|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotki, wódka i siatkówka, czyli Łona Fajt powraca w 19 odsłonie!
zwariowałam dziś
kupiłam sobie Golden Rose JJ przez Was ![]() ale faktycznie boskie są ![]() a pracy dzien w dzien się maziam acetonem wiec malowanie mija się z celem ale te JJ takie ładne, ze nie widziałam który wziąć...
setki serc, jedno bicie ASSECO RESOVIA miłość na całe życie Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu. Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro ban na zakupy kosmetyczne
40 dni czas start - koniec 25.08.2013 |
|
|
|
|
#902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy ja też jutro, wracając z wizyty w pracy będę musiała je sobie kupić?
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się po ćwiczeniach
|
|
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
ale kupiłam boskiego holosia z eveline, za jedyne 3,66
setki serc, jedno bicie ASSECO RESOVIA miłość na całe życie Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu. Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro ban na zakupy kosmetyczne
|
|
|
|
#905 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: A nie. Sory. Tak mi się to dziwne wydawało. Jestem olewcza, ale nie aż tak Miałam na penie pozapisywane Codziennie sobie zmieniam, żeby mi się nie znudziło Punktem obowiązkowym są posladki z MelB i boczki z Tiff- to robię codziennie. A reszta dodatkowa, to co mi się wciśnie. Przedwczoraj był skalpel z Ewką. Wczoraj zamiast skalpela- brzuch z jakąś babką, średnio fajna. Dziwnie mi się ćwiczyło. Nie pamiętam kto to był A dziś brzuch z MelB i stretch z Tiff ![]() 1 op. kefiru, 1 jabłko i 1 łyżeczka cynamonu. Wrzucasz do blendera, robisz papkę i pijesz ![]() Podobno zaspokaja apetyt na słodycze. Ale nie wiem, bo w końcu nie zrobiłam. Dziś też nie miałam kiedy bo cały dzień poza domem. Może jutro przed pracą w końcu sporządzę. Prawie jak na eliksirach u Snejpa No i ciekawe czy mi będzie smakowało, bo wiecie jak ja z nabiałem naturalnym typu kefiry ![]() Cytat:
Żarcik Ja używam arganowego Cytat:
Ja byłam najpierw na zakupach. Zanim zaczniecie krzyczeć- tylko doradzałam. Sama nie kupiłam sobie NIC! Ha! Byłam w M. i nic nie kupiłam A po zakupach odwiedziłam moja matkie chrzestno ![]() Cytat:
To jak już będziesz miała to wiesz gdzie mnie znaleźć Jaki wzięłaś? Jaki? Są cudne ![]() Wszystkie. Ja dziś miałam kupić kolejne, ale NIE! Wstrzymam się do nailboxa, żeby dziewuchy z paznokciowego na mnie nie krzyczały TAK!
|
||||
|
|
|
|
#906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ten co ty masz, taki rozowy, chyba 104 jest osom, ale mam wlasnie zastepstwo TAŃSZE z eveline
40 dni czas start - koniec 25.08.2013 Edytowane przez olivia86 Czas edycji: 2013-01-13 o 22:06 |
|
|
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
I ja się witam
Też po ćwiczeniach już Gosia mi dobrała rano rozgrzeweczkę i dorzuciłam ją do mojego erotica Co do koktajli to Goś raczyła mnie na wakacjach kefir + nektaryny i do blendera. Naprawdę pychota Czy ja już się wam chwaliłam, że zaliczyłam pragmatykę na 5? Teraz lecę do wanny a potem po czerwoną ![]() PS: Są teraz w biedrze pyszne ciasteczka owsiane i zbożowe więc polecam
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
|
#908 | ||
|
Zakorzenienie
|
http://www.wikary.pl/?82339
![]() Dzień dobry ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
Mam go. Jeszcze nie używałam, ale już widzę, że będzie cudny Dobry wybór ![]() Ten co ostatnio wrzucałam z tymi drobinkami różowymi to właśnie jest 109 Cytat:
Ja dziś robię przerwę na zregenerowanie mięśni, ale od jutra znowu fikam przed kompem Coś na podobnej zasadzie Mam nadzieję, że cynamon skutecznie zabije smak kefiru naturalnego Jeszcze nie, ale widziałam na Fejsiku ![]() GRATULACJE! ![]() Kooocham ciasteczka owsiane I zbożowe i wszelkie z ziarnami |
||
|
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
Ło kur*a!
Wstrzymajcie wierzchowce. Nie spamujcie tak! |
|
|
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
Ja póki co mówię Wam jedno
![]() http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...77705490_n.jpg
|
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
ło faktycznie, spam jak cholera
---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
104 to taki raczej klasyczny holoś różowy był, rajt? kurna, on też jest śliczny.....musze go dokupić tylko ja maluje pazury raz na ruski rok...
|
|
|
|
|
#912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś na studiach złapaliśmy fazę i zaczęliśmy śpiewać z oszołomami z grupy Najładniej nam wyszedł fragment "galileo, galileo, galileo, figaro o o o o o" Tak na kilka głosów Cytat:
![]() Wiesz, że się jakoś specjalnie mu nie przyglądałam, ale zaraz zerknę na zdjęcia w necie ![]() <zerka> O, to nawet nie holos, co normalny brokat. Tylko jaśniejszy niż ten 108, który mamy http://memoriesoflemontrees.blogspot...ewels-104.html Też jest cudny Chyba i ja dokupię. Ale w lutym dopiero ![]() Ale jak już malujesz to czymś ładnym. A ten jest ładny, więc musisz go mieć No przecież nie wyjdziesz na ulicę z byle czym na paznokciach ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- A, przyszła wczoraj moja słitaśna bluza w serduszka ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...64484034_n.jpg |
||
|
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.s-w-o.pl/index.php/liga-m...grze-w-polsce/
Szyszunia, słodziaku ![]() To je Thornton? http://www.facebook.com/photo.php?fb...size=700%2C428 Valerio jak zawsze bardzo fashion ![]() http://www.facebook.com/photo.php?fb...size=700%2C464 Mam na paznokciach JJ nr 102 oraz 112... i dopiero teraz w tym 112 dopatrzyłam się złotych drobinek >_< Mam nadzieję, że nie widać ich za bardzo ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- ![]() http://img3.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠//images/item...ne_1262545.jpg ![]() ![]() http://img1.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠//images/item...ne_1284367.jpg (zdjęcia ze stylowych )
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2013-01-15 o 11:06 |
|
|
|
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za chwilę zerknę ![]() Nieee. Nie on... Chyba. Im dłużej patrzę, tym bardziej on, ale tak nie do końca ![]() Bez jaj! Nie poznałabym go Chociaż po okleinie na jabłuszku można się domyślić, że Włoch jakiś Prawie jak Owsiak I jaki świąteczny klimat dzięki łańcuchowi z tyłu Poka ten 102 ![]() Pierwsze x 8574707563Już kombinuję jaki lakier zmatowić, żeby uzyskać taki efekt A ten drugi średnio mnie urzekł ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- http://img1.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠//images/item...nia_557504.png ![]() link też ze stylowych ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Wrocławianki! Mam dla Was dobrą wiadomość! Już wiem gdzie będę brała ślub ![]() W Kościele Uniwersyteckim we Wrocku Koleżanka z paznokciowego pokazywała nam filmik ze swojego ślubu i właśnie tam była ceremonia. Zakochałam się Tam jest cudownie! Teraz tylko muszę znaleźć jakiegoś frajera z Wrocławia i będziecie miały blisko na bibę |
|
|
|
|
|
#915 | ||
|
Zakorzenienie
|
O, widzę, że mam pocytowane jakieś starsze posty
![]() Poka poka poka ![]() Cytat:
Cytat:
Bez niej, to jak bez ręki Zaraz zrobię foteckę ![]() Ja chyba wiem, jaki. Szefowa ma taki granat z Wibo Extreme Nails Nawet jej chciałam wczoraj podprowadzić, ale się powstrzymałam ![]() No widzisz, a ja szukam idealnego złotego ![]() Mniam! Nie wiem, czy tu już mówiłam - po ćwiczeniach ja se robię ostatnio taki miks: zmielone siemię lniane, pół banana, płatki migdałów (muszę je zużyć, więc wrzucam wszędzie ), pestki słonecznika i do tego jogurt naturalny - pycha! Dla mnie to w ogóle dobra wiadomość, bo kiedyś robiłam to jako siemię + jogurt + fitella + ewentualnie owoce, jeśli jakieś miałam, a teraz nie muszę szukać fitelli, a banan naprawdę doskonale do tego pasuje Jest w tym mnóstwo błonnika, węglowodany i białko, więc też chyba jako taki "posiłek" poćwiczeniowy się sprawdza ![]() Hmmm... nigdy tam nie byłam Mapkę do zaproszenia dołączysz? ![]() Moim wyborem byłby.... hmm.... nie wiem. Bardzo mi się podobał kościół Wniebowzięcia NMP w Kłodzku - z zewnątrz nie jest piękny, wręcz chaotyczny... ale ma niesamowite, barokowe wnętrze. Pozostałe dwa wybory to oczywiście mediolańska katedra - chociaż wnętrza dobrze nie kojarzę, strasznie tam ciemno i wenecka bazylika św. Marka ![]() Cóż, wygląda na to, że ślub wezmę w Kłodzku Halo, gdzie są chętni frajerzy?
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
Paznokcie
Lepiej widać oczywiście na zdjęciach robionych aparatem, niż telefonem, choćby tu:102 112
|
|
#917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja się zastanawiam nad 106 lub107 Jak mi zostanie do końca tygodnia pieniędzy i będzie jakiś wybór w tej drogerii,co byłam ostatnio to zakupię
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
SKKRAAAA!! jak ja się cieszę
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
chciałabyś spędzić resztę życia..." |
|
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
gdy widzę Zaytseva to rzygaaaam..
a oczy mi świecą jak znicze
|
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
Też się jaram jak świeca w świeczniku
Spodziewałam się takiego dokończenia zdania Chociaż Ivan w Lube tak mnie nie irytuje, jak w reprze ![]() No ale takiego meczu się obawiałam. Niby fajnie, fajnie, wyrównany wynik, ale końcówki nie wytrzymane. No i ten nieszczęsny Tichacek! Serio, trenerze, po kiego wuja tyle Go trzymać na boisku i dopiero przy stanie 7-9 i dwóch setach w plecy wstawiać Maćka? Wcześniej się nie da? Ja wiem, od Travicy można się było nauczyć, że składu się nie zmienia. Ale jest tu mała gwiazdka - nie zmienia się ZWYCIĘSKIEGO składu. A jak nie idzie, to trzeba coś z tym zrobić Bardzo nie lubię tej polityki "bezzmianowej", bardzo.
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#922 | ||||
|
Zakorzenienie
|
a ja Go bardzo lubię
![]() BED- jak patrzyłam na Travice... ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- moja koleżanka z pokoju zamiast ćwiczyć ze mną, to patrzy jak ja ćwiczę, mówi, że cholernie się przy tym męczy... Cytat:
nie byłabyś sobą, gdyby wszystko wyszło, tak jak chciałaś ![]() Cytat:
) ![]() Cytat:
i ja rownież polecam Ewę stosujesz przy tym tę przykładową dietę, którą podawała Ewa, czy starasz się po prostu jeść zdrowiej, 5 posiłków dziennie? ![]() Cytat:
![]() dokładnie tak mnie przede wszystkim lepiej się śpi, gdy sobie poćwiczę wieczorkiem jakoś czuję się taka... spełniona
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
||||
|
|
|
|
#923 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
w sumie... to właśnie Ona byłaby nieświadomie moją motywacją, za kilka miesięcy staniesz przed Nią i będziesz wyglądała lepiej niż Ona! Cytat:
Cytat:
|||||
|
|
|
|
#924 |
|
Pojawiam się i znikam >.<
|
Witam się ja
![]() SKRAAA!! ![]() Aga! Jerzyk!!!!
|
|
#925 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
weeeeeeeeeeee ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
to było straszne ;( taki bezbronny Misiek, taka niemoc gry... ![]() Dante i środek- udana akcja na środku to jak jeden do miliona u Niego Cytat:
|||||||||
|
|
|
|
#926 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uwielbiam je Cytat:
tak daleko? ![]() Cytat:
CO JERZY KURDE?!
|||
|
|
|
|
#927 | |||||
|
|
Cytat:
![]() Tylko, że u mnie jest w opcji łóżko+koc+herbata+ksiązka . Bo rzecz jasna nie mam kominka ![]() Też to pamiętam ![]() ![]() A tak w ogole to uzywałaś już? sprawdza Ci się? Panie Wanio! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Aż się zdziwiłam Ja jak na razie mam tylko końcówkę Alterry i olej rycynowy Ale w najbliższym czasie planuję znacznie poszeżyć swój olejowy asortyment ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Będę cytować na raty, bo... Laptop mi się wyłączył
|
|
|
#928 | |
|
Zakorzenienie
|
http://www.s-w-o.pl/index.php/liga-s...do-bydgoszczy/
Cytat:
|
|
|
|
|
#929 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dacie wiarę, że wstałam dopiero godzinę temu? O.o A położyłam się przed pierwszą... ^^
Cytat:
- i też jakiś taki rozmemłany się robi.... Więc może Twej koleżance też coś to Twoje ćwiczenie da ![]() Się ma, nie? Rzułfik! :sole: Tak! Najlepsze jest to uczucie, że coś ze sobą robisz! I że coś dobrego z tego dnia wyciągnęłaś Cytat:
![]() Jakie nie mam siły? Do roboty! ;D Cytat:
:dansuje:Widziałam ten filmik i, prawdę powiedziawszy, zrobiło mi się bardzo przykro. Ja wiem, że w tenisie sędzia praktycznie nigdy nie zmienia decyzji, ale po czymś takim mnie by serce stanęło i stopniało. Widać, jak bardzo potrzebny jest HawkEye ![]() Cytat:
Powiem Ci tak - jest na tyle uniwersalny, że warto go mieć na półce. Zamiast jakiegoś tłustego-zimowego kremu do twarzy, balsamu do ciała, mleczka/płynu do demakijażu czy jakiegoś oleju do włosów Chociaż akurat do zmywania oczu preferuję oliwkę w żelu, bo mi wtedy mgłą nie zachodzą i nie zostają tak tłuste ^^Bo najtrudniej jest się zabrać do roboty po prostu Potem może już praca śmigać jak burza ![]() Ja może swojej kolekcji wymieniać nie będę ^^ Ale rycynowego do włosów nie lubię, wolę mniej tępe oleje... czyli wszystkie inne ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
Trochę mnie to USA nie urządza No i Gdańsk/Bydzia tak daleko Ale to: Cytat:
|
|
|
#930 | ||||||
|
|
Cytat:
Chcę je wszystkie!!! ![]() Cytat:
![]() Też szaleję! Czytalam to już chyba z 2 razy, ale kocham to i nic n to nie poradzę Cieszy mię to ![]() Prowokujemy Cię do tego ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Załatwiłam sobie miejscówkę w biblo i jak chcę mogę przychodzić co drugi dzień i siedzieć parę godzin ![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.

kupiłam sobie Golden Rose JJ przez Was 

Bez niej, to jak bez ręki
Bardzo nie lubię tej polityki "bezzmianowej", bardzo.