|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Lwiątko z Cintry
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!
śliczne pazurki
|
#2732 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
|
|
|
|
|
#2733 | |
|
leśny stwór
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;38616477]Prezio,Ty masz różowe flejksy z MIYO ?Te takie perłowe ??
Bo są jeszcze TAKIE i są ładniejsze.Szkoda że u siebie nigdzie nie widziałam.[/QUOTE] sliczne te flejksy Cytat:
ładne masz kwadraciki eh, to złotko.. śliczna jest cała ta kolekcja. |
|
|
|
|
#2734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak patrzę i patrzę i czasem w pewnym świetle może ma kropelkę zieleni, ale daleeeeko mu do innych swatchy. Ałć ![]() Cytat:
tak mnie właśnie zastanawiały starte końce |
||
|
|
|
#2735 |
|
leśny stwór
|
zupełnie inaczej teraz wygląda! Bardzo ładny |
|
|
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
kolor super wyszedł Ale bąble wielkie! to baza czy top? |
|
|
|
#2737 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
dziękuję Cytat:
bardzo szybko rosną, chociaż jakby się połamały na mięsku to strasznie wolno by odbijały ![]() wiesz, będę jeszcze skracać w tygodniu, wolę stopniowo i delikatnie niż za dużo i potem płakać
|
|
#2738 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzięki
równe? ![]() a mi się złotko akurat nie podoba Cytat:
i w różnym swietle nadal brakuje mu nutki zieleni? dziękuję ![]() Cytat:
a to i tak bąble na jednym pazurku. zdarza się że na każdym się pokazują nie lubię jej, ale znowu jak maluję częściej odżywką sensique (keratin nutrition) to mam wrażenie że osłabiają się pazurki |
||
|
|
|
#2739 | |
|
Zakorzenienie
|
Miło mi
![]() Tak, delikatesy to słowo klucz ![]() I dziękuję Cytat:
, ale ja bym na Waszym miejscu po prostu pomierzyła te staniki, które wydają się w miarę i zobaczyła jak się w nich czuję albo chociaż spytała czy da radę zamówić taki obwód z takiego modelu.A jak się Preziu będą czepiać czy proponować 70, to powiedz wprost, że skoro masz 64 pod biustem, to 70-tki nie weźmiesz i, że to powinno być oczywiste dla kobiety pracującej w sklepie z bielizną ![]() Już prawie, już prawie! Tylko przekopiuję coś jeszcze ze strony i będzie koniec Dziękuję Przeładowałam grafiką, zaraz ciąg dalszy
|
|
#2740 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() się cieszę Cytat:
pokazuj nabytki ![]() Cytat:
dziękuję dają po oczach dają, ale ja mam takie fazy, raz na ciemne kolory, potem znów na jaskrawe aaa jakie Twoje śliczne tego akurat nie muszę mięć, choć u innych mi się podoba ![]() meeow Yenotek dziękuję dla mnie zima mogła by byc, ale bez śniegu na ulicach i na parkingach ![]() bopp kawko ten ados jakoś mi się nie widzi, ale ta długość pazurków cudowna są Preziu Kaveri i popełniłaś zbrodnię masz kwadratya ja wolę u Ciebie jajeczka za to mani ładniutkiesmooo jakie pazurki Trelluś Viv Cytat:
tak to ten, nie potrzebnie poszłam go oglądać
|
|
#2741 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Bardzo dziękuję Cytat:
![]() Dzięki Hehehe, no ja też napisałam dwie strony i już truchcikiem na wizaż w nagrodę Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ejjj, łady kolor, co to? ![]() Czemu nie pamiętam tych zdjęć ![]() Pazurki w tym kształcie wyglądają genialnie ![]() Dżissss, laski, ile można naspamować przez trzy godziny?
|
|
#2742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyglądają tutaj tak romantycznieDla mnie bąble to czarna magia, już nawet nie próbuję ich rozgryźć Od kiedy stosuję IMN bąble znikły - owszem miałam na to nadzieję, ale nie w tym rzecz. W tym zaś, że nawet jeśli nie nałożę topa to i tak bąbli nie ma ![]() Dziękuję Twoje tyż
|
|
#2743 | ||||
|
Zakorzenienie
|
traktuję to jako koplement
Cytat:
Cytat:
dobrze się w nich czuję ![]() nagroda.. jesteśmy stracone, skoro to nagroda Cytat:
![]() spróbować można, ale nie wiem czy chce mi się bawić i denerwować przez niego ![]() i nie wiem, czemu nie pamiętasz tych zdjęć ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
![]() (dżizas! ale mi dzisiaj na dekielek wali a co stosujesz jako bazę?
|
||||
|
|
|
#2744 |
|
Konto usunięte
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !
U mnie niedziela = dzień w którym mogę na spokojnie pomalować paznokcie Biorę Miyo Sweet Mint maluje i co ?d**a.Jeden wielki glut.Normalnie popadłam w czarną rozpacz.Moja ukochana miętka. Ok,chce pomalować Brilliant Lime,patrzę i myślę że jednak za krzykliwy jak na zimę. Sięgam po Wibo nude nr 351 otwieram a tam wielki glut .Jak będę miała czas to pomaluje na czarno i dam Galaxy revlon. Straszne to uczucie gdy traci się dwa ukochane lakiery. |
|
|
|
#2745 |
|
Spaceroholiczka
|
Meow - śliczny kolorek.
Śniegowa, Ala - tak, należą mi się baty Chucky - ojej, szkoda straty... |
|
|
|
#2746 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehe no jasne Cytat:
![]() nadal ![]() A może już gęsta i dlatego bąbli? to może jakąś inną bazę przetestuj jeszcze ![]() Cytat:
mój się nie zepsuł i co z tego, jak ja chcę taki kolor jak u Ciebie |
|||
|
|
|
#2747 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;38619131]Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! U mnie niedziela = dzień w którym mogę na spokojnie pomalować paznokcie Biorę Miyo Sweet Mint maluje i co ?d**a.Jeden wielki glut.Normalnie popadłam w czarną rozpacz.Moja ukochana miętka. Ok,chce pomalować Brilliant Lime,patrzę i myślę że jednak za krzykliwy jak na zimę. Sięgam po Wibo nude nr 351 otwieram a tam wielki glut .Jak będę miała czas to pomaluje na czarno i dam Galaxy revlon. Straszne to uczucie gdy traci się dwa ukochane lakiery.[/QUOTE] łoj, biedna Ty ale czarny z Revlonem to bardzo dobra opcja |
|
|
|
|
#2748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję no ja dla mnie serduszka mówią same za siebie ![]() Cytat:
![]() Kaveri
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
chce zielonego złota, o!
![]() ja nie wiem, w butelce też nie jest zbyt zielony, gdzie ja miałam oczy jak go brałam? mogłam się przyglądnąć, może inne były zieleńsze
|
|
|
|
#2750 |
|
Konto usunięte
|
Mam jeszcze TEN brokat,ale mi go szkoda. Taa jak wszystkich lakierów,a potem gęstnieją.
Normalnie mam ochotę ściąć paznokcie na zero i nie malować ich przez pół roku. |
|
|
|
#2751 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;38619131]Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !
U mnie niedziela = dzień w którym mogę na spokojnie pomalować paznokcie Biorę Miyo Sweet Mint maluje i co ?d**a.Jeden wielki glut.Normalnie popadłam w czarną rozpacz.Moja ukochana miętka. Ok,chce pomalować Brilliant Lime,patrzę i myślę że jednak za krzykliwy jak na zimę. Sięgam po Wibo nude nr 351 otwieram a tam wielki glut .Jak będę miała czas to pomaluje na czarno i dam Galaxy revlon. Straszne to uczucie gdy traci się dwa ukochane lakiery.[/QUOTE] biedactwo Cytat:
![]() a wiesz, że nie? cały czas ma taką samą konsystencję. i wcale nie kupowałam jej tak dawno, a przynajmniej tak mi się wydaje ![]() haha ![]() a ja obiecałam wstawić koszulę na klub. i wstawię coś wiecej. ale to za chwilkę
|
|
|
|
|
#2752 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
w ogóle jej paznokcie są mega Classics nr 199 ![]() dziekuję
|
|
#2753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 zdjęcie przed wymieszaniem 2 zdjęcie po próbie wymieszania
|
|
#2754 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
fatalnie to wygląda. No ale ciekawe czy da się nim normalnie malować, czy na pędzelek nabiera się sama "woda"
|
||
|
|
|
#2755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po pomieszaniu trochę tego złotka na pędzelek udało się nabrać jak będę miała wolną chwilę to może kiedyś spróbuję nim pomalować, bo jak na razie to mnie zniechęca trochę do tego
|
|
#2756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam dziś za mało cukru we krwi, nawet kawy nie wypiłam, bo mleka nie mam Taaa, mój dekielek też coś dziś w nie najlepszej formie ![]() Sally Hansen Complete Care 4 in 1. Rzadka jak nieszczęście (to znaczy w odżywce to mi się podoba ), rozprowadza się cieniusieńką warstwą. Ale baza raczej nie ma u mnie znaczenia - kiedy przechodziłam bąblowy kryzys (dosłownie już nie chciało mi się malować pazurów) przetestowałam chyba ze trzy różne bazy, wszystkie z różnych firm i nada to samo... To musi być technika malowania, tak myślę.[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;38619131]Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! U mnie niedziela = dzień w którym mogę na spokojnie pomalować paznokcie Biorę Miyo Sweet Mint maluje i co ?d**a.Jeden wielki glut.Normalnie popadłam w czarną rozpacz.Moja ukochana miętka. Ok,chce pomalować Brilliant Lime,patrzę i myślę że jednak za krzykliwy jak na zimę. Sięgam po Wibo nude nr 351 otwieram a tam wielki glut .Jak będę miała czas to pomaluje na czarno i dam Galaxy revlon. Straszne to uczucie gdy traci się dwa ukochane lakiery.[/QUOTE] A to dziwne... może niedokładnie dokręcone były? Cytat:
![]() Głupie pytanie : ten sam zielony płyn kryje choć trochę?Bo ładny jest Edit: Zapomniałam o najważniejszym! Preziu! ... Skończyłam
Edytowane przez vivinn Czas edycji: 2013-01-13 o 13:14 |
||
|
|
|
#2757 | ||||
|
Zadomowienie
|
Bry
![]() Cytat:
film po którym bałam się zasnąć Cytat:
Jak kiedyś w sklepie zapytałam czy mają taką rozmiarówkę to pani zrobiła wielkie oczy i powiedziała mi, że na pewno będzie zły i powinnam kupić 75D... boże.. no i oczywiście ona wiedziała lepiej.. o.Ow żadnej z sieciówek nie widziałam takiego rozmiaru.. ehh oddam trochę piersi xD tak o dwa rozmiary ktoś chętny :P?Ja osobiście kupuję przez neta.. polecam stronę www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ w porównaniu z cenami sklepów stacjonarnych można niedrogo coś kupić, przesyłka zawsze ekspresowa i nigdy nie było żadnych problemów z nimi.. wcześniej można np przymierzyć w jakimś stacjonarnym sklepie żeby być pewnym, że rozmiar będzie ok nie zdarzyło mi się jeszcze aby nie był ![]() Cytat:
)Cytat:
j.w.
Edytowane przez bopp Czas edycji: 2013-01-13 o 13:14 |
||||
|
|
|
#2758 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
spiłowałam - nie ma już kwadratów - są owalo-migdałki
Edytowane przez Yenotek Czas edycji: 2013-01-13 o 13:15 |
|
|
|
|
#2759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wielki paskud
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
Alu - mi się też taki zrobił. Wrzuciłam mu metalowe kuleczki i teraz daje się porządnie wymieszać.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.

i jak bąbli czasami delia 10 w 1 
malowane jedynie do piłowania, potem maluję na jakiś inny kolor 

zapuściłam się trochę, ale to przez te wszystkie problemy 

. A gdy odpowiadam, ze jednak produkują mniejsze niż 70, to wygląda tak ->

Wyglądają tutaj tak romantycznie