|
|
#4891 | |
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Cytat:
2.ja sie ostatnio zaczęłam intensywnie zastanawiać nad grubymi legginsami u mnie w robo noszą je wyłącznie kobitki po czterdziestce ale botoksa se nie zrobię , skorzystam z eklektyzmu obyczajowego , że fszystko można ![]() tyle że nie miałabym co do nich założyć , więc w perspektywie konieczności nabywania wszystkich nowych gór chyba się nie zdecyduję Aaaaa , szczyt z legginsami i botoksem
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wojnę polsko ruską też zmęczyłam ![]() grube leggi b. fajne ma Marilyn a na botoks mnie nie stać (i się boję ) zresztą jak już to bym se lipolizę iniekcyjną szczeliła
|
|
|
#4893 | ||
|
BAN stały
|
Ja się zastanawiam nad Pati i Cherry. A, bo się nie chwaliłam sukienką z NL (dolny rząd, druga od prawej)- mam do niej taki cieniutki ćwiekowany pasek i Cherry by mi pasowała Taki oto ałtfit sobie wymyśliłam na urodziny V.
|
||
|
|
|
#4895 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale padło na Adę ćwieki
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2013-01-11 o 21:51 |
|||
|
|
|
#4896 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
do wojny nie podchodziłam nawet , bo żuli na co dzień mam dostatecznie dużo w rozmaitych wydaniach ![]() 2.musze się rozejrzeć , dzidzia piernik numer dwa 3.ja bym se opadające powieki podciągła , ale też mnie nie stać , najwyżej klamerek do bielizny używać bende dekupażem gustownie zdobionych poza tym nie mam złudzeń , że cokolwiek by mi pomogło
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4897 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4898 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#4899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
życie ![]() 2.nie no same leggi jeszcze nie pierniczą 3.a zamiast klamerków może lepiej plasterki ![]() Parabel wespólnie ubiłyśmy bar
|
|
|
#4900 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4901 |
|
grozi wypollizowaniem
|
czy wy mowicie o greyu?
![]() co do wojny to nie czytalam ale film był super ![]() własnie-chyba se przeczytam ![]() co do ksiazek które trzeba znac to ja np odpadłam na mechanicznej pomaranczy, nie dałam rady
|
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() wróciłam z Hobbita, podobał mi sie (faktycznie fabularna kalka LOTR, jak czytałam książki nie odniosłam takiego wrażenia ) aczkolwiek nadal nie widzę tego w trzech częściach, bo jeśli mnie pamięć nie myli po pierwszej części już jesteśmy w połowie książki ![]() Ideu Was przelecieć
|
|
|
|
#4903 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja w ten sposób myje zempy od jakis 2 tygodni dopiero ![]() ![]() pozatym ja nie szczotkuje duzo tylko tyle co trzeba, nitkuje raz na ruski rok, i dziąsła nawet nie dotykam, nacieram bo mi kazano,i robie to palcem, płukam bo to specjalna płukanka na dziąsła które mam akurat chore pozatym standartowa higiena jamy ustnej u dorosłego człowieka to nitkowanie+ szczotkowanie+płukanie a szczotkowanie jesli sie na korony lub implanty powinno trwac kilkakrotnie dłuzej niz zwykłe i byc robione zpecjalną szczoteczką miedzyzembową, ja takiej nie mam ( tylko taką lipną do szczoty elektrycznej) ale chyba zanabędę
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-01-11 o 23:11 |
|
|
|
|
#4904 | |
|
|
Cytat:
Mam nadzieje, że pomoże
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4905 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a ja wiem to wadliwe geny
|
|
#4906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę zę znów temat męskiej higieny na tapecie ![]() mój jak już pisałam kiedyś myje się 2 razy dziennie a zęby to chyba z 5 razy, w każdym razie nie nadążam pasty kupować (i zeskrobywać z umywalki resztek pasty - tego sie nie da oduczyć ) Melk fajna sukienka Flo gratuluję ćwiekowej torebki
|
|
|
|
|
#4907 |
|
|
|
|
|
#4908 |
|
Nindżopesz
|
Melk gratuluje kiecki, A calej reszcie gratuluje czystych TZtow ![]() Czas spac bo jesc sie chce, moze mi sie przysni cos ciekawego. Dzisiaj mi sie snilo, ze pojechalismy na wywczasy w jakies dziwne miejsce pelne wapiennych skalek, po ktorych nie mozna bylo chodzic poniewaz sie strasznie kruszyly. Miedzy skalkami byly jeziorka z wrzaca woda wiec nie mozna bylo w nich plywac. I tak zesmy sie nudzili nie mogac nic robic ani zwiedzac... |
|
|
|
#4909 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie sie śnił dziś Did, w sensie ze go urodziłam, ale tak znienacka, bez uprzedniej ciąży moje instynkty już mi psychikę ryją ![]() znad kawy |
|
|
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
Druga? Nie może być....
Przyszłam podzielić się swoim zmieszaniem- uprawiam sobie w kuchni szmating, w pewnym momencie odwracam się, a tu współlokator, w samych gaciach ![]() Nie wiem, może w innych komunach mieszkalnych to normalne, ale mnie zamurowało, tym bardziej, że nasz codzienny kontakt ogranicza się do "cześć" |
|
|
|
#4912 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a ja właśnie wszędzie czytam że elda się tak lekko nie pozbędę i nie rozjaśnię... co tu robić, włosy odrastają, malowałam prawie miesiąc temu a tu ostatnio coraz więcej ludzi się pyta czy dopiero od fryzjera wyszłam chuop mnie w święta widział i nie zauważył, dopiero przedwczoraj na zdjęciu załapał, że inaczej ![]() wypłowieją na słońcu czy nie ma raczej szans? wydaje mi się, że za ciemno jest ![]() Cytat:
poza tym ja mam tak ściśnięte zęby w paszczy, że pomiędzy niektórymi nitka nie przejdzie, a nie raz utknęła i sie urwała ![]() wyciągać taki kawałek to jest koszmar i wrażenie że wyjdzie, ale z huśtającymi się zębami ![]() 2. a co te szczoteczki robią, poza tym, że super soft i małe? ![]() ja mam problem z dostępem do ósemek (mało miejsca w paszczy) - może też potrzebuję? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ex aż z łóżka wyskoczył, jak go język od imbiru (czy czegoś) zaczął piec ![]() ---- śniła mi się ex-praca... że stałam z podaniem w kolejce na zamarzniętej hali, był też basen w którym pływali kierownicy. ale tuż przed moją koleją rozmyśliłam się i wyszłam. po drodzę spotkałam kierownika innego działu i ten powiedział, że chce mnie u siebie ![]() ale ten zamiast zajmować się pracą, w gabinecie uprawiał genetycznie zmodyfikowane warzywka, w plastikowej misce, bez ziemi, w samej wodzie. młode buraczane liście były pychaaa ![]() zaraz przyjdzie Xiunc
|
|
#4913 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello, na śniadanie mam kbnsy, odkryłam przepyszne w Biedrze
![]() Zasypało nas, nienawidzę zimy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie, nie tylko nie Ona
![]() Kiedyś i na Twojego przyjdzie pora ![]() Wczoraj miałam je w ręce i nie wzięłam ![]() Polly kupiłam te szczoteczki Fajne są ale malutkie bardzo i mięciutkie
|
#4915 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
O te mi chodzi.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i dlatego zrezygnowałam z nitkowania, bo zawsze tryskałam krwią po ![]() u mnie w poniedziałek będzie, muszę pożyczyć od rodziców stosowne akcesoria bo nie mam nic a my dziś jedziemy do mojej kuzynki, trochę drogi do pokonania mamy i znów w takich kijowych warunkach trza będzie jechać ![]() ja już tak bardzo chcę wiosnę
|
|
|
|
|
#4917 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
chyba zanabede takie profesjonalne szczoteczki miedzyzębalne, bo po dokłądnej analizie swego uzębienia doszłam do wniosku ze ostatnie 10 ognisk prochnicy było w przestcheniach miedzyzebowych... wiec chociaz z tym moge sprobowac walczyc w domu, na reszte problemów za bardzo nic nie poradze
|
|
|
#4918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Normalnie te szczoteczki na all kosztują 28 coś, powiedziałam to a Pan mi policzył mniej ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
|
|
#4919 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
pierwsze słyszęCytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- a propos higieny, może przesadnie higieniczna nie jestem bo nie szoruję się od stóp do głów 3 razy dziennie, ale wczoraj wieczorem dzielnie wzięłam prysznic w zimnej wodzie bo była awaria takie momenty uczą nas doceniać zwykłe rzeczy, jak gorąca woda w kranie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2013-01-12 o 14:00 |
||||
|
|
|
#4920 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
2. wmówic se można wszystko ![]() Cytat:
może sprawdzeu ![]() Cytat:
Cytat:
ale to u nas nie chwyci, chwilowy szał - zn ludzie tego amsowo nei kupujo - wciska im sie ale nie biero Cytat:
Cytat:
nom to jest nie do przeskoczenia Cytat:
oj nie wszystko cytłam
|
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

u mnie w robo noszą je wyłącznie kobitki po czterdziestce 

wojnę polsko ruską też zmęczyłam 

)

nom to jest nie do przeskoczenia