|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7
OMG, też bym chciała dostać tablet od państwa
. Muszę napisać list do królowej .
|
|
|
|
#1742 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zresztą ja się z Tobą zgadzam, w zacytowanym poście masz nawet info o pracy
|
|
|
|
|
#1743 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
Tutaj wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=669293
|
|
|
|
#1745 | ||
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
Jak widzę album z dzieciami to nie wchodzę.Cytat:
Ktoś tu gdzieś podrzucił pomysł z przekierowywaniem maili na prywatny adres, może tak?
|
|
|
#1746 |
|
Pani Mizantrop
|
Dla mnie wrzucanie 50 zdjęć swojego dzieciaka na facebooka jest niezrozumiałe, ja bym mogła wrzucić kilka, z jakichś specjalnych okazji typu chrzest, jakaś większa impreza urodzinowa czy pierwsza komunia, a nie co kilka dni nowy album typu "moja córcia je śniadanie"
![]() Jakoś wolę nie chwalić się tak w internecie swoim prywatnym życiem.
|
#1747 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
Za to nie roumiem zupełnie stylizowania włąsnego dziecka na seksi pannę i wrzucania zdjęć na FB lub zdjęć przedstawiających nagie/ prawie nagie dzieci (nawet jak ustawienia ograniczają liczę osób, która może je zobaczyć).
|
|
|
#1748 | |
|
Konto usunięte
|
A, myślałam, że w negatywnym sensie Cię zatkało.
Ja bym chciała, żeby ona "wróciła" do rocka bo głos ma spoko. Cytat:
Włączyłam sobie oryginał tej piosenki i wersja Dody podoba mi się bardziej. |
|
|
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie sytuacja na poczcie, pani przyniosła paczkę, postawiła na wadze i zaczęła wypełniać druczek. Później, gdy już wypełniła jakby nigdy nic kieruje sie do okienka. To nic, że stoi kolejka, a w niej 10 osób. Gdy pan nie zgodził się na to, by pani weszła bez kolejki ("Pani tu nie stała :rolleyes"), starsza osoba zaczęła mówić "Ale ja wypełniłam druczek na paczkę, więc byłam pierwsza". Dziwi mnie takie podejście.
|
|
|
|
#1750 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie to, że nadal wyglądam na 5 lat młodszą
|
|
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwię się że niektórzy studenci ,nie potrafią samodzielnie napisać pracy dyplomowej. Nie sądzę żeby to było lenistwo
|
#1753 |
|
Pani Mizantrop
|
[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;38640190]Z moich obserwacji wynika, że poczta to w ogóle miejsce dziwnych awantur. Ewentualnie ludzie tam chodzą, żeby wyładować swoją agresję.
Też to zauważyłam, rzadko się spotykam z tym, że ludzie w kolejce na poczcie są dla siebie mili.
|
#1754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... Zastanawia mnie tylko, czy ci ludzie nie umieją napisać maila, zadzwonić, umówić się z promotorem i z nim o takich rzeczach rozmawiać? Po coś promotor istnieje chyba?Mi się podobała Doda na początku, jak grała z Virgin. Myślałam, że pójdzie w stronę klimatów typu Closterkeller czy Moonlight |
|
|
|
|
#1755 |
|
Konto usunięte
|
[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;38640190]Z moich obserwacji wynika, że poczta to w ogóle miejsce dziwnych awantur. Ewentualnie ludzie tam chodzą, żeby wyładować swoją agresję.
dokladnie, mnie zawsze dziwilo PO CO na poczcie sa okienka oznaczone roznymi napisami np listy i paczki, przekazy itd itd pewnie tez to zauwazylyscie. No, generalnie na poczcie tych okienek na ogol jest kilka, 3-4, na duzych pocztach wiecej. Ale i tak zawsze (przynjamniej jak korzystalam z poczty we wroclawiu) stala jedna kolejka jednego okienka a pozostale byly zamkniete. Po pierwsze, przeciez te babki widza ze ludzi nie ma troje tylko np 15 czy 20 (na ogol popoludniami) a po drugie.. to po co ta sciema z okienkami? Ludzie sie awanturuja kto pierwszy ma byc - ten z paczka czy ten z przekazem, bo na okienku napisane jest ze to jest to z paczkami.. ale pan z przekazem byl pierwszy w kolejce. Odkad nie korzystam z poczty polskiej ubylo mi frustracji zwiazanych z korespondencja i zamowieniami z netu
Edytowane przez fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4 Czas edycji: 2013-01-14 o 15:53 |
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3864081 5]dokladnie, mnie zawsze dziwilo PO CO na poczcie sa okienka oznaczone roznymi napisami np listy i paczki, przekazy itd itd pewnie tez to zauwazylyscie. No, generalnie na poczcie tych okienek na ogol jest kilka, 3-4, na duzych pocztach wiecej. Ale i tak zawsze (przynjamniej jak korzystalam z poczty we wroclawiu) stala jedna kolejka jednego okienka a pozostale byly zamkniete. Po pierwsze, przeciez te babki widza ze ludzi nie ma troje tylko np 15 czy 20 (na ogol popoludniami) a po drugie.. to po co ta sciema z okienkami? Ludzie sie awanturuja kto pierwszy ma byc - ten z paczka czy ten z przekazem, bo na okienku napisane jest ze to jest to z paczkami.. ale pan z przekazem byl pierwszy w kolejce.
Odkad nie korzystam z poczty polskiej ubylo mi frustracji zwiazanych z korespondencja i zamowieniami z netu [/QUOTE]To jest tajny spisek, żeby ludzi wkurzyć i zniechęcić do chodzenia na pocztę. Nie będą musieli przerywać pogaduszek przy kawie .
|
|
|
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do Dody to mnie zaskoczyłas bo do tej pory myslałam ze byłam jedyna która była przekonana że pójdzie ona moze nie w strone Closterkeller ale Moonlight conajmniej, i.... sie bardzo rozczarowałam, bo co by o Dodzie nie powiedzieć to ona potrafi spiewac i głos ma niezły. |
|
|
|
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby było zabawniej... Nie miały ujednoliconej czcionki nawet ![]() Ej, ale może to jest dobry temat na mgr... "Jak napisać pracę dyplomową z pomocą wizaz.pl" Edytowane przez anlejka Czas edycji: 2013-01-14 o 16:07 |
|
|
|
|
#1759 |
|
Konto usunięte
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3864081 5]dokladnie, mnie zawsze dziwilo PO CO na poczcie sa okienka oznaczone roznymi napisami np listy i paczki, przekazy itd itd pewnie tez to zauwazylyscie. No, generalnie na poczcie tych okienek na ogol jest kilka, 3-4, na duzych pocztach wiecej. Ale i tak zawsze (przynjamniej jak korzystalam z poczty we wroclawiu) stala jedna kolejka jednego okienka a pozostale byly zamkniete. Po pierwsze, przeciez te babki widza ze ludzi nie ma troje tylko np 15 czy 20 (na ogol popoludniami) a po drugie.. to po co ta sciema z okienkami? Ludzie sie awanturuja kto pierwszy ma byc - ten z paczka czy ten z przekazem, bo na okienku napisane jest ze to jest to z paczkami.. ale pan z przekazem byl pierwszy w kolejce.
Odkad nie korzystam z poczty polskiej ubylo mi frustracji zwiazanych z korespondencja i zamowieniami z netu [/QUOTE]Ja wróciłam właśnie przed chwilą (z małej poczty jedno-okienkowej) i jakaś starsza babka wydarła się na młodą bo miała 4 listy polecone. I wtedy kolejka prawie zlinczowała starszą babkę I do końca czekania słyszałam hasła o tym, że każdy ma prawo przyjść i wysłać kilka listów Jak widać agresja działa jakoś tak losowo
|
|
|
|
#1760 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
Na mojej poczcie nie ma takich problemów, bo jest system numerkowy- każdy pobiera numerek, siada i czeka na wezwanie. Ludzie sie mniej denerwują bo kolejka szybko idzie nawet gdy ktoś obsługuje ślamazarnie. No i zwykle są otwarte co najmniej 2 okienka.
|
|
#1763 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
To chyba dość częste. Nie jest tak, że dziecko będzie jadło to co rodzice. JA nie jem połowy tych rzeczy, co mój tata i mama. Za to oni nie lubią "udziwnień", które ja lubię.
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1765 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() no ale przynajmniej wiadomo na czym mozna dobry biznes zrobic, niewiele sie zmienia od wiekow
|
|
|
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
Aż sobie włączyłam http://www.youtube.com/watch?v=Ek_suz0a57U , http://www.youtube.com/watch?v=mHxG5T_EYY0
Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2013-01-14 o 16:34 |
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie wydaje,ze ta cala doda musi miec kompleksy (stad powiekszony biust, wczesniej kiepska cera) plus nie-wiadomo-jaka psychika z dziecinstwa...
Traktuje sie jak towar i ocenia sie przez pryzmat sliniacych sie mezczyzn. Jak nic cos jest z nia nie tak. Mysle,ze stac ja na leczenie. |
|
|
|
#1768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż wolę już, żeby zawiesili działalność, niż żeby zmienili się tak jak Artrosis. W temacie poczty - kiedy u mnie w pracy czynna jest tylko jedna kasa (normalnie są 2) to ludzie od razu rzucają takimi komentarzami, że aż chciałoby się w równie "kulturalny" sposób odpowiedzieć. Ale kiedy na poczcie zamiast na 5 okienek listowo-znaczkowych czynne jest 1 to już nie ma problemu
|
|
|
|
|
#1770 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

. Muszę napisać list do królowej
.

to nie wchodzę.

Chociaż wolę już, żeby zawiesili działalność, niż żeby zmienili się tak jak Artrosis.