|
|
#4951 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Cytat:
mię odradzono picie herbaty gorącej z rana i przed prysznicem, bo jakiś mondry lekarz to powiązał ze sobą jako że mdlałam jakieś pół h - 1h po wstaniu z łóżka i wieczorem po kąpieli i kolacji a tych w ciągu dnia nie powiązał z niczym i pow, że "taka pani uroda przeszło mi jak zmieniłam tabsy Cytat:
) i chowanie dzieci w absolutnie sterylnych warunkach bez kontaktu z piaskiem, błotkiem, zwierzakiem czy okazyjnie nawet kupą jakąś na wsi to mi lekko trąci przesadą tak bardziej ogólnie o przesadę mi chodziło, bo do prywatnej higieny nic nie mam, każdy się tak szoruje jak potrzebuje Cytat:
Cytat:
![]() o fuj fuj Baru kupiłam sobie napaszczowy krem nowy i ueb będę robić na brąz mocca i skończyłam o 2 w nocy serwetkę ![]() Wintr - z ross miałam już 2 razy Londę raz Londa Grey cośtam, drugi Londa zwykła czerwone opak. dziś kupiłam 3 raz londę, tą czerwoną, bo greycośtam nie było. wnioski do obu: łapie siwe ładnie a to dla mnie najważniejsze, śmierdzi standardowo, trzyma się ładnie. tania. lepsza niż palette i musy gówniane jakieś ![]() wcześniej lubiłam "10 min color", ale wycofali
|
|
#4952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale tłuszczów trans boję się jak ognia Wolę już zgrzeszyć masłem czekoladą niż waflem czy inszą pomadką ![]() Ale miałam pyszny,zdrowy obiad... Poporcjowany kurczak,sól,pieprz,majera nek,czosnek,olej (nie używam veget ani tym podobnych syfuf). Wszystko wymemłane i wrzucone do worka pieczeniowego. Na mięsko rzucone pokrojone w plastry: por,pietrucha, ze2 marchewki i do pieca. Do tego pieczone ziemniaczki wcześniej ugotowane w mundurkach,obrane i namaszczone masełkiem
Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2013-01-12 o 16:44 |
|
|
|
|
#4953 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4954 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja jak mysle o tym papiruje co w nim musi siedziec to mi od razu jakos gorzej... uwazam ze to samo wyjdzie po upichceniu w foli samodzielnie przyprawione ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- jade na wyprz..szykuje sie jak na wyprawe...odpowiednia odziez, picie, jedzenie, siku i mozna ruszac
|
|
|
#4955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak oglądam tę reklamę dostaję jakiegoś dziwnego grymasu,szczękościsku:brz ydal: Jest obrzydliwa!Żle mi się kojarzy
|
||
|
|
|
#4956 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4957 |
|
Zakorzenienie
|
Co do farb drogeryjnych, to używałam Londy Color Blend (czerwone opakowanie), ale kolor czarny, nie wiem, jak inne odcienie. Teraz od ostatnich 4 czy 5 farbowań używam Joanny Multi Cream Color. Zapach do zniesienia (Londa przy niej waliła amoniakiem), krycie ok, kolor nie wypłukuje się jakoś straszliwie, włosy są w dobrej kondycji). Używałam czerni, kasztanowego brązu, intensywnej miedzi i wiśniowej czerwieni, z wszystkich byłam zadowolona.
A, miałam jeszcze Wellaton, użyłam kilka opakowań, na poczatku był ok, przy ostatnim razie trochę zapiekła mnie skóra głowy, więc odstawiłam. |
|
|
|
#4958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4959 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
2. dla mnie za słony Cytat:
Cytat:
w rossmanie bywajo droższe - niemniej jestem wciąż przed kupnem - porzuciłam pasemka wkokufiajo mnie - trudno będę se palić skórę ![]() Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-12 o 16:59 |
|||||||
|
|
|
#4960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- ciekawe zaiste są te stwierdzenia z ust mędrców medycyny - że taka ma uroda? ja tego nie kupuje - u mnie było bez znaczenie z tabsami bo miałam to niezależnie od ich brania i i niebrania - przez okres kilku lat skończyła się moja uroda? być mejbi 2. ale ja się ze wszystkim zgadzam od początku - twierdzę identycznie 3. to samo z wyjatkiem że bez szorowania czuję się czysta ale lubię szorowanko - w zasadzie tylko dlatemu je robię - albo zamawiam bo lubię 4.
|
|
|
|
|
#4961 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Bo taki mam kaprys- raz na 2 miesiące
Te które kupuję wychodzą drożej.
|
|
|
#4962 | |||||
|
Nindżopesz
|
Biedactfo, haftowalas do pozna, i po co tyle pic
![]() Cytat:
2. tia, ino trzeba umiec tak ladnie doprawic i zadbac o odpowiednia mokrosc po upieczeniu, mi to nie wychodzi. Cytat:
Cytat:
No tluszcz jest ale co tam...Cytat:
Zapamietam zeby Knorra omijac.Cytat:
Ciekawe czy w kupnej miso tez siedzo? Bo smak kupnej mi nie przeszkadza.
|
|||||
|
|
|
#4963 |
|
Zakorzenienie
|
aha, kapuję
no niestety sama jestem w potrzasku bo jedyne dobre znane mi drogeryjne farby to te wycofane belle color no ale tak czy inaczej szukamy dwóch innych biegunów doszłam do smutnego wniosku w sumie, że na moich tłustych cienkich i koszmarnie rzadkich włosach wyglądam jako tako wyłącznie w jasnym blondzie bo optycznie zagęszcza i nie widać tak bardzo łysej skóry w kucyku ![]() na szarych naturalnych i na farbowanych na brązy i ciemne blondy skórne prześwity to jest koszmar dla kobiety coś takiego poczebuje |
|
|
|
#4964 | ||
|
BAN stały
|
Tylko nie przesadź z %, bo będziesz chora
![]() Uwielbiam zupę rybną ![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- Ale mam zjazd formy ![]() Rodzice bawią się w domowy wyrób kiełbasy, czuję się jak za dawnych czasów u dziadków, na wsi ![]() Biżuteria męska? No nie fię... |
||
|
|
|
#4965 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#4966 |
|
BAN stały
|
Był temat brudasów (a właściwie jednego
), to teraz ja z innym pytaniem wyskoczę: Czy Was też wkurza, jak facet gra w grę? Nie chodzi o to, że jakoś nałogowo, całymi dniami, absolutnie nie. Po prostu ma jakąś tam jedną, pogra sobie max godzinkę wieczorem, a jak ja u niego jestem to nawet raz na parę dni, ale chodzi mi po prostu o fakt, że 30-letni facet zajmuje się takimi głupotami. I nie mogę mu przestać tego wytykać. Wiem, że ja po prostu zostałam wychowana w przekonaniu, że gry i w ogóle komputer to zło, i trzeba czytać książki, a nie bawić się w strzelanki, sama nigdy w życiu w nic nie grałam i jakoś (jego zdaniem niesłusznie) kojarzy mi się to z rozrywką dla maksymalnie 16-latków. Z drugiej strony on mówi, że przecież mi nie wytyka siedzenia na jakimś forum albo facebooku, a dla niego to też głupota i strata czasu ![]() ___ O pysznych rzeczach piszecie ![]() U mnie dziś plebejsko - zwykła sałatka z tuńczyka (ryż, groszek, kukurydza, jajko, ogórek kiszony).
|
|
|
|
#4967 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mnie to dziwi tylko, ale pewnie dlatego, że nigdy nie przejawiałem podobnych ciągot (chociaż, wielogodzinne przesiadywanie na wizażu niektórzy też za dziwactwo uznać mogą)
|
|
|
|
|
#4968 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I czy tego Mikołajka? Ja nie mogę go dostać już od dłuższego czasu w jednej z bibliotek dziecięcych ![]() ![]() Spod śniegu
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#4969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u ex-a wkurzało, bo to było notoryczne i grał jak chciałam spać, a klikanie mi przeszkadzało ![]() obecny (35) usunął wszystkie jak uznał, że za dużo czasu mu zabierają, ale z siostrzeńcami od święta pogra. sama grywam - w strategiczne i zręcznościowe ostatnio - poprawiaja refleks i spostrzegawczość, pozwalają się oderwać od natrętnych myśli, odreagować, odstresować. chociaż może szachy lepsze, ale dzieci mnie ogrywają ![]() ja na przykład nie oglądam telewizji - tylko jak jestem u kogoś lub w knajpie. i nie rozumiem ściągania całych sezonów seriali, żeby być bardziej do przodu ![]() a dziadkowie prawie cały dzień przed tv i nie mogą się nadziwić, że ja tyle samo przed kompem mogę wysiedzieć... tylko, że ja sobie zakupy zrobię, rachunki popłacę, poczytam trochę, pouczę się, pracy poszukam, roześlę cv, z ludźmi się pokomunikuję poznam nowych i inne takie....
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2013-01-12 o 17:48 |
|
|
|
|
#4970 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#4971 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4972 |
|
Zakorzenienie
|
bo to pradawny instynkt nocnego łowcy z grupą krwi 0
|
#4973 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To dlatego ja z grupą A Rh + jestem zadziwiona
|
|
|
#4974 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
że i 40-letni się tym zajmują i starsi też ![]() Cytat:
![]() Chyba zależy to od tego ile czasu się spędza grając w grę lub siedząc na jakimś forum I to powinno denerwować, a nie sam fakt grania. Ja w gry nie gram, ale może kiedyś zacznę kto wie?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4975 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja uwielbiam grać w Mahjongi
A w domu ostatnio gramy w gry planszowe typu Bingo czy Biznes po polsku
|
|
|
#4976 |
|
Zakorzenienie
|
A był rolnikiem, uzależnionym od pory dnia i roku
|
#4977 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż mój Tż często w weekendy do późna śpi No ale nie do 16 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na kompie to już Betty napisała co można porobić + inne.
|||
|
|
|
#4978 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Ale mi właśnie o sam fakt grania chodzi. Chyba nie mam się już czego przyczepić i wymyślam, bo tak poza tym, to Cytat:
|
|||
|
|
|
#4979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale rzadko.
|
|
|
|
#4980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a prześwity mam an całej głowie - wprost widać skórę na całej czaszce także takie drobiazgi jak czubek to wiesz jednak lepiej niż w mym przypadku ja rozjaśniam bo juz wiem, że kłopoty włosowe mam nie od rozjaśniania - kwestia hormonów - piękne gęste włosię mam tylko po tabsach - tych na łysienie androgenowe - bo na swoich naturalnych hormo więcej włosów jest poza mną - czyt samochody, mieszkania które odwiedzam, ubrania - niż na mej głowie żyłam tak ponad rok nic nie farbując - ludzie myśleli że mam raka - bo kolor szary dopełniał obrazu nędzy i rozpaczy - chorość no i potem odkryłam że czy je rozjaśniam czy nie - to nie ma wpływu - wypada zawsze tyle samo i tak samo tylko gorzej wygląda bez koloru no i koło się zamkło moja Mam jest hepi że od kiedy sie wyprowadziłam to nie ma żadnych włosów do sprzątania
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.

ale to u nas nie chwyci, chwilowy szał - zn ludzie tego amsowo nei kupujo - wciska im sie ale nie biero
mię odradzono picie herbaty gorącej z rana i przed prysznicem, bo jakiś mondry lekarz to powiązał ze sobą jako że mdlałam jakieś pół h - 1h po wstaniu z łóżka i wieczorem po kąpieli i kolacji
) i chowanie dzieci w absolutnie sterylnych warunkach bez kontaktu z piaskiem, błotkiem, zwierzakiem czy okazyjnie nawet kupą jakąś na wsi to mi lekko trąci przesadą 

i musy gówniane jakieś

Wolę już zgrzeszyć masłem czekoladą niż waflem czy inszą pomadką

- ciekawe zaiste są te stwierdzenia z ust mędrców medycyny - że taka ma uroda? ja tego nie kupuje - u mnie było bez znaczenie z tabsami bo miałam to niezależnie od ich brania i i niebrania - przez okres kilku lat 

a stałam po bilety 4 godziny w kolejce