|
|
#811 |
|
po prostu Em :)
|
Dot.: Kosmetyki Essence - cz. XV
Pełna zapowiedź nowości na sezon wiosna/lato 2013
http://lusterko-em.blogspot.com/2013...i-essence.html I nowa bajkowa limitka http://lusterko-em.blogspot.com/2013...-powerful.html
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
Rozbroił mnie Beauty Blender z Essence
|
|
|
|
#813 |
|
|
Kto wie, co to będzie...
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
Za taka cenę to sobie to jajo kupie i zobaczę co to za cudo
Fajnie, ze nowe lakiery będą
|
#815 |
|
Zadomowienie
|
Zapowiedzi fajne, limitowanka trochę śmiech na sali...
Ciekawe ile te nowości będą kosztować, bo ceny mają tendencję wzrostową. |
|
|
|
#816 |
|
Raczkowanie
|
Bo inspirowane dość barwnym filmem
![]() Podoba mi się rozświetlacz i chociaż nie lubię formuły innej niż kamień - chętnie pomacałabym róż. Ciekawe czy do nas dotrze. Ze stałej oferty "nielimitowanej" widzę dla siebie sporo fajnych rzeczy, normalnie nie kupiłabym oryginalnego "jajka" (za drogi eksperyment gdyby mi się nie spodobało, na co dzień wolę pędzel albo palce), ale może tym razem się przyjrzę, ogólnie zapowiada się ciekawie. |
|
|
|
#817 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Doszedł nowy pędzelek, pigmenty, lakiery, bronzery, balsam do skórek i ozdóbki do paznokci.http://pastelowoszare.blogspot.com/2...3-rok-cz2.html
|
|
#818 |
|
Rozeznanie
|
Uh, nowości wyglądają apetycznie!
|
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie się zapowiada, szczególnie matowe SWM
![]() Do kompletu wycofywane: http://kosmetikaddicted.blogspot.com...tikAddicted%29 |
|
|
|
#820 |
|
|
Nowe bliźniaki i toppery wyglądają super.
|
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#823 | |
|
|
Do paznokci, ale do czego dokładnie to nie wiem. Może do nakładania brokatu na przykład?
---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Wrzucam tłumaczenie ![]() Cytat:
|
|
|
#824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://weselnybox.pl/img/508e78d05fac3.gif
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
|
#825 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#827 |
|
|
Fajne, ale nie wiem, czy chciałoby mi się w to bawić.
Kto wie, może jednak spróbuję.
|
|
#829 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
Nowości są genialne
|
|
|
|
#831 |
|
Raczkowanie
|
uuuu ale swietne te nowosci !! bardzo duzo rzeczy mi sie spodobalo
o wiele lepsze i ciekawsze niz to co bedzie w tej nowej limitce
|
|
#832 |
|
Rozeznanie
|
te nowości nawet ciekawe, i tradycyjnie tańsze niż Catrice. Ciekawe po ile beuty blender będzie
u mnie na blogu swatch z podkladu z biedronki bell
|
|
|
|
#833 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzięki
tak myślałam, bo nie wyglądał na zdjęciach. W takim razie ciekawe, co to był za kolor ![]() Cytat:
Cytat:
A co to za szara perłowa wykręcana z C?
|
|
#834 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co ta Cosnova tak szaleje z naklejanym linerem, najpierw zapowiedzieli go do limitki Catrice, teraz tu do stałej oferty, jakoś tego nie widzę
|
|
|
|
|
#835 |
|
Zadomowienie
|
Nowości całkiem, całkiem.
Limitka warta obmacania pod kątem wiadomych dwóch produktów ![]() Dziewczyny oto uzupelniona lista na podstawie tej strony: http://www.pinkysally.de/2013/01/ess...as-muss-gehen/ essence mono eyeshadow (11 wild at heart, 30 happy hour, 34 love that grey, 45 back to khaki, 51 absolutely nature, 52 olive garden, 56 hyped up, 57 in the clouds, 59 copper island) essence quattro eyeshadow (01 XOXO) essence stay all day long lasting eyeshadow (01 coppy right, 02 glammy goes to, 06 rock chic, 07 jim-me blue, 08 the magic must go on, 09 for fairies) – wszystkie kolory essence smokey eyes set (01 so what?!, 02 punk vibe) essence kajal pencil (18 everybody's darling) essence 2in1 kajal pencil (12 free& style) essence I love glam powder eyeliner & eyeshadow essence I love style liquid eyeliner essence I love runway highlighter essence XXXL shine lipgloss (05 super girl) essence stay with me longlasting lipgloss (09 hottest pink) essence marble mania lipgloss (01 peach and mix, 02 mix'n'mauve, 03 pink twister, 04 swirly toffee, 05 coral whirl) – wszystkie kolory essence lipstick (56 sweet metal, 58 dazzling beige, 59 funky funky) essence make-up to match (30 medium) essence my base illuminating make-up base essence my base skin perfection make-up base essence fix & matte! translucent loose powder essence bronzing compact powder (01 bronzing queen, 02 love to be matt) essence mattiying compact powder (07 translucent) essence soufflé touch blush (10 fresh apricot) essence forget it! 3in1 concealer essence colour & go quick drying nail polish (119 boho chic, 120 cookie love, 123 1000 miles away, 127 I love bad boys, 131 ballerina’s charm, 135 I’m bluetiful, 136 love’s recipe) essence nude glam nail polish (01 hazelnut cream pie, 06 cookies and cream) essence sun club 100% splash-proof eyeliner pen essence sun club 100% splash-proof eye pencil essence sun club highlighter powder essence studio nails better that gel nails nail file essence studio nails better that gel nails professional french nail tips 03 silver essence studio nails better that gel nails professional french nail tips short style 05 rose essence studio nails 2 in 1 cuticle remover gel essence studio nails nail fixing system step 1 essence studio nails nail fixing system step 2 essence nail art special effect topper (03 hello holo, 08 night in vegas, 09 copper´ize me!, 11 disco disco) essence nail art cracking top coat (03 crack me! steel blue, 05 crack me! lila) essence nail art magnetic nail polish (07 wish list secrets!, 08 love potion!) essence nail art magnet (01 magic stripes, 02 magic star!) essence nail art protecting base coat essence nail art sealing top coat essence nail art design stencils (01 you're the star, 02 say it with flowers) essence nail art nail jewels (02 milky way) – wszystkie kolory essence nail art nail colour³ (01 midnight date,02 shopping trip in soho, 03 kiss on top of the rock, 04 a walk in the park, 05 boys are back in town, 06 ticket to the show) – wszystkie kolory Mam nadzieję że Wam pomoże Mnie niczego nie szkoda, no, może poza hello holo. Jeszcze raz się też przyjrzę cieniom w kremie i jednemu z cieni mono.
Edytowane przez coco_kiciusia Czas edycji: 2013-01-15 o 15:22 |
|
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
O proszę, essence wreszcie ruszyło swoje intelektualno- kreatywne zasoby i pozytywnie zaskoczyło nowościami.
Mnie bardzo podobają się nowe lip tinty żelowe, matowe błyszczyki, toppery, nowe kredki- te a la żelki, klej do rzęs, no i pseudo beauty blednery of kors ![]() Z limitowanki Ozowej chyba nic... rozświetlacz pomacałabym z czystej ciekawości, a tak nuda, nuda i jeszcze raz nuda. |
|
|
|
#837 |
|
Konto usunięte
|
Będę się czaić na matowy błyszczyk, tusz MA, jumbo liner pen, żelową kredkę, toperowe twinsy i pierdółki do paznokci. W lutym te nowości? Musze kasę zbierać
|
|
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
Essence tym razem się mocno postarało
![]() Najbardziej ciekawią mnie gąbki i żelowe kredki. Bardzo intensywnie się im przyjrzę jak się pojawią
|
#839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#840 |
|
Raczkowanie
|
Dostałam dzisiaj przesyłkę od essence
Zero lakierów
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:28.

Doszedł nowy pędzelek, pigmenty, lakiery, bronzery, balsam do skórek i ozdóbki do paznokci.

Kto wie, może jednak spróbuję.