|
|
#1441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V
Cytat:
po godz 201 po 2 189 I teraz po kolacji 59 no ja już nie wiem co jest grane ![]() A co do temperatury to u nas jak jest 20-22 to ja krótki rękaw już bo mi gorąco
|
|
|
|
|
|
#1442 |
|
Zadomowienie
|
u Mai Kowalczyk. Dzieci w Kadrze.
Wspólpraca jak na razie oceniona na 5
|
|
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() faktycznie, masz rozstrzał niesamowity....
|
|
|
#1444 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- byłam z nią w jednej grupie na studiach pedagogicznych
|
|
|
#1445 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny cukrzycówki, czy jak zjadlam zupe z pora,bulion zmiksowany z porem i ziemniaczkiem, to musze jeszcze zjesc drugie danie, jakies bialko, mięsko + weglowodany typu kasza i warzywa?
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
w poradni mówili że tak. bo to za mało. może jakaś wkładka mięsna i odpowiadnia ilość ziemniaków (ważyłaś ile zjadłaś?) - gdyby była w zupie to by uszło za jadnogarnkowca?!
|
|
|
#1447 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O tym,że mam stan przedcukrzycowy wiem od wczoraj i gubie sie w tym wszystkich, kupiłam dzisiaj chleby razowe i wieloziarniste poledwice z indyka i duzo warzyw a na obiad piersi kurczaka, do tego kasze i razowe makarony i teraz dumam jak ulozyc jadlospis. Jutro będę dzwoniła do lekarza się dowiedzieć, co mam robić a na razie się tylko stresuję
|
|
|
#1448 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki za link, chyba czas zająć się kompletowaniem wyprawki bo jak narazie tylko ręczniczek i ciuszki posiadam ![]() Cytat:
|
|
|
#1449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz wagę kuchenną?! akurat węglowodany trzeba ważyć. albo dzielić jakimiś miarkami. zajrzyj na slodkiemamy i zobacz jak wyglądają proporcje. na pewno będzie dobrze
|
|
|
|
#1450 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Siedze na tej stronce od wczoraj, czytam zasady i jadłospisy. Da mnie to strasznie dużo jedzenia i strasznie często, zwykle jadlam sniadanie w pracy o 8, drugie sniadanie kolo 12, obiad 17, kolacja 20.
|
|
|
#1451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chodzi o rytm. i o to by nie za dużo, ale też nie za mało... no i ostatni posiłek obowiązkowo 21:30.
|
|
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
oLaboga - ale sie wyspalam ahaha - od godziny probuje cos zrobic sobie do jedzenia, ale nie umiem sie zdecydowac CO ..??
ale jest postep - wydrukowalam sobie pokwitowanie do odbioru ''baby paki'' z apteki i jutro jak pojade dac L4 zajrze na 1pietro i dostane - zobaczymy co tam bedzie az sie doczekac nie moge Aga sie mnie pyta - to o ktorej jutro wychodzisz ..?? ja jej - yhmm pewnie kolo 10 sie obudze wiec kolo 12 bede sie z domu zwijala - pozniej do IKEA po talerze tez trza isc, a kto wie jak sie bede jutro czula, oby lepiej niz dzis i wczoraj - chociaz dzis narzekac nie moge ![]() strippi kochana i jak tam Julcia - mam nadzieje ze juz przeszlo
|
|
|
|
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
Monika pytałas o komisy lubelskie znalazłam fajną stronę: http://www.mamawlublinie.pl/komisy-z...i-dzieciecymi/ Wiele ma strony internetowe...chyba jutro tzta wyciągnę na oględziny
ten na Zamojskiej fajny i niedrogi sie wydaje np. rozki nowe wiązane mają po 29zł
|
|
|
|
|
#1454 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
witam was wieczorkiem niedzielnym. Dziś mieliśmy mieć moich rodziców na obiedzie, ale mój tato się rozchorował i była tylko moja mama. Mój mąż od wczoraj szykował kaczkę wg G.Ramseya Wyszła pyszna, ziemniaki mega pyszne - jak nigdy. No i mieliśmy do tego smażone pieczarki, grzybki marynowane, korniszony i surówkę z pekińskiej, kukurydzy, majonezu z czosnkiem.Na deser kupiłam po kawałku ciasta Chcę kupić taki dodatek do pokoju Michałka - co sądzicie? http://allegro.pl/girlanda-my-room-m...938792367.html będzie nad regałem koło wyjścia, na białej ściance drewnianej (po lewej stronie) można zobaczyć na fotce.
|
|
|
#1457 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny wpadłam tylko na moment u nas w rodzinie sytuacja patowa jak tylko się wszystko unormuje to się odezwę....
ja i maluszek jesteśmy zdrowi.
|
|
#1458 |
|
Zadomowienie
|
Strippi pokój Michałka wygląda super!
Co do tej hm zawieszki to w sumie zdania nie mam (;
|
|
#1459 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
żeby się dobrze ułożyło.Rany, a ja po prostu wydałam dziś tyle pieniędzy on line, że chyba boję się na konto logować :P I to nie dla dziecka, a dla siebie, jakieś olejki do masowania, masło shea, majtasy i inne pierdoły. Zamykam sobie sama dostęp do pay u :P
|
|
|
#1460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale do przystanku mam 5min spacerkiem - pozniej jakies 25min jazdy busem, i 5min by przejsc do Centrum Handlowego gdzie jest moj zakald - a apteka w tym samym miejscu - pozniej 3przystanki dalej busem do IKEA, a z IKEA mam 15min spacerkiem - wiec mysle ze jak na 1dzien mi styknie, pozniej do w Srode do poloznej i w piatek do lekarza po kolejne L4 ![]() strippi OC fiuu fiuu to widac ze zaszalalas ale kochana - nam TEZ sie cos nalezy |
|
|
|
|
|
#1461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem trzeba ![]()
|
|
|
|
#1462 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1463 | |||
|
Kniaginia
|
Cytat:
A pokoik coraz piekniejszy! Cytat:
![]() Cytat:
Jutro mam i wizytę, i USG, więc znów dużo mi z portfela ubędzie. A potem zęby w ścianę i tylko w wątku będę czytać o kolejnych pysznościach do jedzenia
|
|||
|
|
|
|
#1464 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My od kilku lat jeździliśmy w Krynicy na Słotwinach, bardzo lubimy to miejsce. A co do herbaty...hmmm co zrobić....na wszelkie grzańce i piwka narazie trzeba się smakiem obejść ![]() ![]() Cytat:
Brzusio piękny Cytat:
Będzie dobrze... mówie Ci!Cytat:
A mój maluch znowu gdzieś tak się przeciąga że wysiedzieć nie idzie, taki ucisk w żebrach czuję że ledwo zipię.... Powiedzcie mi, taką rzecz. Czy płyn do mycia smoczków i butelek to trzeba zakupić?? Bo planuję wkrótce dokonać większego zamówienia na all i właśnie nie wiem co jest potrzebne a co zbędne. A co myślicie o suszarce na butelki?? Zmykam się coś spakować, bo jutro z rańca wyjazd, a tu nic nie przygotowane...
30.06.2011 --> dwie kreseczki 1.03.2013 --> tp 7.03.2013 --> KSAWERY Edytowane przez Chanel_Coco Czas edycji: 2013-01-13 o 20:52 |
||||
|
|
|
|
#1465 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny
chciałam się przywitać i dołączyć do grona spodziewających się w najbliższym czasie (26.03.2013 Tymoteusz). mam juz jedną pociechę - córeczkę, prawie 3 letnią. a propos megi-megi pamiętasz mnie, spotkałyśmy się na wątku marzec-kwiecień 2010?? dziewczyny, czy któraś z krakowskich wizażanek wybiera się rodzić na kopernika?
|
|
#1466 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1467 |
|
Zadomowienie
|
Wróciliśmy od moich rodziców i natknęłam się na teściów. Jeszcze mąż poszedł auto odstawić i zostałam z nimi sama. No i czego się dowiedziałam? Znów nakłaniali mnie bym sobie zostawiła ich segment, którego my nie chcemy, a oni chcą go porżnąć i spalić. A jak znów powiedziałam, że go nie chcemy, to "No bo my go tak od razu nie weźmiemy"
No to jesteśmy w d.... . Chcę nakłonić męża by ruszyć i wytapetować pokój dla małego. Trzeba przestawić meble, wynieść tapczan i biurko z komputerem. Potem wstawić łóżeczko, ale gdzie damy to co wyniesiemy? Pokój, który miałby to przyjąć zawiera segment i starą kanapę teściów, które- nie wiadomo kiedy wezmą. Po chol.... mam wkładać tam swoje czy dziecka rzeczy skoro oni mają, to brać? No ręce mi opadły i myślałam, ze się poryczę jak z mamą przez telefon rozmawiałam.... Jesli nie chcą tych mebli w domu to można przecież dać je na śmietnik, czy moi rodzice je sobie porąbią czy oddać potrzebującym. Chyba spróbuję wjechać mężowi na ambicję jeśli o to chodzi. Przywieźliśmy ubranka dla małego. Jutro zajmę się sortowaniem, potem praniem. Czas ucieka, a my w d....
|
|
|
#1468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do dinozaurów to ja jestem za ![]() pokój cudny!!!! a co masz tam już w regale poukładane ;> poka Cytat:
ale się cisza zrobila ja wlasnie koncze pisac prace na jutro heh ale juz mi sie nie chce
|
|
|
#1469 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
już chyba byłam przytłoczona tymi zakupami dzieciowymi Zwłaszcza że od miesięcy prawie nie wydaje na siebie - w porównaniu do czasów przed ciążowych no więc co mi tam, czekam na kuriera
|
|
|
#1470 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

O tym,że mam stan przedcukrzycowy wiem od wczoraj i gubie sie w tym wszystkich, kupiłam dzisiaj chleby razowe i wieloziarniste poledwice z indyka i duzo warzyw a na obiad piersi kurczaka, do tego kasze i razowe makarony i teraz dumam jak ulozyc jadlospis. Jutro będę dzwoniła do lekarza się dowiedzieć, co mam robić a na razie się tylko stresuję 

żeby się dobrze ułożyło.

chciałabym z Wami ciągle pisać ale nie daje rady.
no więc co mi tam, czekam na kuriera