, czy nie wziąć się za poprawki lakiernicze... chyba potrzebuję specjalisty

Stary 2013-01-12, 09:54   #4789
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:

Przede wszystkim - nie rozwiązałam sudoku na poziomie 9/10 i jestem rozczarowana

A tak poważnie, to koszmarnie brakuje mi jazdy na moto naprawdę, wpadam w jakieś dziwne stany, nie myślałam, że to tak uzależnia. Codziennie się budzę z myślą, że do wiosny wciąż daleko, a ja wciąż nie sprzedałam moto i nie mam za co kupić nowego potem w drodze do pracy planuję, kiedy pojadę po kurtkę, kiedy przeczyszczę łańcuch, co zrobić z zasyfionym paliwem, czy nie wziąć się za poprawki lakiernicze... chyba potrzebuję specjalisty
spokojnie mój TŻ ma tak samo to zaczyna Ci wchodzić w krew ja sama wczoraj marudziałam TŻ że pojechałabym na jakiś zlocik chyba i mnie łapie

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2013-01-12, 10:11   #4790
kasia0912
Zakorzenienie

Dobry nie wiem czemu obie powieki mnie bolą

margueri Gratuluję Grunt to zdecydowany facet Śliczne zaręczyny

Justyś może zima w tym roku szybko minie

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 10:11   #4791
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość
spokojnie mój TŻ ma tak samo to zaczyna Ci wchodzić w krew ja sama wczoraj marudziałam TŻ że pojechałabym na jakiś zlocik chyba i mnie łapie
Rany, to jest straszne... ogólnie klimatów motocyklowych mi nie brakuje z racji towarzystwa, mimo tego, że nie ma sezonu, to rozmowa zawsze jakoś schodzi na moto w którymś momencie. Brakuje mi po prostu jazdy, takiej żywej, prawdziwej jazdy. Brakuje mi wibracji ( ), odgłosu silnika, elastyczności, KURDE!!!
Kasiu no może, chociaż różnie to bywa... na razie się nie zapowiada

Stary 2013-01-12, 10:13   #4792
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
Rany, to jest straszne... ogólnie klimatów motocyklowych mi nie brakuje z racji towarzystwa, mimo tego, że nie ma sezonu, to rozmowa zawsze jakoś schodzi na moto w którymś momencie. Brakuje mi po prostu jazdy, takiej żywej, prawdziwej jazdy. Brakuje mi wibracji ( ), odgłosu silnika, elastyczności, KURDE!!!
Kasiu no może, chociaż różnie to bywa... na razie się nie zapowiada
wśród motocyklistów to normalne mój TŻ też już bym chciał jeździć ja też więc nie jesteś dziwna spoko już bliżej jak dalej i zima się skończy

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2013-01-12, 10:18   #4793
kasia0912
Zakorzenienie

Justyś trzeba myśleć pozytywnie póki co zajmiesz się innymi sprawami

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2013-01-12, 10:33   #4794
Maalini
Rozeznanie

Hej.

Gocia
doskonale Cię rozumiem. Mimo, że przeprowadzka tuż tuż, też mam cichą nadzieję, że zamieszkamy razem jako narzeczeni... Jakoś tak, nie wiem, ciężko to wyjaśnić, czuła bym się lepiej chyba Nie mam jakichś myśli, że mieszkanie z chłopakiem to coś złego, ale czasem boję się, że przez to, że będziemy żyć jak małżeństwo on odwlecze wszystko, no bo teoretycznie i tak nic ślub nie zmieni
Zdecydowaną większość czasu nie rozmyślam na ten temat, bo jest między nami cudownie, ale czasem zastanawiam się na co on czeka... Tydzień temu spotkałam kuzynkę M., która pogratulowała mi, bo wspomniał jej, że chciałby się ze mną ożenić w 2014 i chyba myślała, że się już zaręczyliśmy... Kurde na co on czeka.
Stary 2013-01-12, 10:42   #4795
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość

no coś Ty. ja też jestem biała, a jakoś nie mam tego problemu. max factor lasting performance ma b. jasny odcień, tak samo revlon colorstay, a teraz zamówiłam sobie bourjois healthy mix też najjaśniejszy, ale jeszcze go nie dostałam

Dzisiaj na budowę weszli elektrycy i musimy decydować gdzie chcemy mieć gniazdka i włączniki w całym domu, czadzior, coraz bardziej zaczyna mi się to podobać
miałam te max factor najjaśniejszy i color stay też. niestety ja jestem jeszcze bielsza. szczególnie zimą zastanawiałam się nad tym burżua, ale zamowilam rimmela match perfection 010. wydaje się bardzo jasny

o jaaa to już ten etap wybierzcie dobrze kontakty ja się nie zastanowilam dobrze i teraz mi brakuje kontaktow
Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość

Kasia oja tam, może być mały a wariat

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
właśnie a propo Co sądzicie o kuchni indukcyjnej? Warto ją mieć? bo też muszę zdecydować
jestem na tak mamy i jestem zadowolona
Cytat:
Dziewczyny przeczytac wszystkie strony to jest nie lada wyzwanie ;p
Wrocilam z randki...i mam cos na paluszku
gratuluję
Cytat:

dzisiaj minął 50 dzień od momentu gdy Cz. wyjechał jest mi źle, bo kolejny weekend jest poza zasięgiem..ehh..
ile jeszcze dni zostało?
Cytat:

Ja tam trochę żałuję, że tak szybko zamieszkałam z TŻ (chociaż nie miałam niestety innego wyjścia, sytuacja nas do tego zmusiła), bo myślę, że ominęło mnie trochę w związku z randkami i innymi takimi i właśnie obawiam się, że teraz jest tak, że mieszkamy razem i przecież jest dobrze... no ale, cóż.
Bądźmy cierpliwe
po jakim czasie związku zamieszkaliście razem?
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 10:48   #4796
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maalini Pokaż wiadomość
Hej.

Gocia
doskonale Cię rozumiem. Mimo, że przeprowadzka tuż tuż, też mam cichą nadzieję, że zamieszkamy razem jako narzeczeni... Jakoś tak, nie wiem, ciężko to wyjaśnić, czuła bym się lepiej chyba Nie mam jakichś myśli, że mieszkanie z chłopakiem to coś złego, ale czasem boję się, że przez to, że będziemy żyć jak małżeństwo on odwlecze wszystko, no bo teoretycznie i tak nic ślub nie zmieni
Zdecydowaną większość czasu nie rozmyślam na ten temat, bo jest między nami cudownie, ale czasem zastanawiam się na co on czeka... Tydzień temu spotkałam kuzynkę M., która pogratulowała mi, bo wspomniał jej, że chciałby się ze mną ożenić w 2014 i chyba myślała, że się już zaręczyliśmy... Kurde na co on czeka.
Może na odpowiedni moment? Mój luby też stwierdził, że się chce ze mną ożenić w 2014 roku i też nie wiem na co czeka. Ale widocznie ma jakiś powód

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
po jakim czasie związku zamieszkaliście razem?
Po 3 tygodniach
Stary 2013-01-12, 10:52   #4797
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:

Po 3 tygodniach
a to faktycznie szybko. ale skoro sytuacja Was do tego zmusiła, to nie ma co rozmyślać co by było gdyby
Stary 2013-01-12, 10:54   #4798
kasia0912
Zakorzenienie

Ja jestem zdania Jak facet chcę to oświadczy się nie zależnie od tego czy mieszka z dziewczyną czy nie.

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2013-01-12, 10:55   #4799
Maalini
Rozeznanie

Cytat:
Może na odpowiedni moment? Mój luby też stwierdził, że się chce ze mną ożenić w 2014 roku i też nie wiem na co czeka. Ale widocznie ma jakiś powód
Czasem człowiek ma gorszy dzień i sobie jakieś smuty wkręca
Ważne, że jest i mam pewność, że bardzo mnie kocha A gdybyście widziały jak przejmuje się wystrojem mieszkania! Wszystko inne przyjdzie z czasem
Stary 2013-01-12, 11:01   #4800
peach_passion
Zakorzenienie

kasiu, zależy. mój powiedział, że nie chce się oswiadczać jak mieszkamy osobno. że nie wyobraża sobie, że po zaręczynach on mieszka u mamusi, a ja u swojej mamusi
nie wiem co o tym myśleć, ale poniekąd to rozumiem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości