|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8911 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
Cytat:
I całkowicie popieram Twoją opinie Cytat:
Cytat:
Dokładnie 16 w piątek, gramy w szkole teatralnej spektakl dyplomowy mojej wychowawczyni. Trawają teraz intenstywne próby.. .Zapraszam gorąco Ja też bym bardzo chciała. Mam nadzieje, ze kiedys spelnie to marzenie o zostaniu matką.
|
|
|
#8912 |
|
Wtajemniczenie
|
Krówka dzięki za trzymanie kciuków, chociaż Ty jedna
jak juz pisałam na szczęśćie wszystko się udało ![]() Ciekawa świata znam ten ból... muszę się uczyć z chemii, a tak przeokropnie mi się nie chce Nawet nie rozumiem o czym są te tematy ![]() Em, Agosek, Krówka przyłączam się do Was Ja też strasznie chciałabym mieć już dziecko
|
|
|
|
#8913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
heh moja inteligencja nie zna granic
|
|
#8914 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczynki za poparcie,myślałam już,że jestem jakaś dziwna i że to właśnie rodzice mają racje
Co do dzieci to hmm jak narazie nie chce mieć,myśle że dopiero po ślubie,gdy bede miała prace i mieszkanie tak,żeby zapewnić godziwy byt mojemu dziecku. Jednak chciałabym mieć tylko jedno dziecko obojętnie jakiej płci.Nawet nie wiem dlaczego upieram się właśnie tylko przy jednym. Wiem,że mój TŻ na pewno nie chciałby zostać teraz tatusiem i panicznie boi się,że zajde w ciąże,dlatego też jeszcze chcemy poczekać... Moi rodzice też nie chcą być dziedkami,ale wypadki chodzą po ludziach.Jednak chciałabym urodzić zaplanowane dziecko. Czeka mnie dzisiaj noc pełna wrażeń nad fizyką,historią,polskim. No i jeszcze czeka mnie przegląd gazet i jedna księga z Tadzika. Ajj nauczyciele są bez litości ![]() Em:Życze jak najszybszego powrotu do zdrowia Edytowane przez marta6704 Czas edycji: 2007-03-05 o 21:30 |
|
|
|
#8915 |
|
Wtajemniczenie
|
no, ściąga na gere jest
ciekawe po co mi to, skoro spr. z mapy ![]() ale mam wypisane wszystkie wyżyny, góry ble ble ble jak trzeba będzie podpisać, to może trafię przyszłam się z Wami podzielić tą radosną nowiną i idę się kąpać i spać głowa mnie boli potwornie ![]()
koniec. Edytowane przez ciekawa_świata Czas edycji: 2007-03-05 o 21:57 |
|
|
|
#8916 |
|
Zakorzenienie
|
Zwatpilam w facetow. Watpie czy sa ci wspaniali faceci, inni niz ta cala reszta..
Heh zerwali.. S. nie chce gadac, nie odbiera telefonow, nie daje znakow zycia.. Napisala mi tylko, ze wszystko sie skonczylo, i nic juz sie nie da naprawic..Szczescie ulecialo..Dzwonie-wylacza telefon.. Pisze sms'y- nie odpisuje..! Wariuje! Boze jak ona sie teraz music czuc..A nas nie ma przy niej! Boli mnie brzuch, zle sie czuje i mam dosc tego dnia..Chce juz jutro, zebysmy mogly isc do niej..
|
|
#8917 |
|
Wtajemniczenie
|
Blaque współczuję bardzo Twojej przyjaciółce
Mam nadzieję, że jakoś dacie sobie z tym radę
|
|
|
|
#8918 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() A numer rezerwacji wyświetla Ci się jak już kończysz całą procedurę rezerwacyjną, na samym końcu.
|
|
|
#8919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę jeszcze tylko kogoś namówić na ten seans ![]() blaque biedna ta Twoja przyjaciółka, ale razem dacie radę dobrze że ma takie kochane przyjaciółki jak Wy
|
|
#8920 |
|
|
Normalnie ja Ciebie też!
![]() Kurde, siedzę cały dzień w domu i już wszystkiego mi się odechciewa. 2 godziny po wzięciu antybiotyku mi niedobrze, jem same półpłynne bryje, tak mnie boli gardło, już z nudów zaczynam sprzątać. ![]() Jutro imieniny TŻa. Jestem wściekła!
|
|
#8921 |
|
Zakorzenienie
|
blaque nastal ciezki okres dla Twojej kolezanki
wiem jak to jest, co prawda my z tz nie zerwalismy ale byl taki trudny czas.. powiem Ci tylko ze kazde wspomnienie o tzcie (bylym tezecie?) wywolywalo u mnie lzy.. nie mow dziewczynie czegos w stylu "lepiej ze tak sie stalo, x był taki i owaki" itp bo to nie pomaga.. najlepiej ja gdzies wyciagnac, bynajmniej nie do kina na komedie romantyczna jutro jestem w poczcie sztandarowym, łeeee ![]() nie mam w czym isc, posiadam zwykla czarna kurtke z futrem przy kapturze i ide w niej, no bo w czym.. butow tez nie mam i musze wziasc jakies odkryte szpilki w ktorych pewnie zamarzne nie cierpie byc w poczcie..em a jesli faktycznie strasznie sie czujesz to przelozycie imieniny i juz
|
#8922 |
|
Wtajemniczenie
|
blaque
chyba po prostu czuć, że zawsze mogę na Ciebie liczyć przyszłam z budy, głowa mnie boli, ale wypiłam kawę, to powinno przejść, w sumie już chyba przechodzi ![]() eh, spr. z gery, jak dostałam te konturowe mapki to miałam pustkę w głowie... konturowe mapki i 50 numerków... i pisz gdzie co jest... 2 zadania po 25 "numerków" jakby kumpel z tyłu mi nie podyktował połowy sprawdzianu w ostatniej minucie, to mam kapę, tak może 3 będzie, ale się nie przejmuję, w zeszłym roku z o wiele gorszych ocen mi się 4 zrobiło na koniec, także looooz ![]() jutro mam kartkę z maty z ciągów (co to jest z nudów... jutro rano idę na kółko się czegoś dowiedzieć o tych ciągach, ale i tak pewnie dostanę kapę z kartkówki, jakoś nie robi to już na mnie wrażenia, nie ja pierwsza nie ostatnia wyląduję z dopem z maty ![]() dobra, spadam się pouczyć trochę, pomęczę się trochę z WOKiem
|
#8923 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ech nawet mi sie wierzyc nie chce, co on powiedzial, co on robi..Poprostu powiedzial wszystkie utarte frazesy chyba jakie moga byc..! 'Nie jestem Ciebie wart. Jestes dla mnie za wspaniala. Nigdy nie pokocham Cie tak jak ty mnie. Zostanmy przyjaciolmi. Nie zasluguje na Ciebie, bo jestem draniem i Cie ranie.. Wiesz, chyba nie doroslem do bycia z kimkolwiek' Rozumiecie? ;/ Chce z nia byc, ale nie bo on ja skrzywdzi.. Nie kocha jej i dlatego nie moga byc razem! Nie wiem co to bdzie. Chcialabym, zeby byli razem(?), zeby byla szczsliwa. Ech, beznadziejne to wszystko laylaaa-nie, nie. Tak na pewno jej nie bdziemy mowic.. Heh bidoku, noge sobie wyobrazic tylko jak cierpialas widzac teraz moja S. Ooo my juz ja na browara i pizze ciagniemy I moze na testosteron.. ![]() Wprawdzie sie opiera, ale wolami ja zaciagniemy
|
|
|
#8924 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. I nie polecam oglądania "Romea i Julii" z Leonardo diCaprio i Claire Danes-kończy się potokiem łez (przynajmniej ja tak miałam ). Cytat:
Kiedyś kumple podeszli do nauczycielki (specjalnie) i udawali, że się kłócą, co jest stolicą jakiegoś tam państwa. I co? I powiedziała im, że musiałaby sprawdzić. Od jutra mam rekolekcje
|
|
|
#8925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skandal! Jako jedyna szkoła chyba w mieście, nie mamy rekolekcji Bo niby za malo osób na religie chodzi i nie opłaca sie nie robić lekcji, a do kościoła można iść po szkole Pierdziele, robię bunt
|
|
|
#8926 | |||
|
|
Cytat:
Oczywiście z nudów cały dzień przesiedziałam na wizażu i zachorowałam na te dwie torebki. Przez dziewczyny z wątku zakupowego. Wysłałam po nie TŻa. Co o nich myślicie? Jak mi się nie spodobają na żywo, to najwyżej oddam. Na szczęście w H&M to nie problem. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ciekawa świata, współczuję takiego okropnego tygodnia. U mnie się to zacznie jak wrócę do szkoły.
|
|
|
#8927 |
|
Zadomowienie
|
em-mnie się ta w grochy podoba
|
|
#8928 |
|
|
Ja już ją mam - to znaczy TŻ mi jutro przyniesie.
A czarną mam nadzieję upoluje w czwartek.
|
|
#8929 |
|
Wtajemniczenie
|
em => bardzo fajne, obie mi się podobają, też sobie będę musiała sprawić jakąś fajną torebkę na wiosnę
![]() Zebrałam się i porobiłam notatki z ksiązki z WOKu <dumna jak paw> teraz nauczyć się tego to już nie będzie problem nienawidzę map. 100 razy powtarzałam jeszcze w autobusie te nazwy, ale najgorzej zaznaczać państwa na konturówce ![]() gdybym miała np. nazwy i pozaznaczać na mapie, to może bym zrobiła, ale powpisywać na pustą to nie
|
#8930 |
|
Zakorzenienie
|
em poszlam dzis po nie do h&m ale nie bylo
az nie wierze ze kosztuja 14,90
|
#8931 | |
|
|
Cytat:
Zapytaj następnym razem kiedy będzie dostawa, powinny jeszcze kiedyś być.
|
|
|
#8932 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heh Robie z Toba bunt!! Cytat:
Jest jedna na licytacji za 29zł, gdzie nikt jeszcze nie licytowal..Ale znajac zycie zaraz ja ktos wykupi.. A tak strasznie mi sie podoba..Cytat:
Prawda..?
|
|
|
#8933 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Strasznie mi przykro kiedy znajomi uważają że mój TŻ był nic nie wartym draniem, choćby nie wiem jaki był to był mój i kochałam go (może nadal kocham) Hihihi Cytat:
![]() A torebeczki boooskie blaque ten chłopak Twojej przyjaciółki to gówniarz, Boże co za tłumaczenie
|
|
#8934 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja chcę taką torbę... ale zanim znów zawitam w h&m to pewnie już żadnych nie będzie. Ale chyba mam plan -w czwartek dziewczyny z biol-chemu jadą na targi edukacyjne do Wrocka, najwyżej zlecę im zadanie bojowe. Idę się dziś wyspać ale przed snem pierwsza (wreszcie) dawka wiedzy maturalnej<--żeby to zrealizować, muszę wyłączyć kompa, inaczej przepadłam. Dobranoc
|
|
|
#8935 |
|
Zakorzenienie
|
14,90?
Nie no, nie wierzę ![]() Niestety nie mam widoków narazie na wyjazd do jakiegoś większego cywilizowanego miasta. Ta w grochy świetna, ja upatrzyłam u nas podobną, znaczy o takim samym kroju, tylko inny wzór. Ale kurde, po co mi następna torebka? A ja jutro mam ostatni dzień rekolekcji, ostatni dzień luzu. Pocieszam się tylko tym, że 2 dni i łikend, zresztą w piątek nie muszę być przygotowana, bo wkręciłam się na konkurs z matematyki Ogólnie dzisiaj jestem optymistycznie nastawiona do tej całej edukacji i DUMNA Z SIEBIE, bo zrobiłam notatkę z rewolucji francuskiej i już mniej więcej to umiem, jutro tylko konstytucja USA i mogę pisać kartkówkę I wypisałam wszystkie słówka, które muszę umieć na przyszły czwartek ['tylko' 199].Nie jest źle ![]() Jutro idę znów oddać mocz i krew i na USG. Daremnie, bo muszę wcześnie wstać i nienawidzę sikać do tego kubeczka, kurde! No i najważniejsza sprawa dzisiejszego dnia: "Moi" hokeiści wygrali dzisiaj w Katowicach. Co znaczy, że jak w piątek wygrają [a grają tu, u siebie], to będzie finał Oj, na pewno wygrają...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#8936 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór, a może już dzień dobry
w każdym razie dopiero wróciłam (w sumie od rana) do domu, ale byłam w sklepie, jakby w pracy, nauczyli mnie kasę obsługiwać <dumna> Blaque ten ekchłopak Twojej przyjaciółki ma bardzo słaiuteńkie alibi... Nie wiadomo czy śmiać się, czy płakać ![]() Widziałam te torebki już dzisiaj, tez na zakupowym, i muszę przyznać, że ta w groszki jest cudna Tak sobie myślę, że dziewczyny pisały, że we Wrocławiu ich jeszcze nie ma... to może będą w przyszłą środę jak ja będę we Wrocku W każdym razie jest jakaś nadzieja
|
|
|
|
#8937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie znam go dobrze i wlasnie dlatego tez nie ocenie go, no ale bez przeady To jest zalosne. Naprawde chcialabym, zeby on cos takiego uslyszal.. Taki 'cudowny' tekst.. [quote=Martusia B.;3864626]Dobry wieczór, a może już dzień dobry w każdym razie dopiero wróciłam (w sumie od rana) do domu, ale byłam w sklepie, jakby w pracy, nauczyli mnie kasę obsługiwać <dumna>[QUOTE] NO to pieknie Jestem z Ciebie dumna
|
|
|
#8938 | |
|
|
Cytat:
![]() Fajnie, że wam się podobają te torebki. Jakby co, to tu jest cały wątek o nich: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=177787Jakbyście się wybierały do H&M to zawsze lepiej zadzwonić i zapytać czy są. A na allegro tak zdzierają.. ![]() Kolejny samotny dzień w domu.. ![]() Wczoraj wieczorem napisałam ładną karteczkę, wycięłam bobaska z gazety, powrzucałam jakieś drobiazgi, ładnie zapakowałam i moja matka ma to dzisiaj TŻowi podrzucić do pracy. ![]() A potem, mam nadzieję, wpadnie do mnie na chwilkę!
|
|
|
#8939 |
|
Zakorzenienie
|
...
zemdlalam na poczcie sztandarowym w kosciele jacys obcy kolesie mnie wyprowadzili (pozniej chcieli za to moj numer ) a ja myslalam ze to kolega z klasy ktory trzymal sztandar, nie pamietam co sie ze mna dzialo jak stalam pod kosciolem i owiewal mnie wiatr to podszedl do mnie jakis chlopczyk 7-8 lat z butelka coli i spytal, czy chce sie napic. ale slodkie to bylo jakies 4 osoby tez zemdlaly niemniej jednak wstyd, wiedzialam ze tak bedzie wlasnie poniekad przez to nie chodze do kosciola, stanie dluzej niz 15 minut wlasnie tak sie konczy..
|
#8940 |
|
|
laylaa, biedulko
Miałaś spódnicę? ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

jak juz pisałam na szczęśćie wszystko się udało
Nawet nie rozumiem o czym są te tematy

zerwali.. S. nie chce gadac, nie odbiera telefonow, nie daje znakow zycia.. Napisala mi tylko, ze wszystko sie skonczylo, i nic juz sie nie da naprawic..Szczescie ulecialo..
Mam nadzieję, że jakoś dacie sobie z tym radę 

Ja chcę taką torbę... ale zanim znów zawitam w h&m to pewnie już żadnych nie będzie.