|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIV
Gdzieś koło rynku, ale już nie pamiętam dokładnie gdzie - byłam na wycieczce w liceum (czyli dawno temu) i pamiętam, że były boskie
|
#4412 |
|
po prostu Em :)
|
Jeśli chodzi o Argasińskich, to widziałam ich lokal na św. Jana.
|
|
#4413 | |
|
Moderator
|
ja go juz mam trzeci rok - mi tam pasuje ale ja jestem z tych co kochają wielkie torebki, więc może dlatego te małe z gumką jak np z Twojego stylu to dla mnie mają za mało miejsca. Ale w tym roku znalazłam dla nich przeznaczenie )Cytat:
)
|
|
|
|
|
#4414 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
?Ja z kolei mam wrażenie, że jak wyjdę z Carmexem na ustach w czasie mrozu, to mi odpadną.
|
|
#4415 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na Borku Fałęckim ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4416 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Ja też miałam fatalny tydzień Teraz odkurzam i jeszcze odkurzacz się spierniczył ![]() Cytat:
![]() Ale najlepszy jest ten w słoiczku, potem sztyft, a na końcu tubka. No i wersje smakowe są wg mnie raczej niewypałem. Wersja Plus też jest bardzo fajna
|
|
|
#4417 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
no serio, takie są moje odczucia. testowany w ten sposób od wielu wielu lat u mnie się niesamowicie sprawdza zimą lubię mocne kryjące szminki a do nich wiadomo - trzeba mieć usta w dobrym stanie. A jak mróz przywali (nie mówię o takim jak jest teraz -2st) taki solidny to tylko carmex ale jasne, każdy ma inaczej to tylko mój punkt widzenia ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
Tej tubkowej na mróz bym raczej nie wzięła, ona za wodnista mi się wydaje i tu faktycznie mogłoby być tak jak zoila pisze natomiast sztyft i słoik Dziewuszki, któraś z Was używała z Balei tej serii migdał i wiśnia??? kusi mnie kliknięcie na allegro i sama już nie wiem
|
||
|
|
|
#4418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie przyjemny żel. Ładnie pachnie migdałami i gdzieś w tle jest taka wiśniowa nutka. Ale żeby był szał, to aż nie Tą drugą wersję też mam, jednak migdał zdecydowanie wygrywa Jutro się wybieram na Targi Ślubne
![]() Bella Beauty Edytowane przez Annaluka Czas edycji: 2013-01-12 o 12:31 |
|
|
|
|
#4419 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Używała balsamu i żelu. Smakowe sztyfty też mogą yć fajne. Mamy wlaśnie miętowy i jest super. |
||
|
|
|
#4420 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4421 |
|
Konto usunięte
|
Emmmm, nauka i 2 zalegające recenzje
Już się nawet firma ze współpracy upomniała (w sposób grzeczny na szczęście, a nie z oburzeniem ), ale nie dziwię im się, naprawdę długo z tym zwlekam ![]() No i siedzę jak na szpilkach czekając na wyniki zaliczenia z ćwiczeń z ekonomii Zadania były baaaardzo proste dla mnie, teoria tak średnio. A egzamin z wykładów jest podobno bardzo trudny, potwierdza to każda osoba z wcześniejszych roczników Dlatego zależy mi na tym, żeby mieć to z głowy
Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2013-01-12 o 15:01 |
|
|
|
#4422 |
|
Rozeznanie
|
hej
![]() jestem po studium i pochwale sie ze zaliczylam egzamin z anatomi i dermatologi i mialam z angielskiego i raczej też dobrze mi poszedł ![]() a zaraz zabieram się za pisanie pracy kontorolnej i nauke ruskiego.. niech sie konczy juz ten miesiac
|
#4423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle niedawno kupiłam pierwszy słoiczek i przepadłam, a kończy się i wpadnę w depresję ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Dziewczyny, kojarzycie sprawę takiej strony pobieraczek.pl? Mieli założoną sprawę o wyłudzanie kasy, dwa tygodnie na ich stronie można było być zalogowanym za darmo, potem trzeba było płacić. Zalogowałam się, a po jakimś czasie zaczęłam dostawać wezwania na meila do zapłaty. Zignorowałam to, bo już wtedy w wiadomościach mówili, że mają sprawę i żeby nic nie płacić, więc nie płaciłam, a chwilę temu dostałam na meila jakieś przedsądowe wezwanie do zapłaty.... jest tu jakaś prawniczka, która ma pojęcie o tego typu sprawach? |
|
|
|
|
#4424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Legalnie to oni nie działali i nie działają. Jak coś dostaniesz na adres domowy listem za dowodem doręczenia i będzie pieczątka sądowa to się zacznij martwić A na maila to sobie mogą słać co chcą... Ja jeszcze bym niecenzuralnie im odpisała ![]() Poczytaj tutaj: http://forumprawne.org/prawo-cywilne...cz-2-a-24.html A poza tym oficjalnie już ich nie ma, więc... http://tech.wp.pl/kat,1009785,title,...fdf1&_ticrsn=3
![]() Bella Beauty Edytowane przez Annaluka Czas edycji: 2013-01-12 o 16:26 |
|
|
|
|
#4425 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ładnie pachnie.Chociaż i tak wolę figa&czekolada- z tego mam żele, a pragnę jeszcze balsamu. W dm coś nie było muszę spojrzeć na all.Naolejowałam właśnie włosy olejem arganowym, potem koniecznie muszę wymoczyć stopy. Do rodziny wpadłam na weekend, jak na razie to tylko gary i szmata
|
|
#4426 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj u okulistki, bo od pewnego czasu mam dziwne tęczowe, ruszające się rozbłyski "przed" oczami. No i mnie postraszyła, że mogę mieć początki jaskry
Mam wysokie ciśnienie w oczach i dodatkowo duże oczy, co temu sprzyja... Także muszę teraz oszczędzać oczy i znaleźć sobie inne zajęcie, a za 2 tygodnie kontrola - oby ciśnienie spadło Ale z pozytywów to wada z -1,25 na lewym oku i -1,0 na prawym spadła mi do -0,5 na obu
|
#4427 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Na maila to sobie póki co dużo można...:P trust: wow. Jak zrobić, żeby wada się zmniejszyła. Też chcę:P
|
|
#4428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4429 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam pojęcia, rok temu w kwietniu wada się powiększyła, a po pewnym czasie zaczęłam lepiej widzieć no i mam potwierdzenie
|
#4430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4431 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() po zajęciach się witam ![]() coś w nocy spać nie mogłam i w sumie jestem po 2 h snu, głowa boli, oczy łzawią...porażka:rolleyes : dobrze, że facet nas puścił godzinę wcześniej
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
nauka.. sesja za pasem
![]() dziewczyny co kupić rocznemu chłopczykowi? bo idę w wizytę i tak głupio z pustymi rękoma.. aaa.. co do limitowanki Balea - to ja mam balsam figa&czekolada i chętnie wymienię (2 razy użyłam) a bardziej spodobała mi się wersja ciasteczkowa |
|
|
|
#4434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4435 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Tzn wydawalo mi sie, ze skoro z wiekiem ludzie staja sie dalekowidzami (syndorm długiej reki i odsuwania ksiazki w trrakcie czytania) to minusy oga sie ywrownac a plusy poglebic (tak to sobie w głowie ułożyłam) ![]() To jak to w końcu jest? Zgłupiałam
|
|
#4436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie dziś o moich tragicznych wlosach ![]() Aaa i od kilku dni używam już tego Jantara i zauwazyłam ze zaczęly za bardzo sie przetłuszcząc, tak jak mówiłyscie Ale na te 3 tygodnie poświecę sie
Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2013-01-12 o 18:14 |
||
|
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam plusy i wada mi się cofa. Zaczynałam od +3,5 a obecnie mam +0,75. Wszystko dzięki temu, że noszę okulary. No ale ta wada już mi zostanie, bo "coś tam" się rozwija w oku tylko do 23 roku życia i jeśli do tej chwili nie wyleczyłam tej wady to już jest znikoma szansa, żeby ją wyleczyć. Tak mi ostatnio okulistka powiedziała.
|
#4439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam zeza sto lat temu, jak mała byłam Okulary miała straszne, teraz to modne kujonki są, ale moje były plastikowe, w różowe gwiazdki na pół małej, dziecięcej twarzy, tragedia
|
|
|
|
|
#4440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
człowiek do jakiegoś czasu rośnie i rosną też jego oczy, jeśli nie urosną idealnie kuliste to będzie miał wadę bo światło będzie się skupiać albo za soczewką albo przed nią a powinno dokładnie na soczewce
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.

Lush & China Glaze lover!
?

Teraz odkurzam i jeszcze odkurzacz się spierniczył 

Już się nawet firma ze współpracy upomniała (w sposób grzeczny na szczęście, a nie z oburzeniem 

Mam wysokie ciśnienie w oczach i dodatkowo duże oczy, co temu sprzyja...
Ale z pozytywów to wada z -1,25 na lewym oku i -1,0 na prawym spadła mi do -0,5 na obu
13.03.2008
Tzn wydawalo mi sie, ze skoro z wiekiem ludzie staja sie dalekowidzami (syndorm długiej reki i odsuwania ksiazki w trrakcie czytania) to minusy oga sie ywrownac a plusy poglebic (tak to sobie w głowie ułożyłam)