|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)
Cytat:
Ja jutro bede miec obraczki ![]() http://www.jubiler-jubiler.pl/produk...naiwzork03.htm Cytat:
|
||
|
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)
A jakieś doświadczenia macie z tym szybszym ścieraniem?
No widzicie to właśnie zależy, moja szwagierka po pół roku noszenia błyszczącej obrączki miała już prawie matową, a moja jak na razie jest OK choć teoretycznie niby powinna się już zetrzeć, więc to nie reguła... zresztą ja wiedziałam, że chcę matową.Aisog - przede wszystkim porozmawiaj ze złotnikiem, on powinien mieć największą wiedzę. Kate_noir - ja niestety nie chodziłam po rzeszowskich salonach, ale moja koleżanka i jej kuzynka kupowały gdzieś koło ZUS-u i były zadowolone. Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2013-01-13 o 14:18 |
|
|
|
#2614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie czy satynowanie czy piaskowanie należy do nietrwałych sposobów matowienia. Popytaj jubilera, myślę, że to samo powie. Kupując obrączki dostajesz gwarancję, że jak się zetrze, to nałożą mat z powrotem o ile dobrze pamiętam nam jakoś nie po drodze do zakładu, więc chodzimy w takich ![]() Na pierwszej stronie tematu jest gdzieś lista salonów, które ja odwiedziłam w 2010 roku bodajże. Może jest już nieaktualna, ale część z tych salonów pewnie jeszcze istnieje
|
|
|
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
Paula - dobrze, że napisałaś o zdjęciach Agi - bo ja prawie zapomniałam, że my pocztę mamy
![]() o widzisz, a ja mam jak na razie inne doświadczenia z matowymi obrączkami. Aga - fajowe zdjęcia, ale bym pojechała gdzieś na wakacje ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- co mieliście? Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2013-01-13 o 14:22 |
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
może i matowe się ścierają, ale ja mam błyszczące i one się z klei cholernie rysują
Ja , jak robię coś cięższego, to ściągam obrączkę a mimo tego jest cała w ryski już. Tak to już jest - jak się coś nosi, to się w taki, lub inny sposób "psuje"
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
Studio filmowe Platinum z Krosna o którym pisały dziewczyny, że robią wszystko 'na jedno kopyto' z czym się kompletnie nie zgadzam, bo wszystko zależy od pomysłu PM. Jeśli macie jakiś pomysł, to Daniel jest na to otwarty jak najbardziej. No chyba że nie macie nic szczególnego, to wtedy robi według swojego pomysłu i dużo zależy od miejsca sesji...
|
|
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha aaaa o takie Platinum chodziło... ja ostatnio coś nie kumata jestem
|
|
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
asia asia - a cóż to za av'ek?
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
Talk , a zmieniłam sobie
taki mój motywator będzie / a fotka z przed kilku lat, jeszcze za czasów blond czupryny/ tylko takie jakieś małe gów....ienko wyszło w avku./ p.s lepiej widać na fotce w Albumie hehe/ spodnie dresowe mam w szafie , bluze i buty tez - jednak juz brzuch nie ten sam !!! :/ Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2013-01-13 o 19:23 |
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie tak sobie myślałam, czy znowu jednak walnęłaś blondzik (bo pamiętam że chyba sie zastanawiałaś kiedyś) , czy to jakieś stare zdjęcie czy co
"Sexbomb, sexbomb you're a sexbomb" ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- a w albumie już wcześniej obczaiłam, bo mnie ciekawość zżerała
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
Asiulka - ale tobie chyba niewiele brakuje (jeśli cokolwiek), żeby taki brzuszek mieć, taka Dżaga jesteś
a włoski swoje czy dopinane?
|
|
|
|
#2623 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do pieczenia przez mamy to lepiej pierwszy podpytaj sie co na to, długo schodzi przy pieczeniu i przekładaniu placków i pasuje robic to pare dni przed weselem i nie wiem czy to tak fajnie całymi dniami robic a duzo nie zaoszczedzicie ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
moja mama bardziej denerwowała sie ode mnie przed weselem a tak naprawde nic nie miała na głowie wszystko było na głowie menadzerki restauracji znajac zycie ze nerwów nic dobrego by z tych placków nie wyszło co do wodki tez miałam maksimusa i tez bardzo zadowoleni bylismy co do butelki to niestety teraz zmienili wyglad i nie bardzo mi sie podoba
|
||
|
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
talkative >> hehe , już ty jak coś napiszesz
Malgos - tutaj miałam przedłużone, / głupia byłąm bo przedłużałam metodami " na astałe" mikroringi |
|
|
|
#2625 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
Agniecha , oczywiście zdjęcia również bardzo mi sie podobaJA
Włśnie tak sobie myślałam gdzie wy w zmiie pojechaliście
|
|
|
|
#2627 |
|
Zadomowienie
|
asiulka jestem pod wrazeniem kurcze zawsze marzyło mi sie miec taki brzuszek
co przyszlych PM w rzeszowie jest duzo salonów dokładne adresy mozecie znalesc na necie jesli udacie sie w okolice rejtana obok siebie jest 3 salony w respanie (igra i cos tam jeszcze) w igarze mierzyłam z 2 sukienki ale srednio mi sie podobały, ceny są tam do 2 000zł jeśli bedziecie w centrum to polecam afrodyte oj ile tam sukni przymierzyłam, ekspedientki sa bardzo miłe, chętnie pomogą i doradzą, co najwazniejsze w sukniach można wszystko zmieniac od rodzaju koronek po krój sukni, modyfikuja suknie tak jak sobie tylko zapragniesz ceny to ok 2000 zł oczywiscie jest wiecej salonów byłam tez w inncyh ale te wspominam najlepiej jesli chodzi o obsługe i suknie ja kupilam suknie w maksimie, jestem mega zadowolona, też można zmieniac krój sukni bo ja mam góre na wzór jednej sukni a dół na wzór drugiej, choc przyznam ze jak maja tam wiekszosc ekstrawaganckich sukienek ale ja znalazłam tam swoją perełke jeszcze polecam impresje miałam jedna na oku ale odpadła z tego wzgledu ze nie mozna zadnych zmian dokonywac:/ a nie podobał mi sie ogonek w sukni bo miała z 10 cm które ssie ciagło a nie było mozliwosci tego podpiac ceny są wysokie |
|
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Eeeee to tylko ja się łapnęłam, ze to zdjęcia z honeymoona agniechy? Ma sprytność mnie zadziwia ![]() Idę chyba wziąć kąpiel z dużą ilością piany
|
#2629 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
Asiulka - na zdjęciach włoski wyglądają bardzo naturalnie, ładnie kolorystycznie są dobrane.
Agniecha - nawet nie wiedziałam, że zmienili butelkę, ale w sumie w czerwcu będzie rok nie było mnie w PL, a zapas wódki jeszcze w wesela mamy ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Talk - nie ciesz się, ja też wiedziałam, że to z podróży poślubnej Agi heheheh |
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
mam straszną ochote na frytki..... powiem mojemu by zrobił.
powiedzieć by obrał więcej ziemniaczków, może macie smaka?? hehe |
|
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
Asiulka - ja dopiero zjadłam galaretkę z bananami, kawałeczkami ptasiego mleczka, brzoskwiniami i bita śmietaną
frytek już nie zmieszczę
|
|
|
|
#2633 |
|
Zadomowienie
|
Hej,
Musialam troszke spędzić czasu na nadrabianiu Was ale już jestem na bieżąco Byłam dziś na targach ślubnych w Rzeszowie oczywiście wystawców jak co roku setki, tłumy ludzi przeogromne(aż momentami ciężko było przejść) Pooglądaliśmy z Tż-tem suknie ślubne, garnitury, zaproszenia, torty itd... Szczególną uwagę zwróciłam na firmę cukierniczą ,,Grześ" mieli przecudowne, przepiękne torty Oczywiście pooglądaliśmy pokaz mody ślubnej, pierwszego tańca itd Ogólnie wrażenia pozytywne, choć wróciłam prawie choraMałgoś, widziałam taki tort z babeczek, o którym opowiadałaś nam tutaj na forum, chyba Ty taki miałaś na swoim weselu dobrze pamiętam? asiulka, zawsze mnie zastanawiało to przedłużanie włosów za pomocą mikroringów czy jakoś tak, powiedz jak jest z takim przedłużaniem, tzn pytam o efekt, pielęgnacje takich włosów itd ...mam jeszcze pytanie to Ty na swoim ślubie miałaś przedłużane włosy za pomocą tych microringów czy clip in on? paula, a masz zdj tych zaproszeń, które robiłaś tej Twojej kuzynce czy tam komuś? |
|
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
Wiolinka - tak to ja miałam ten tort z babeczek. Co wam najbardziej wpadło w oko na targach?
Ja miałam z Bulandy, a próbowaliście tych tortów? bo wygląd to nie wszystko, jednak cieszy jak goście chętnie jedzą torcik. |
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
Wiolinkax - powiem Ci tak: jeśli ktoś by mi zaproponował że za darmo przedłuży mi włoski " stałą" metoda/ wiadomo efekt tylko na kilka mies/ baaaa, nawet dopłacił mi do tego, to i tak bym sie nie zgodziła, obciązenie włosków, trudno się je myje , łączenia wyczuwalne i wogóle porażka. na początku wszytko pięknie, ładnie, ale trzeba bardzo dbac o takie włoski, mycie tylko z głloową odchylona do tyłu, no i duży wydatek, co 2 mies, ok musisz na nowo podciągac, szkoda gadać, NIE POLECAM,
ZA to clipy>> jak najbardziej, kupujesz jeden porzadny zestaw, i starczy na o wiele dłużej, zakładasz kiedy chcesz, do spania sciągasz- włosków nie męczysz, no i lżej dla portfela ![]() ja na ślubie miałam dopinane taśmy clip in
|
|
|
|
#2636 |
|
Zadomowienie
|
Gosia, musze Ci powiedzić, że w rzeczywistości taki tort z tych babeczek wygląda mega, zupełnie coś innego niż taki zwyczajny tradycyjny tort, nawet z tej cukierni mówiła pani, że corac większym zainteresowaniem się cieszy takie cudo i dzieciaki chętniej takie babeczki jedzą
Wiesz nie próbowaliśmy bo tyle co byliśmy po obiedzie(tacy najedzenie że masakra) ale dostaliśmy na wynos w pudełeczku pare ciast na spróbowanie![]() A tak poza tym to oczywiście z takich atrakcji, które prezentowali różni wystawcy to były fontanny czekoladowe(alkoholowe), te specjalne dymy podczas pierwszego tańca, pokazy barmańskie, fajerwerki i wiele tego ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- asiulka, tak własnie myślałam, że efekt nie bardzo ciekawy z tymi microringami bo wiadomo włos rośnie i odrost zostaje to chyba efekt nie bardzo korzystny Qrcze, a nie bałaś się, że Ci ktoś pociągnie niechcący te włoski podczas szaleńczych zabaw weselnych i że Ci odpadną? Ja myślałam kiedyś tam dawno by sobie właśnie dopiąć na ślub takie clip in ale się boje że by mi ktoś niechcący pociągnął/zachaczył itd wtedy to by była porażka dopiero |
|
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
Wiolinka - też nam się podobał taki tort i goście byli zachwyceni
a dzieciaki to nie mogły się doczekać (prawie jak na wyścigach) kto pierwszy dostanie babeczkę
|
|
|
|
#2638 |
|
Zadomowienie
|
Gosia, trzeba przyznać efekt powalający i zarazem oryginalny
|
|
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
Wiolinkax >> nie bój nic, fryzjerka tak mi wpięła taśmy + jeszcze masa wsuwek + lakier, trzymały mi się idealnie, miałam fryzurkę " na bok" ale po oczepinach podbięłam sobei sama i miałam taki niski koczek. aaa i nie kupuj na allegro tylko w sprawdzonych sklepach / np. www.doczepiane.pl , cosmoshop.pl/
|
|
|
|
#2640 |
|
Zadomowienie
|
Asia, bo efekt bardzo ładny
, miałam się właśnie pytać już dawno czy zapuszczałaś włosy specjalnie do ślubu, bo długaśne miałaś (a ja na punkcie długich włosów mam mega fioła |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.

- aga - cudne zdjęcia! Gdzie byliście? Bo mi chyba umknęło...
Oczywiście pooglądaliśmy pokaz mody ślubnej, pierwszego tańca itd