Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM2014cz7 - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-13, 18:13   #511
Loczek_brown
Zakorzenienie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
To ja was pozanudzam
Jako że trzeba wybrać fotografa i czas nagli napiszcie mi proszę ile dostajcie zdjęć. Ile w albumie, ile na płycie obrobionych? Bo oglądam oferty i nie wiem, czy dają dużo, czy mało
powiem Ci, że to przeróżnie widziałam oferty od 160zdj aż nawet i do 1000. więc normy chyba nie ma ale zwykle tak średnio to dają ok. 300 zdjęć i albo odbitki albo album gotowy
a co do cen.. czy 2.600 to dużo? u mnie 2-3 to raczej standard (za opcję od przygotowań aż do 1. w nocy +plener).

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 18:16   #512
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Cytat:
No to co znalazłam to od przygotowań do 1 w nocy, bez pleneru (bo nie chcemy). Ej no pierwszy raz w życiu jestem oczarowana zdjęciami.
http://arturstruk.blogspot.com/
Przejrzałam już dziesiątki fotografów i ten jako pierwszy mnie zatrzymał przy sobie kurde no. Tylko czemu taki drogi

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Zresztą pierdzielę, jutro dzwonię czy ma wolny mój termin Mam takie uczucie, jak pierwszy raz weszłam na moją salę i poczułam, że tu albo nigdzie indziej.
Bierzcie, fajne zdjęcia,takie jak lubię a nie jakieś "mało czyste", pozowane, z pierdołami, takie jakby jakaś ciotka cyfrówką sama robiła.

U nas dzisiaj kompletne lenistwo
Wczoraj tż prosił rodziców o moją rękę. O 19:00 wróciliśmy bo koleżanka przyjechała na noc. Rodzice zaraz po nas przyszli bo zapomnieliśmy czegoś wziąć (te same osiedle). Impreza do północy, pękło chyba z 6 butelek wódki, tż odprowadzał rodziców,a w tym czasie ja z przyjaciółka obaliłam jeszcze wino i po piwie na dobitkę. Dzisiaj o dziwo-żadnego kaca ale też energii brak

A jutro znowu do roboty i cały tydzień przed nami we wtorek pojadę wcześniej do pracy bo po południu wybieramy się do księdza zapytać o ten ślub mieszany. Wolę wcześniej wiedzieć co on na to.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 18:17   #513
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość

Idę na nockę do pracy dzisiaj
o to tak jak ja. Do jutra

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2013-01-13 o 18:19
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 18:19   #514
velika
Winter is coming

no jutro dzwonię i jak ma wolny termin to umawiam się na spotkanie. Po obejrzeniu prawdziwej historii kopciuszka jestem zdecydowana na 100%, taki plener to bym mogła mieć

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
B
U nas dzisiaj kompletne lenistwo
Wczoraj tż prosił rodziców o moją rękę. O 19:00 wróciliśmy bo koleżanka przyjechała na noc. Rodzice zaraz po nas przyszli bo zapomnieliśmy czegoś wziąć (te same osiedle). Impreza do północy, pękło chyba z 6 butelek wódki, tż odprowadzał rodziców,a w tym czasie ja z przyjaciółka obaliłam jeszcze wino i po piwie na dobitkę. Dzisiaj o dziwo-żadnego kaca ale też energii brak .
oo to dobra impreza

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 18:19   #515
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
no jutro dzwonię i jak ma wolny termin to umawiam się na spotkanie. Po obejrzeniu prawdziwej historii kopciuszka jestem zdecydowana na 100%, taki plener to bym mogła mieć

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

oo to dobra impreza
przynajmniej możesz mieć pewność, że jest kreatywny
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 18:22   #516
moooniaaaa
Zakorzenienie

Kopciuszek wymiata
Stary 2013-01-13, 18:26   #517
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
o to tak jak ja. Do jutra

Uroki pracy w psychiatryku
... :P
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 18:31   #518
aszuelka
Zakorzenienie

Kopciuszek pierwsza klasa

16.06.2018 ślub
https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png
aszuelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 18:33   #519
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aszuelka Pokaż wiadomość
Kopciuszek pierwsza klasa
Ciekawy pomysł i fajnie ogląda się zdjęcia, ale nie wiem, czy chciałabym coś podobnego ze swoim udziałem :P
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 18:37   #520
velika
Winter is coming

I widzicie kurcze przypadkiem na gościa trafiłam, nawet nie był na 1 stronie w googlach
Mnie przekonało w sumie jedno zdjęcie, jak mi zrobi takie, na którym będę wyglądać tak pięknie jak ta PMka, to nic mi więcej do szczęścia nie trzeba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Artur+Struk+fotograf+Konin+(1024).jpg (95,1 KB, 56 załadowań)

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 19:08   #521
moooniaaaa
Zakorzenienie

Policzyłam na oko wydatki i wyszło nam przy 100os. ok.26 tysięcy. Poprawin nie liczyłam, ja nie chcę,a rodzice chcą, więc niech myślą nad koncepcją
Ale przy kilku rzeczach wpisywałam kwotę na oko bo np.:nie mam pojęcia ile kosztuje wiązanka,butonierka itp. 200zł.? bez żadnych egzotiko kwiatów
Tak samo makijaż+fryzjerka. Wiem do kogo chcę iść i patrząc na to jakie ceny były to na 2014 z 6 stów szykować trzeba

I powiedziałam dla tż,że jak ksiądz nas odeśle na jesień,żeby się zapisać to ma mu coś powiedzieć bo ja do jesieni nie wytrzymam, zamęczę go, chcę już mieć godzinę
Stary 2013-01-13, 20:04   #522
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
o kurcze, u mnie już tylko 17 wypłat, masakra co za przelicznik
Przyjelam ten przelicznik jak juz po uszy mialam "a to jeszcze tyle czasuuuuu"
Stary 2013-01-13, 20:06   #523
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Podziel się jak skończysz
u mnie to będzie:
kokoko euro spoko (jedna kuzynka miała to łapania welonu )
wolnośc boysów
nad resztą muszę pomyśleć.

U innego kuzyna była muzyka pokroju:
http://w308.wrzuta.pl/audio/0VoCh3nM...a_-_mambo_no_5 jak usłyszałam nutę to ucieszyłam się ( o w końcu coś normalnego co znam) a tu po chwili .... i całę wesele w tym klimacie. Nie mam pojęcia skąd oni wzieli tego dj'a
Boże, zabiłabym dj gdyby mi takie coś puścił

co do tatuażu to nie mamy, ale ja mam plan na kilka TŻ nie ma nic do tatuaży oprócz inicjałów MJ ktore dla mnie są w pierwszej kolejności
więc mam w planie: na lewym nadgarstku inicjały MJ, na wewnętrznej stronie lewego przedramienia najważniejsze daty w moim życiu na karku kilka łapek kotków jeszcze bym chciała coś dla upamiętnienia mojego Taty, ale myśle co, może cytat z pomnika?

w ogóle mam kiepski dzień i złe wiadomości
pisałam Wam, że kontakt z Teściami generalnie miałam bardzo dobry, myslałam, że się świetnie rozumiemy. Szczególnie Teściowej dużo opowiadałam o moim życiu, tj. o śmierci Taty, o mojej Mamie, że nie ma w życiu łatwo itd....
Dziś poważnie rozmawialiśmy z TŻ. On powiedział wczoraj swojej mamie, że planujemy w przyszłym roku ślub. Ona powiedziała, że jej zdaniem wesele rodzice powinni współfinansować na pół, w innym razie ona się nie dołoży czym wbiła mi nóż w serce. Pomijając już to, że moglibyśmy sobie sfinansowac sami, ale dopiero w 2015 roku, jak ona mogła tak powiedzieć skoro wie w jakiej sytuacji jest Moja Mamcia? która zarabia 8 razy mniej niż oni, no i wiadomo jest sama bo Tata zmarł 3 lata temu TŻ powiedział jej jaka jest sytuacja, na co ona powiedziała, że nie rozumie jak ktoś może nie mieć oszczędności
naprawdę sprawiła mi wielką przykrość mówiąc tak
nie wszystkim życie się układa tak jak im, nie każdy ma ciepłą posadkę za kilka tysięcy

więc postanowiłam dziś: nie chce wesela w ogóle, weźmiemy ślub sami, w dwójke albo w Polsce albo gdzieś za granica (w tym albo w przyszłym roku), nie chce od nich ani grosza (powiedziała, ze na remont może na troche dać, ale może se te pieniądze wsadzić w d.upę) i moja noga w ich domu nie postanie

a po ślubie kogo tam będziemy chcieli to odwiedzimy z flaszką wódki i tyle

w takich chwilach bardzo doceniam moich rodziców, bo mimo, że nie mieli za dużo nieba by mi przychylili gdyby tylko mogli

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2013-01-13 o 20:09
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 20:09   #524
agunineczka
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

Dopiero co wyszedł ode mnie Tż, myślałam, że mniej naskrobiecie, a jednak.. Nie nadrabiam Was bo nie dam rady

Jedyne co widziałam na fb, to że misiadelko ma już date w kosciele zaklepaną. Gratki!

My z tżem też musimy sie jakoś w najbliższym czasie wybrać, żeby nikt nam godziny nie zakosił
Stary 2013-01-13, 20:10   #525
monikkad
Wtajemniczenie

Kurcze, pysia...
Strasznie przykra sytuacja :/

Aż nie wiem co napisać
Stary 2013-01-13, 20:12   #526
agunineczka
Zakorzenienie

pysia1987 kurde ale mozna sie zawieść na niektórych osobach.. bardzo mi przykro,że tak wyszło, ale dobrze, że juz teraz to wiesz i w przyszłosci nie będziesz żałować że skorzystałaś z ich kasy...
A ślub w tym roku to całkiem fajny pomysł
Stary 2013-01-13, 20:22   #527
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Kurcze, pysia...
Strasznie przykra sytuacja :/

Aż nie wiem co napisać
Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
pysia1987 kurde ale mozna sie zawieść na niektórych osobach.. bardzo mi przykro,że tak wyszło, ale dobrze, że juz teraz to wiesz i w przyszłosci nie będziesz żałować że skorzystałaś z ich kasy...
A ślub w tym roku to całkiem fajny pomysł
naprawdę strasznie się zawiodłam najgorsze jest to, że ja Ją naprawdę pokochałam ciekawa jestem co na to Tata TŻ bo On nie był przy tej rozmowie, ale On to raczej nie ma nic do gadania.

Teraz już tylko marze o tym, żebyśmy wzięli te 50 tys kredytu, dali bratu i żeby mieszkanie już było tylko na TŻ. Wtedy już będziemy zupełnie niezależni od nich i naprawde nic od nich nie przyjmę

ja też bym chciała ślub w tym roku. Kościelny, a później od razu podróż poślubna. Ale TŻ coś się burzy bo biedny wie jak mi zależało na tym weselu
cały dzień dziś przepłakałam, a TŻ tylko mi mówił cały czas, że i tak bez względu na wszystko bardzo mnie kocha

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Czas edycji: 2013-01-13 o 20:23
Stary 2013-01-13, 20:25   #528
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Melduję się Udało mi się i jednak dotarliśmy na Targi dzisiaj. Mnóstwo ulotek, odwiedzania stoisk i mętlik w głowie Kładę się, bo jutro ostatni dyżur i ferie

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 20:36   #529
myboyismine
Zakorzenienie

a ja jedna na targi nie dotarłam;/
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 20:41   #530
monikkad
Wtajemniczenie

Pysia, przykre jest w tym wszystkim najbardziej to, że myślałaś, że teściówka jest w porządku, a tu takie coś. Aż nie chce mi się wierzyć, że tak powiedziała. Zwaszcza, że wiedziała o Twojej sytuacji.

Ja też nie mam dziś za dobrego nastroju. Nie dość, że jestem przemęczona i sfrustrowana zbliżającą się sesją (jeszcze się na dobre nie zaczęła, a ja JUŻ jestem padnięta i mi się nie chce ), to jeszcze dobiły mnie dzisiejsze rozmowy na podyplomówce. Znów dziewczyny (nauczycielki) opowiadały o zwolnieniach, o braku pracy, dla germanistów i polonistów zwłaszcza, ale w ogóle ogólnie dla nauczycieli. Wyobraźcie sobie, że jedną germanistkę właśnie zwolnili (w środku roku!) i dostała pracę w biedronce o 400 zł więcej niż to, co dostawała w szkole. No szok po prostu... Jestem przerażona tym wszystkim... W lipcu (a najpóźniej we wrześniu) będę absolwentką TRZECH fakultetów i doktorantką, a na pracę w zawodzie kompletnie nie mam co liczyć. Niby też mam wykształcenie dziennikarskie i redaktorskie, ale z tym wcale nie lepiej z pracą niż w oświacie.

I jak tu znaleźć motywację, żeby się uczyć do sesji? Na cholerę mi te życiorysy niemieckich pisarzy, do NICZEGO mi się to w życiu nie przyda. A doktorat będzie musiał pozostać moją słodką tajemnicą, bo nigdy tego nie wpiszę w CV - w życiu mnie nikt wtedy nigdzie nie przyjmie.

Jestem załamana i przerażona. Gdybym wiedziała, że tak będzie, gdybym była choć trochę bardziej tego wszystkiego świadoma, to przysięgam, że po gimnazjum poszłabym do zawodówki.
Stary 2013-01-13, 21:01   #531
poznanianka1990
Zakorzenienie

Hej

Padam na twarz Cała niedziela poza domem...
Rabo jechaliśmy z C. na moją uczelnię, bo miałam seminarium magisterskie. Powiedziałam babce, że chciałabym być jako pierwsza obsłużona (że tak powiem ), bo wyjeżdżam i się spieszę (nie mówiłam, że na targi ). No i się udało. Chwilkę omawiała to co miała omówić, a potem się mną zajęła.
Później na Targi pojechaliśmy, ludzi pełno Jak wychodziliśmy było mniej ludzi niż jak wchodziliśmy
Ulotek całą siatkę nazbieraliśmy Lubię to Oprócz ulotek jeszcze Magazyny Ślubne
Poprzymierzaliśmy obrączki i doszliśmy do wniosku, że jednak 5mm są na nasze palce za szerokie i chcemy max 4mm. O wiele ładniej, delikatniej wyglądają Oczywiście co do wzoru się do końca nie możemy zgodzić, bo C. chce raczej błyszczące, a mi się bardziej matowe podobają. I to o dziwo z żółtego złota. No ale raczej nie będą pasować do pierścionka, bo mam z białego złota, więc obrączki musiały by być z łączonego złota.
Mamy kilka zniżek Rozmawiałam też z krawcową (klientką hurtowni, w której mój C. pracuje) i może uszyć suknię nawet według mojego projektu albo połączyć dwie suknie (np. dół z jednej i górę z drugiej). Ceny też takie w miarę (mniej więcej 2000-2200), ale jak do listopadzie się zapiszę to wtedy jakieś rabaty będą, a tym bardziej, że zna C.
Najbardziej interesowały nas stosika z foto i video. Mamy już kilka firm na oku Nawet kilka płyt z demo filmami dostaliśmy Na jednym stoisku (foto) wzięliśmy udział w konkursie, jak zostaniemy wylosowani to dostaniemy 50% zniżki (normalna cena to 2,5 tys. także byłoby super). A jak się nie uda to mówił, że dla tych co wypełnili kupony ,może też jakieś rabaty się znajdą
Także Targi zaliczam do bardzo udanych Teraz czeka mnie przeglądanie tony ulotek hahaha Zamiast czytać książkę na zaliczenie to ja będę ulotki oglądać
Potem pojechaliśmy jeszcze raz na moją uczelnię wyjaśniać sprawę przygotowania pedagogicznego - pisałam Wam wtedy, że mi nie policzyli tych 160h praktyk. No i okazało się, że doszło do pomyłki i nie muszę uzupełniać ani praktyk ani przedmiotów! Tak się cieszę, bo ponad 1 tys. mam kieszeni (mogę na ślub odłożyć ).

Także dzień zaliczam do bardzo udanych

A co do piosenek zakazanych na weselu to ja na razie takowych nie wybrałam (i nie wiem czy wybiorę ). za to dziś na Targach wpadła mi w ucho jedna pieśń i teraz marze, by u mnie w kościele na ślubie była zagrana

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 21:06   #532
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Pysia, przykre jest w tym wszystkim najbardziej to, że myślałaś, że teściówka jest w porządku, a tu takie coś. Aż nie chce mi się wierzyć, że tak powiedziała. Zwaszcza, że wiedziała o Twojej sytuacji.

Ja też nie mam dziś za dobrego nastroju. Nie dość, że jestem przemęczona i sfrustrowana zbliżającą się sesją (jeszcze się na dobre nie zaczęła, a ja JUŻ jestem padnięta i mi się nie chce ), to jeszcze dobiły mnie dzisiejsze rozmowy na podyplomówce. Znów dziewczyny (nauczycielki) opowiadały o zwolnieniach, o braku pracy, dla germanistów i polonistów zwłaszcza, ale w ogóle ogólnie dla nauczycieli. Wyobraźcie sobie, że jedną germanistkę właśnie zwolnili (w środku roku!) i dostała pracę w biedronce o 400 zł więcej niż to, co dostawała w szkole. No szok po prostu... Jestem przerażona tym wszystkim... W lipcu (a najpóźniej we wrześniu) będę absolwentką TRZECH fakultetów i doktorantką, a na pracę w zawodzie kompletnie nie mam co liczyć. Niby też mam wykształcenie dziennikarskie i redaktorskie, ale z tym wcale nie lepiej z pracą niż w oświacie.

I jak tu znaleźć motywację, żeby się uczyć do sesji? Na cholerę mi te życiorysy niemieckich pisarzy, do NICZEGO mi się to w życiu nie przyda. A doktorat będzie musiał pozostać moją słodką tajemnicą, bo nigdy tego nie wpiszę w CV - w życiu mnie nikt wtedy nigdzie nie przyjmie.

Jestem załamana i przerażona. Gdybym wiedziała, że tak będzie, gdybym była choć trochę bardziej tego wszystkiego świadoma, to przysięgam, że po gimnazjum poszłabym do zawodówki.
zgadzam się z Tobą jest masakra... mam koleżankę po polonistyce i podyplomówce z logopedii, która pracuje w odzieżowym sklepie i zarabia 1300zł. Ja sama zatrudniam jedną laskę, która ma wykształcenie dziennikarskie i redaktorskie, a pracuje jako sprzedawca za 1600 brutto

ja rzuciłam studia po pół roku bo wiedziałam, że nic z tego nie będę mieć prócz papierka

ale teraz gdybym miała jeszcze raz wybierać chyba też bym poszła do zawodówki. Właśnie dziś oglądałam na fb zdjęcia domu mojej fryzjerki myślałam, że ludzie w Polsce tak nie mieszkają, że takie wnętrza to tylko na mtv cribs

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Czas edycji: 2013-01-13 o 21:09
Stary 2013-01-13, 21:07   #533
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
A jutro znowu do roboty i cały tydzień przed nami we wtorek pojadę wcześniej do pracy bo po południu wybieramy się do księdza zapytać o ten ślub mieszany. Wolę wcześniej wiedzieć co on na to.
Trochę nie w temacie jestem, bo wszystkiego nie udało mi się nadrobić. O co chodzi z tym ślubem mieszanym?

pysia przykro bardzo się zachowała twoja teściówka. Ale TŻ dobrze, że za Tobą a nie za matką staje

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 21:11   #534
poznanianka1990
Zakorzenienie

pysia, zachowania teściowej nie skomentuję... Brak słów. W każdym bądź razie dopiero jak dochodzi co do czego i przychodzi temat pieniędzy to widać kto jaki jest, U nas podobnie - kłótnie z teściami poszły głównie o pieniądze...

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-01-13, 21:21   #535
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
Trochę nie w temacie jestem, bo wszystkiego nie udało mi się nadrobić. O co chodzi z tym ślubem mieszanym?

pysia przykro bardzo się zachowała twoja teściówka. Ale TŻ dobrze, że za Tobą a nie za matką staje
Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
pysia, zachowania teściowej nie skomentuję... Brak słów. W każdym bądź razie dopiero jak dochodzi co do czego i przychodzi temat pieniędzy to widać kto jaki jest, U nas podobnie - kłótnie z teściami poszły głównie o pieniądze...
no TŻ próbuje Ją trochę tłumaczyć, że ona już ma taki charakter (chociaż ja przez 3 lata tego nie zauważyłam, ale w sumie kwestii pieniędzy nigdy nie poruszałyśmy), ale z drugiej strony rozumie jak mi jest przykro bo wie ile wycierpiałam w życiu i, że jestem bardzo wrażliwa
ja nie mam zamiaru się kłócić, TŻ też nie jest kłótliwym człowiekiem. Chce to niech do nich jeździ, ale beze mnie. Z resztą podejrzewam, że oni czasem do nas przyjadą bo pracują blisko, ale po prostu urwę moje zażyłe kontakty i ogranicze sie tylko do tych niezbędnych.

Znalazłam nawet na allegro suknie za 700zł która mi się podoba, ale TŻ powiedział, że przecież chciałam za 7 tys, a nie za 700
i sie nie zgodził, żebym taką tanią zamówiła bo stwierdził, że przynajmniej już suknię mam mieć ze swoich marzeń kochany jest

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-01-13, 21:22   #536
monikkad
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
zgadzam się z Tobą jest masakra... mam koleżankę po polonistyce i podyplomówce z logopedii, która pracuje w odzieżowym sklepie i zarabia 1300zł. Ja sama zatrudniam jedną laskę, która ma wykształcenie dziennikarskie i redaktorskie, a pracuje jako sprzedawca za 1600 brutto

ja rzuciłam studia po pół roku bo wiedziałam, że nic z tego nie będę mieć prócz papierka

ale teraz gdybym miała jeszcze raz wybierać chyba też bym poszła do zawodówki. Właśnie dziś oglądałam na fb zdjęcia domu mojej fryzjerki myślałam, że ludzie w Polsce tak nie mieszkają, że takie wnętrza to tylko na mtv cribs
Twoja koleżanka nie chciała otwierać prywatnego gabinetu? Ja na pewno będę próbować i otworzę. Najwyżej jak nic z tego nie będzie to zamknę. Ale otwieram na bank. Muszę spróbować.
Stary 2013-01-13, 21:22   #537
poznanianka1990
Zakorzenienie

Mykam, bo mój C. ogląda już ulotki, więc dołączę do niego A potem grzecznie pójdziemy spać
Dobranoc, do jutra

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-01-13, 21:30   #538
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Twoja koleżanka nie chciała otwierać prywatnego gabinetu? Ja na pewno będę próbować i otworzę. Najwyżej jak nic z tego nie będzie to zamknę. Ale otwieram na bank. Muszę spróbować.
narazie ma swoją stronkę internetową i tak pocztą pantoflową ją reklamuje. Ale narazie bez większych sukcesów

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-01-13, 21:36   #539
mala_czarna_21
Zakorzenienie

velika fotograf bardzo dobry

pysia teśiowa zachowała się poniżej poziomu krytyki

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 21:38   #540
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
velika fotograf bardzo dobry

pysia teśiowa zachowała się poniżej poziomu krytyki
dzięki za wsparcie faktycznie tak się zachowała, a jaka to ona mądra i uczona nie jest

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości