|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#4921 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 940
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)
Cytat:
uwielbiam mega kolor na w³osach Cytat:
2. Jak kascysko nie ma racji patrz punkt pierwszy.
|
|
|
#4922 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 327
|
Cytat:
Ja mam taki za 5 z³ z Empiku. Kupi³am go taniej jak zamawia³am ksi±¿ki przez internet. Ca³kiem fajny, ma³y, ksi±¿kowy, w czerwonej ok³adce (pod kolor portfela). Ja lubiê u¿ywaæ kalendarza. Pomaga mi w ¿yciu. |
|
|
|
|
#4923 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 956
|
Cytat:
ja te¿ lubiê, jako¶ tak lepiej siê czujê jak mam wszystko zapisane, pouk³adane
|
|
#4924 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
Cytat:
mam taki z reprodukcjami obrazów Salvadora Dali - oprócz pisania podziwiam jego dzie³a a najwiêcej motywacji dodaje skre¶lenie jakiej¶ zrobionej rzeczy z listy 'do zrobienia'
|
|
#4925 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 128
|
Cytat:
Ja w kalendarzu zapisuje tylko spotkania Mam wygodny, malutki. Listê rzeczy do zrobienia, mam obecnie na telefonie, albo na pulpicie w komputerze na karteczkach Osobno rzeczy domowe, osobno pracowe plus karteczki w zeszycie w pracy Wtedy siê nie za³amuje ile to mam do zrobienia, bo wiem co mam zrobiæ w domu i poza nim A teraz przez chorobê bêdê mieæ urwanie g³owy...
|
|
|
|
|
#4926 | |||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 410
|
Cytat:
Dawa³am serum z Mariona. Przed wczoraj by³y myte barw± i wtedy nic nie na³o¿y³am a wczoraj umyte BDFM i na³o¿y³am argan'de. Cytat:
Cytat:
Dlatego na ten rok nawet go nie kupi³am. Mam tylko taki na biurko od mamy z pracy ¿eby ogarniaæ na jaki dziêñ tygodnia przypada dana data
|
|
|
#4927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie lubiê karteczek typu post it, walaj± siê wszêdzie, gubi±. Lubiê kalendarze ksi±¿kowe o ma³ym formacie- wszystko w jednym miejscu i pozwala utrzymaæ porz±dek. Od 4 lat lubiê mieæ taki kalendarz zawsze w torebce. |
|
|
|
|
#4928 |
|
Zakorzenienie
|
Kusicie tymi rudo¶ciami
Plus chyba mi nie pasuje Moj± idolka pod wzglêdem w³osów jest Simone Simons
|
|
|
|
#4929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taniej chyba nigdzie indziej nie widzia³am. Chyba nawet pakiety po kilka wychodzi³y dro¿ej. |
|
|
|
|
#4930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak to u¿ywam wirtualnych W kalendarzu mieæ takich rzeczy nie lubiê zapisanych, bo nie nie zawsze jestem wstanie przewidzieæ kiedy dan± rzecz mam zrobiæ, wiem do kiedy, ale nie kiedy. I jak tu to wtedy wpisaæ Jak wpisze dzieñ do którego mam to zrobiæ, to sobie przypomnê o tym dzieñ przed, a tak jak mam na karteczkach wirtualnych to widzê, co mam jeszcze zrobiæ, a terminy pamiêtam
|
|
|
|
|
#4931 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 492
|
Kalendarz to podstawa
W tym roku mam z Zwierciad³a. Uwielbiam krymina³y. Ostatnio mam fazê na Annê Holt, Marka Krajewskiego i Mankella Henninga |
|
|
|
#4932 |
|
Wtajemniczenie
|
Kupi³abym gdyby nie kasa. A raczej jej brak.
|
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
Te¿ uwielbiam krymina³y. Od babci dosta³am pod choinkê Morderstwo w Bo¿e Narodzenie Agaty Christie. ;-) Czeka na przeczytanie.
Teraz czytam Stan Zdumienia Patchett. Ksi±¿ka nawet fajna, ale t³umaczenie fatalne. najbardziej wkurzaj± mnie czasowniki w formie ¿eñskiej w wypowiedzi mê¿czyzn. No i momentami ko¶lawe t³umaczenie, dziwne zwi±zki wyrazowe, kalki jêzykowe dotycz±ce sk³adni. Tak¿e powie¶æ mo¿na przeczytaæ, ale chyba lepiej w oryginale. Tym razem Znak siê nie popisa³ niestety. Poza tym ostatnio wziê³o mnie na historical fiction. Przeczyta³am ju¿ Wyznania Katarzyny Medycejskiej (co ciekawe te¿ by³y tam b³êdu rodzaju czasownika, ale sporadyczne i mniej ra¿±ce). Teraz bêdê czytaæ Sekret Tudorów tego samego autora. Kupi³am je z rabatem 25% w matrasie. Wiem marudzê o tych b³êdach, ale poniewa¿ uczê siê na t³umacza przysiêg³ego to niestety jest to ju¿ zboczenie zawodowe. Ksi±¿ki nie mo¿na spokojnie czytaæ bo widzi siê wszystkie b³êdy a ma³o która ksi±¿ka jest od nich wolna. Ale w przypadku Stanu Zdumienia b³êdy s± naprawdê ra¿±ce. Kusi mnie ¿eby wys³aæ do wydawnictwa erratê. ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Szkoda, ¿e tak daleko mieszkasz. Mog³abym ci po¿yczyæ jak przeczytam ca³± seriê. No chyba, ¿e co¶ wymy¶limy. Problem w tym, ¿e wielkie i nieco ciê¿kie te ksi±¿ki. Jak bra³am kiedy¶ do domu 3 tomy to strasznie obci±¿y³y mi torbê. |
|
|
|
#4934 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 726
|
moje drogie- faceci to same problemy. A z problemamy najlepiej siê przespaæ
![]() zalaminowa³am siê, za chwilê zmywam, bo o 21 idê do kina. to moje drugie laminowanie, za pierwszym razem by³am na pocz±tku mojego w³osomaniactwa i efekt a¿ tak mnie nie powali³. zobaczymy, co bêdzie dzisiaj
|
#4935 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Siê zobaczy.
|
|
|
#4936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te¿ lubiê krymina³y Teraz przerzuci³am siê na horrory Stephena Kinga. Ma³o ambitne ksi±¿ki, ale robi± wra¿enie ![]() I muszê siê podzieliæ moim spostrze¿eniem: od babrania r±k w mieszankach masek/olejów mam je cudownie nawil¿one (jak moja dwuiponadpó³letnia siostra), a nie u¿ywam ¿adnych kremów do r±k. kascysko mo¿liwe, ¿e od samego kontaktu z w³osowymi kosmetykami mam nawil¿one rêce?
pisze siê razem ! Gdy schudniesz bêdziesz fajnie wygl±daæ w ubraniu, gdy æwiczysz - ¶wietnie wygl±dasz we wszystkim, zw³aszcza nago! Edytowane przez versatille Czas edycji: 2013-01-12 o 19:18 |
|
|
|
|
#4937 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 956
|
Cytat:
|
|
#4938 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 906
|
Hej, ale natrzaska³y¶cie, przejrza³am tylko pobie¿nie.
Moooniek ³adne masz te w³osy ![]() Cytat:
(jako¶ dziwnie tak najpierw nazwisko a potem imiê) te¿ bardzo go lubiê Og³aszam, ¿e widzia³am dzisiaj olejek alterra w rossie ale cena to ¶miech na sali, prawie 18 z³ za wersjê papajow± |
|
|
|
|
#4939 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
Cytat:
a na co idziesz do kina? ja wczoraj by³am na 'Wysz³am za m±¿, zaraz wracam" i by³o ¶wietnie Dawno siê tak nie u¶mia³am w kinie.---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
5 z³ za pompkê!?
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 906
|
|
|
|
|
#4941 |
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
Muszê siê w koñcu w sobie zebraæ i zacz±æ znów piæ lniane glutki
|
|
|
|
#4942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- No zbieraj siê, zbieraj. Ja ju¿ dzi¶ zrobi³am 2 koktajle- jeden dro¿d¿owy, drugi pietruszkowy. ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
Bardzo fajna. Polecam. Z filmów dla doros³ych bardzo rozbawi³ mnie "Nietykalni". |
||
|
|
|
#4943 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 068
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zasezamowa³am siê, ale zapomnia³am waln±æ pod spód keratynow± Artiste. Skleroza i roztrzepanie.
|
|
#4944 |
|
Wtajemniczenie
|
A czy jak bd dorzucaæ gar¶æ siemienia do owsianki to siê bêdzie liczyæ?
|
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4946 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 939
|
|
|
|
|
#4947 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba dobrze nie?
|
|
|
#4948 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 492
|
A mnie strasznie kusi od¿ywka bez sp³ukiwania z joanny dla przet³uszczaj±cych [w koñcu 3.99
|
|
|
|
#4949 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 508
|
Cytat:
Zdaj relacje jak siê u Ciebie sprawuje. Chyba muszê wybraæ siê do tej Agory. By³o tam w tym sklepie jeszcze co¶ ciekawego?
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ." |
|
|
|
|
#4950 |
|
Zakorzenienie
|
Ja siê od tego uzale¿ni³am. Bo z kisielem to sama przyjemno¶æ
![]() Moja mama tylko narzeka, ¿e siê tym kiedy¶ otrujê ![]() Dlaczego dla doros³ych? ¦wietny film Zupe³nie nie rozumiem dlaczego ten film nie dosta³ nominacji do Oscara. A ju¿ taka `Królewna ¦nie¿ka i £owca` a¿ dwa
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

uwielbiam mega kolor na w³osach

mam taki z reprodukcjami obrazów Salvadora Dali - oprócz pisania podziwiam jego dzie³a
Mam wygodny, malutki. Listê rzeczy do zrobienia, mam obecnie na telefonie, albo na pulpicie w komputerze na karteczkach

to moje drugie laminowanie, za pierwszym razem by³am na pocz±tku mojego w³osomaniactwa i efekt a¿ tak mnie nie powali³. zobaczymy, co bêdzie dzisiaj
¦wietny film