![]() |
#1561 | |||
Wiedźma
|
Dot.: sześćdziesiątki z plusem
Cytat:
Clipu nie obejrzałam do końca nie dlatego, że przekłamuje rzeczywistośc, czy dlatego, że nie zajmuje stanowiska względem biedy. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jestem twardziel i w ogóle nie noszę czapek (nie naszam powinno być ![]() A odnoszac się do Twoich wcześniejszych postów dotyczących naszego ewentualnego rozczarowania, w razie gdybyśmy poznały Cię osobiście to wiesz co? Jakoś nie wierzę w to, że od tak długiego czasu udaje Ci się zwodzić nas i symulować na forum te wszystkie zalety, których rzekomo nie posiadasz. Skłaniam sie raczej ku temu, że to my mamy rację (jest nas w końcu więcej i statystycznie chociażby nie możemy być wszystkie hurtem takie naiwne i mało bystre), a Ty się skandalicznie nie doceniasz. Może spotkanie w relalu pozwoliłoby Ci zobaczyć siebie innymi oczami?
![]() |
#1562 |
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że się odstresowywacz podobał (niektórym)
![]() Ja bardzo, bardzo lubie patrzeć jak inni tańczą. Pewnie z tego powodu, że sama nie mam w tym kierunku żadnych talentów. Ale układ do tej piosenki znamy już z moją córką na pamięć i sobie tańczymy. Jak nas nikt nie widzi ![]() A co do wiosny... Zabiłam dzisiaj w nocy 4 (słownie: cztery!) komary. Nie moge spać jak mi cos bzyczy nad uchem. Nie znosze komarów i jak dla mnie to mogłoby ich wcale nie być. Poza tym kwiatki kwitną, krokusów wszędzie zatrzęsienie, drzewa też już ruszyły. Chyba umyję okna ![]() Zdrowia wszystkim życze i optymizmu. Może akurat na wiosnę wszystko się poprawi? ![]()
#1563 |
Zadomowienie
|
W Warszawie cieplutko,zimowe buty,rękawiczki i czapa poszły do lamusa.Oby na 8 miesiecy.Po podlodze wędruje biedronka.Niestety Luba "..na betonie kwiaty nie rosną..." ale stragany uginają się pod tulipanami, hiacyntami,gożdzikami-8 marca tuż,tuż.
A mnie sie odstresowywacz podobał.Całusy.
Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie. ![]() Edytowane przez starsza pani Czas edycji: 2007-03-07 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1564 |
Rozeznanie
|
Wiosenne pozdrowienia dla sąsiadeczek
Zyczę miłego wieczorku iwszystkiego Naj Naj ![]() ![]()
#1565 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Sabbath ,wreszcie odkryłas przyłbicę .Czy to w związku z 8 marca chcialas pokazać całą kobiecość i urok? (nowy avatarek) Mnie wystawiasz w glanach z czerwonymi sznurówkami na drwinę gawiedzi a sama czarujesz wdziękiem.Nieładnie,oj nieładnie.
Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie. ![]() Edytowane przez starsza pani Czas edycji: 2007-03-07 o 18:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1566 |
Zadomowienie
|
Witam,,,,widzę,,że humorki dopisują,,,
Sabbath piękny avatar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1567 | ||
Wiedźma
|
Ja mam brzydkie uszy, niech sie urywają.
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1568 |
Zadomowienie
|
Sabbath,coz za poetycki avatar-jak obrazek pre-rafaelitow-mozna by bylo nazwac "Wrozka Morgana zadumana",i nie gadaj tu,ze do siebie niepodobna-twoje zdjecia mam,i jakos zadnego gremlina na nich nie widzialam,wrecz przeciwnie,wiec nie wciskaj ze tak specjalnie tak lirycznie sie ustawilas.Pauje mi do Ciebie piosenka Green Day,ktory moj maz mi kiedys zadedykowal-z nowego albumu-"She' s a rebel"
I tym zdaniem zgrabnie przechodze do tematu rozdwojeni jazni,podjetym przez Danuske. Bo kobiety tak maja.Rozdwojona,roztrojon a rozdziesieciona jazn standartowo.Kobiety sa Multitasking-potrafia wszystko naraz. Juz tyle miesiecy sie znamy,i jak zauwazyla Sabbath-az tak bys nas nie omamila,no chyba,ze aktorstwem przewyzszasz Jande,ale nawet jezeli,ja umiem czytac miedzy wierszami.I do potworow sie tak nie lepie,czasem do psychopatow,fakt,ale to nie jestes Ty,moj Prywatny Demon juz by Cie wywachal.Jak ty jestes potwor,to ja od dzisiaj Nefretete.Potwor-oj,pekne. Przed spotkaniem w realu kazdy ma treme-nawet te mlode,wyszczekane.I one maja jakies watpliwosci wobec siebie-wczoraj dzwonila moja cora i jeczala,ze znalazla piuerwszy siwy wlos(to rodzinne) i zmarszczke mimiczna.Rozesmialam sie i spytalam,cuy wlolalaby chodzic z taka wyliftowana i nabotoxowana twarza bez wyrazu jak Zsazsa Gabor?Twarze maja opowiadac historie,s kto jej nie ma,to tylko puste pudlo. Toogra-idzie wiosna,zacznij na powaznie szukac nowej pracy.Dosyc tego kotla.Juz dosyc tego pomiatania ,ile jeszcze chcesz,ile wytrzymasz?Kiedys moze sie to skonczyc zalamaniem nerwowym,a wtedy pozbeda sie Ciebie bez skrupulow,i mozesz zostac naprawde z niczym.Rusz sie,dziewczyno!przeciez zyjesz w Trojmiescie,miejsca pracy sa,moze pasujace nielatwo znalezc,ale mozna! Aha,Sabbath-ze Ty ten film widzialas,to moglam przewidziec.Ok,Ciebie wyjmuje z ostrzezenia,Ty to zdzierzysz,Ale serio-wyobryzysz sobie nasze dziewczyny na tym seansie?Dlatego wlasnie je ostrzegalam-my takie dzielka lubimy i zdzierzymy,ale nasze Panie raczej nie.A moglby ktos namowic dla kawalu czy co,i bieda gotowa. Buzka.Sloneczka! ![]()
#1569 |
Wiedźma
|
Ja mam tremę większą niż Danusia. Dziś na Mainfie zobaczy mnie Nika i mam stracha jak przed pierwszą randką. Lepiej się położę, bo o 7 wstaję i będę wyglądać jak zmora.
She's a Rebel bardzo lubię. ![]()
#1570 | |
Zadomowienie
|
Starsza pani kłaniam sie
![]() Wiosna za oknem,przestało padać,możemy wznowić handel zamienny ![]() ![]() Jak Twoje wyniki?Wiadomo coś? Będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() Wszystkim Paniom życzę miłego dnia ![]() ![]()
![]() |
#1571 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Wszystkim paniom składam najlepsze życzenia z okazji MIĘDZYNARODOWEGO DNIA KOBIET ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1572 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Wtedy każdy wygląd w realu byłby miłym zaskoczeniem.Napiszecie coś o tym spotkaniu?Proszę. A tak na marginesie-Sabbath i Babygia,czy macie jakąś tajną umowę? Jak Jedna wstaje (post,godż.4.31) to Druga kończy dyżur i kładzie się spać (4.36).No ,no,ale organizacja. ![]() Cytat:
![]() Toogra,dziękuję. Nika, ![]()
![]() |
#1573 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Rzeczywiście Janda przy Tobie wysiada.Uwielbiam Cie Starsza pani ![]() Cytat:
Trzeba było ![]() ![]() Zaraz napisze jak tylko wróce do domu.Ciekawe czy sie dopcham na przody tej Manify ![]()
![]() |
#1574 |
Zadomowienie
|
[quote=Babygia;3872059]
Toogra-idzie wiosna,zacznij na powaznie szukac nowej pracy.Dosyc tego kotla.Juz dosyc tego pomiatania ,ile jeszcze chcesz,ile wytrzymasz?Kiedys moze sie to skonczyc zalamaniem nerwowym,a wtedy pozbeda sie Ciebie bez skrupulow,i mozesz zostac naprawde z niczym.Rusz sie,dziewczyno!przeciez zyjesz w Trojmiescie,miejsca pracy sa,moze pasujace nielatwo znalezc,ale mozna! Babygia narazie przechodzę do innego działu,wczoraj nieoczekiwanie dostałam propozycję pracy,,,ale w Gdansku i pensja taka sama jak mam a byłabym w domu ok.20,,,,i musiałabym już w tym miesiącu tam podjąc prace..a wypowiedzenie ma 3-m-czne.Więc narazie przeczekam do lata na starych smieciach,może w tym innym dziale nie będzie tak okropnie,,mam taką nadzieję. Pozdrawiam serdecznie wszytkich....Danusiu popieram Ciebie,,,ja tez przed spotkaniem z neta się tremuje...MRS Vargas moze zaswiadczyc/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1575 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Widziałam się w telewizji i wyglądałam jak zasuszona starowinka. Wory pod oczami, szara cera... Do tego deszcz padał i byłam zmarznięta i mokra. Wszyscy w kurtkach, a ja w cieniutkiej sukience... Jak już mnie wypakowali z papieru. Załamka... Idę na wątek o tym jaka to jestem stara i brzydka... To coś dla mnie. ![]() Edit: Nie poszłam. Tam znowu to zwyczajowe, wielce pocieszające bla bla bla: masz dwie ręce, dwie nogi... zmarszczki mogą być piękne etc. Qrak, ja nie mam nic do swoich rąk, ani nóg. Ani nawet do zmarszczek... Tylko te wory pod oczami! Nawet Nika uciekła.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2007-03-09 o 04:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1576 | |
Zadomowienie
|
Witam Wszystkie wiosennie i cieplutko
![]() Starsza pani ![]() ![]() ![]() Napisze tak;jak zobaczyłam Sabbath ![]() Piękna,eteryczna,delikatn a, nie przecietnie zgrabna,szczupluteńka czarnula. Włosy dziewczyny Sabbath ma po prostu .......marzenie.......... ..czarne loki jakby spirale ,błyszczące piekne białe ząbki (mam hopla na punkcie pieknych zębów),cera delikatna..........z pięknym makijażem. Cytat:
![]() Chyba byłyśmy w innych miejscach ![]()
![]() |
#1577 |
Rozeznanie
|
Witam pięknie sąsiadeczki
![]() Nie dajcie się grypom , katarom tylko posyłam Wam słonko wiosenne !!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1578 |
Zakorzenienie
|
Witam Was wszystkie. Korzystając z trochę wolniejszego dnia w pracy przeczytałam częściowo wątek-jak schudnąć- wpadły mi w oko zdjęcia Sabbath
![]() ![]() Tak że żyłam życiem wizażowym w doskokach przez cały dzień. Najciekawsze jest to, że uczestniczy się w takim dużym przekroju- i wiekowym i charakterów. No i osobowości. Dziś była w Trójmieście - piszę tak, bo mieszkam w Gdańsku, pracuję w Gdyni, więc ogarniam je w całości - wspaniała pogoda, pod moimi oknami w pracy na lśniącym niebie przelatywały krzyczące mewy, było przepięknie. Wiosennie zatem pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1579 | |||
Zadomowienie
|
Zwariuję z tym Wizażem.Coraz to nowe pomysły a skutek taki,ze aby otworzyć nasz watek straciłam 43 minuty.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Całusy dla wszystkich.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1580 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Danusiu, jak tam u Ciebie? Czujesz się spokojna, wyczerpana stresem, czy raczej fakt, że poczucie zagrożenia minęło dodał Ci skrzydeł? Wiosna zbliża się nieuchronnie i ja powoli zaczynam dostawać przypływu energii. Jakoś mnie w tym roku nie dopadła wiosenna obniżka nastroju - poza kolejnym atakiem frustracji z powodu worków pod oczami. Przetrzepałam całe forum. Wypróbowałam kartofle, ogórki, żele, kremy i... heh... Szkoda gadać. Zna któraś jakiś cudowny sposób na puchnące oczy? Poza wysypianiem się, bo tego nie dam rady zrealizować. Miłego weekendu - dużo słoneczka i świetnej zabawy (jakkolwiek sobie tę zabawę wyobrażacie). ![]()
![]() |
#1581 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam,ze wprowadziłam Was w taki szampański nastrój. Wszystko przez Sabbath,bo się nade mną użaliła.Na drugi raz walcie we mnie jak w kaczy (oj,przepraszam za polityczny nietakt) kuper ,a zobaczycie jaka bede szczęśliwa. 8 marca wybraliśmy sie do w kina na "Królową".Polecam.Naprawd ę dobry film.Wspaniale zagrana tytułowa rola (tegoroczny Oskar) ,piękne zdjęcia, ciekawy scenariusz.Idżcie koniecznie.Warto. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1582 |
Zadomowienie
|
Dobija mnie dziś od rana ten problem z wejsciem na wizaz
![]() Sabbath o matko co to za avatar,,,gdzie ta słodzutka,,czarnoloka istota? poszukałam w googlach mozę to się coś przyda http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3173010 |
![]() ![]() |
![]() |
#1583 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Byłaś na Testosteronie? I jak? Luba,Babygia,Robótko,Caro lina......a może Ktoś jeszcze...proszę na salony ![]() ![]()
![]() |
#1584 |
Wtajemniczenie
|
Starsza pani to tylko ja. Wpadłam do domku na kawusię i zaraz dla towarzystwa zajrzałam na wizaż. Cieszę się że niewłaściwie odczytałam Twoje słowa na 50 i że to tylko błogie lenistwo
![]() Pozdrawiam Wszystkie Panie i mam malutką prośbę do Sabbath - wróć do poprzedniego awatarka! - był prześliczny i najbardziej wiosenny z wszystkich Twoich awatarków. |
![]() ![]() |
![]() |
#1585 |
Zakorzenienie
|
Ratunku, co dzieje się z wizażem, chybą ciąg dalszy remontów, zanim otworzy sie okienko odpowiedzi to zdążę z nudów ułożyć pasjansa pająka...
pozdrawiam z kolei sobotnie- znowu po deszczu zrobiła sie u nas śliczna pogoda. Na razie kończę- rodzina mnie wzywa. Mam nadzieję, ze może coś sie poprawi na wizażu do mojego następnego wejścia. |
![]() ![]() |
![]() |
#1586 |
Zadomowienie
|
IDe dzisiaj na ten film Starsza Pani...jutro napisze komentarz.
KOTA witaj ziomalko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1587 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1588 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
#1589 |
Zakorzenienie
|
Kochane - jeśli macie problemy z wizażem- często wytstarczy wyczyścić pliki cookies - żeby wszystko wróciło do normy
![]() ![]() Ja w związku z zamieszaniem w rodzinie...nie mam o czym pisać i dlatego WAs podczytuję... i ... jest jeszcze inny powód mojego rzadszego pojawiania się tutaj ...ale nie chcę wyjść na przewrażliwioną kuropatwę ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1590 |
Zadomowienie
|
Jestem, jestem, chociaz robię zająca.Podczytuję jednak co napisałyście tu i u sąsiadek.Dzisiejszy dzień to przeplatanka: zakupy, zebranko Tupperware u mnie, szydełkowanie, ble..ble z koleżanką, która mnie odwiedziła, obiadek, znów szydełkowanie i nastepna koleżanka, sąsiadka i dalej szydełkowanie.Dzień minął szybko,jak zawsze o wiele za szybko.Oczywiście z reguły już szdełkując siedzę przy kompie.Jutro znów zamówiła się na chwilę koleżanka z firmy(przyjdzie po towar, który jej zostawili u mnie). Na obiad przyjdzie moje najstarsze dziecko plus moje dzierganki i tak minie następny dzień.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.