|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.2
Kazali czekać do wtorku... Nie chce być złym prorokiem, ale to co przeszłam rano było okropne, ból jak nigdy wcześniej. I plamienie przemieniło się w zwykły okres... Czekam do wtorku ;((( chociaż obawiam się, że lekarz powie że to ciąża biochemiczna :/
|
|
|
|
#3692 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3693 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rymowanki są fajne, ale tak normalnie to łatwiej nas znaleźćCytat:
![]() Cytat:
![]() Co do jodu - to akurat nie ja mam zakaz jedzenia solonego ale jod mam oprócz codziennego wyjścia z domu, to od początku ciąży włączony do porcji tabletek porannych![]() Cytat:
żeby serduszko sprawdzili. 3mam kciuki za dobre wieści!!
Zawsze i na wieczność uczyńmy z życia święto https://instagram.com/rudymspojrzeniem http://www.rudymspojrzeniem.pl Galeria pazurkowa: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692 Edytowane przez elaine-blath Czas edycji: 2013-01-13 o 15:52 |
||||
|
|
|
#3694 |
|
Raczkowanie
|
Nie
Być może dlatego, że ciąża nie jest potwierdzona przez lekarza?? Nie wiem Nie mam pojęcia, mój gin bedzie dopiero we wtorek... U mnie w szpitalu chociażby człowiek umierał, oni mają czas... proszę czekać, proszę czekać ... :/ Nikt mi pewnie nic nie doradzi, tylko tyle żebym się zgłosiła do lekarza...
|
|
|
|
#3695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3696 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym dzwoniła do lekarzy prywatnie i wciskała się na siłę.. albo tak jak dziewczyny piszą, szpital, nie odpuściłabym przecież to chodzi o dziecko
|
|
|
|
#3697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widać różnicę znacząco ;>
|
|
#3698 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pomyliłam cię z nią Pilipiuk i jego cykl Jakubie Wędrowyczu działają na mnie rozweselająco i odstresywująco,chętnie wracam do tego cyklu jak mam doła, innych nie czytałam bo słyszałam że kiepskie, ale ostatnio się przymierzam do Wampira z m3. Moim zdaniem to podobny poziom, porównywalny jak Piekara, choć jednak Pilipiuk ciut lepszy. Polecam z polskich Achaję Ziemiańskiego, piękne Cytat:
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
Coś to moje Dziecko nie chce dzisiaj matki kopnąć
![]() Chyba będę musiała je skrzyczeć
|
#3700 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Buu a ja musze cos wykombinowac i swoje foty wstawic ;( Cytat:
---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
W końcu udało mi się przegonić Tż-a z kompa i zajrzeć do Was Fajnie mi czas zleciał.Byłam w kosciele (nadal nie ma kolędy na mojej ulicy ,wrrr :/ ),zrobiłam obiados-ziemniaki,żebereczka w sosie i surówke z pekinki.Nawet udało mi się Tż-a wyciągnąć na spacer z pieskami co jest nie lada osiagnięciem bo on jest ciepłolubny i nie lubi zimna a u nas dziś -5 w ciągu dnia było ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
Załatwcie sprawe polubownie
Najukochańszy skarb-LAURA Edytowane przez Rockyyy Czas edycji: 2013-01-13 o 17:36 |
||||||||||
|
|
|
#3701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wiesz, że nie przyszło mi do głowy na spokojnie z Nią porozmawiać? Jakoś od razu chciałam się bić
|
|
#3702 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo też cicho siedzi. Jedynie czasami jak się położę na plecach to czuję jak sobie pływa ![]() U mnie kolęda w przyszłą sobotę |
|
|
|
|
#3703 | |||
|
Zakorzenienie
|
Siemka
![]() Cytat:
Wybieracie już imię? Cytat:
![]() Cytat:
Prawdziwy ciążowy ![]() Rockyykoniecznie wstaw zdjęcie brzucha Katarzynkajg - siemka Cieszę się, że wróciłaśJa już w domku Home sweet home Wczoraj miałam appogeum bólu głowy, w akcie desperacji wziełam Apap, ale nic sobie z tego ten mój ból nie zrobił Ale dziś już lepiej. Tylko coś mnie brzuch zakłuje co jakiś czas, jakby jajnik? Pojutrze już mam wizytę
|
|||
|
|
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu, dziewczyny, ja przez te moje
jestem już całkiem do tyłu jak widać. Jak można tyle produkować?!![]() Śliczne macie już te brzuszki, tak poza tym wkurza mnie rozpiętość wątkowa - niektóre z Was już kopniaki czują, a ja się zastanawiam czy mój brzuch to ciągle ciąża spożywcza czy może w końcu moje małe
|
#3705 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam na necie, że takie kłucia to może być rozciąganie więzadeł, ale tylko z jednej strony? Mam kilka ukłuć na minutę. No nic, więłam nospę.
YSW współpczuję podejścia lekarzy!! Miejmy nadzieję, że mimo wszystko jest ok, bo była tu u którejś taka sytuacja. Niestety nie pamiętam u kogo
|
|
|
|
#3707 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
A czy łożysko jest z przodu czy z tyłu, to nieważne, ważne, że nie przodujące Cytat:
Ja bez USG bym chyba dostała zawału na miejscu, więc - jedź do innego szpitala i poproś o USG... |
|||
|
|
|
#3708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam pytanko czy znacie jakies sposoby na jelitowke a zwlaszcza na biegunke bo mnie dopadla. Wiem ze bede musiala duzo pic i juz zaczynam pic .
---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Jedz na inna IP zdrowie Wasze najwarzniejsze. A Powinni zrobic usg bo nospa to co da zlagodzi troszke bol .
|
#3710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może pomoże kleik z lekko rozgotowanego ryżu z gotowaną marchewką?Wydaje mi sie ze taki mix powienien miec właściowości zapierające....
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Mogę dołączyć? Termin porodu mam na 22 sierpnia
To moja pierwsza ciąża, w czwartek byłam u lekarza, na razie tylko potwierdził ciążę i dał skierowanie na badanie krwi i moczu. Kolejną wizytę mam pod koniec stycznia.
|
#3712 | |||
|
Zakorzenienie
|
katarzynkajg
miss afryka DAISSY DamiankaKamilka Witam kolejne mamusie Ja -3,5 kg ![]() Cytat:
![]() YSW Jestem w szoku za takie traktowanie, nie mieści mi się to w głowie, że nie zrobiono ci usg. Ja mimo wszystko spróbowałabym w innym szpitalu, na pewno nie czekałabym do wtorku, jeśli już spróbowałabym jutro znowu, jak będzie nowa zmiana. I trzymam kciuki, żeby jednak wszystko było ok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
, ale u mnie to była raczej słaba jelitówka.---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- luskap |
|||
|
|
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
SURKA zjem czekoladke i mam nadzieje ze mi przejdzie.
---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Witam nowe mamusie
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że pomoże tak jak mi
|
|
|
|
#3715 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szybko Ci tygodnie zlecą i lada chwila i Ty coś poczujesz Witam wszystkie nowe mamusie i zachęcam do udzielania się bo tu ostatnio zastój się zrobił i nawet nie mam za bardzo co nadrabiać
|
|
|
|
|
#3716 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() TŻ poszedł dzisiaj ze mną do Kościoła Poszliśmy nawet piechotą, a u nas to tak pół godziny trzeba dreptać
|
|
#3717 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo nasze od tej pory to w sumie już tylko będą rosły ![]() Ale teraz ze zniecierpliwieniem czekamy aż Wasze Dzieciaczki dadzą o sobie znać A bo to taka nieformalna Ona Formalnie to dopiero w czerwcu będziemy wiedzieć![]() Wszyscy nam życzą córki Bo ma się nazywać Alicja, a syn Saturnin Chryzogon... więc kogo byś nie spytała to życzy naszemu Dziecku co by się córką urodziło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A słodkie... hm... nie jadam... następne słodkie dopiero w tłusty czwartek ![]() Rozmowa wychowawcza przyniosła skutek Młoda kopnęła nawet Tatusia 3 razy Mam pewność, ze to Dzidziol ![]() YSW, a który to tydzień? ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
a zapytałaś co chce w zamian?
Edytowane przez Margosia__ Czas edycji: 2013-01-13 o 20:08 |
||||
|
|
|
#3718 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A mój tż jeszcze nie poczuł bo kiedy on rękę przystawia to wtedy nic się nie dzieje A tak już chciałabym żeby i on to czuł.
|
|
|
|
|
#3719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Margosiu pewnie tak, ale ja to już strasznie zgorzkniała przez to siedzenie w domu jestem ![]() Siędzę całymi dniami w domu, nawet dzisiaj, bo TŻ ma 2 koncerty ![]() jak sobie Was czasami podczytywałam, zauważyłam, że TŻtami często też targają hormony, a mój to taki kochany jest ![]() Ale ze mnie pozaświąteczny Grinch przyjdzie, pomarudzi i tyle z niej ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

Jednak cofam stwierdzenie, że mój brzuch ostatnio stoi w miejscu 

Być może dlatego, że ciąża nie jest potwierdzona przez lekarza?? Nie wiem

Pojutrze już mam wizytę
jestem już całkiem do tyłu jak widać. Jak można tyle produkować?!