|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
BAN stały
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
cikulada trzymam kciuki za poprawke! Nie martw się rodzicami, ja miałam stypendium naukowe, nagrody rektora ale jak miałam jakąś czwórkę to tata potrafił wypomnieć mi, że czemu nie piątkę
A jak w liceum nawet nie chciało mi się fatygować do szkoły to się nie czepiał, tak więc nie zwracaj uwagi![]() nina gratuluję! adzia sukienka śliczna! Idę robić obiad, jestem totalnie chora, najpierw myślaląm,że to kac, ale teraz wiem, że dziadek mnie grypą zaraził |
|
|
|
#572 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
Dzień dobry!
Mam do Was bardo pilną sprawę! co sądzicie o http://www.centrum-rozrywki.com/index.php?url=filmy mają wolny termin i za dj + wokal chcą 1400zł. Bardziej podoba mi się jak śpiewa ta ciemna dziewczyna, ale nie wiem jak prowadzi oczepiny. Brać, nie brać? edit: wiadomo - ustalę co mogą puszczać a czego nie, więc mydełka fa i głupich zabaw oczepinowych nie będzie. pysia1987 współczuję. Zobaczysz, że ona jeszcze będzie chciała wam wyprawić wesele. Bardzo przykre jest to, że traktowałaś ją jak przyjaciółkę a ona wbiła ci nóż w serce. Rozumiem też, to co czujesz bo doznałam podobnego rozczarowania ale w innym temacie. Minął rok a nadal jest mi przykro. Za to moja mama uważa, że przesadzam i nie potrzebnie przejmuję się głupotami. Jak ktoś chce gadać to niech gada. Idąc za rada mojej mamy, również radzę ci podejść do tego na spokojnie. Cytat:
a nie myślałaś o pracy na uczelni? Jest to u was możliwe? kulbensikowa wydaje mi się, że powinnaś jednak skorzystać z opcji zamieszkania z tż i wynajmu. Ja tak zrobiłam i na prawdę czuję się zdrowsza psychicznie. adziia13 śliczna
Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-01-14 o 15:28 |
|
|
|
|
#573 |
|
Zadomowienie
|
Sukienka śliczna, czekamy na zdjęcia Twojej mamy adziia!
![]() kulbensikowa wygadaj się i wróć z lepszym humorkiem ![]() nina90 gratuluję! To wszystko zaczyna u Was iść ku dobremu, czyli załatwieniu wszystkiego A szelki i muszka ![]() Dziś kolejny raz spytano mnie czy wszystko mamy załatwione, ja na to, że tak i jak zwykle następne pytanie - kiedy ślub. Odpowiadam: sierpień 2014, i wszyscy robią oczy i komentowanie, że na 1,5 roku wcześniej mamy już wszystko załatwione :/ ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- misiadelko, biedactwo . Zdrówka ![]() Nawet o tym nie myślę... Przerażające jest to, ponieważ nawet nie wiesz czy gdy ukończysz studia to będziesz mieć pracę. Pamiętam, że gdy ja miałam wybierać liceum/technikum, to krzyczeli w mediach, że do liceów, bo po tym będzie praca i zarobki. A 8 lat później wielkie czary mary - pracy nie ma. |
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
tż właśnie dzwonił, że zaklepał fotografa!
Chyba zdecyduję się na tego dj i wokalistkę, nic lepszego nie znajdę. Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-01-14 o 15:05 |
|
|
|
#575 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mmm1.jpg albo śledzik Vintage-groom-500x442.jpg wolałabym śledzia ![]() Tylko znów - TŻ chce czarny garnitur i czarnego śledzia/muche i szelki i białą koszule. Nie wiem czy wtedy będzie to tak fajnie wygląać ?A ja chciałabym suknią coś w tym stylu UK0254423-2012-style-a-line-straps-rhinestone-sleeveless-court-trains-lace-wedding-dresses-for-b.jpg ta bardziej mi się podoba, ale nie chcę bez szelek ![]() champagne_blue_by_enzoani_wedding_dress_primary.jpg Ale przeglądając salony z okolicy, ciężko o takie te, które sa koronkowe, nie bardzo mi się widzą![]() No chyba że odstąpić z koronki i wybrac coś w ten deseń ???NADINE-p-e.jpg Edytowane przez nina90 Czas edycji: 2013-01-14 o 14:42 |
|
|
|
|
#576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brzmi ciekawe, daj znać co zdecydujecie ![]() Cytat:
|
|
#577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nina90 jakiś czas temu tez za takimi się rozglądałam bo po prostu uwielbiam ten typ i koronkę ale chyba jednak zdecyduję się na princesskę...
Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-01-14 o 15:22 |
|
|
|
|
#578 |
|
Zadomowienie
|
nina90 myślę, że też może fajnie wyglądać
A co do sukni, to te 2 pierwsze są cudne! I szukaj aż znajdziesz ![]() Nati najlepiej chyba, gdy mają granicę - okazują zainteresowanie, ale Wy decydujecie jak ma być w ostateczności, szanując przy tym zdanie rodziców. U mnie jest tak z moimi rodzicami. Mówię co bym chciała, a oni doradzają. jednak, wiem jak było u siostry gdy treściowa się nie interesowała, a potem komentowała... Masakra. |
|
|
|
#579 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Wpadłam na chwilkę tak szybko się przywitać i zmykam do nauki.. Nawet nie mam kiedy nadrobić tych 7 stron coście naskrobały w weekend Jutro 3 kolokwia, w środę zerówka z postępowania administracyjnego, w czwartek wizyta u dentysty a w piątek następne kolokwium. A później kolejne w poniedziałekU mnie świata za oknem nie widać, sypie bardzo mocno na termometrze -4 więc powinien się ten śnieg troszkę utrzymać ![]() Wczoraj z P. byliśmy wieczorem w galerii i pochodziliśmy po sklepach jubilerskich i przymierzaliśmy obrączki Nawet nie wiedziałam że mój narzeczony będzie tak bardzo zainteresowany ich wyborem Każdą obrączkę która nam się spodobała zaraz przymierzał nawet szybciej niż ja![]() Dobra laski ja zmykam, może wieczorem zajrzę jak znajdę chwilkę ![]() Miłego popołudnia
|
#580 |
|
Winter is coming
|
Siemka.
Lecę nadrabiać i powiem tylko SYSTEM OF A DOWN w Polsce aaaaaaaaaaaaaaaaa Sorki, musiałam się podjarać ![]() Stawiam z tej okazji, czekam na ich koncert 9 lat i myślałam, że nigdy ich nie zobaczę na żywo łiiii ![]() ![]() : pijemy:
|
#581 |
|
Wtajemniczenie
|
Co Ty, nie ma szans. Moja promotorka pracy doktorskiej od razu na wstępie w październiku powiedziała mi otwarcie: "Pani Moniko, nie chcę, żeby się Pani rozczarowała później, więc otwarcie mówię, że szans na pracę tutaj nie ma". Uwielbiam tę kobietę i ona mnie, wiem, że gdyby była jakaś możliwość pracy to by mi ją załatwiła na pewno, ale ona sama boi się czy przedłużą jej umowę na przyszły rok, więc...
|
|
#582 | |
|
Rozeznanie
|
To może czas na wizytę u jakiegoś porządnego lekarza? Moze neurolog
![]() Cytat:
A z sukienek pierwsza. Za ładny kolor i ramiączka
|
|
#583 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też ciągle słyszę, że tyyyyyle czasu, a ja już wszystko załatwiłam, że chyba oszalałam. Teraz kiedy mówię "w przyszłym roku" to już brzmi trochę lepiej ![]() Nie mam już nadziei na sensowną pracę na etacie. Nie mam. Zastanawiam się tylko jaki jest sens tego, że muszę teraz zdać 7 egzaminów w sesji. ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
|
|
|
#584 |
|
Winter is coming
|
Dlatego ja wybrałam studia, po których jest robota.
Pasja pasją, ale jeść coś trzeba
|
#585 | |
|
Zakorzenienie
|
Czytam Was i ogarnia mnie coraz większe przerażenie
kamerzysta, fotograf, obrączki, suknia... Nic z tych rzeczy nie załatwiliśmy chyba szewc bez butów chodzi, ostatnio nawet nie mam czasu na spotkania w tych sprawach, bo to do mnie przychodzą co godzinę już nie ogarniam, ale zachciało mi się, to mam![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
może jak mi się biznes rozkręci, to chociaż sama sobie księgowość poprowadzę |
|
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem załamana poziomem dostępnych dj i zespołów w Rz.
albo to ja jestem przeczulona |
|
|
|
#587 |
|
BAN stały
|
Little nie mogę iść do lekarza, napiszę Ci pw dlaczego
|
|
|
|
#588 |
|
Rozeznanie
|
A ja napisałam w końcu maile do trzech "zespołów", chociaż nie wiem, czy można to tak do końca nazwać
Wybieramy opcję wodzirej + DJ. No i dostałam oferty - jedna z Lublina 2800, dwie z Warszawy 3500 i 3700. Trochę jestem przerażona, ale zespoły, które mi się spodobały i pytałam o ceny, to tak w okolicach 7 000 - 10 000 PLN Ja bym była za tą opcją za 3500. Jak szaleć, to szaleć Kamerzysty nie bierzemy, to można Ale jeszcze z TŻ nie obgadałam sprawy, więc zobaczymy.Ja chemią nie rzygam i mam szczerą nadzieję, że jak już skończę doktorat (czytaj za 5/6 lat od teraz ), to jakąś fajną pracę w zawodzie znajdę A jak nie to sami z TŻ firmę założymy
|
#589 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() witam się! cudowny dzień dzisiaj jak dla mnie 4,5 , 4,5 , 5,0 dzisiaj opijam zaliczenia!! oł jea!
2015 Edytowane przez mala_czarna_21 Czas edycji: 2013-01-14 o 17:14 |
|||
|
|
|
#590 |
|
BAN stały
|
Gratuluję Mała Czarna!
|
|
|
|
#591 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gratuluję pięknych ocen
|
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no żartuję oczywiście![]() Ożesz Ty, gratulacje pijemy!!!![]() ja po weekendzie jestem bogatsza o dwie 4.0, jedno 4.5 i 3.0. Ale ważne, że zaliczone, bo właściwie na wykłady z tego nie chodziłam, sama się dziwię, jakim cudem Ale to koniec dobrym ocen, teraz pod górkę
|
|
|
|
|
#594 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do tego dja z babką, co śpiewa, chyba Kate Noir wstawiała, to mi szczerze mówiąc średnio się podoba... Jakos brakuje mi w ich prowadzeniu wesela życia, takiej energii, zabawy.. Ta blond babeczka wyglada na znudzoną... No i na tym weselu z filmiku to albo było mało ludzi, albo tak mało sie bawiło.. Ja chyba bym dlaej szukała... Czasu jest jescze dużo, może uda się znaleźć kogoś lepszego... A moze sam DJ bez wokalu?
|
|
|
#595 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale boję się cokolwiek doradzać, bo jak Wam się na żywo nie spodoba, no różne są gusta.A jak sprawa z cateringiem??
|
|
|
|
|
#596 | |
|
Rozeznanie
|
nina90 koniecznie mucha z szelkami i koronkowa suknia (ale do tych co pokazałaś i tak jest koło, ładnie wyglądają bez koła tylko w bezruchu, jak się ruszasz to musi być malutkie koło, żeby cały czas się ładnie układała bo koronki są stosunkowo ciężkie) będziecie wyglądać cuuuuudownie
Cytat:
mala_czarna gratuluję
|
|
#597 | ||
|
Winter is coming
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#598 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ale własnie ludzie róznie reaguja na hasło "szelki" i decyzję czy je ubierze czy nie pewnie podejmiemy niedługo przed ślubem. Nie chcę żeby to wyszło komicznie:/ Na pewno je wykorzystamy na plenerze
|
|
|
|
|
#599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście każdy jest zachwycony swoimi wyborami. Jak mam zaufać takim osobą co do wyboru cateringu? Nie rozumiem tego, jest to region gdzie jest szał na wesela ale nie mogę znaleźć niczego co by miało ręce i nogi.Mogłam zrobić wesele u mnie i miałabym sprawdzonego dj |
|
|
|
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mała Czarna, Anulka brawo! No to dziś stawiacie
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

A jak w liceum nawet nie chciało mi się fatygować do szkoły to się nie czepiał, tak więc nie zwracaj uwagi
współczuję. Zobaczysz, że ona jeszcze będzie chciała wam wyprawić wesele. Bardzo przykre jest to, że traktowałaś ją jak przyjaciółkę a ona wbiła ci nóż w serce. 
?

Moje uzależnienie:
Ja spotykam się z promotorka w śr, ostatnie poprawki i będe mogła zacząć drukować
ale chyba jednak zdecyduję się na princesskę...

kamerzysta, fotograf, obrączki, suknia... Nic z tych rzeczy nie załatwiliśmy
Ja bym była za tą opcją za 3500. Jak szaleć, to szaleć
oczywiście każdy jest zachwycony swoimi wyborami. Jak mam zaufać takim osobą co do wyboru cateringu? Nie rozumiem tego, jest to region gdzie jest szał na wesela ale nie mogę znaleźć niczego co by miało ręce i nogi.