|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVII
Cytat:
Dobry
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#153 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To jeszcze taki brzydki
![]() Zakonnicy na stopie udaje się zatrzymać piękne porsche z piękną blondynką za kierownicą. Wsiada zmieszana i zagaduje: - Ma pani piękne auto... - A tak - odpowiada blondyna. - Przespałam się z jednym takim i mi to kupił. Ale to nic, przespałam się z innym, to kupił mi dom. Zakonnica wróciła do siebie, do klasztoru i zamknęła się w swojej celi. Nagle słyszy pukanie do drzwi. - Kto tam? - pyta zakonnica. - Ksiądz Antoni - odpowiada głos zza drzwi. - Czekoladki to wsadź se w dupę - odpowiada zakonnica ![]() a na tym sama się popłakałam Jasiu wraca do domu z przedszkola cały podrapany na twarzy. Mama wystraszona się pyta: - Jasiu! Co się stało? - Dzisiaj było mało dzieci w przedszkolu. - Dobrze, ale co to ma wspólnego z tym co ci się stało? - Pani kazała nam ustawić się w kółko, złapać za rączki i tańczyć dookoła choinki...
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2013-01-13 o 16:42 |
|
|
|
#154 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#155 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
z wierzchu to mogło nieźle wyglądać, bo się nie skarżyłam, tylko udawałam że jest ok a co było od środka, to tylko ja wiem ![]() Cytat:
ale wtedy cały romantyzm i inne takie ch*j trafia ![]() fogle ostatnio stwierdzam, że emocje służą wyłącznie prokreacji ![]() no to nowe włosy ci rosną ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#156 |
|
BAN stały
|
Nie wiem, jakim cudem, ale na nk zdobyłem sprawność "Ranny ptaszek"
|
|
|
|
#157 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. znam ludzi co tak robią i są nieszczęśliwi zwyczajnie ![]() 3. no ale jej sie nie nakłąda na skórę |
|
|
|
|
#160 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
polimeryzowałabym, aczkolwiek w tej zupie pasuje idealnie
![]() super! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i szczególnie ostatni ![]() przy okazji, jeśli Cedre nadal aktualne, mogłabyś mi podać adres? nie sądzę, żeby przesyłka zaadresowana "Winter, Rotmanka" doszła do celu ![]() Cytat:
co do emocji i informacji, czasem nie ma czasu ani możliwości żeby zebrać pełną informację. a czasem emocje biorą górę, wydaje mi się, że tak są po prostu ludzie skonstruowani.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#161 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Macham z łóżka Gwałt na uszach
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#164 |
|
To ja :)
|
Może ze względu na obrażenia ciała mniej więcej w okolicy środka człowieka??
|
#165 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#166 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale czyt. niżej Cytat:
tam sytuacja głupia, bo oni nie chcieli się rozstać tylko Ona chciała zmian w związku i mu pokazać, jak bardzo Jemu na Niej zależy On pokazywał przez ok. miesiąc i się znudził, z "zemsty" postanowił pokazać, że mu nie zależy i znalazł pannę w celu wzbudzenia zazdrości i chyba przepadł, Ona już nic nie chce pokazywać. Tak więc dwoje ludzi dorosłych pobawiło się w szczeniackie zagrywki i niechcący zepsuło wszystko to co razem budowali przez ponad 15 lat i śmieszne i straszne ![]() bobry chyba to kupię epalaczki co sądzicie?
|
|
|
#169 | |||||||
|
Panaroja
|
znad bólu głowy i ogólnie wybitnie syfnego samopoczucia
![]() Cytat:
sama przynosi i się chwali ![]() zimno mu jak ma herbatkę we środku i bez przykrycia szybko stygnie . Jak go sfocę to zrobię poka Cytat:
Magnez i Vitaral działają znaczy dostarczają witaminuf i magnezu Cytat:
2.no fiesz , to było prawie 60 lat temu , świat był inny ![]() 3.znaczy miałam racje - moja była nieśfieża ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
gonią mnie , idę
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#170 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#171 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
fajnie ![]() Heloł temu Baru ![]() aleee jestem zmęczona i niewyspana, przydałby się jeszcze jeden dzień weekendu
|
|||
|
|
|
#172 | |
|
|
Cytat:
Chociaż nie, czuję się, jakby mi ktoś podniebienie młotkiem do mięsa obtłukł. Wcześniej swędziała mnie głowa od środka, może mam uczulenie na fleczer w zębie??
|
|
#173 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Doszło do tego,że przestałam jezdzić do miasta na zakupy,żeby nie spotkać znajomych klientek ![]() Hej Świetna i zabawna książka dla dzieciaków i dorosłych ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Powiedzcie proszę,czy warto kupić? http://allegro.pl/show_item.php?item...fb8b71e1e483bb albo to http://allegro.pl/avon-hospitality-b...928851353.html Wogóle jestem w szoku,że Avon ma tyyyle lat... Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2013-01-13 o 20:45 |
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
piję to miodowe piwo
http://www.browarstaropolski.pl/www/miodowepuszka.html niedobre, ale tanie (2,50)
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-01-13 o 21:18 |
|
|
|
#176 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Niedziela...
|
||
|
|
|
#177 |
|
|
Na plebanii wolne??
![]() Uff... Skończyłam właśnie balsam z Choisee... Właściwości super, tylko śmierdzi Linomagiem... A miał sandałem
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Jem dopiero śniadanie
![]() A no i wyszedłem przed chwilą z pod prysznica z zimną wodą znów krwawienie miałem
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#180 | |
|
|
Cytat:
![]() Jutro mam doroczne spotkanie firmowe. Bicie piany straszliwe, oklaski, towarzystwo wzajemnej adoracji... Przez 4 lata udawało mi się z tego wyślizgać, pierwszy raz mnie kręgosłup zawiódł i nie boli o tej porze roku
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.

ostatnio zaniedbani przez nas przyjaciele (ze stażem małżeńskim dłuższym niż P. i ja) się rozstali, bardzo głupio się rozstali
i bardzo się między sobą "szarpią" teraz
będzie rozwód

Kapsułki Omega też nie? Vitarale i magnezy też nie?
Grać w grę? (A w jaką? Tomb Raider?) Szukać nowego odcienia lakieru do paznokci??