Miłośniczki Zary - cz. XVIII - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-12, 13:34   #1321
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary - cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez damon Pokaż wiadomość
Super wyglądasz!
Też mam te dwie marynarki. Są świetne!

Wczoraj przyszły moje paczki i chyba oprócz woskowanych brązowych spodni będę oddawać tę marynarkę.

Mam 160 cm i widzę ją jedynie z rurkami i szpilami. Wtedy zrównoważą się te szerokie ramiona.

Już sama nie wiem, bo bardzo mi się podoba, cieplutka i milusia i już bluzkę do niej kupiłam
Jaki masz rozmiar?
OnaZakupoholik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 13:35   #1322
Olapoznan
Raczkowanie

Cytat:
Super wyglądasz!

Wczoraj przyszły moje paczki i chyba oprócz woskowanych brązowych spodni będę oddawać tę marynarkę.

Mam 160 cm i widzę ją jedynie z rurkami i szpilami. Wtedy zrównoważą się te szerokie ramiona.

Już sama nie wiem, bo bardzo mi się podoba, cieplutka i milusia i już bluzkę do niej kupiłam

Mi sie bardzo podoba ta marynarka - jaki masz rozmiar i jak cena.. Chętnie odkupię
Olapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 13:41   #1323
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Super wyglądasz!

Dziękuję
Też jestem bardzo zadowolona z ich zakupu - wiem, że będę je bardzo mocno eksploatowała - jak dla mnie są bardzo wygodne i uniwersalne, ponieważ uwielbiam ubierać się w stylu elegancko-sportowym

Też mam tyle wzrostu co Ty (160 cm) i osobiście ta marynarka też od samego początku bardzo mi się podobała, jednak miałam ja okazję mierzyć w roz. S i była sporo za duża - dlatego "wyleczyłam się" z niej. Co Ci w niej nie pasuje? Osobiście wolałabym ją dla siebie krótszą albo sporo dłuższą - jako płaszczyk
Może pokaż się w niej tutaj
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 13:42   #1324
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez srutututu7 Pokaż wiadomość
dziękuję

zdjęcia w załączniku. mam XS, 158 cm wzrostu

dziękuję, XS

IKEA, są podobne jeszcze białe

hm, ten materiał jest taki dziwny, nie są cienkie materiałowe i nie są jeansowe, są z takiego "porządnego, grubszego" materiału. mam rozmiar 11-12. wrzucam jeszcze zdjęcie takich samych jak te bordowe, tylko, że jasne, kupiłam kiedyś tam.
Poznaję mój sweterek z tesco!
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 13:49   #1325
damon
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Jaki masz rozmiar?
36

Cytat:
Napisane przez Olapoznan Pokaż wiadomość
Mi sie bardzo podoba ta marynarka - jaki masz rozmiar i jak cena.. Chętnie odkupię
36, kupowałam za 199 zł. Ale jeszcze muszę nad nią pomyśleć.Bardzo mi się podoba i tak żal ją oddać.

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;38603567]Dziękuję
Też jestem bardzo zadowolona z ich zakupu - wiem, że będę je bardzo mocno eksploatowała - jak dla mnie są bardzo wygodne i uniwersalne, ponieważ uwielbiam ubierać się w stylu elegancko-sportowym

Też mam tyle wzrostu co Ty (160 cm) i osobiście ta marynarka też od samego początku bardzo mi się podobała, jednak miałam ja okazję mierzyć w roz. S i była sporo za duża - dlatego "wyleczyłam się" z niej. Co Ci w niej nie pasuje? Osobiście wolałabym ją dla siebie krótszą albo sporo dłuższą - jako płaszczyk
Może pokaż się w niej tutaj [/QUOTE]

Ja z tych wstydliwych

Właśnie długość mi się podoba. Tylko te bary. Muszę ją ubrać do wysokich obcasów, wtedy zawyrokuję, jaki los ją spotka

insta

It's gonna be a good day
damon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 13:50   #1326
Lilotron
Zakorzenienie

Z dziś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6264101040_1_1_3.jpg?timestamp=1346939422649.jpg (22,0 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1639159401_1_1_3.jpg?timestamp=1350496480511.jpg (30,4 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7797280800_1_1_3.jpg?timestamp=1345210202033.jpg (30,6 KB, 66 załadowań)
Stary 2013-01-12, 13:58   #1327
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
36

36, kupowałam za 199 zł. Ale jeszcze muszę nad nią pomyśleć.Bardzo mi się podoba i tak żal ją oddać.

Ja z tych wstydliwych

Właśnie długość mi się podoba. Tylko te bary. Muszę ją ubrać do wysokich obcasów, wtedy zawyrokuję, jaki los ją spotka
Rozumiem
No cóż, marynarka ma taki fason, przy naszym wzroście, konieczne będą obcasy i obcisłe spodnie (najlepiej czarne pod kolor rękawów tej marynarki), bo inaczej wizualnie ta marynarka Cię przytłoczy
Za taką cenę szkoda oddawać

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Z dziś
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 14:00   #1328
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Z dziś
Gdzie kurtkę kupiłas?
Stary 2013-01-12, 14:02   #1329
Lilotron
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;38603831]Rozumiem
No cóż, marynarka ma taki fason, przy naszym wzroście, konieczne będą obcasy i obcisłe spodnie (najlepiej czarne pod kolor rękawów tej marynarki), bo inaczej wizualnie ta marynarka Cię przytłoczy
Za taką cenę szkoda oddawać

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

[/QUOTE]

Dla mnie te marynarki są ok, nawet lubię takie przyduże i specjalnie kupuję takie, fajne wyglądają z wąskimi spodniami

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Cytat:
Gdzie kurtkę kupiłas?
W Bonarce, ale to jest M-ka, jednak wg mnie jakaś mała jest więc leży w sam raz Były jeszcze 2 M-ki.

A, i trzeba dokładnie oglądać te kurtki bo jedna z nich miała wszędzie nitki i jakąś dziwną skórkę
Stary 2013-01-12, 14:12   #1330
agatkaao0
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kama-hh Pokaż wiadomość

fantastic go ma ja poszukuję S, mógłby mi ktoś kupić jakby widział ?
Cytat:
Jestem.
, Jak z jego rozmiarówką ? Czy jest standardowa ? Chciałam sobie zamówić, ale właśnie mam dylemat odnośnie rozmiaru . I jeszcze jedno, on nadaje się na takie cieplejsze temperatury ?

— Czesław Miłosz
agatkaao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 14:13   #1331
Olapoznan
Raczkowanie

Cytat:
36

Ja z tych wstydliwych

Ok -rozumiem
W takim razie jakbyś jednak chciała sprzedać daj znać
Olapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 14:18   #1332
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatkaao0 Pokaż wiadomość
, Jak z jego rozmiarówką ? Czy jest standardowa ? Chciałam sobie zamówić, ale właśnie mam dylemat odnośnie rozmiaru . I jeszcze jedno, on nadaje się na takie cieplejsze temperatury ?
Uważam, ze rozmiarowka jest normalna.
Poruszam sie autem i nie lubie sie przegrzewac... On ma w składzie wełne, powinien byc ciepły.

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Lilotron jak sytuacja wyglada w Bonarce?
Ograniają Panie sytuacje?
Stary 2013-01-12, 14:18   #1333
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
fantastic wklejam zdjęcie spodni
ja ich sobie nie zostanawiam, mama je chyba weźmie
kupowałam rozmiar 34, na mnie są za duże, marszczą się pod tyłkiem. fajne jest to, że mają wyższy stan. zrobiłam Ci zbliżenie na wykończenie dołu, ogólnie to po prostu wyglądają, jakby nie miały końca
długość nogawki wewn: 70 cm
długość nogawki zewn: 90 cm
wysokość stanu: 22 cm
pas: 2 x 35 cm
szer nogawki na dole: 12 cm

wklejam resztę zakupów.
spódnica już jest u krawcowej, pierwsze zdjęcie pokazuje jak beznadziejnie leży a drugie jak leżeć będzie po zwężeniu
spodnie w kwiatki zostawiam, są fajne, odpowiednie na długość, choć się gdzieniegdzie zwijają, ale co tam
spodnie z kids'a chyba też zostawię, na wiosnę do śmigania będą w sam raz.
najbardziej zadowolona jestem z koszuli, która wskoczyła na nową kolekcję zaraz po tym, jak ją kupiłam
super!!!
Cytat:
Napisane przez piratte Pokaż wiadomość
A i wczoraj w Galerii Łódzkiej była jedna kurtka bikerowa, rozmiar M, niestety rozdarta na rękawie
to jest dokłądnie ta, którą ja w czwartek oddałam - kupiłam znajomej i dopiero w domu zauważyłam to rozprucie
Cytat:
dziękuję

zdjęcia w załączniku. mam XS, 158 cm wzrostu

dziękuję, XS

IKEA, są podobne jeszcze białe

hm, ten materiał jest taki dziwny, nie są cienkie materiałowe i nie są jeansowe, są z takiego "porządnego, grubszego" materiału. mam rozmiar 11-12. wrzucam jeszcze zdjęcie takich samych jak te bordowe, tylko, że jasne, kupiłam kiedyś tam.
nooogi
Stary 2013-01-12, 14:22   #1334
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Z dziś
super kurtka podasz linka?

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 14:33   #1335
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Poruszam sie autem i nie lubie sie przegrzewac... On ma w składzie wełne, powinien byc ciepły.

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Lilotron jak sytuacja wyglada w Bonarce?
Ograniają Panie sytuacje?
Hmm, byłam rano zaraz po otwarciu i pomijając 2 stoły, ze swetrami i spodniami, które były całe porozwalane, to ok Coś nie ogarniali paczek bo odbierałam 3 i jedna sie gdzieś zagubiła, ale wiadomo, że mają mega zamieszanie, po 10 minutach dotarła do mnie

PaulinaMigotka
, widziałam w Bonarce właśnie panterkowe czółenka 37, chyb szukałaś, ale niestety nie miałam już przy sobie gotówki a karta do mnie dziś dotarła z banku. Może któraś z dziewczyn będzie dziś w bonarce

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
super kurtka podasz linka?
Proszę, niestety jest już niedostępna http://www.zara.com/webapp/wcs/store...NYMI%2BKLAPAMI
Stary 2013-01-12, 14:38   #1336
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:

ja ją oddałam tego samego dnia co odebrałam
mega poszerza ramiona mi się to nie podoba
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 14:40   #1337
ranka
Kici kici miau miau

W galerii baltyckiej jest jedna bikerowa ale ma na klacie male zadarcie wielkosci glowki od szpilki

from my iPhone using Tapatalk

Instagram mój
ranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 14:40   #1338
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm, byłam rano zaraz po otwarciu i pomijając 2 stoły, ze swetrami i spodniami, które były całe porozwalane, to ok Coś nie ogarniali paczek bo odbierałam 3 i jedna sie gdzieś zagubiła, ale wiadomo, że mają mega zamieszanie, po 10 minutach dotarła do mnie

PaulinaMigotka
, widziałam w Bonarce właśnie panterkowe czółenka 37, chyb szukałaś, ale niestety nie miałam już przy sobie gotówki a karta do mnie dziś dotarła z banku. Może któraś z dziewczyn będzie dziś w bonarce

Proszę, niestety jest już niedostępna http://www.zara.com/webapp/wcs/store...NYMI%2BKLAPAMI
szkoda

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 14:43   #1339
pixi_
Raczkowanie

Dziewczyny, gdyby któraś była zainteresowana to dzisiaj w bonarce w krakowie widziałam jeden płaszcz czarny ze skórzanymi rękawami (baran czy tam owca)- za 399zł rozmiar XS. Była również cała rozmiarówka panterkowych płaszczy (zdjęcie w załączniku) i sporo płaszczy kulkami na ramionach ale w kolorze khaki (na pewno widziałam 2xS). Pamiętam, że jedna z Was szukała spodni panterkowych ale były wyłącznie te z czarnym paskiem. Widziałam też jedną spódniczkę z dziwnym przodem rozmiar S ale szybko złapała ją jakaś dziewczyna i poszła z nią do przymierzalni... Czy ją ostatecznie zakupiła- nie wiem To chyba na tyle z mojej relacji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pantera.jpg (20,8 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kulki.jpg (17,2 KB, 21 załadowań)
pixi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 14:46   #1340
Goniak2
Zakorzenienie

Cytat:
Ale wyglądasz

“The only place where success comes before work is dictionary”

Goniak2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 14:47   #1341
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pixi_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny, gdyby któraś była zainteresowana to dzisiaj w bonarce w krakowie widziałam jeden płaszcz czarny ze skórzanymi rękawami (baran czy tam owca)- za 399zł rozmiar XS. Była również cała rozmiarówka panterkowych płaszczy (zdjęcie w załączniku) i sporo płaszczy kulkami na ramionach ale w kolorze khaki (na pewno widziałam 2xS). Pamiętam, że jedna z Was szukała spodni panterkowych ale były wyłącznie te z czarnym paskiem. Widziałam też jedną spódniczkę z dziwnym przodem rozmiar S ale szybko złapała ją jakaś dziewczyna i poszła z nią do przymierzalni... Czy ją ostatecznie zakupiła- nie wiem To chyba na tyle z mojej relacji
To chyba byłam ja i jej nie zakupiłam! Mam w domu S-kę i chciałam sprawdzić czy ta nie jest ciut większa bo wiadomo jak z rozmiarami w zarze...
A te barany czarne to chyba jeszcze XL byly
Stary 2013-01-12, 14:54   #1342
pixi_
Raczkowanie

Cytat:
To chyba byłam ja i jej nie zakupiłam! Mam w domu S-kę i chciałam sprawdzić czy ta nie jest ciut większa bo wiadomo jak z rozmiarami w zarze...
Ooo proszę, to może nawet w tym samym momencie byłyśmy w bonarce swoją drogą dzisiaj w galerii spotkałam aż 4 dziewczyny w szarym zarowym płaszczu z pikowanymi, skórzanymi rękawami- widać, że model cieszył się powodzeniem
pixi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 14:56   #1343
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pixi_ Pokaż wiadomość
Ooo proszę, to może nawet w tym samym momencie byłyśmy w bonarce swoją drogą dzisiaj w galerii spotkałam aż 4 dziewczyny w szarym zarowym płaszczu z pikowanymi, skórzanymi rękawami- widać, że model cieszył się powodzeniem
Hm, ja nie miałam takiego płaszcza więc może to jednak nie ja byłam, w każdym razie spódniczkę mierzyłam byłam zaraz po otwarciu. A płaszcz też ciągle widuję, kupiłam mamie beżowy nawet
Stary 2013-01-12, 14:56   #1344
agatkaao0
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję za odpowiedź . W takim razie klikam i mam nadzieję, że rozmiarowo będzie ok

— Czesław Miłosz
agatkaao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 15:04   #1345
Magda__G
Raczkowanie

Ja też byłam w Bonarce i też widziałam owce Potem pojechałam do Kazimierza bo zamieniałam spodnie na mniejsze, było dużo białych płaszczy takich jak ma Gabi za 169 zł. Kilka czarnych trenczy ale same M i chyba XL , do tego dużo shoperów w panterke za 199 i czarnych tez kilka oraz kilka toreb Nr Ref. 8412/104 czarnych i karmelowych.
Do tego widziałam nowego shoppera dwukolorowego za 199, całkiem fajnie sie prezentuje.
Magda__G jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 15:14   #1346
madzzzia91
Rozeznanie

Ponawiam prośbę: czy któraś z Was posiada link do kurtki skórzanej z działu dziecięcego? interesuje mnie ta pikowana, ale inne też chciałabym zobaczyć z góry dziękuję
madzzzia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 15:15   #1347
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:

Szkoda, że nie wzięłaś tej spódniczki. Wcześniej prosiłam Cię o to.
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 15:16   #1348
Jesienna Pomarancza
Raczkowanie

Pomocy

Dziewczyny pomocy
Kupiłam kiedyś buty ze zdjęcia (nie w Zarze) jako nr 39. Ja mam 38,5-39 ale noszę 39 a na zimę 40. Myslałam ze będa mi na styk dobre, ale nie. Na dodatek mam b. szeroką nogę a one są wąskie.
Chciałabym je teraz wymienić z koleżanką i może wiecie co to za model i o ile rozmiarówka Zary jest zaniżona w stosunku do oryginału, bo mam problem z wymierzeniem wkładki? A może ktoś miał takie butki?

Na metce mam Special Edicion
Zara Foootwear Collection
nr eur 39, usa 8, brazil 37
z góry dzięki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1 (1).jpg (10,7 KB, 8 załadowań)
Jesienna Pomarancza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 15:17   #1349
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Dziewczyny - tylko sie nie smiać pierwszy raz płace przez internet za coś w zarze i jestem na etapie płatnosci i.... co to znaczy data wazności? u mnie na karcie nic nie jest napisane takiego.... zgłupiałam

Edytowane przez swiat_katarzyny
Czas edycji: 2013-01-12 o 15:20
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 15:21   #1350
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
Dziewczyny - tylko sie nie smiać pierwszy raz płace przez internet za coś w zarze i jestem na płatwnosci i.... co to znaczy data wazności? u mnie na karcie nic nie jest napisane takiego.... zgłupiałam
data do kiedy karta jest ważna. Jest pod numerem karty i wygląda np. tak 06/15 (miesiąc/rok)
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości