|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia Wymiata - Nowe otwarcie
Pamietacie moje wybrakowane Gris Clair ?
Kokai zachowalo sie bardzo ładnie, dostalam rabat 40 zł na nastepne zakupy tym sopsobem, przyleci do mnie, kolejny flakon Gris Clair, tym razem tester, za 101,55zl ale fajnie
|
#4442 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() Czyli Figar zjadł ciastko i ma ciastko
|
|
#4443 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Caly dom by obudziła maupa ![]() Świetne ![]() A jak Twoj Chrupuś? Cytat:
Patrz...nie ma to jednak jak porządna firma . Zawsze mogli sie wdać w dyskusję że \wszystko ok bylo i wogle probować się wykręcić....No ![]() I tak powinno byc
|
||
|
|
|
#4444 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Figarrku, super
![]() ...żeby się tak i ta ta moja zachowała...
|
|
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Ale fajnie, Aśko
|
|
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
A co napisałaś do niej? Ja kiedyś nieświadomie sprzedalam dziewczynie przeterminowany produkt na all...napisała do mnie po miesiącu, że to jest po terminie, bo sprawdzała kod.. A nie napisałą wcześniej, bo odlożyla do szafki, poleżakowało i jak postanowila odsprzedać to sprawdziła, bo nie chciała nikogo w bląd wprowadzić ....bosz...jak mi glupio wtedy było... Oddalam jej kase i kazalam stary produkt zatrzymać, wyrzucić, czy co tam chce zrobić.. Oby u Ciebie tez się zwrotem kasy skończyło
|
|
|
|
#4447 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
ale sie ciesze Justys, no o tym tez myslalam zrobilam zdjecia zaraz po otwarciu paczki, ale wiadomo, gdyby chcieli, to by sie wypierali i tyle by bylo Małgoś, mam nadzieje, ze zachowa sie ok
|
#4448 |
|
niecnotliwa dziewica
|
No właśnie napisałam mniej więcej tak, jak ta Twoja Kupująca - że po przetestowaniu i porównaniu z innymi flakonami tego samego zapachu, okazało się, ze zapach odbiega od normy w kierunku negatywnym (czyli, że jedzie jak stare skarpety
)Szkoda, ze ci z Cartiera się nie spieszą z odpowiedzią, z którego to roku zapach - bo podałam im kod i poprosiłam o sprawdzenie... |
|
|
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
Ach, dziewczyny Łodzianki i okoliczne.
Chce ktoraś Mopsa? Dzwoniła do mnie wczoraj szwagierka czy nie chcem...jej bratowa z bratem likwidują hodowlę - na moje to pseudohodowla i strach zajrzal im w dupę...do oddania jest suczka 6 lat i cztery szczeniaki, nic więcej nie wiem....jak by ktoraś albo znajomi byli zainteresowani, to podam kontakt...za darmo, ewentualnie opłata symboliczna
|
|
|
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
Stazjo, jest dobrze
Ostatni rzut był pod koniec października i wtedy porządnie go przeliczyli. Inne leki i 10 dni podawane. Od tamtej pory jest ok
|
|
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szperając wśród Twoich typów odkryłam rosyjską autorkę Kirę Izmajłową, chyba mi się spodobają jej książki. Asik, super!
|
|
#4453 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Lubo, a Namiestniczkę Wiery Szkolnikowej znasz? Też się dobrze czyta
|
|
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
Stazja, 'stowarzyszenie adopcje buldozkow' zajmuje sie tez mopsami. może byś sie z nimi skontaktowala? Jeśli tamci faktycznie chcą je oddać to oni pewnie mogą te maluchy i sunie zabrać i znaleść im dobre domy.
Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2013-01-11 o 16:46 |
|
|
|
#4455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Madziu Szkoda,żeby psiaki trafiły do jakiegoś gamonia, co nie wie jak sie nimi zająć..... Dziewczyny, czy Vitriol d'œillet Lutensa jest fajne? Mialąm probasa ale nie pamiętam... ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
sami po nie pojadą, tylko trzeba ustalic kiedy Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-01-11 o 16:59 |
||
|
|
|
#4456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez sie o niego dzisiaj kolezanki pytalam ponoc lichutki bardzo ![]() to mi sie odechcialo bym szpilkowne kupila, ale calej nie zuzyje ![]() Uwielbiam mopsy
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2013-01-11 o 18:41 |
|
|
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Nie mam siły pisać ostatnio, ale czytam. W pracy sajgon. W domu sajgon. Remontowy. Ale jedno i drugie zmierza ku końcowi. Za 4 tygodnie początek ferii, a po nich nowy, luźny semestr. A chata powoli zaczyna wyglądać jako tako. W zeszłym tygodniu prawie się rozpłakałam, jak się okazało, że źle położono tynki i całe odpadają ze ścian, które w dodatku trzeba było kuć i wszystko tonęło w gruzie. Ale moi fachowcy sobie z tym poradzili i dzisiaj już nie zemdlałam po wejściu do mieszkania. Jeszcze długa droga do końca, ale powoli zaczynam w realu dostrzegać to, co sobie wcześniej wyobraziłam
|
|
|
|
#4458 |
|
rude jest piękne:)
|
Asiu ,Justyno super wiesci
jedna ma flakonik ,a druga zalatwila z psiakami mopsy sa świetne ,tylko mocno chrapią ![]() kurcze ja mam pozaczynane ksiazki i za cholere nie moge skonczyc ,nie moge sie skupic na czytaniu ,czytam i nie wiem co... a tak lubie czytac ,kolezanka należy do Świata Ksiazki od lat , wyczytywalam jej ksiązki wsio co dostanie ,ma ich tyle co w małej bibliotece
|
#4459 |
|
Piers do przodu
|
Zapaliłam se świeczkę YC cytrynowo-lawendową - cudo
|
#4460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na mnie za bardzo męsko iglasta sie robi ... No, mam nadzieję ze jeszcze tam są...dopiero jutro będę wiedziala.... Chcialabym takiego mopsika, prześliczne sa Tylko nie mam warunków i nie mialabym czasu na pielęgnację.......już widze jak by sie szarpał z kotami ![]() Cytat:
![]() a ja sie aromatyzuję henną
|
||
|
|
|
#4461 | |
|
Zakorzenienie
|
Stazjo
![]() Cytat:
po angielsku czytam tylko medyczne ksiazki i tzw literature fachowa Chcialam was zapytac, czy moglibyscie mi polecic jakies ksiazki z literatury rosyjskiej i skandynawskiej (byleby nie fantasy i niekoniecznie kryminaly ). Moze macie jakies swoje ulubione ksiazki z tego zakresu, bo stwierdzilam ostatnio, ze jakos malo takich ksiazek znam, a chcialabym wiecej.
|
|
#4462 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Skandynawski i nie kryminał...to mi przychodzi do głowy tylko A lasy wiecznie śpiewają Trygve Gulbransen... Sigrid Undset to klasyka (zresztą mnie się i tak tylko Krystyna... podobała), w biblioteczce własnej mam jeszcze pozycję pt.Wyjący młynarz Arto Pasiilinna (to Fin jest,od poprzedniego szefa dostałam).
Spałam 11h (z przerwami na siusiu )i koszmarnie mi się nie chce wyjść na ten ziąb i śnieg... Cóż,jeść (i czytać ) trzeba...Miłej soboty! |
|
|
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
Teresko, mopsy, przy Chow-ach sa cichutkie
![]() a jak to moje psisko zaczyna chrapac w nocy, z mezem na zmiane, to mnie cos trafia, mam stereo ![]() milego dnia
|
#4464 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
moj Moris tez chrapie ale mi nie przeszkadza wręcz mnie usypia i rozczula natomiast jak Un to dostaje kuksanca ![]() mcham
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2013-01-12 o 10:06 |
|
|
|
|
#4465 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Milej soboty Cytat:
"A lasy..." uwielbiam. Undset musze sobie przypomniec, bo bardzo dawno czytalam i bylam zachwycona. Natomiast tego nie znam, wiec poszukam
|
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chlop tez dostaje kuksanca, ale nie pomaga robie pasztet drobiowo - wolowy dla Unego, ciekawe co wyjdzie
|
|
#4467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczególnie jesli idzie o Rosjan, mam do nich małą słabość. Marinina, Polakowa czy Doncewa (ale tę ostatnią to już teraz mniej lubię) to numery jeden u mnie. O fantasy to nawet nie wspominam. ![]() Ale wiesz co, ja sobie ostatnio przypomniałam Wojnę i pokój, Cichy Don i Anne Karenine, co jakiś czas do nich wracam i wcale się nie nudzą.
|
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z pracy.... pogoda do d.....py. ie lubie takiej pogody.... też byłam wczoraj w bibliotece.... zaraz pospisuje sobie kolejne tytuły....
|
#4469 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Aśku,ja przyjadę na ten pasztet,nawet przez te śniegi! Jeżeli jeszcze z marchewką...
![]() Bosssz...co za okropna pogoda na łeb leci,pod nogami mokre błocko, Takuśna pewnie zachwycona ![]() Wróciłam z tego paskudztwa,zjadłam śniadanie,powiesiłam pranie i zamierzam się zabarykadować pod kocem z nową Picoult. Na obiad będzie tołpyga
|
|
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
Małgoś
z marchewka ale zrobilam dziwadelko, nigdy pasztetu nie robilam (no moze z cieciorki z tesciowa, wg jej przepisu) dodalam marchewke, selera, siemnienia lnianego mielonego (nawyk z dukana ) sezam, lubczyk i ziele angielskie ![]() no i oczywiscie jaja + przyprawa domowa podlalam troszke rosolkiem, aby nie bylo zbyt suche mysle, ze bedzie smaczne, bo bardzo ladnie pachnie
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

. Zawsze mogli sie wdać w dyskusję że \wszystko ok bylo i wogle probować się wykręcić....
zrobilam zdjecia zaraz po otwarciu paczki, ale wiadomo, gdyby chcieli, to by sie wypierali i tyle by bylo

)

na łeb leci,pod nogami mokre błocko, Takuśna pewnie zachwycona