|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zaproszenie na studniówke a obacsy...
Hejka dziewczyny,
Mam wielki dylemat... zaprosił mnie na studniówkę bardzo fajny chłopak i do tego przystojny, tylko jest problem, on jest mojego wzrostu... albo i z centymetr niższy;/ . Zapytałam go czy moge ubrać obcasy, zgodził się, ale wiecie, na pewno nie chciał robić mi przykrości i kazać ubierać balerinki... Nie wiem czy i ja i on będziemy się z tym dobrze czuć jak go będę przerastać o głowę... Wiem, że to dla niego ważna impreza i chce wyjść jak najlepiej ![]() Doradźcie mi dziewczyny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Władca Wizażu
|
Dot.: Zaproszenie na studniówke a obacsy...
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Weź balerinki na zmianę i w zależności od tego jak się będziesz ty/on czuć przebierzesz lub nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Nersy;38608775]Hejka dziewczyny,
Mam wielki dylemat... zaprosił mnie na studniówkę bardzo fajny chłopak i do tego przystojny, tylko jest problem, on jest mojego wzrostu... albo i z centymetr niższy;/ . Zapytałam go czy moge ubrać obcasy, zgodził się, ale wiecie, na pewno nie chciał robić mi przykrości i kazać ubierać balerinki... Nie wiem czy i ja i on będziemy się z tym dobrze czuć jak go będę przerastać o głowę... Wiem, że to dla niego ważna impreza i chce wyjść jak najlepiej ![]() Miałam podobny problem. Ubrałam obcasy, ale niskie, coś jak tu http://szafa.pl/c8428163-ccc-niskie-obcasy-rozm-38.html Byłam wyższa od partnera, no ale te kilka cm to nie problem. Żadne z nas nie czuło się źle z tego powodu.
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Nersy a nei łatwiej umówić się z nim na jakas kawkę czy spacer, załóż szpile i zobaczysz czy wzrostowo jest ok i czy nie przyszkadza to w kontakcie wzrokowym itp. zawsze możecie pospacerowac uliczkami gdzie można si e obejrzec w witrynie i bedziesz miała odpowiedz co do studniówki
![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Widziałam kiedyś się z nim będąc na obcasach, (wtedy nic nie planowaliśmy) Byłam wyższa i nie czuł się pewnie podczas rozmowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój na początku też czuł się niezbyt fajnie- jak się spotykaliśmy przed studniówką nosiłam botki na platformie i wysoki obcas. Na studniówkę ubrałam połowę, jak nie więcej, niższe i poczuł się lepiej, że nie aż tak wysokie. Polecam tą metodę. ;p A tak poważniej- da sie przyzwyczaić do różnicy wzrostu, jeśli nie jest duża. Spotykajcie się, poznawajcie, zbliżycie się trochę do siebie i zniknie dystans spowodowany wzrostem ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Wiesz, on dodatkowo jest bardzo dobrze zbudowany siłownia
![]() między mną a nim to jest 30kg różnicy, mam nadzieje, że to też jakoś zmniejszy ten efekty wzrostu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
ja miałam podobny dylemat. Założyłam niewysokie obcasy (tak koło 5 cm) na poloneza a póżniej do zdjęć i na zabawę przebrałam się w balerinki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Mój parter jest ode mnie o jakieś 4cm wyższy, a że nie znoszę niskich obcasów (paskudne są dla mnie takie kaczuszki) na poloneza zakładam baleriny (stabilność w tańcu się przyda
![]()
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Niektóre modele męskich butów mają "wyższy obcas"- specjalnie dla niższych Panów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
weź balerinki, moga wyglądać równie ładnie jak obcasy a nie będziesz krępować partnera
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Ja mam chłopaka, który jest równy ze mną albo i niższy. Buty noszę płaskie gdy wychodzę z nim, zle sie czuje gdy jestem wyższa. I ciul ze wzrostem, uwielbiam go! Wzrost nie jest najważniejszy! I na twoim miejscu założyłabym baleriny bo to jest w końcu studiówka Twojego partnera.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ja bym wzięła szpilki i balerinki. Balerinki na zmianę, jakbyś np. nie dawała rady późną nocą w tańcu.
Nie twoja wina, że partner jest niski. Skoro mu to nie przeszkadza, to ubierz takie buty, żeby wyglądać i czuć się ładnie ![]() Mój facet jest wyższy ode mnie o 7 cm, a ja kocham chodzić w wysokich szpilkach na wszelkie wyjścia towarzyskie. Na 13 cm obcasie (lub większym ![]() ![]()
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.