|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() siostra TŻ![]() Edytowane przez kasiulak1989 Czas edycji: 2013-01-12 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: siostra TŻ
Ej, ej, ej! Czy Ty się koleżanko przejmujesz jakąś idiotyczną i rozwydrzoną siostrzyczką swojego Tż? Ojjj tak być nie może i nie będzie! Słuchaj, widać, że dziewczyna jest ułomna i zeschizowana i widać też, że chyba sama nie ma za bardzo ciekawego życia, skoro tak bardzi interesuje się życiem Twoim i swojego brata
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
/
Edytowane przez kasiulak1989 Czas edycji: 2013-01-12 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja bym się taką nie przejmowała. Rozpuszczona dziunia, na której zobaczysz, że wkrótce się i tak przejadą.
Ty i Twój narzeczony wiecie jaka ona jest, więc was nie podzieli. Kochacie się, jesteście ze sobą szczęśliwi, a przecież siostra nie będzie z Wami mieszkać i wiecznie się wtrącać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Jeśli rzeczywiście jest tak jak piszesz, urwałabym kontakt i tyle. Po przedyskutowaniu tego z narzeczonym.
Zastanawia mnie natomiast, jakim cudem jesteś w stanie opisać tak dokładnie zachowania jej rodziców sprzed kilku lat i to co najmniej tak, jakbyś przy tym była ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Prawie jakbym czytała o siostrze mojego TŻ. Jeśli chcesz o tym pogadać napisz na PW.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli ktoś tu może coś zdziałać, to tylko Twój facet. To ON powinien siostrę ustawić do pionu - jeśli nie po to, by kontakt był dobry, to choć tyle, by zamknęła dziobek. A jesli i to nie pomoże - to cóż, ja bym kontakt zerwała i na ślub nie zaprosiła. Jakoś zawsze miałam gdzieś takie konwenanse.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
to twoje swieto ty jestes na nim ksiezniczka i ma byc to wyjatkowy dzien wiec jak wyzej albo niech z gow niara zrobi brat porzadek albo odmow zaproszenia, jeszcze cos zepsuje dziewuszysko
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.