Karmienie piersią w miejscach publicznych - opinie. - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-01-11, 09:34   #601
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Dot.: karmienie piersią w miejscach publicznych - opinie

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
Ale co ty chcesz udowodnić to ja nie wiem, wyważasz otwarte drzwi. Przecież tutaj ani jedna z matek nie stwierdziła, że karmiła gdzie popadnie ale każda pisze, że szukała miejsca spokojnego i w miarę ustronnego. Każda stwierdziła, że np karmienie dziecka podczas rozmowy przy czyimś biurku jest niegrzeczne, niekulturalne i tak się nie powinno robić. Nie ma tu ani jednej osoby, która napisałaby, że wywala piersi do karmienia lub jej się to podoba.
A ty sie rzucasz tutaj naprawde nie wiem o co.
No faktycznie jedyna sprawiedliwa się znalazła.

Bo wywalanie piersi na chama, jest tak samo niekulturalne, jak smarkanie na chodnik.
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-11, 09:36   #602
glamourous
Zakorzenienie

USUNAC Z KOSCIOLOW WSZYSTKIE MATKI BOSKIE KARMIACE!!!!!!!!!!!!!!!! tu kurcze swieta a cycka na wierzch wywala no co to ma byc
Stary 2013-01-11, 09:39   #603
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
USUNAC Z KOSCIOLOW WSZYSTKIE MATKI BOSKIE KARMIACE!!!!!!!!!!!!!!!! tu kurcze swieta a cycka na wierzch wywala no co to ma byc
http://stoper.blox.pl/resource/LDV00191.jpg oburzające

http://sztukatulka.pl/index.php/2011...ydsze-madonny/

Edytowane przez MonikaFaustyna
Czas edycji: 2013-01-11 o 09:40
Stary 2013-01-11, 09:49   #604
glamourous
Zakorzenienie

No niektore te madony faktycznie paskudne chociaz nie ze wzgledu na piers na wierzchu ale caloksztalt
Stary 2013-01-11, 10:02   #605
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
No niektore te madony faktycznie paskudne chociaz nie ze wzgledu na piers na wierzchu ale caloksztalt
Może były ładne, jak na ówczesne czasy? W końcu brzydkich modelek by nie brali na postać Maryi .
Stary 2013-01-11, 11:11   #606
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Może były ładne, jak na ówczesne czasy? W końcu brzydkich modelek by nie brali na postać Maryi .
Dużo częściej wyborem kierował fundator czy też zleceniodawca, więc nie o urodę tu chodziło.
Nawiązując do drugiego linka który wstawiłaś, to ja dość długo nie zdawałam sobie sprawy, że umiejscowienie postaci, przedmiotów, ich kolor, spojrzenie postaci, ubrania mogą przekazywać tyle informacji. Malarze tworzyli na swoich obrazach wręcz kalambury, które był zrozumiałe dla ówczesnych ludzi.
Polecam książę "Portret nieznanej damy", świetna ksiażka, dzięki której można zobaczyć ile wiadomosci może byc zaszyfrowanych w obrazie

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-11, 11:30   #607
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
mi nawet nie o modelki chodzi a o bohomazowatosc tych dziel

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-11, 11:36   #608
scorpionec
Zakorzenienie

Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."

Cytat:
Ale co ty chcesz udowodnić to ja nie wiem, wyważasz otwarte drzwi. Przecież tutaj ani jedna z matek nie stwierdziła, że karmiła gdzie popadnie ale każda pisze, że szukała miejsca spokojnego i w miarę ustronnego. Każda stwierdziła, że np karmienie dziecka podczas rozmowy przy czyimś biurku jest niegrzeczne, niekulturalne i tak się nie powinno robić. Nie ma tu ani jednej osoby, która napisałaby, że wywala piersi do karmienia lub jej się to podoba.
A ty sie rzucasz tutaj naprawde nie wiem o co.
No faktycznie jedyna sprawiedliwa się znalazła.
oczywiście żadna sie nie przyznała..ale jednak każda widziała jakaś kobietę z "wywalonym cycem" to skądś się one biorą no nie??

co udowodnić?? to że te które się za najbardziej tolerancyjne w tej dyskusji uważają wcale takie nie są..

bo ich tolerancja sięga tak daleko jak ich własne upodobania..

i to że komuś obraz matki boskiej karmiącej nie wydaje się piękny, czarujący etc a ma wręcz przeciwne odczucia to już w ich granicach tolerancji się nie mieści
scorpionec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-11, 11:40   #609
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez scorpionec Pokaż wiadomość
oczywiście żadna sie nie przyznała..ale jednak każda widziała jakaś kobietę z "wywalonym cycem" to skądś się one biorą no nie??

co udowodnić?? to że te które się za najbardziej tolerancyjne w tej dyskusji uważają wcale takie nie są..

bo ich tolerancja sięga tak daleko jak ich własne upodobania..

i to że komuś obraz matki boskiej karmiącej nie wydaje się piękny, czarujący etc a ma wręcz przeciwne odczucia to już w ich granicach tolerancji się nie mieści
Akurat nie z wizażu,z tego co czytam, więc nie wiem po co ta twoja kampania jest akurat tutaj prowadzona.

A niby skąd wniosek, że się nie mieści?

Stary 2013-01-11, 11:42   #610
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
żadna się nie przyznała dobre sobie! no, dziewczyny, przyznajcie się!
ja tam nikogo z "wywalonym cycem" nie widziałam, może nie wypatruję wystarczająco

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Cytat:
też nie wiem, skąd te wnioski
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-11, 11:53   #611
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
ja tam nikogo z "wywalonym cycem" nie widziałam, może nie wypatruję wystarczająco
Sama zawsze starałam się karmić dyskretnie i nie widziałam żadnej kobiety karmiącej z "wywalonym cycem"

Za to owszem, mogę się przyznać że zdarzało mi się jeszcze przed 30-tką chodzić topless choć jedynie w ustronnych miejscach i w znajomym towarzystwie
Peliczaple stały smutcholijne
I zbłąkinie rykoświstąkały.
10 PŻ
Rzabba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-11, 11:55   #612
emii
Zakorzenienie

Ja karmie piersią już drugie dziecko. Karmie zawsze kiedy dziecko jest głodne niezależnie do miejsca w jakim się znajdę. Nigdy jeszcze nie spotkałam się z kimś kto by nie był temu przychylny. Ludzie raczej się uśmiechają, albo po prostu nie zwracają uwagi.
Dwa razy miałam sytuację, że załatwiałam sprawę w urzędzie, mała zaczynała marudzić, szukać cyca to facet sam mi powiedział, żebym nakarmiła, bo dla niego to normalne, sam ma dzieci. Dalej robił swoje i nie patrzył.
Nie widzę powodów, żeby się oburzać czymś co jest naturalne.
Oczywiście, że w miejscu publicznym nie pozwalam sobie na zabawy, bo to było by przegięcie. Jednak szybkie nakarmienie i schowanie piersi jest dla mnie zupełnie na miejscu.
emii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-11, 11:58   #613
scorpionec
Zakorzenienie

Cytat:
Akurat nie z wizażu,z tego co czytam, więc nie wiem po co ta twoja kampania jest akurat tutaj prowadzona.

choćby stąd ;

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
No i ona rozumie - to jest jej problem, że nie może na to patrzeć - a nie Twój.
Cytat:
Może założyła, że jak kobieta, to jej nie przeszkadza i zrozumie? Co jest ohydnego w piersiach, bo nie wiem?
Cytat:

Wiecie, argument, że komuś może przeszkadzać karmienie piersią, jest dla mnie w stylu jakby ktoś powiedział, że obrzydzają go starzy ludzie i nie może ma nich patrzeć...
---------------------------------

Cytat:
Napisane przez Rzabba Pokaż wiadomość
Sama zawsze starałam się karmić dyskretnie i nie widziałam żadnej kobiety karmiącej z "wywalonym cycem"

Za to owszem, mogę się przyznać że zdarzało mi się jeszcze przed 30-tką chodzić topless choć jedynie w ustronnych miejscach i w znajomym towarzystwie

rzabba czyli jednak po galeriach czy wspomnianych urzędach tak nie spacerowałaś..

Edytowane przez scorpionec
Czas edycji: 2013-01-11 o 12:01
Stary 2013-01-11, 12:13   #614
Luba
Zakorzenienie

Cytaty które wstawiłaś dotyczyły karmienia piersią a nie "wywalania cyca", co nie ejst równoznaczne i zostało w tym wątku już powiedziane pierdyliard razy.

Poza tym nie widzę gdzie tu brak tolerancji do wspomnianych przez ciebie wcześniej ludzi, którym się Matka Boska Karmiąca nie podoba.

Cytat:
rzabba czyli jednak po galeriach czy wspomnianych urzędach tak nie spacerowałaś..
Rzabba nie spacerowała i nikt mający choćby dwie komórki mózgu tak nie spacerował więc twoje próby udowodnienia tutaj, że popieramy "wywalanie piersi podczas karmienia az po pępek" są bez sensu.

Stary 2013-01-11, 12:21   #615
scorpionec
Zakorzenienie

Cytat:

Rzabba nie spacerowała i nikt mający choćby dwie komórki mózgu tak nie spacerował więc twoje próby udowodnienia tutaj, że popieramy "wywalanie piersi podczas karmienia az po pępek" są bez sensu.
bez sensu to jest twoje czepialstwo..

i to ty mi wmawiasz ze ja uważam że "wy" (cokolwiek to znaczy) popieracie wywalanie cyca.. a ja tak nigdzie nie napisałam.. tylko to jakies twoje teorie spiskowe są..

tak jak nie pisałam ze mi to przeszkadza.. bo mi nie przeszkadza

tylko od początku zaznaczam, że JA tego nie praktykuje i ze można tego uniknąć a to jest różnica której ty nie dostrzegasz ..
Stary 2013-01-11, 12:50   #616
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
bez sensu to jest twoje czepialstwo..

i to ty mi wmawiasz ze ja uważam że "wy" (cokolwiek to znaczy) popieracie wywalanie cyca.. a ja tak nigdzie nie napisałam.. tylko to jakies twoje teorie spiskowe są..

tak jak nie pisałam ze mi to przeszkadza.. bo mi nie przeszkadza

tylko od początku zaznaczam, że JA tego nie praktykuje i ze można tego uniknąć a to jest różnica której ty nie dostrzegasz ..
Tak, ze pewnością nie dostrzegam aleś mi dopiekła.
To jest własnie to, o czym piszę, twoja kampania uswiadamiająca jest bez sensu, ponieważ ze sto razy zostało już tu to wszytsko napisane i każdy się z tym zgodził, tylko ty cały czas ciągniesz i ciągniesz jak gume do żucia swoje wywody.

I to tyle, odpowiedz mi, żeby twoje było na wierzchu i koniec.

Stary 2013-01-11, 13:01   #617
scorpionec
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, ze pewnością nie dostrzegam aleś mi dopiekła.
To jest własnie to, o czym piszę, twoja kampania uswiadamiająca jest bez sensu, ponieważ ze sto razy zostało już tu to wszytsko napisane i każdy się z tym zgodził, tylko ty cały czas ciągniesz i ciągniesz jak gume do żucia swoje wywody.

I to tyle, odpowiedz mi, żeby twoje było na wierzchu i koniec.
no patrz piszesz do mnie a jakbyś o sobie pisała i w dodatku ty sama te wycieczki do mnie rozpoczęłaś ...

bo "kampanię uświadamiającą" to ty prowadzisz wobec mojej osoby..ale spoko widzę , ze już się wyżyłaś i mam nadzieję, ze już ci ulżyło..

jeśli czujesz, ze dopiekłam to sorry ale zupełnie nie miałam takiego planu..broniłam się tylko

EOT
Stary 2013-01-11, 14:05   #618
Klarissa
Zakorzenienie

Smile Dot.: karmienie piersią w miejscach publicznych - opinie

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
Ja wdziałam parę razy w życiu, ale nie wiem czy to były wizażanki, może nie były wtedy zalogowane
I też nie wypatruję

Raz nas tak męża kuzynka uraczyła uroczym widokiem podczas rodzinnego spotkanka przy stole, siedziała na wprost mnie to trudno mi było nie zauważyć. Niestety zrobiła to bez ostrzeżenia bo tak to byśmy się chyba z mężem zmyli na czas karmienia, oboje się czuliśmy wtedy beznadziejnie i może kogoś zdziwi, ale rzadko się widujemy od tamtej pory z nią...

Widziałam też kobietę w parku która sobie podwinęła podkoszulek do szyi, wyciągnęła spod niego dosłownie dwa płaskie naleśniki noszonem luzem bez stanika i zawołała dziecko, które przybiegło, pociągnęło co nieco i pobiegło dalej, to chyba ten obraz karmienia piersią najbardziej mnie zniechęcił.

No i widziałam jeszcze panią w jakimś centrum handlowym na środku alejki ale to z niemowlęciem. Inna sprawa po co iść z niemowlęciem do centrum handlowego... uprzedzając nie, nie wyglądała jakby robiła spożywcze zakupy, raczej jakby poszła sobie poszwendać się, ciuchy pooglądać bo w domu nudno.

Nie żeby mi to po nocach spać nie dawało, po prostu dla mnie takie zachowania są dziwne i tyle. Wątek jest po to żeby się wypowiedzieć, i nie istnieje w tej sprawie jedyne słuszne zdanie i jedna słuszna racja.

Edytowane przez Klarissa
Czas edycji: 2013-01-11 o 14:07
Klarissa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-11, 15:05   #619
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klarissa Pokaż wiadomość
Ja wdziałam parę razy w życiu, ale nie wiem czy to były wizażanki, może nie były wtedy zalogowane
I też nie wypatruję

Raz nas tak męża kuzynka uraczyła uroczym widokiem podczas rodzinnego spotkanka przy stole, siedziała na wprost mnie to trudno mi było nie zauważyć. Niestety zrobiła to bez ostrzeżenia bo tak to byśmy się chyba z mężem zmyli na czas karmienia, oboje się czuliśmy wtedy beznadziejnie i może kogoś zdziwi, ale rzadko się widujemy od tamtej pory z nią...

Widziałam też kobietę w parku która sobie podwinęła podkoszulek do szyi, wyciągnęła spod niego dosłownie dwa płaskie naleśniki noszonem luzem bez stanika i zawołała dziecko, które przybiegło, pociągnęło co nieco i pobiegło dalej, to chyba ten obraz karmienia piersią najbardziej mnie zniechęcił.

No i widziałam jeszcze panią w jakimś centrum handlowym na środku alejki ale to z niemowlęciem. Inna sprawa po co iść z niemowlęciem do centrum handlowego... uprzedzając nie, nie wyglądała jakby robiła spożywcze zakupy, raczej jakby poszła sobie poszwendać się, ciuchy pooglądać bo w domu nudno.

Nie żeby mi to po nocach spać nie dawało, po prostu dla mnie takie zachowania są dziwne i tyle. Wątek jest po to żeby się wypowiedzieć, i nie istnieje w tej sprawie jedyne słuszne zdanie i jedna słuszna racja.

no a już na pewno nie Twoja
p.s. gratuluję udanej rodziny (kuzynka)
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-11, 19:13   #620
gda
Zakorzenienie

Cytat:

To chyba mnie widziałaś

A to z niemowlęciem tylko w domu można siedzieć, ew. na spacer do parku wyjść? Ja byłam ze swoim 3,5 miesięczniakiem jakieś 4 razy w centrum handlowym. Tak - oglądać ciuchy. Co w tym złego?

A poza tym ja mam tolerancję dla tych, których to obrzydza. Ale nie uważam, żeby to był mój problem. To jest ich problem i wystarczy odwrócic wzrok i się nie gapić. Proste!
gda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-12, 13:14   #621
Jaatkaa85
Zadomowienie

Cytat:
No i dlatego, że roczniaki żywią się czymś innym - nie ma już konieczności karmienia publicznie. Bo wystarczy podać im słoiczek, owoc, warzywo, cokolwiek
Nie ma konieczności, ale jest potrzeba.
Jak maly był maly to nie targałam ze soba słoiczków i nigdy mi do glowy nie przyszlo, zeby nei karmic mojego 2-latka publicznie, bo komuś się to nie podoba. To jego problem
Jaatkaa85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-12, 13:37   #622
scorpionec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jaatkaa85 Pokaż wiadomość
Nie ma konieczności, ale jest potrzeba.
Jak maly był maly to nie targałam ze soba słoiczków i nigdy mi do glowy nie przyszlo, zeby nei karmic mojego 2-latka publicznie, bo komuś się to nie podoba. To jego problem

w wieku 2 lat pokarm matki to juz ew suplement diety, dodatek nie podstawowa potrzeba..

2 latek(a nawet roczniak) jest w stanie utrzymać się przy życiu i to w w pełni zdrowia bez mleka matki ba nawet w ogóle bez jakiegokolwiek mleka..

a przestrzeń publiczna jest dla wszystkich i każdy człowiek ma w niej jednakowe prawa( jak i takie ze ma prawo czuć w niej się swobodnie).. i to nie jest tak, że komuś coś nie pasuje to jego problem..
Stary 2013-01-12, 16:02   #623
Klarissa
Zakorzenienie

Cytat:
To chyba mnie widziałaś

A to z niemowlęciem tylko w domu można siedzieć, ew. na spacer do parku wyjść? Ja byłam ze swoim 3,5 miesięczniakiem jakieś 4 razy w centrum handlowym. Tak - oglądać ciuchy. Co w tym złego?

A poza tym ja mam tolerancję dla tych, których to obrzydza. Ale nie uważam, żeby to był mój problem. To jest ich problem i wystarczy odwrócic wzrok i się nie gapić. Proste!
Nie no nic, w tym wątku już zostało wielokrotnie udowodnione, że matka niemowlęcia po prostu musi spędzać całe dnie poza domem karmiąc dziecko w miejscach publicznych, bez tego nie da się żyć. Idealne do tego są skupiska ludzi pełne hałasu, ostrego światła i bakterii.

Tzn. żyć bez tego potrafię tylko ja i scorpioniec.
Aż dziwne, że nie chodziłam głodna, brudna i obdarta...

Edytowane przez Klarissa
Czas edycji: 2013-01-12 o 16:03
Klarissa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-12, 16:48   #624
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no nic, w tym wątku już zostało wielokrotnie udowodnione, że matka niemowlęcia po prostu musi spędzać całe dnie poza domem karmiąc dziecko w miejscach publicznych, bez tego nie da się żyć. Idealne do tego są skupiska ludzi pełne hałasu, ostrego światła i bakterii.

Bo jak sama stwierdziłaś żyjesz w raju, masz pod ręką męża, babcię i możesz sobie ustalać co i kiedy załatwić.

Ja obecnie jestem w domu z osobą, której nie można zostawić samej nawet na chwilę. Gdybym nie miała dzieci to majątek straciłabym na opiekunkę lub umarlibyśmy z głodu.
Nie każdy ma rajskie życie.
Dlatego doskonale rozumiem osoby, które muszą karmić poza domem, bo inaczej nie poszłyby do urzędu, sklepu, lekarza. Szkoda, że nie do wszystkich to dociera. Ale cóż, każdy ma swoje ograniczenia.

Stary 2013-01-12, 18:07   #625
iizabelaa
Zakorzenienie

hahaha
ciekawa teza, że jak ma się męża pod ręką to się żyje w raju
Stary 2013-01-12, 18:26   #626
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
hahaha
ciekawa teza, że jak ma się męża pod ręką to się żyje w raju
To słowa Klarissy, że żyje w raju.

Stary 2013-01-12, 18:31   #627
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Cytat:
Jakoś nie idzie Ci czytanie ze zrozumieniem.
Zostało jedynie powiedziane, że czasami zachodzi taka konieczność bo nie każdy ma możliwość wysługiwania się innymi.

Cytat:
No PACZ jakie wyjątkowe jesteście
Peliczaple stały smutcholijne
I zbłąkinie rykoświstąkały.
10 PŻ
Rzabba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-12, 19:12   #628
scorpionec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rzabba Pokaż wiadomość
Jakoś nie idzie Ci czytanie ze zrozumieniem.
Zostało jedynie powiedziane, że czasami zachodzi taka konieczność bo nie każdy ma możliwość wysługiwania się innymi.

No PACZ jakie wyjątkowe jesteście
czemu zaraz wysługiwać?? a co to matka jak dziecko z tatą zostawi to zaraz potem samobiczowaniu powinna się oddać?? bo co z niej za matka ?? a żona jaka z niej bezczelna bo się o czas dla siebie upomniała??

a jakby jeszcze męża do urzędu wysłała i by z tego powodu miał wziąć 2h wolnego to faktycznie..świat się kończy

co do wyjątkowości "tylko nas dwóch" to mogłybyście się zdziwić bo na początku tego wątku więcej takich było ..ale to był rok 2004 -2008 prehistoria prawie.. teraz czasy sie zmieniły i już matki polki same bez pomocy..uciśnione rodzicielstwem

i tylko dwa dinozaury w raju się ostały

Edytowane przez scorpionec
Czas edycji: 2013-01-12 o 19:14
Stary 2013-01-12, 19:19   #629
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
czemu zaraz wysługiwać?? a co to matka jak dziecko z tatą zostawi to zaraz potem samobiczowaniu powinna się oddać?? bo co z niej za matka ?? a żona jaka z niej bezczelna bo się o czas dla siebie upomniała??

a jakby jeszcze męża do urzędu wysłała i by z tego powodu miał wziąć 2h wolnego to faktycznie..świat się kończy

ooo rany to o męża chodzi z tym wysługiwaniem
w sumie to współczuję takiego rozumowania, że dziecko to tylko obowiązek matki a ojciec jak się własnym dzieckiem zajmuję to jest to wyslugiwanie, to na prawdę smutne

My z mężem młoda sie po równo zajmujemy, więc nawet nie wiem czy mi się w takim układzie tytuł matki należy
Stary 2013-01-12, 19:21   #630
scorpionec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
ooo rany to o męża chodzi z tym wysługiwaniem
w sumie to współczuję takiego rozumowania, że dziecko to tylko obowiązek matki a ojciec jak się własnym dzieckiem zajmuję to jest to wyslugiwanie, to na prawdę smutne

My z mężem młoda sie po równo zajmujemy, więc nawet nie wiem czy mi się w takim układzie tytuł matki należy
poczekaj za chwilę się dowiesz czy ci się należy
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości