Smarowidła czy też żele - z Yves Rocher mamy ich wiele! Promocje, oferty YR- część VI - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-14, 17:27   #1651
ankaw192
Raczkowanie

Dot.: Smarowidła czy też żele - z Yves Rocher mamy ich wiele! Promocje, oferty YR- cz

Cytat:
Napisane przez calineczka99 Pokaż wiadomość
Wiem ,wiem że juz spamuje o shiny ale z wami tak mi tu dobrze że najlepiej o wszystkim z wami bym pisała w jednym temacie
ja też tak mam
ankaw192 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 17:30   #1652
maruda80
Zakorzenienie

Dot.: Smarowidła czy też żele - z Yves Rocher mamy ich wiele! Promocje, oferty YR- cz

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
A jakie balsamy zamówiłaś? Bo ja tak się czaję na jakieś zamówienie, ale szukam inspiracji

Kliknęłam tylko 2 szt. mleczka z owsem :
http://www.yves-rocher.com.pl/higien...es_z_upraw_bio

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 17:33   #1653
królewna z drewna
Zakorzenienie

Cytat:

No i zbiór punktów, w których z kartą mBanku sa rabaty, może komuś się przyda http://www.mbank.pl/karty/program-ra...warka-rabatow/
Tereska, dziękuję za link 55% zniżki do Telepizzy

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Cytat:
Boje sie robic symulacje i cokolwiek sprawdzać ,bo znowu przez pomyłkę cos zamówie
Stary 2013-01-14, 18:22   #1654
201604131205
Konto usunięte

Ja też jestem za jakimś dodatkowym wątkiem do spamowania, można by tam wtedy przy okazji się kosmetykami wymieniać.

Ciekawa jestem opinii o mleczku opóźniającym odrastanie włosów - czy ono faktycznie łagodzi podrażnienia po depilacji albo chociaż nawilża porządnie? I jak ze składem?
Chyba je wybiorę jako gratis w e-sklepie bo w kremach już tonę.

Edytowane przez 201604131205
Czas edycji: 2013-01-14 o 18:23
201604131205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 18:37   #1655
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Boje sie robic symulacje i cokolwiek sprawdzać ,bo znowu przez pomyłkę cos zamówie
No to faktycznie, lepiej się nie rozpędzać A jak z tamtym przypadkowym zamówieniem, anulowali czy będziesz musiała wziąć?

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Kliknęłam tylko 2 szt. mleczka z owsem :
http://www.yves-rocher.com.pl/higien...es_z_upraw_bio
Dziękuję Akurat nie przepadam za owsem

Cytat:
Napisane przez królewna z drewna Pokaż wiadomość
Tereska, dziękuję za link 55% zniżki do Telepizzy
Nie ma za co Akurat napatoczyłam się na to, więc zaspamowałam

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 18:46   #1656
calineczka99
Rozeznanie

Cytat:
No to faktycznie, lepiej się nie rozpędzać A jak z tamtym przypadkowym zamówieniem, anulowali czy będziesz musiała wziąć?
Tego dnia złożyłam jedno i to własnie drugie przez rozpędzenie . Także to pierwsze pojawilo sie w historii juz i jest w toku a tego co mieli anulować nie ma w historii ale mimo to znowu do nich napisałam żeby mieć 100% ze anulowali . Czekam na info na razie nie odpisali . Pisałam juz kilka razy ale jeszcze nie było go w systemie
calineczka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 18:52   #1657
SilverMist
Rozeznanie

Przez Was i to dzisiejsze spamowanie właśnie zamówiłam mój pierwszy Shiny Box.

A żeby było w miarę na temat, to noszę się ze złożeniem zamówienia z krok1 na drugie konto i chyba pierwszy raz mi się zdarza, że już nie mam co wybrać z YR. Niby takie w tym miesiącu zniżki do 50%, a szału wcale nie ma...
SilverMist jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 18:58   #1658
trisse
Rozeznanie

Witam wszystkie fanki YR ze 24h zajęło mi przeczytanie tego wątku - a to tylko jedna część <a miałam pisać mgr!!!>
jak do tej pory zrobiłam tylko 2 zamówienia w e-sklepie- ale za to na przestrzeni 2tyg także strach się bać co będzie dalej, a kusi.... zakupocholizm ma u mnie formę utajoną i sezonowo objawia się ze zdwojoną mocą, takim sezonem są właśnie zimowe grudniowo-styczniowe wyprzedaże, jak widać w przypadku kosmetyków też działa bo kusi mnie żeby jeszcze wykorzystać KROK3 :P
pochwalę się, że w moim ostatnim zamówieniu z KROK2 oprócz standardowych gratisów:krem OL i mleczko karite dostałam zestaw fioletowych kubków i zestaw do paznokci Baza+lakier nabł. i to nie jest żadna pomyłka przy pakowaniu bo są na fakturze, także spodziewajcie się dodatków bo chyba czyszczą magazyny pozdrawiam
trisse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 19:01   #1659
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Też sobie zamówiłam shiny za 29 zł - co mam nie mieć
ale glossy archiwalnego niestetyż nie umiem zamówić
może to i lepiej

Powiedzcie mi, czy te pastylki , które się wykorzystuje do oferty urodzinowej,
to są co warte ?
BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 19:11   #1660
Nusiolek
Zadomowienie

Ja tam lubię te pastylki Fajnie pachną Taki mały umilacz

Właśnie sobie uświadomiłam, że mi tylko 4 zostały... trzeba będzie dorwać jakąś "pastylkową" ofertę
Stary 2013-01-14, 19:16   #1661
calineczka99
Rozeznanie

Cytat:
Tego dnia złożyłam jedno i to własnie drugie przez rozpędzenie . Także to pierwsze pojawilo sie w historii juz i jest w toku a tego co mieli anulować nie ma w historii ale mimo to znowu do nich napisałam żeby mieć 100% ze anulowali . Czekam na info na razie nie odpisali . Pisałam juz kilka razy ale jeszcze nie było go w systemie
c.d własnie dostałam info dziwne jak dla mnie paczka która pojawiła sie dzis w historii jest w toku ,a to zamówienie które od piatku proszę żeby anulowali i go nie było w historii mimo to podobno do mnie dzis wysłali niedorzeczne !!
Stary 2013-01-14, 19:17   #1662
mosumi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BigMama Pokaż wiadomość

ale glossy archiwalnego niestetyż nie umiem zamówić
może to i lepiej

Powiedzcie mi, czy te pastylki , które się wykorzystuje do oferty urodzinowej,
to są co warte ?

jak chcesz sprawdzić glossy, to zerknij na ich stronę na fb, jak mają końcówkę pudełek, to tam publikują bezpośrednie linki do zamówienia

pastylek używa się całkiem przyjemnie, ale mnie nie powalają na kolana
mosumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 19:57   #1663
poziomkalol
Raczkowanie

A w Szwajcarii takie oto gratisy:

http://www.yves-rocher.ch/control/dynpage/~struct=gift/

Zaczyna się tak jak u nas od kremu ovale na noc, a potem...
poziomkalol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 19:58   #1664
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
c.d własnie dostałam info dziwne jak dla mnie paczka która pojawiła sie dzis w historii jest w toku ,a to zamówienie które od piatku proszę żeby anulowali i go nie było w historii mimo to podobno do mnie dzis wysłali niedorzeczne !!
Ojojojoj, nieładnie! Najwyżej nie odbieraj przesyłki i zawsze masz podkładkę, że tyle razy monitowałaś u nich i oni i tak wbrew Tobie zamówienie zrealizowali.

Stary 2013-01-14, 20:02   #1665
mosumi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez poziomkalol Pokaż wiadomość
A w Szwajcarii takie oto gratisy:

http://www.yves-rocher.ch/control/dynpage/~struct=gift/

Zaczyna się tak jak u nas od kremu ovale na noc, a potem...
mam nadzieje, że u nas też będą te pudełka, bo wyglądają na fajne
mosumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 20:31   #1666
calineczka99
Rozeznanie

Cytat:
Ojojojoj, nieładnie! Najwyżej nie odbieraj przesyłki i zawsze masz podkładkę, że tyle razy monitowałaś u nich i oni i tak wbrew Tobie zamówienie zrealizowali.
Ratujcie bo zaraz oszaleje !! czy cos z tego rozumiecie

Ciąg dalszy korespondencji :
Poporosiłam o numer nadania i co dostaje numer ale tego zamowienia które jest w toku sprawdziłam bo mimo że w toku ale juz przesyłka ma numer nadany juz sie pogubiłam . Moze anulowali ja a Pani dokladnie nie sprawdzila numeru zamówienia a że jest jeszcze jedno zamówienie to pomyslała moze że to o nie chodzi z tym anulowaniem bym tak nie przezywała bo fakt mogłabym nie odbierać ,bo tak kazali mi zrobic żeby odesłać do nich . Tylko żeby ona przyszła na moj adres to bym sprawdziła która to jest z tych dwóch przesyłek ,ale paczka idzie do mojej siostry ,bo też z tego zamówienia jest częsc dla niej wkurza mnie tylko to bo nie chce jej tam robić zamieszania przy tej przesyłce
Stary 2013-01-14, 20:38   #1667
cda1cf8dd8475ebf9b3fe10d4f48bf009600b9f5_61807fa4c74e6
Konto usunięte

poszukuje yves rocher moment de bonheur 50ml,,w zamian oferuje wode perfumowaną mariah carey 100ml orginalny tester z ubytkiem około7% ktoś chętny???szczegóły do uzgodnienia
cda1cf8dd8475ebf9b3fe10d4f48bf009600b9f5_61807fa4c74e6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 20:54   #1668
Anna1987
Zakorzenienie

GG do Anna1987

Właśnie przyszło mi na maila
http://www.yves-rocher.com.pl/newsle...45741a962db812

Szkoda że zamknęli nam wymiankowy wątek, szczerze nie rozumiem tego - avonowy istnieje i nie widziałam żeby go zamykali czy robili problemy
Stary 2013-01-14, 21:03   #1669
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ratujcie bo zaraz oszaleje !! czy cos z tego rozumiecie

Ciąg dalszy korespondencji :
Poporosiłam o numer nadania i co dostaje numer ale tego zamowienia które jest w toku sprawdziłam bo mimo że w toku ale juz przesyłka ma numer nadany juz sie pogubiłam . Moze anulowali ja a Pani dokladnie nie sprawdzila numeru zamówienia a że jest jeszcze jedno zamówienie to pomyslała moze że to o nie chodzi z tym anulowaniem bym tak nie przezywała bo fakt mogłabym nie odbierać ,bo tak kazali mi zrobic żeby odesłać do nich . Tylko żeby ona przyszła na moj adres to bym sprawdziła która to jest z tych dwóch przesyłek ,ale paczka idzie do mojej siostry ,bo też z tego zamówienia jest częsc dla niej wkurza mnie tylko to bo nie chce jej tam robić zamieszania przy tej przesyłce
No to faktycznie tam chyba jakaś niemota siedzi, bo wydaje mi się, że określiłaś się jasno, które zamówienie ma zostać, a które być usunięte. Może zadzwoń do BOKu?

Stary 2013-01-14, 21:04   #1670
julietta83
Zakorzenienie

Pytanie do osób które używają kremu Ovale Lifting na noc. Szukam czegoś mocno nawilżającego, ale bez zapychania. CS po jednej aplikacji wywołał u mnie powstanie zaskórników (może to tylko przez zmianę kremu, ale nie ryzykowałam kolejny raz). Dobrze sprawdził się Pure Calendula, ale szukam czegoś z bogatszym składem. Jak myślicie OL nada się dla skóry mieszanej?
Szczerze mówiąc to już miałam jeden OL w gratisie, ale oddałam komuś bez zastanowienia, a teraz szukam pretekstu do kolejnego zamówienia...
julietta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 21:09   #1671
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Właśnie dostałam smsa: "mBank: ulubiony kosmetyk Yves Rocher tańszy o 30% z dowolną kartą mBanku. Więcej na www.mbank.pl/rabaty"

Oferujemy rabat: 30% na dowolny kosmetyk, nie dotyczy produktów oznaczonych Zielonym znakiem. Rabat udzielany jest od ceny maksymalnej sugerowanej.

Przypomnij sprzedawcy o udzieleniu należnego rabatu przy płatności dowolną kartą mBanku.
Rabat nie łączy się z innymi promocjami organizowanymi przez partnera

Czyli słabo...

No i zbiór punktów, w których z kartą mBanku sa rabaty, może komuś się przyda http://www.mbank.pl/karty/program-ra...warka-rabatow/
cały czas jest ta promocja. info w pierwszym poście.

nowy kod faktycznie nie porywa.

za to Wasze posty o shiny generują mi potrzebę kolejną.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 21:10   #1672
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julietta83 Pokaż wiadomość
Pytanie do osób które używają kremu Ovale Lifting na noc. Szukam czegoś mocno nawilżającego, ale bez zapychania. CS po jednej aplikacji wywołał u mnie powstanie zaskórników (może to tylko przez zmianę kremu, ale nie ryzykowałam kolejny raz). Dobrze sprawdził się Pure Calendula, ale szukam czegoś z bogatszym składem. Jak myślicie OL nada się dla skóry mieszanej?
Szczerze mówiąc to już miałam jeden OL w gratisie, ale oddałam komuś bez zastanowienia, a teraz szukam pretekstu do kolejnego zamówienia...
OL jest treściwy, jednak do ideału mu daleko... Moja skóra jest rano w miarę gładka, nieco nawilżona, ale to nawilżenie jest hm... dziwne w sumie, bo lekkie wysuszenie daje się zauważyć.

Stary 2013-01-14, 21:18   #1673
calineczka99
Rozeznanie

Cytat:
No to faktycznie tam chyba jakaś niemota siedzi, bo wydaje mi się, że określiłaś się jasno, które zamówienie ma zostać, a które być usunięte. Może zadzwoń do BOKu?
A juz dam sobie spokój czyli ta paczka prawdopodobnie jutro znajdzie sie na poczcie , bo z tego wynika że jak dostałam info ze juz wysłali to znaczy że ktos inny zajmuje sie dostawą ich na pocztę ,bo innego wytłumaczenia nie ma na to ze napisali mi że juz dzis nadali tym bardziej że zamowienie jest w toku i nie ma daty nadania jeszcze podanej . Jak juz bedzie aktywny numer nadania to sprawdze kwote na jaka jest paczka i wtedy bede wiedziała która to . Ale jak tu niektóre z was tez miały problemy ostatnio z tymi paczkami to ja tak chwaliłam ich ze zawsze wszystko u mnie jest oki, z tymi zamowieniami a tu teraz taki bałagan ehh
Stary 2013-01-14, 21:19   #1674
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
cały czas jest ta promocja. info w pierwszym poście.

nowy kod faktycznie nie porywa.

za to Wasze posty o shiny generują mi potrzebę kolejną.
Ja na szczęście nie wiem o co w tym chodzi i z premedytacją nie próbuję się tego nawet dowiedzieć Oj zdrowe takie podejście dla mojego portfela

Stary 2013-01-14, 21:20   #1675
królewna z drewna
Zakorzenienie

Cytat:
Ja na szczęście nie wiem o co w tym chodzi i z premedytacją nie próbuję się tego nawet dowiedzieć Oj zdrowe takie podejście dla mojego portfela
haha to tak jak ja im mniej wiem tym szczęśliwsze są mój portfel i konto bankowe
Stary 2013-01-14, 21:31   #1676
igusia2812
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SilverMist Pokaż wiadomość
Przez Was i to dzisiejsze spamowanie właśnie zamówiłam mój pierwszy Shiny Box.

A żeby było w miarę na temat, to noszę się ze złożeniem zamówienia z krok1 na drugie konto i chyba pierwszy raz mi się zdarza, że już nie mam co wybrać z YR. Niby takie w tym miesiącu zniżki do 50%, a szału wcale nie ma...
ja też zamówiłam- sierpniowe zobaczymy jak wrażenia

MARCOWO:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post45439845
igusia2812 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 21:51   #1677
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez królewna z drewna Pokaż wiadomość
haha to tak jak ja im mniej wiem tym szczęśliwsze są mój portfel i konto bankowe
Ale ta niewiedza ma swój plus - więcej zostanie na kosmetyki YR

Tak czekam na ten kod -50% ale coś się słabo starają

Stary 2013-01-14, 22:06   #1678
MAGDA1704
Zakorzenienie

GG do MAGDA1704

poki co jest kod -40% na dowolny zapach, gratis tusz do rzes 3w1, mam nadzieje ze na walentyki bedzie -50% na WSZYSTKO
MAGDA1704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 22:08   #1679
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MAGDA1704 Pokaż wiadomość
poki co jest kod -40% na dowolny zapach, gratis tusz do rzes 3w1, mam nadzieje ze na walentyki bedzie -50% na WSZYSTKO
Tylko, że ten kod liczy tylko produkty bez promocji Jakby liczył od tych promocyjnych -40% to by mnie mięli

Stary 2013-01-14, 22:11   #1680
MAGDA1704
Zakorzenienie

GG do MAGDA1704

Cytat:
Tylko, że ten kod liczy tylko produkty bez promocji Jakby liczył od tych promocyjnych -40% to by mnie mięli
tez to zauwazylam, czyli szalu nie ma
MAGDA1704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości