![]() |
#4621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
Eh... ja w czwartek zapytałam czy się spotkamy a on mi powiedział, ze bedzie lepiej jak się rozstaniemy. Zapytałam dla kogo lepiej? Dodałam, że nie chcę przekreślać tego wszystkiego co było między nami i zapadła cisza...która drwa oczywiście nadal. Nie będę się odzywać, chociaż bardzo chciałabym wiedzieć na czym stoję... będzie mnie zżerało od środka, ale nie napiszę! Ja już wyciągnęłam rękę, powiedziałam, że mi zależy, teraz czas na jego ruch!
#4622 |
Zakorzenienie
|
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Zadomowienie
|
Ja mam mini progres, bo on już nie jest pierwszym o czym myślę rano. CO prawda 5-10min później sobie o nim przypominam,ale pierwszy już nie jest.
Ale co mi z tego jak i tak cały czas za nim t ę s k n i ę. Szukam sobie pracy ale dupa. Nikt mi nawet na CV nie odpowiada.
#4624 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech on poczuje i zobaczy kogo moze stracic,albo to doceni i sam sie odezwie i bedzie chcial porozmawiac albo nie bylas dla niego tak wazna... ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
uczuc nie da sie tak szybko zmienic, one na to potrzebuja czasu ja dalej po 9 m-cach tesknie, tego nie da sie zmienic , to musi samo minąc
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2013-01-13 o 20:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Zadomowienie
|
Czeka jeszcze któraś z was na powrót? Myślicie,że są jakieś realne szanse na to? Ja się zastanawiałam jakby to miało wyglądać i w sumie z jednej strony sobie tego nie umiem wyobrazić, z drugiej wiem,że padłabym mu z ramiona od razu.
#4626 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Popytaj może znajomych czy gdzieś do pracy nie potrzebują? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4627 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Juz nawet na mnie to wrażenia nie robi. Niech se gada co mu sie podoba. Mnie to już nie dotyczy. Wiem, że jako facet w związku sie nie sprawdził więc nie wiem na prawde czego żałuje.. Mówiłam ze moj nastrój to jak parabola. Najpierw jest mi tęskno, a później nagle wracają mocne argumenty do głowy z hukiem. Edytowane przez Seph Czas edycji: 2013-01-13 o 20:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4628 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Seph Masz rację, nie znam historii, więc nie powinnam oceniać. Myślę, że za bardzo jednak się skupiasz na facecie, czemu nie myślisz co ty czułaś tylko przejmujesz się tym, że zraniłaś jego ego i on poczuł się zagubiony? W ogóle on ci powiedział, że się tak czuje? Przeczuwam, że nie, więc skąd ta pewność, może po prostu miał dosyć. Facet się może starać, ale ma też swoje granice. No ale jak nie miał jaj, to już wszystko jasne ;P Rozumiem, że ty zerwałaś? To czemu go opłakujesz? Przecież ty tak zdecydowałaś, więc nie żałuj decyzji, którą podjęłaś! Trzeba się z tym pogodzić, trochę pokory i do przodu ![]() szkoda go na rozpamiętywanie przeszłości. No i skoro nie czujesz się winna to czemu się karzesz? Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Było już u mnie całkiem nieźle, ale w ten weekend dopadł mnie kryzys ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#4631 | ||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Miałam 27 lat, gdy zakończyłam 8-letni związek i teraz po 3 latach zupełnie mnie to nie rusza, nie wspominam, nie żałuję. Cytat:
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4632 |
Rozeznanie
|
Rozstaliśmy się głównie dlatego, że ja uważałam go za zbyt mało konkretnego, zbyt mało dojrzałego i niemogącego zaoferować mi nic więcej poza zwykłym "chodzeniem" przez najbliższe kilka lat. Do tego doszły też różne sprzeczki i nieporozumienia w ostatnim czasie, ale gdyby nie ten główny powód, to pewnie inaczej bym do tego podeszła. Myślisz, że człowiek jest w stanie się zmienić w tak krótki czasie? Ja nie jestem przekonana...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Raczkowanie
|
W zasadzie telefon od mojego byłego był ostatnią rzeczą, jakiej bym się spodziewała... A jednak się zdarzył.
#4634 |
Nie depcze krokusów
|
Co słychać?
![]() |
#4635 |
Raczkowanie
|
Zadzwonił i poczęstował mnie na dzień dobry wieścią, że dostał pracę i wyjeżdża za granicę. Ma moje rzeczy i chce mi oddać, ja mam jego książki i też chciał je odzyskać. Koniec końców stwierdził, że mi je przywiezie (100km do przejechania...), jak będzie w PL na Wielkanoc. Hmm. Zwykła wiadomość, ale taka zaciekawiająca była dla mnie. Choć nie chcę poczyniać jakichś wielkich interpretacji
![]()
![]() |
#4636 |
Raczkowanie
|
Jejku jak mnie ta męczy... każdego dnia mam ochote pytać ex czy wrócimy do siebie. Jak narazie jakos sie powstrzymuje, bo wyobrażam sobie, że on powie "nie" i będzie mi jeszcze gorzej, ale nie wiem jak długo wytrzymam. Pewnie prędzej czy później zapytam i znów z siebie idiotke zrobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#4638 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Zadomowienie
|
A ja się właśnie dowiedziałam,że nie zdałam mega ważnego kolosa. Jako jedna z 4 osób na roku.Juhu. Jak nie poprawię do środy to nie mogę podejść do egzaminu. Pierwszy raz w życiu zawaliłam coś na uczelni.Wspaniale ten rok się zaczyna....
Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me. ![]() Edytowane przez Tindomerel_ Czas edycji: 2013-01-13 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4640 | |||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4641 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wzięło mnie dzisiaj na rozmyślania i tak analizuję sobie swój nieudany związek, związki moich koleżanek i dochodzę do wniosku (nie pierwszy już raz) że... nie pasuję do dzisiejszych czasów. Nie przekonują mnie nowoczesne konkubinaty, 5-cio letnie "chodzenie ze sobą", wspólne mieszkanie na próbę przez kolejne 3 lata itd. Na dzień dzisiejszy jest to dla mnie nie do przeskoczenia i prawdopodobnie jeszcze nie jeden związek mi się rozpadnie z tego powodu. Może powinnam przejść jakiś przyspieszony kurs bycia "kobietą nowoczesną", sama nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Zadomowienie
|
i znów to samo
![]() wspólne studia, romans jak z bajki , czułe słówka ( jeszcze wczoraj), spotkania . a dziś mi powiedział( raczej napisał bo smsem) że jednak mu nie zależy, ale ma nadzieje że będziemy znajomymi :/ teraz już wiem że to kolejny dupek, ale serce znów pęka. |
![]() ![]() |
![]() |
#4643 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
![]() Wiecie co? Ja to podziwiam dziewczyny,które potrafią wchodzić ze związku w związek. Ja bym tak nie dała rady, jak kocham to na amen i to chyba fatalnie,że tak mam.
![]() |
#4644 |
Raczkowanie
|
Miałam z nim pogadać, ale nawet nie było kiedy...
Wspólne mieszkanie zabiera mi jakieś siły, ale też popycha do przodu... Zagadywał mnie dziś dość dużo.. może tęsknił? ![]()
#4645 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Zadomowienie
|
Ja staram się jakoś "pocieszyć" i myślę o urodzinach. Organizacji, stroju, torcie...
Miejsce już zamówiłam, sukienkę pożyczy mi koleżanka (już mierzyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Zadomowienie
|
Może dzięki temu znajdziemy jakieś perełki?
#4648 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Zadomowienie
|
Wtedy można by liczyć na kogoś kto podchodzi poważnie do życia i związków.
Też wam przyznam, że nie jestem zwolenniczką mieszkania ze sobą po kilka lat po czym się nagle okazuje ze to jest fiasko i rozstanie.. Nie wiem. Też coś nie jestem nowoczesna. Mimo że nigdy tak nie mieszkałam to chyba bym nie potrafila się przełamać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=mlC0VDfp7PA
![]()
Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me. ![]() Edytowane przez Tindomerel_ Czas edycji: 2013-01-14 o 00:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.