|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
Cytat:
Co do cateringu to polecają mi trafunek, bo tanio i smacznie, ale nie wiem co o tym sądzić a nie chcę brać w ciemno. Nie znam tam nikogo komu mogłabym zaufać w kwestii smaku. Cytat:
Jeden miał nawet w zielone grochy ale to już było śmiechowe
|
||
|
|
|
#602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
Cytat:
Kurcze nie chciałam Cię zdołować... Ale moze w takim razie poszukaj DJa spoza tej miejscowości gdzie robicie wesele? ![]() Czasami nie liczą dużo za dojazd, wiec moze warto poszukać gdzie indziej? Jaki budżet przeznaczyliscie na DJa? ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
Co do cateringu to moze dowiedz sie, czy w najblizszym czasie nie obsługują jakiegoś wesela? Jesli tak, to możesz poprosic, żeby trochę jedzona odłożyli dla Ciebie, do posmakowania. Nawet jeśli masz za to zapłacic, to myslę, że warto...
|
|
|
#603 |
|
BAN stały
|
Zrobiłam sałatkę jarzynową
|
|
|
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
Helloł Wam
![]() misiadelko dawaj trochę tej sałatki ![]() My byliśmy dzisiaj u fotografa www.fotofinezja.pl . Babka fajna, powiedziała nam 2300zł, w tym fotoksiążka, płyta dvd z 400 obrobionymi zdjęciami i dwa duże zdjęcia. Zdjęcia od przygotowań do 1 w nocy i plener w inny dzień. Co o tym myślicie? TŻ mówi, że super, a ja sama nie wiem... chcieliśmy mniej dać za fotografa... na pewno jeszcze do innych pojedziemy, ale zdjęcia mają ładne
|
#605 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli myślimy o tym samym Trafunku, to ja bym odradzała. Obsługiwali półmetek w moim LO i jedzenie było średnio smaczne, a przede wszystkim zimne przez co prawie nikt nic nie jadł. No ale to było jakieś 2 lata temu, nie wiem jak jest teraz..
|
|
#606 |
|
BAN stały
|
Waniliova wysłałabym mailem, szkoda, że technika jeszcze nie jest taka zaawansowana
![]() Nie znam się na zdjęciach
|
|
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
Kate Noir gratuluję podpisanej umowy z fotografem :brawo:
cikulada też trzymam kciuki za poprawkę! ![]() Nati_kk rodzice są starej daty i trochę inaczej do tego podchodzą 1,5 roku to faktycznie sporo czasu i z jednej strony nie dziwie się, że tak mówią moja mam często tak samo reaguje...velika ![]() mala_czarna_2 gratuluje ocen ![]() misiadelko szkoda
Szczęśliwa mężatka od 14.06.2014 Edytowane przez Waniliova Czas edycji: 2013-01-14 o 19:15 |
|
|
|
#608 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
i gratuluję oczywiście ![]() ![]() ![]() stawiam kolejeczkę ![]() a ja brokułową z serem fetą, grillowanym kurczakiem i ziarnami słonecznika częstuję!
|
|
|
#609 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ujęcia moim zdaniem są ok, tylko jakość zdjęć nie powala, chyba że to wina stronki? Widzieliscie zdjecia tej pani tak na żywo?
|
|
|
#611 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też się nad nim zastanawialismy z uwagi na ceny, ale okazało się że Szeran ma podobne dlatego wybraliśmy własnie ich
|
|
|
|
|
#612 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Witam po nocy w psychiatryku pełnej wrażeń ![]() Pacjentka mało co mi nie przywaliła, że tak powiem niezbyt ładnie... Komu innemu się dostało, niestety. I wracam zaraz do nauki... pysia, współczuję sytuacji, naprawdę. Takich sytuacji obawiałam się w związku z naszym weselem, dlatego płacimy za wszystko sami. kulbensikowa, ![]() Tak poza tym, napisałam e-mail do menedżerki hotelu, w którym mamy wesele w sprawie poprawin. Cytat:
Czekam jeszcze na odpowiedź jednej z restauracji na lubelskim Starym Mieście, ale w przyszłym tygodniu zmieniają ofertę, więc muszę poczekać.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2013-01-14 o 19:12 |
|
|
|
|
#613 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za rady, na pewno z nich skorzystam. Na dj to gdyby był dobry to mogłabym przeznaczyć 2,5tys (wolałabym mniej). Na zespół za 5 tys niestety mnie nie stać bo koszt wesela wzrósł by do 50tys ![]() Cytat:
Waniliova dzięki mała_czarna gratuluję! |
||
|
|
|
#614 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ładne są ![]() Cytat:
![]() zupa, danie główne, przystawki zimne, 1x gorąca przekąska, napoje ciepłe i zimne – 85zł/os. - to jest ok moim zdaniem ![]() mala_czarna_21 ja też Ci gratulowałam, gdzie dla mnie buziak?
Szczęśliwa mężatka od 14.06.2014 Edytowane przez Waniliova Czas edycji: 2013-01-14 o 19:19 |
|||
|
|
|
#615 |
|
BAN stały
|
Anulka nie zauważyłam, że i Ty ładne oceny załapałaś, to przez gorączkę! Gratuluję!!
![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Laski, są te poszukiwane spinki na allegro!! Wiem, że były b. popularne a potem nie można było ich dostać! http://allegro.pl/wyprzedaz-30-spink...927560932.html |
|
|
|
#616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślisz, że ceny są ok?
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wenedka myślę, że jak najbardziej tak więcej się nie zje, a 85zł za to wszystko to niewiele
|
|
#618 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba nawet będzie musiała znów wprowadzić się do mamy, bo nie stać jej i jej faceta na wspólne wynajmowanie kawalerki. Ale oczywiście mam nadzieję, że nie podzielisz jej losu (no i że ona szybko sobie coś znajdzie). A może jakieś znajomości się przy okazji znajda, które pomogą ![]() Mam podły nastrój, więc spadam stąd na dzisiaj. Nie chcę Was zamulać rzeszą moich problemów.
|
|
|
#619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co się stało? Nie uciekaj tylko mów o co kaman! Jesteśmy nie tylko po to, żeby gadać o weselach, ale też po to, aby się wspierać! A ja dzisiaj dowiedziałam się w tej pracy, że po skończonym stażu prawdopodobnie dostanę w tym biurze rachunkowym pracę ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Może i wina stronki, a może nie znamy się na tym albo faktycznie są kiepskie na szczęście jeszcze nie musimy podejmować decyzji spotkamy się jeszcze z innymi
|
|
#621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My na 90% będziemy mieć DJa, cena sie waha miedzy 2500 a 2800 a ma dużo gadżetów od 5:15 można zobaczyc fragment wesela prowadzonego przez tego DJa...---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
|
|
|
#622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Super, super mam nadzieję, że będzie tak jak mówi
|
|
#623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#624 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
|
|
#625 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A zdradzisz czym się tam zajmujesz? To jakaś firma? Coś co w jakimś stopniu jest związane z dziennikarstwem?Mnie totalnie dołuje sesja, to już 6 rok moich studiów i nie mam siły, po prostu jej nie mam, a egzaminów jest 7, bo tak naprawdę dla wszystkich moich znajomych z roku to jest 3 rok studiów, więc jest zapieprz. Dołuje mnie też maksymalnie pisanie pracy lic., bo mam na razie 5 stron (wszyscy z mojej seminarki tak mają), ciężko mi idzie, bo to po niemiecku, a ja mimo tych 2,5 lat na studiach wcale płynnie ani nie mówię, ani nie piszę. Na doktoracie trza składać jakieś sprawozdanie czego to ja przez te pół roku nie zrobiłam, a nie zrobiłam NIC Bo kiedy, skoro cały czas ta germa mnie pochłania. W czerwcu znowu będzie egzamin z praktycznej znajomości języka, więc już truchleję, bo czuję, że posługuję się niemieckim dużo gorzej niż wcześniej. Na logopedii też jakieś zaliczenia i full zajęć co weekend. I jak sobie uświadomię, że robię to wszystko po to, żeby od września pracować na kasie czy w jakimś ciucholandzie to mam ochotę skoczyć z mostu/powiesić się/wypić truciznę (niepotrzebne skreślić ).A mój cudowny TŻ oczywiście wie kiedy mnie trzeba jeszcze bardziej zdołować i niedawno zadzwonił z super info, że ZNOWU zepsuło się auto. Moja cierpliwość do tego samochodu powoli się wyczerpuje. W listopadzie mechanik, w grudniu mechanik, w styczniu mechanik, nosz kurrrrrrr
|
|
|
#626 |
|
BAN stały
|
Mój TŻ idzie na te targi w Gdańsku... beze mnie
|
|
|
|
#627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My też zastanawialiśmy sie czy zespół czy DJ... ale ceny same za nas zadecydowały Zespół, który nas interesował bierze 6tys za wesele, a 8 z poprawinami także tego.... Wolelismy wziać dobrego DJa, bo kasa ktorą bierze to i tak dużo mniej w porównaniu z cenami zespołów...---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- oooo a czego zamierza tam szukać? ![]() minikkad głowa do góry
|
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
Promotor zaakceptował moją prace inżynierską i wpisał mi piękną ocenke: 5.0
) Teraz tylko obrona 31 stycznia xDDD
|
#629 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#630 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nic związanego z dziennikarstwem, bo to jest biuro rachunkowe. Zajmuję się tam księgowością na razie z taką dziewczyną, w lutym idzie na macierzyński i będę sama tzn. szef w biurze obokKurde to faktycznie kapa z uczelnia u mnie na szczęście nie ma takiego zapierdzielu. A nad pracą licencjacką też się męcze a samochód to niestety jedna wielka skarbonka zawsze coś musi się dziać Dlaczego tak? ![]() Cytat:
ale trzeba być dobrej myśli
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.

Ale boję się cokolwiek doradzać, bo jak Wam się na żywo nie spodoba, no różne są gusta.

oczywiście każdy jest zachwycony swoimi wyborami. Jak mam zaufać takim osobą co do wyboru cateringu? Nie rozumiem tego, jest to region gdzie jest szał na wesela ale nie mogę znaleźć niczego co by miało ręce i nogi.

częstuję!
17 maj 2014

albo faktycznie są kiepskie 
zawsze coś musi się dziać