|
|
#1831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010
Cytat:
Osobiście nie znam nikogo, kto korzystał z usług Natur House ale kiedyś pokazywali faceta (gdzieś niedaleko mnie mieszka), który schudł dzięki ich poradom kilkadziesiąt kg. Spróbować zawsze można. 5-cio letnie buty miały prawo odmówić posłuszeństwa
|
|
#1832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)... Jaga skrobnęła tu też kilka postów (ma synka 2 dni młodszego od Michała) ale już dawnoooooo. Za to wiem że czasem podczytuje
|
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a puszkowe do wafla to jakie ,chodzi Ci o to skondensowane? |
|
|
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
Lind tak mi się przypomniało bo kiedyś to wypijałam po tym jak co chwila łapałam jakiegoś wirusa. Bardzo mi pomogło i długo trzymało http://www.biostymina.pl/. Przeczytałam że to w zastrzykach ale ja te ampułki wypijałam. Może by się przydało Twojemu Tżowi
|
#1835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
o np takie http://www.tesco.com/groceries/Produ.../?id=251967773 , odtluszczone, nieodtluszczone, zalezy jakie mi w lape wleci. |
||
|
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
Podczytuje z ukrycia
czas wielki sie spotkac we 3 . Umow nas zostawiam to Tobie moge przeslac moj grafik moze byc u mnie.
|
#1837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie kupuję bo bym pewnie całe wyżłopała
|
|
|
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
Izz dzięki
Postaram się. Tylko wyzdrowiej!
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
no gotuje mleko kokosowe, maslo, cukier, kakao przez 20 min na malym ogniu, a potem dodaje mleko w proszku i mam mase do wafla .
Przepis z mleka wproszku, laciate. Ja pila raz wode kokosowa i byl to ostatni raz, przeokropna
|
|
|
|
#1840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najgorsze że tłusty czwartek się zbliża Woda kokosowa? nie wiem co to , z kokosowych to jeszcze pinakoladę lubię właśnie bym sobie cos chlapnęła
|
|
|
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
zalezy ile wsypiesz mleka w proszku , ja wsypuje na oko i mieszam , jak za rzadka to dosypuje
Jakich zas orzeszkow , zeby je obtoczyc? Gestnieje w lodowce , ale czy o taka gestosc ci chodzi to nie wiem. woda kokosowa http://www.hollandandbarrett.com/pag...20&prodid=2429 ![]() no co ty , tlusty czwartek , kiedy ? w tamtym roku zjadlam 8 paczkow , jakos
|
|
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
Monka takie orzeszki http://slodkieimpresje.blox.pl/2009/12/Orzechy.html w srodku mają gęstą masę, piecze się najpierw takie orzeszki łupinki a później się łączy,następnym razem kupię łaciate w proszku bo inne kupuję takie niebieskie to będe miała przepis
No nie mów że nie wiesz co to tłusty czwartek? to ostatni czwartek przed wielkim postem ,kiedy można a wręcz trzeba objeść się pączkami ,faworkami ,kiedyś jedli też inne tłuste boczki ,słoniny bo wkrótce post.W tym roku tłusty będzie 7 lutego. |
|
|
|
#1843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepis na krem jest z tych samych sklandikow plus te herbatniki . Chyba trzeba bo utwardzaja ta mase. Wiem wiem,co to , ale tak zdziurowalam, kurcze , ze to juz ? szybko, bardzo. Ja to zawsze zdziwko zaliczam , ze to juz tlusty czwartek .Jakbys nie napisala, to zyla bym w przeswiadczniu , ze to jeszcze ho ho, albo po fakcie bym skapowala. |
|
|
|
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
Te orzeszki są boskie ,warte poświęcenia prawie całego dnia
ile byś nie zrobiła zeżrą wszystko tłusty to zależy od wielkanocy kiedy jest , wielkanoc w tym roku 31 marca szybko pewnie zimno będzie |
|
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
No szybko wielkanoc w tym roku, ledno co schudniemy a tu znowu trzeba jesc
. Nikt nas raczej ne odwiedzi z PL , wiec nie ma sensu .Ogladalam teraz "ekstremalny kurs piekna" na tvn style, koles znalazl jajka w lodowce i darl sie do niej, zeby wyrzucila to swinstwo , miala byc na samych rybach, salacie i wodzie.Myslalam, ze tylko tak mowi " ryba , salata woda" a on jej jaka z lodowki wyrzucil , za to wycisk na treningach nieziemski daje. Masz ta forme do tych orzeszkow? ja nigdzie nie widzialam i mam nadzieje , ze nie znajde hehe |
|
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie i odchudzanie zaś od nowa
i pewnie upiekę jakiś dróbmiałam gdzieś te formy do orzeszków i tą patelnię i te pojedyncze foremki muszę przeryć chatę bo dobre kilka lat tego nie robiłam a na święta właśnie bym chciała.Nie wiem co z tym tłustym czwartkiem zrobię bo zawsze robiłam stertę pączków,chrustów oponek.Chyba kupię sobie pączki w tym roku i zrobię tylko chrusty i tak wmłócą w jedno popołudnie ![]() Nie wiem co to za program nigdy nie oglądałam,bosz ryba ,sałata i woda toż to śmierć głodowa ![]() moje naleśniki z soczewicy się udały w sensie że dało się je usmażyć nie rozwaliły się ale zjeść się tego nie dało
|
|
|
|
#1847 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w tym roku robię pierwszy raz wielkanoc u siebie, przyjedzie siostra tz z mężem... Nie mam pojęcia co przygotować
Jeszcze 2 tyg wcześniej wprasza mi się kilka os na urodziny (bo okrągłe) Libra gdzie Ty te wszystkie sprzęty chowasz? Ja mam dość dużą kuchnię ale ciągle mi mało miejsca ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Ten program kiedyś oglądałam... Gościu szurnięty jest i poniża człowieka strasznie... ale efekty ma.
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
Byliśmy wczoraj na nartach w Zieleńcu. Nataszka została z opiekunką na prawie 10 godzin. świetnie sobie poradziły. A my w czwórkę razem z wujkiem pojechaliśmy. Ciężko było dobrać jakiś sprzęt dla Oliwki bo ona i głowa i nóżki malutkie ale się udało. Wzięliśmy dla niej instruktorkę. Oczywiście nie chodziło aby od razu nauczyła się jeździć ale żeby wiedziała co to jest. Pojeździła godzinę 3 razy zjechała z górki takiej dość dużej i 3 razy na orczyku. Oczywiście jechała między nogami instruktorki. Potem juz strasznie płakała że nie chce więc wzieliśmy ją do baru a sami żeśmy się zmieniali pilnując jej. Wieczorem już mówiła że chce na narty więc chyba jej się podobało.
|
#1849 |
|
Wtajemniczenie
|
Mrowak namierzyłam tą kurtkę w Orsay w W-wie w rozm. 40. Dzisiaj jest jeszcze dodatkowe 25% na przeceny, więc może uda mi się podjechać - kosztowałaby wtedy 90zł. Moja siostra pracuje w Orsay
Jeśli jesteś zainteresowana to daj znać
|
|
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
P0P no to bakcyla załapała
Ja jeszcze w życiu na nartach nie jeździłam Może kiedyś też spróbuję, choć już między nogi instruktorki się nie zmieszczęIzazula laryngolog młodemu zaglądała do nosa, takimi rozwieranymi nożyczkami i lampką, bo już w sumie tez myślałąm że coś sobie tam włożył. Płukanie nosa to jeden wielki wrzask, ale widać że mu pomaga bo nawet są chwile że ma buzie zamkniętą jak oddycha, więc na to że dopiero drugi dzień to jest nadzieja ![]() Eryk wczoraj obudził się z goraczką, cały dzień przeleżał, ale miałam spokoj, jak jedna wredota nie ma siły na złośliwości ![]() Niestety dzisiaj temperatura mu spadła, ma jeszcze niewielką, ale nie na tyle żeby się źle czuć, i już od rana walka Na szczęście za chwilę ide na dłuższe wybieganie i nie będzie mnie z 2,5 godzinyMrowak większość siłowni ma kogoś co ustala diety. W tej co ja do niej chodzę, przychodzi na kilka godzin w tygodniu trener co już profesjonalnie diety układa, jest to u nas w cenie siłowni, więc 10 zł za ćwiczenie pod okiem trenera i rozpisana dieta
|
|
#1851 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja też nie mam pojęcia co na święta zrobić Cytat:
|
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
U nas nieco lepiej , nocka zapowiadała się tragicznie , ale było dobrze
tż pojechał po tablet, a ja siedze i czytam co można na niego wgrać ? dziewczyny może mi coś polecicie oczywiście chodzi mi o macka, jakieś gry itp. malowanki ja nie wiem co jeszcze ? no i czy te aplikacje są za darmo ? bo jak patrze ta za niektóre trzeba płacić
|
#1853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Misiek dziś lata jak nakręcony... W mieście są pokazy straży pożarnej to może pojedziemy, mam nadzieję, że uda nam się gdzieś tam przecisnąć żeby sobie pooglądał (w domu ciągle gasi pożary)
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
P0P czyli wypad udany
ja nie umiem jeździć na nartach ale może kiedyś się odważę
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
Lind proszę przepis
http://urodaizdrowie.pl/nalesniki-nadziewane-gyros ja posypałam zółtym serem, tego co jest w przepisie nie mogłam nigdzie kupić. Bardzo dobre z tym sosem tzaziki, ja nie lubie białego pieprzu więc dałam zwykły ![]() i ja zwinęłam tak jak krokiety
Edytowane przez sara 85 Czas edycji: 2013-01-13 o 11:28 |
|
|
|
#1856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-jeśli to nie problem to weź proszę, albo siostra niech odłoży jeśli może, a Ty podjedź jak będziesz miała czas-nie pali się specjalnie, bo chwilowo i tak trochę na nią za chłodno, ale podtrzymuję prośbę o kupno i przesłanie-pewnie z wysyłką wyjdzie właśnie jakieś 120zl-super. Dziękuję Ci bardzo z góry i Asiulkowi, która mnie tu SMSowo przygnałajak lokalny sklep zawiedzie-wizaż z pomocą przyjedzie (cóż za twórczość-jestem z siebie dumna
|
|
#1857 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Sara- dzis zrobie te nalesniki, mniammm...
|
#1859 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w kuchni jedną szafkę mam całą przeznaczoną na blachy ,foremki itp. i jeszcze trzymam w spiżarce czekaj bliżej świąt będą się propozycje sypały to może coś wybierzesz co będziesz robić ale co Ci tam nie wchodzi w tych naleśnikach sam naleśnik czy nadzienie? pewnie glutaminian sodu sypią to wzmacnia smak i dlatego takie dobre a on uzależnia niestety Cytat:
Dzisiaj piękna pogoda na bieganie (przynajmniej u nas zero wiatru spokojniutko) ja już byłam ![]() Monka zrobiłam mleczko kokosowe ,rewelacja jak dla mnie ,dolałam sobie do kawy to prawie duszkiem ją wyżłopałam taka dobra nie mam porównania z kupnym bo nigdy nie kupowałam ,następne będzie migdałowe
|
||
|
|
|
#1860 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Dużo zdrówka dla wszystkich Cytat:
Sama już tak dawno na nartach nie byłam i strasznie bym miała ochotę. Kiepsko jeżdżę ale jakoś bym się stoczyła z górki ![]() Brawa dla dziewczyn zostających w domu ![]() Cytat:
To płukanie to dla mnie masakra choć wiem ze jak trzeba to trzeba, nie ma siły. Biedny Erwi no i Wy też Dziewczyny ja naleśniki lubię różnymi rzeczami nadziewać. Niekoniecznie wg konkretnych przepisów. Robiłam już z kaszą z kiełbaską i cebulką, z kurczakiem i jarzynkami, ze szpinakiem i serem. Jeszcze nie myślę co na Święta Wielkanocne będę robiła. Nie zastanawiałam się.
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

)... Jaga skrobnęła tu też kilka postów (ma synka 2 dni młodszego od Michała) ale już dawnoooooo. Za to wiem że czasem podczytuje
.

, kiedy ? w tamtym roku zjadlam 8 paczkow 

Jeszcze 2 tyg wcześniej wprasza mi się kilka os na urodziny (bo okrągłe) 

-jeśli to nie problem to weź proszę, albo siostra niech odłoży jeśli może, a Ty podjedź jak będziesz miała czas-nie pali się specjalnie, bo chwilowo i tak trochę na nią za chłodno, ale podtrzymuję prośbę o kupno i przesłanie-pewnie z wysyłką wyjdzie właśnie jakieś 120zl-super. Dziękuję Ci bardzo z góry i Asiulkowi, która mnie tu SMSowo przygnała