|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Choć z tż-tami na co dzień mieszkamy od plotek życiowych nie uciekamy
Whenee, to nie jest jeszcze określone - dany model. Po prostu jak oglądaliśmy zegarki, to naj podobały nam się najczęściej Timex, ale to tak, że raz ten, raz ten...
Gust się zmienia ![]() Stąd ja właśnie chcę, by Tż był przy wybieraniu, bo zamówię z neta, a to już jest bardzo drogi zegarek jak dla mnie, więc niech będzie taki jak on chce i żeby się mu podobał (i tak powiedział, że się zgodzi na to, jeśli będzie mógł dopłacić do niego)... ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- No nic, ja się żegnam, wieczorkiem jeszcze pewnie wpadnę Idę się ubierać, bo jak Tż przyjdzie, to zakupki, potem ugotuję sos na białe spaghetti, no i się przygotuję na uczelnię
|
|
|
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
wpadłam tylko na chwilę bo powoli się szykujemy i na 17 idziemy do babci Tżta na urodziny, więc pewnie odezwę się dopiero jutro. miłego wieczoru
|
|
|
|
#4804 |
|
Konto usunięte
|
ja jeszcze w pracy, nie opuszczajcie mnie!!!
|
|
|
|
#4805 |
|
Konto usunięte
|
Tusia, ja jeszcze też.
Przytachałam podręcznik do prawa pracy (600 stron!), bo myślałam, że z okazji tego, że mecenasa nie ma, będę mogła się spokojnie pouczyć, ale niestety- lista zaległych zadań, których nie da się już odłożyć "na potem" mnie pokonała. Ale jestem dumna z siebie, bo zadzwoniłam do sądu i opieprzyłam jedną babę i obiecałam, że złożę na nią skargę za to, co wyprawia z naszą jedną sprawą (2 miesiące czekam na 3 głupie strony wypisu z akt, bez których nie mogę ruszyć z miejsca! |
|
|
|
#4806 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
niestety tak, musisz być zameldowany tymczasowo.
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
poka poka kozoki:P
|
#4811 |
|
Zakorzenienie
|
A to z zeszłego roku
Zamek się odpruł i oddałam do reklamacji. Rodzice mają odebrać i jutro przywieźć O takie mam:http://allegro.pl/kozaki-dolce-pietr...928969066.html tylko beżowe Chciałabym kupić jakieś czarne jeszcze
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem jak u was ale u nas jest dziś piękna zima
|
|
|
|
#4813 | |
|
Zakorzenienie
|
Ech, no to tak jak myślałam
![]() A w 2014 podobno ma być zniesiony ten cały meldunek.. ![]() Cytat:
![]() Zresztą i tak pewnie byśmy nigdzie nie wyszli, nie ma mocy po wczorajszej dyskotece Ale się wytańczyłam, nogi jeszcze teraz czuję
|
|
|
|
|
#4814 |
|
Konto usunięte
|
Ten meldunek to już znoszą od stu lat i znieść nie mogą, a to tylko utrudnienie.
Jeśli o mnie chodzi, czuję się jak zombie. Uczyłam się do 1, wstałam o 6, uczyłam się do 15, poszłam spać, teraz wstałam i znowu się uczę. Wyglądam jak monstrum, taka blada i oczy podkrążone, ale nie mogę się poddać, mam jeszcze jakieś 200 stron do ruszenia... |
|
|
|
#4815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj współczuję nauki Może zjedz coś typu czekolada, orzechy, rodzynki? Albo jakieś witaminki na wzmocnienie
|
|
|
|
|
#4816 |
|
Konto usunięte
|
No właśnie się obżeram czekoladą. I chyba skoczę po jakieś Pepsi, bo mam ochotę...
|
|
|
|
#4817 |
|
Konto usunięte
|
Joł
![]() U mnie........zima. Balkon mam zasypany. Bleeeee. Spałam do 11 ![]() Potem śniadanie, obiad, czipsy (złoooooooooo) i teraz chwila na wizaż. Siedzę w domu, bo okres z deka męczy. Wczoraj po 22 się pokłóciłam z mężem, zamknęłam się w sypialni zaczęłam czytać "Pięćdziesiąt Twarzy Greya" i chce już wziąć od koleżanki drugą część Wciągnęłam jednym tchem i skończyłam czytać ją przed 1 Miałam jakieś erotyczne sny po tym.... |
|
|
|
#4818 | |||
|
Konto usunięte
|
Hej, dziewczynki
Wróciłam i własnie jesteśmy po obiadku, piję sobie teraz herbatkę (Tż pracuje , spędzimy wieczór razem ![]() Dziś prawie w nocy nie spałam Nowi sąsiedzi jeszcze się nie zorientowali, że w domu tak wszystko słychać i do 3 sobie urzędowali w kuchni, biegali na fajkę, prali, śmiali się, gonili nawet ![]() No nie mam pretensji, bo normalne zachowanie, tylko, że późno, a ja musiałam wstać o 5.30 :/ Zobowiązałam się do przepisywania na kompa notatek i materiałów skserowanych do 1 egzaminu ![]() No, aaaale... żerowało się na ambitniejszych koleżankach lata, teraz one cierpią na brak czasu, to też trzeba coś zrobić ![]() Też o tym ostatnio słyszałam Ale uwierzę jak zobaczę te zmiany :PNa razie trzeba się dostosować do tego, co jest ![]() Moon, a jak Ci zależy do tego PUP-u, to nie chcesz się zameldować tymczasowo? Czy nie bardzo możesz, bo właścicielka mieszkania nie wynajmuje tak jak trzeba? Cytat:
Spokojnie, nauczysz się i zdasz Odpocznij też trochę w ten weekend, co? ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
Cytat:
Kochana moja, wypij Ty coś bardziej wartościowego, zjedz też :P [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38608857]Wczoraj po 22 się pokłóciłam z mężem, zamknęłam się w sypialni zaczęłam czytać "Pięćdziesiąt Twarzy Greya" i chce już wziąć od koleżanki drugą część Wciągnęłam jednym tchem i skończyłam czytać ją przed 1 [/QUOTE]Już wiesz, czemu ja pochłonęłam wszystkie 3 w tak krótkim czasie ![]() Mi się podobała najbardziej druga część, najbardziej "psychologiczna", że tak powiem ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38608857]Miałam jakieś erotyczne sny po tym.... Mi się za to śniły jakieś głupoty z cmentarzem, duchami, śmiercią itp., bo Tż mnie na zasypianie uraczył jakimś głupkowatym horrorowatym serialem na Fox-ie (kolega polecił, że za☠☠☠iste )
Edytowane przez 201611220859 Czas edycji: 2013-01-12 o 18:45 |
|||
|
|
|
#4819 |
|
Konto usunięte
|
Wiem, że niekoniecznie, ale jak ja nie piję kawy to jakoś tę kofeinę na rozbudzenie muszę dostarczyć...Litrami tego pić nie będę, dwie puszki wystarczą
![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- No i wypiłam jedną puszkę i tylko mnie ssie w żołądku, bo oczywiście nie jadłam obiadu |
|
|
|
#4820 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38608857]
Wczoraj po 22 się pokłóciłam z mężem, zamknęłam się w sypialni zaczęłam czytać "Pięćdziesiąt Twarzy Greya" i chce już wziąć od koleżanki drugą część Wciągnęłam jednym tchem i skończyłam czytać ją przed 1 Miałam jakieś erotyczne sny po tym....Zazdroszczę, mi się zawsze śni to co nie trzeba ![]() Cytat:
![]() A dziewczyny jak to jest z tymi podpisami w PUPie? Dalej trzeba co miesiąc się podpisywać? Nie orientuje się jak to teraz jest, ja kiedyś byłam zapisana, potem poszłam na staż, potem za granicę - nie byłam się podpisać i mnie wypisali I od tamtej pory tam nie wróciłam a trochę czasu minęło... ![]() Cytat:
![]() Masz przecież szkołe i pracę jednocześnie, tego nie da się tak łatwo pogodzić wbrew pozorom szczególnie gdy studiuje się trudny kierunek
|
||
|
|
|
#4821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powodzenia w nauce tusiamar - my właśnie wróciliśmy ze sklepu..z chipsami i colą ![]() I ogarniamy w chacie bo jutro wpada sanepid..czyt. rodzice ![]() sunflower - przezyłaś podróż? ![]() klauduska - jak tam Wasze ciche dni? Dziś mieliśmy małe spięcie o ślub..Już jest ok..nie ma o czym mówić..
|
|
#4822 |
|
Konto usunięte
|
Spokojnie, wszystko z czasem przyjdzie
![]() A teraz marsz na zakupy i do kuchni (lub od razu do kuchni, jeśli zakupy zrobione) zrobić sobie jedzonko lub jeśli Ci szkoda czasu, zjedz wyjątkowo coś na mieście... Ty jesteś teraz po prostu pracoholikiem... Ale to ambitne i godne podziwu ![]() Tylko fakt, musisz o siebie bardziej zadbać (o swoje zdrowie i dobre samopoczucie) ![]() A mniemam, że jak będziesz chcieć mieć dziecko, to nie będziesz w tym sama i nie będziesz mieć studiów ![]() Już wcześniej rozmawiałyśmy o tym: coś za coś ![]() Ja wiedziałam, że dziś przyjadę głodna jak wilk, Tż też głodny jak wilk, bo choć dba o wiele spraw, to obiadu nie ugotuje, więc zrobiłam wczoraj wieczorem na dziś, by tylko odgrzać potem... Może i Ty wypróbuj tego sposobu? Przygotuj co się da na obiad wieczorkiem, gdy jesz kolację/pijesz wieczorną herbatkę... ![]() Przyjdziesz głodna jak wilk po pracy, czy też uczelni i w chwilę masz domowy obiad Moi rodzice tak robili większość czasu, jaki pamiętam z dzieciństwa. Gotowali wieczorami. |
|
|
|
#4823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4824 | |
|
Konto usunięte
|
I nawet pierwszy raz od dawna bardzo mnie nie mdliło. Ale to może dlatego, że jako pasażerka zwykle siadam z tyłu, a teraz siedziałam z przodu ![]() Cytat:
To takie smutne, bo jak się kłóci o takie sprawy, bo ślub i wesele mają być przecież szczęśliwym wspomnieniem. Oby to była pierwsza i ostatnia sprzeczka w tym temacie |
|
|
|
|
#4825 |
|
Konto usunięte
|
Sun, zlej mnie batem, ale ja nawet gotować nie muszę- bo kotlety czy inne kurczaki zwykle mam pomrożone z domu, więc jedyna moja robota to wsadzić do piekarnika żeby podgrzać kotleta/upiec kurę i ugotować ziemniaki. I nawet na to mi szkoda czasu
Edytowane przez 20160901857 Czas edycji: 2013-01-12 o 19:51 |
|
|
|
#4826 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tu jest wszystko na ten temat. Wygląda na to, że jeśli minęło 120 dni, możesz ponownie zarejestrować się ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
Nie no... Serio, ja to rozumiem... Po prostu szkoda, że nie masz tam koleżanek takich bardziej normalnych w akademiku, co by bardziej wspomogły koleżankę ![]() Tak po kumpelsku. |
||
|
|
|
#4827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4828 |
|
Konto usunięte
|
No właśnie, jak się ma normalne współlokatorki to można coś razem zrobić, może jedna ugotować dla wszystkich, potem druga...Niestety, z moimi to nie przejdzie. Częściej mam ochotę je wystrzelać niż normalnie porozmawiać.
|
|
|
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Nouvelle, fakt że zdrowy obiad i ogólnie zdrowe jedzenie i napoje na pewno by pomogły ale nei dziwię sie w ogóle, że szkoda Ci czasu... W takich momentach, gdy egzamin za pasem to każda minutę nie poświęcaną na naukę chce się wykorzystac na sen. Ja Cię doskonale rozumiem behind, mam nadzieję, że to ostatnia taka sprzeczka nam też się zdarzało pokłócić przy okazji organizowania tego wszystkiego, zwłaszcza że wszystko robiliśmy tak szybko... pamiętam że jak zaczął sie nasz wątek (swoją drogą, zaraz rok ) to jeszcze nie mieliśmy praktycznie nic. a do maja się wyrobiliśmy jakos dajcie sobie buziaka na zgodę i tyle Sun, no to masz rozwiazanie, siedzieć z przodu wkupisz sie tym przepisywaniem notatek i na pewno Ci nie odmówią A ja leniuchuję na całego... nic jeszcze nie zrobiłam. dzis Tż przygotował obiad - steki ;p P.s. za chwilę koniec drugiej części naszego wątku. Ktora tworzy następną?
|
|
|
|
#4830 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale miałam tu już kilku sąsiadów, z którymi częstowaliśmy się czymś - ciachem, jedzonkiem (np. gdy widziałam właśnie totalny brak czasu, złe samopoczucie, grypę lub tak po prostu). No, ale widać niezbyt się dobrałyście tam ![]() Cytat:
![]() Ale jestem dobrej myśli na jutro Cytat:
)Hihi ![]() A ja proponuję zachować tytuł i dodać cz. II, może to zmniejszy ilość nowych osób? Pamiętacie, co się działo tu na początku tego wątku... |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.

jedyne co przemawia za 1 to oparcie:P ale naprawdę rodem sprzed 20 lat:/ moja babcia miała taki, a tylko woziło się ją po podwórku....

O takie mam:

Może zjedz coś typu czekolada, orzechy, rodzynki? Albo jakieś witaminki na wzmocnienie
, spędzimy wieczór razem