|
|
#361 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar XLVII
Heloł
![]() Wyzwanie na dziś -iść do pracy i się nie porzygać po dniu wczorajszym...
|
#362 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() Znad szklanki z ACC
|
|
#363 | ||
|
Panaroja
|
znad czegoś , co się opisać grzecznem suowem nie da
![]() Cytat:
![]() kochana , bez rekawiczek to ja do żadnej roboty oprócz zmywania nie podchodzę ,a mimo to mnie nawet przez rekwaiczki szkodzi jestem relikt przedrewolucyjny ![]() Cytat:
można dostać przy siedzeniu bez zmiany pozycji przez kilka godzin a zwłaszcza przy zmianach ciśnienia atmosferycznego - czyli długa jazda autokarem/samochodem/lot samolotem - unieruchomienie nóg powoduje zastój krwi w żyłach , która zaczyna krzepnąc , zatyka żyłę i robi sie stan zapalny . W żyłach powierzchownych nie jest to groźne , chociaż boli i puchnie , ale w żyłach głębokich może się skończyć tak jak u Kamili Skolimowskiej - masywna skrzeplina jedzie do tętnicy płucnej wychodzącej z serca , zatyka i mogiła na miejscu bez możliwości ratunku . Przeciwkrzepliwe podaje się , żeby zmniejszyć ryzuko powstania skrzepu , plus ruch i zakaz długiego siedzenia , bo to potrafi nawracać , zwłaszcza przy predyspozycjach osobniczych , nadwadze , braniu tabsów .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#364 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#365 | |
|
Mother of Cats
|
Helou! :ziewa:
U nas też pięknie ![]() Cytat:
Oby ci szybciej zniknął ![]() Bosz, jak mi się ostatnio niczego nie chce. Najpiękniej byłoby móc się zakopać z książką/filmem/muzyką pod kocem i nic nie musieć
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2013-01-15 o 11:31 Powód: literówki |
|
|
|
|
#366 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Spadam do kołchozu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
Fitam!
Obudziłam się wreszcie (tzn. psychicznie bo fizycznie jakieś 6 godzin temu poderwałam zezwłok).Nic mi sie dziś nie chce a na dodatek jeszcze ksiundz u mnie ma dzisiaj chodzić
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#369 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i jarało mu się na plecach i nie czuł?? a kozie to trza bajeczkę o dratewce poczytać, może jej się pomergały role bo ona nie od tego była ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
2. poczęściowo. patelnia mię wqrwiła i sama się że to badziewie kupiłam i znów posępiłam na dobrą, a potem po obiedzie się chuop dołączył do litanii i nie odzywaliśmy się aż do seksu ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kamena - predyspozycje krwiowe trochę się badaniem krwi wykrywa, na krzepliwość a predyspozycje insze wywiadowo u się (tryb życia, choroby, tabsy brane itp) i po rodzinie - kto ma problemy z żyłami, kto na co ómarł itp. ale to i tak nie daje gwarancji, że u kogoś bez skłonności rodzinnych i własnych nie wyjdzie a przynajmniej tak mię lekarz tómaczył tyle wię śnieg pada. to nawet nie jest śnieg, to zmutowany płatogigant. a chuop zeżarł kebaba i pow że nie chce obiadu, mogę go czy bardziej się cieszyć? ooo pralka wyszła z łazienki
|
|
#370 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
będzie zamrożone natomiast można się poślizgnąć i rypnąć na doopsko co przykre i niebezpieczne jest ![]() Cytat:
![]() Drogi Baru , czy Wasze kothy z upodobaniem polują i zjadają kawałki suchych liści/kwiatków/łodyżek/gałązek jednym słowem suszone rośliny , im bardziej chrupiące tym lepiej ?moje uwielbiają
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#371 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja no co Ty!
Jestem przecież grzecznyCytat:
![]() Ad.2 A co chciała :brzydal :Dobry! Jestem tak chory ze ledwo wstałem z łóżka idę zaraz do dentysty I co mi się przed chwilą stało znów? Kto zgadnie.......
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#372 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
2. ![]() ![]() 3.ale on też na patelnię ? A jaką masz ? 4.ciesz się , że przy garach stojać nie musisz ![]() 5. ![]() przyłączam się do tych , którym nic się nie chce ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#374 |
|
To ja :)
|
Znaczy, że z cukrem??
![]() Nie odzywamy się do szefowej. Znaczy nie pytane się nie odzywamy. Pytane grzecznie odpowiadamy.
|
#375 |
|
Piers do przodu
|
Teziak idź Ty lepiej na te nosowe przypalanki, skoro pomagają - no chyba, że Ci się podoba broczenie krwią
![]() Mursz Czym zabić rzężenie w oskrzelach??
|
#376 | |||||||||
|
BAN stały
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;38652814]Ten, tego, no, zbyt uniwersalne[/quote]
No i moja pomoc się w tym momencie skończyła była, finito, Schluss, the end ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---
|
|||||||||
|
|
|
#377 | |
|
Nindżopesz
|
Macham spod swiezo zrobionych odrostow.
Cytat:
Drogi Baru, ktory jesz i gotujesz rozne dziwne rzeczy, czy ktos kupowal gdzies na wynos (gdzie?) lub sam robil (jak?) kimchi? Mam jeszcze na zbyciu daikon (kto by pomyslal, ze rzodkiewka moze byc wielka jak stodola!) i nie wiem w co ja/go wetknac oprocz sushi. Pomijam scieranie na tarce z marchewka, ble. Wynalazlam pomysl na dorzucenie wraz z porem do miso ale kce mi sie czegos bardziej wyrafinowanego. |
|
|
|
|
#378 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#380 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 2. zgadłabym ale zaczynasz mnie przerażać z Tobom trza coś zrobić nie wię czy dentysta po takim poranku to dobry pomysł Cytat:
Parabelka - on na mnie, bo podobno specjalnie sieci nie ustawiłam (w sensie udawałam ze nie umiem ) żeby z nim nie zagrać patelnia ujowa z biedro, grilowa co to teraz były w sprzedaży macie może żeliwne patelnie? albo stalowe? albo ceramiczne? interesuje mnie materiał nieśmiertelny co to mnie i moje wnuki przeżyje i gotowanie z widelcem teflon odpada już mam
|
|
#382 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() 2,daikon to takie długie białe wielkie jak megamarchew biała czyli biała rzodkiew ? Ja toto kroję drobno , dorzucam pokrojoną pekińską , jabłko , kiełki , sok z cytryny , oliwę/olej , sól , cukier i jest albo zamiast cytryny ogórek kiszony .
|
|
|
|
#383 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skapła się szefowa ?
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#385 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.patelię mam teflonową kolejna , bo się zdzierają , ponoc ceramiczne są topre ale nie mam to nie wię , natomiast mam po babci rądel żeliwny marki Holland jak broń myśliwska najwyższej marki i jest nie do zdarcia
|
|
|
|
#387 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To ja se sam znalazem Creed Tabarome ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja tam lubię mieć tajemnice, nawet sam przed sobą miewam ![]() Heloł |
|||
|
|
|
#388 |
|
Nindżopesz
|
Parabelko, o ciekawe, a podobne do czegos w smaku wychodzi? I jablko/ogorek jak, kawalki czy starte? |
|
|
|
#389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobry? samochód mi dednoł i jestem uziemiona a miałam jechać do kosmetyczki fryzurę robić
|
|
|
#390 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przyda się dziś chyba 2. zazdraszczam Cytat:
będzie u mię we czwartek, a ja się już na zakupce umówiłam
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2013-01-15 o 13:45 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.

jestem relikt przedrewolucyjny 
Ale nie, to pani, która najpierw przez 3 godziny się włóczy po biurze i czyta gazety, potem lata do apteki, a pod koniec dnia zabiera się do roboty i wrzeszczy, że ma jej tak dużo, że musi zostać po godzinach.

i jarało mu się na plecach i nie czuł?? 
czy bardziej się cieszyć?

albo zamiast cytryny ogórek kiszony .