![]() |
#5281 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
przepraszam nie chciałam was wystraszyc
no juz mi troszke lepiej ale nadal brzuch kłuje na samym dole prawie nad wzgórkiem i bo bokach jak jajniki - nie wiem byc moze to od zapiekanki wziełam nospe i chyba mi przechodzi a zapiekanke jadłam o 17;30 to juz jakis czas tyle ze pozniej jeszcze zjadlam jabłko i moze dlatego - ![]() jakos sie tu dowloklam zeby wam to napisac- ide sie polozyc ale pewno zaraz znowu wstane ![]()
#5282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5283 |
Raczkowanie
|
Adatka,masz racje,poloz sie troche. Na pewno na to wszystko jest jakas odpowiedz,jak narazie odpoczywaj
|
![]() ![]() |
![]() |
#5284 |
Zakorzenienie
|
odpoczywam - juz mi jest troszke lepiej ,TZ przychodzi z pracy ok. 22:20 bedzie mi sie dłuzyc -nie wiem czemu ale chce mi sie ryczeć i juz mam świeczki w oczach
![]()
#5285 |
Zakorzenienie
|
Witam laseczki,
fajnie was tak poczytać wieczorkiem... U mnie dziś wszystko na "NIE" ![]() * małża powaliła grypa (z żygankiem włącznie) i kaszle jak fiat 125p... *wzięłam wczoraj ostatnią dawkę Luteiny (biorę 5 dni po 3 tabletki na raz!! na noc na szczęscie)no i @ nie widać, liczę że do kilku dni się pojawi, bo to już trochę stresujące (50 dni od zabiegu) * jolineczka obudziła we mnie wspomnienia (nie mówię, że to źle): dziś (a właściwie przed chwilą) po raz pierwszy od dawna policzyłam, co by było gdyby stało się inaczej - i tak się trochę wzruszyłam, bo byłabym już w 17 tygodniu i pewnie powoli moje fasolinki dawałyby mi popalić kopniaczkami, ale... ja wiem, to jeszcze nie koniec - już niedługo uda się i będzie dobrze, czego sobie i Wam - kochane kapuścinki życzę ![]() Pozdrawiam i życzę Wam miej nocki Adatka - trzymam mocno łapki, żeby @ przyszła... za ok. 9 miesięcy (szczególnie trzymam kciuki, bo to taka trochę solidarność regionalna - mieszkasz ze wszystkich dziewczyn najbliżej od mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5286 |
Zakorzenienie
|
Tak roxi mieszkamy całkiem niedaleko siebie w porownaniu z innymi dziewczynami
![]() ![]() bardzo bym chciala zeby wasze lapki zdziałaly cuda - ![]() nie wiem dlaczego tak mi sie stało ![]() ![]()
#5287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam i jakby coś, to może przemyśl sprawę spotkania to urządzimy małe plotki ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to masz pamiec ja nie kojarze naszej rozmowy ![]() ![]() zreszta napisze ci na WP nazwisko moze znasz moja kuzynke ![]() Ja uciekam ide sie polożyc bo TZ zaraz przyjedzie i bedzie sie darł ze na kompie siedze a bolesci mialam. to pa do jutra buziaczki ![]()
![]() |
#5289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tą moją pamięcią to trochę takie przekleństwo - potrafię małżowi wypomnieć coś co mi obiecał lata temu... a jak mówi, że już nawet tego nie pamięta, to zdarzyło mi się powiedzieć: "na pewno obiecałeś, że to zrobisz - szliśmy tedy do ciebie i byłeś w szarym golfie" - zawsze powtarza, że jestem czarownica, z czeluści przeszłości wygrzebię wszystko MOżE COś W TYM JEST... Małż dostał eksmisję do dużego pokoju - śpi sobie z Azorkiem na jednej poduszce - słodko wyglądają - nie będę z nim spać jak taki zakichany, bo jeszcze coś chwycę - a L4 nie służy naszemu budżetowi ![]() tak sobie pomyślałam - połtora roku temu jak się wprowadzaliśmy ktoś się zapierał, że Azorka do łózka nie wpuści ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5290 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5291 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny!Długomnie nie było a to wszystko dlatego że spaliłam laptopa i TZ kupil mi nowy komputer tym razem stacjonarny. Nie zdarzylam przeczytac wszystkich zaeglych stron moze kiedy a u mnie nic nowego, jak fasolki nie bylo tak nie ma, po 1 nie udanej probi moj TZ zrobil badania i okazalo sie ze ma za mlo plemnikow i lipa, zawiesilismy starania naczas jego leczenia poza tym wlasnie dzis wyjechaldo pracy tym razem plywa na Cyprze wiec wracam na forum i bede za Was trzymac kciuki
![]() ![]()
#5292 | |
Zakorzenienie
|
Próbować do skutku!!!!!!!
Cytat:
![]() ![]() ![]() opowiadaj co sie u ciebie się działo jak ciebie nie było ![]() nie wiem czy zwróciłaś uwagę, ale teraz nie mamy już drogowskazu dla bociana tylko kapusciane pole ![]() ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=173845 Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-03-06 o 22:58 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5293 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#5294 |
Zakorzenienie
|
adatko jak boli to bierz spokojnie no - spe na ewentualnego dzidziusia nie wpływa źle a wręcz rozkurcza macicę
![]() mi lekarz powiedział, ze jak boli to moge brac do 4 tabletek na dobę ![]() a bolało na poczatku dośc mocno i dość często ![]() nadal trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5295 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczynki za wsparcie przyjęłam wiadomość dość lekko, ale mimo wszystko martwię się tym wszystkim, dziś znów temp 37
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5296 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny niestety dzisiaj spadła temp co prawda krwawienia nie ma ale coś czuję że cudu nie będzie. Ni e boli jak zwykle tylko lekko pobolewa ale dzisiaj terminowo ma @. Zostaje mi więc namawianie do skutku mojęgo mężusia cholera smutno mi
|
![]() ![]() |
![]() |
#5297 | |||
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczynki!!!!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#5298 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ból utrzymywał sie całą noc praktycznie tylko tak delikatnie no i teraz tez czuje ze tam cos pokłuwa. Biore nospe jak mi nie zaszkodzi to wole jeszcze łyknać. EDIT: a i tempka nadal 37,1' i teraz czuje taki bol jak na @ tak mnie mindzi cos.
![]() ![]() Edytowane przez adatka Czas edycji: 2007-03-07 o 08:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#5299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
też się nie mogę doczekać aż którejś z nas się w końcu uda , odrazu lżej na sercu by się zrobiło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5300 |
Zakorzenienie
|
adatko az takich bóli nie miałam
![]() ![]() ![]() ![]() Nie jestem lekarzem ale to mniej wiecej tak wyglada ![]() ![]() Natomist jesli zrobisz test wyjda II krechy to od razu zasuwaj do ginka jak bedzie bolec, bo moze to zwiastowac poronienie ![]() edit: z tego co piszesz to bierzesz luteine nie wiem w jakich dawkach ale jesli jest fasolek a dawki sa wystarczajace to powinien dac rade, razem z no - spa powinno utrzymac fasolka. tylko, ze luteina Ci sie chyba skonczy niedługo ![]() kurka no nie wiem ![]() jednak ciagły ból mnie martwi, mimo wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5301 |
Zakorzenienie
|
adatko, zadzwoń do swojego gina i powiedz mu o tym, napewno coś ci poradzi a przynajmniej powie co moze być przyczyną tych bóli.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5302 |
Zakorzenienie
|
no własnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5303 |
Wtajemniczenie
|
Kurka ale napięcie się w wwątku zrobiło
![]() ![]() ![]() ![]()
#5304 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny za rady -
![]() ![]()
#5305 |
Zakorzenienie
|
mnie tez nie bolały
![]() ja juz sie zamykam bo poźniej bedzie wszystko na mnie ![]() tak na prawde same widzimy, ze cięzko zdiagnozowac ciaze a tym bardziej odróznic ja od @ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5306 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
też o tym pomyslałam. zapytałam o o to, a on powiedział, że nie ma żadych oporów mentalnych przed zobieniem tego badania. poprostu pracy ma bardzo dużo i badanie może zrobić dopiero po, a kończy późno. nie wiem czy to prawda czy wykręty, ale powiedział że załatwi to jeszcze w tym tygodniu. no zobaczymy. ![]() Cytat:
suuper że jesteś anusia ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5307 |
Wtajemniczenie
|
ja się jeszcze łudzę, że unikniemy tych badań, no ale. .......
#5308 |
Zakorzenienie
|
lepiej je zrobić dla własnego spokoju w sercu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5309 |
Zadomowienie
|
Kochanie dziękuję ze powitanie ja tez za Wami tesknilam
![]() ![]() ![]()
#5310 |
Wtajemniczenie
|
Idę na spacerek bo pogoda rewelacja tylko ten wiaterek daje popalić
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.