|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIV
Cytat:
Mi za to pies notorycznie nie pozwala spać Cytat:
|
|
#4502 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Chyba tak, chociaż w zeszłym tygodniu miałam 2-3 dni, które najchętniej całe bym przespała, ale podejrzewam, ze sprawcą zamieszania był okropny smog i niedotlenienie, bo w centrum miasta prawie się dusiłam :/
|
#4503 |
|
Moderator
|
no, domyśliłam się, nawet znalazłam jakieś strony, ale w sumie nie zależy mi na dokładnej analizie a bardziej na tym,żeby określić czy skład jak na mydło jest ok czy przekombinowany
piszę notkę i chcę mniej więcej to określić...no chyba, że po prostu wrzucę fotę składu i kto się zna to sobie zanalizuje.. |
|
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
u brunetki przegięcie, ponad 1600 osób zgłosiło się na rozdanie
![]() dziś widziałam recenzję pomadki ochronnej składającej się z dwóch zdjęć i 3 linijek tekstu ![]() u mnie modne kolory i lakiery roku 2013
|
|
|
|
#4506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4507 | ||||||
|
Zadomowienie
|
witajcie po dość długiej nieobecności... nadrobiłam już wszystko
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;38573594]Albo gniecione albo takie normalne w kawałeczkach, wymieszane z masełkiem żeby wszystko się trzymało ładnie no i potem posypać ziołami, dodać czosnku, trochę soli, wymieszać ponownie i jeść [/QUOTE]smacznie brzmi ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
lubi spać obok mnie, na mnie, albo na poduszce a o 5 nad ranem muszę go wypuszczać na dwór ale i tak go kocham Cytat:
|
|
#4508 | ||
|
zawsze mam racje
|
kasiaj: ja się trochę interesuje składami, może uda mi się pomóc.
Jak coś to pisz na pw. Może ktoś umie mi doradzić? Robię zamówienie z helfów i chcę wziąć 2 olejki dobre do skalpu. Jeden to na pewno będzie khadi. A jako drugi wybrałam takie opcje: http://www.helfy.pl/sesa-olejek-wypa...pecia-lysienie http://www.helfy.pl/olejek-wypadanie-wlosow-ziola-indie A nie chcę brać ich więcej, bo stosując 1500 olejków na zmianę potem nie wiem co działa a co nie. ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- A skąd zamawiasz? bo ceny są mocno różne. Ja liczę, że w almie dostanę, poprzedni kupiłam w bomi, ale nie jest mi tam po drodze, w ogóle nawet nie wiem czy te bomi istnieją jeszcze, bo powoli się likwidowały. ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Cytat:
A z rimmelem żelowym np miałam tak, że za pierwszym razem mnie zapchał, a potem już nie. źle demakijaż zrobiłam czy coś po prostu. Bo u mnie łatwiutko o zaskórniki. Albo mi coś innego zaszkodziło. Najlepsze to i tak są "recenzje" w gazetach ![]() A poza tym- korzystacie z kwc? Ja rzadko, ale dla mnie to tylko taka baza produktów i składów. Szczególnie, że ludzie dziwnie gwiazdki przyznają. Ja za opakowanie, w którym zostaje połowa produktu odjęłabym coś z punktów, ale na pewno nie za to, że jest brzydkie, jak się to zdarza. Albo inni dają dużo gwiazdek, chociaż produkt słaby, ale za to tani to nieważne, że nic nie daje. Ostatnio wchodziłam tam na dłużej, jak szukałam dobrego filtra do twarzy, który nie spowoduje zaskórników i tak mi kwc nie pomogło, ani blogi. Dopiero na dozie po składach szukałam i wyszukałam. I współczuję problemów ze snem. Ja ogólnie mam naturę nocnego marka, z tym że kiedyś jak chciałam to siedziałam, jak chciałam to spałam, a teraz różnie z tym bywa. Wczoraj mi się chciało spać tak po 22, ale przecież to zła pora się położyć A co jesz i pijesz wieczorem? Trzeba uważać na cukry proste, bo to najpierw rozbudza, potem człowiek an koniec głodny i znowu od tego nie śpi. --- Ja tu gadu, gadu a włosy muszę suszyć i zaraz wychodzić. Miłego dnia ![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
Tylko i tak w Czechach drożej niż w Niemczech. Zawsze w kraju, z którego firma są inne ceny, no i korona ma kurs niekorzystny. Muszę odgrzebać jakiś paragon i porównać ceny w Czechach vs Allegro. Albo wiem po czym sprawdzę już, kupowałam kiedyś podkład wizażance jednej i będę mieć cenę w pw gdzieś.
|
|
#4509 |
|
Konto usunięte
|
Witam po dłuższej nieobecności
![]() Niestety nie mam czasu Was nadrabiać Mam nadzieję, że i Wy spędziłyście świetnie weekend
|
|
|
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Zbieram się niedługo do UP, chyba nie muszę mówić jak bardzo nie chce mi się tam iść Dzisiaj mam wizytę, więc niestety muszę być obowiązkowo
|
|
|
|
#4513 |
|
Zadomowienie
|
hej wszystkim
![]() wczoraj wskoczyliśmy na jeden dzień do Wwy jak zwykle zahaczyłam o TBS Bath&Body Works jakoś tak mnie niczym nie skusił...Już wiem ile kosztuje mój wymarzony puder w MACu ale myślę, że poczekam na strefę wolnocłową, może jeszcze 217 wpadnie ![]() Odkryliśmy w ZT ta fajną włoską knajpkę, piękny widok i pyszny grzaniec, pizza i makaron ![]() Ogólnie lubię Wwę ale chyba bardziej kocham mój Poznań, mimo wszystko wydaje mi się spokojniejszy
|
|
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ale sypie snieg ![]() Dziewczyny, zapraszam na mój pierwszy rozdanie-konkurs na blogu.
|
|
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja nie wiem czy już tak przyzwyczajona do tego tempa czy co, ale dla mnie wszystko toczy się normalnym tempem, a jakbym w mniejszym mieście mieszkała to po kilku dniach byłabym znudzona i zmęczona tą powolnością
|
|
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie mi też, ale pocieszam się, że wrócę tam we wrześniu jeżeli poprawię maturę
|
|
|
|
#4517 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewoje
![]() ja od dzisiaj mam zabiegi ale mnie wytrzaskała kobieta na biczach szkockich chyba będę płakać niedługo
|
|
#4519 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4520 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Boże dziewczyny, mam takie parcie na słodkie, że szok... nie wiem czy to "te" dni, czy o co chodzi... :/ jadłabym sam miód... albo samą nutellę... brrr |
|
|
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też bierze na słodkie, już mi się skóra buntuje i mam 4 "niespodzianki" ;/ Z tymże, ja mam dostać jutro okres...
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
Załapałam się do testowania Farmony, widzę Trustmyself że Ty też
|
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Miki, jestem ciekawa zwłaszcza tych nowości bo sama szarlotka
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Mam problem :/ Idę do klubu, będę wdzięczna jak wpadniecie i coś poradzicie...
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tez ciekawi co to za nowości
|
|
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
cześć wszystkim!
![]() muszę się pochwalić, bo 11 stycznia zostałam oficjalnie ciocią ale to dużo znów stron napłynęło odkąd ostatnio byłam
|
#4528 | ||
|
zawsze mam racje
|
można, można
Takie sklepy z półproduktami mają nawet swoję wątku na podforum biochemia. Nie można mieć reklam w podpisie, ani zakładać wątków reklamowych itd. Cytat:
Lubię wiedzieć, że mam blisko różne sklepy i inne atrakcje. Tak to niekoniecznie korzystam z wszystkiego, ale ważne że są i jakby mi się zachciało to mam to i owo do wyboru ![]() I dziwnie mi w miejscach, gdzie ludzie chodzą sooobie taaak pooowoli. *oczywiście nie mówię, że jak miasto nie ma chociaż 300 tys mieszkańców to zaraz zadupie itd ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
![]() Czasami ciągnie do słodkiego od np braku magnezu czy jakiś witamin, może Ci czegoś brak. Jeśli czasami jest parcie to nie ma problemu, gorzej jak non stop (jak to bywało u mnie)
|
|
#4529 |
|
w krainie snu i marzeń
|
gdzieś można było się zgłaszać?
|
|
|
|
#4530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratki dla Was!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.

)

Lush & China Glaze lover! 
13.03.2008
ale i tak go kocham 

Dzisiaj mam wizytę, więc niestety muszę być obowiązkowo