Mamusie majowo-czerwcowe 2013 cz.7 - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 8 części naszego wątku ??
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.8 7 16,67%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.8 2 4,76%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.8 0 0%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.8 1 2,38%
Pokaż kotku co masz w środku, mamusie V-VI 2013 odkrywają płeć dzieci - cz.8 1 2,38%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.8 0 0%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.8 1 2,38%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.8 7 16,67%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.8 13 30,95%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.8 2 4,76%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.8 3 7,14%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.8 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.8 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.8 1 2,38%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.8 1 2,38%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.8 2 4,76%
Rozstępują się nam brzuszki, jednak rosną też cycuszki. Mamy V-VI 2013 cz.8 1 2,38%
Głosujący: 42. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-15, 08:14   #871
ada32
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2013 cz.7

witajcie...

axella...wielkie gratki za córkę

z linków które diabli pokazała..wychodzi mi;
1- chłopiec
2-dziewczynka
3-dziewczynka
usg 90% chłopiec

W

G
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 08:17   #872
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez banka26
witam u nas dalej bialo wczoraj wieczorem jesce dopruszyloooo
lece szykowac malego i do szkollyy nie wstawajcie za szybko zebym nie musiala nadrabiac hihihi
u nas też doprószyło - i to tyle że bez odśnieżana auta się nie obeszło

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa
Cześć kochane,

lecę zaraz na wizytę ale, że mąż szedł do pracy na 6 to wstałam z nim i powoli próbowałam się ogarnąć podczytując co tu napisałyście od wczoraj.
Cieszę się na dzisiejszą wizytę, bo mimo, że nie podejrzę maleństwa to może posłuchamy serduszka, poza tym ciekawa jestem jak tam moja szyjka przy tych skurczach (które wciąż jednak codziennie się pojawiają ) no i dowiem się czy będę już miała zwolnienie do końca ciąży. Oby.
za wizytę

i za wszystkie dzisiejsze wizyty
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 08:21   #873
cloche
Zakorzenienie

uwaga, uwaga! świętuję dziś połowinki!!! a mój maluszek dzisiaj rano wystawił mi chyba głowę myślałam, że to może pęcherz, ale potem się coś przewierciło i ta górka się schowała hihihiihihihi leżałam i się cieszyłam do siebie

szukałam jakiegoś streszczenia z wczoraj, ale jakoś niebardzo znalazłam za to rzuciło mi się w oczy, że przeczucia axelli się sprawdziły i mamy kolejną cipuchę achhhh
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 08:28   #874
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Dzień dobry ale u mnie zima za oknem, i jeszcze do tego tak sypie, a ja zaraz muszę zbierać się załatwić kilka spraw i na szkołę rodzenia!
mam nadzieję, że Tż urwie się z pracy , bo jednym z punktów spotkania jest właśnie rola ojca na porodówce a później wycieczka na nią

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
uwaga, uwaga! świętuję dziś połowinki!!! a mój maluszek dzisiaj rano wystawił mi chyba głowę myślałam, że to może pęcherz, ale potem się coś przewierciło i ta górka się schowała hihihiihihihi leżałam i się cieszyłam do siebie

za połowinki
Stary 2013-01-15, 08:34   #875
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cloche
no to wszytskiego dobrego z okazji święta połowinki
Stary 2013-01-15, 08:37   #876
deb
Zakorzenienie

poczytywałam Was trochę w weekend jak była u rodziców, wczoraj próbowałam nadrobić ale jestem dopiero na 11 stroniepoddaje się
deb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 08:47   #877
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Dzień dobry ale u mnie zima za oknem, i jeszcze do tego tak sypie, a ja zaraz muszę zbierać się załatwić kilka spraw i na szkołę rodzenia!
mam nadzieję, że Tż urwie się z pracy , bo jednym z punktów spotkania jest właśnie rola ojca na porodówce a później wycieczka na nią

za połowinki
ojjj, no oby chłop dał radę!!! i zdaj nam relację z porodówki!!!
Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
taaaa... szczególnie to z flaszkami pasuje
Cytat:
Napisane przez deb Pokaż wiadomość
poczytywałam Was trochę w weekend jak była u rodziców, wczoraj próbowałam nadrobić ale jestem dopiero na 11 stroniepoddaje się
ja z wczoraj od rana nie mogłam nadrobić i też się poddałam... bez walki praktycznie wolałam się pochwalić... a najważniejsze informacje, czyli cipuchę axelli, i tak wyłapałam
Stary 2013-01-15, 08:54   #878
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
ja kupiłam w F&F dziś z okazji poznania płci 2xpiżamkę z różowymi kotkami, jedyna róż rzecz jaka bedzie dla bejbika
słodkie
Zapamiętam to

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Czekam na listę

No ale widzisz.. na przykładzie mojej mamy sprawdziło się idealnie z każdym z trójki dzieci..
Więc cudem chyba będzie jak u mnie się tym razem nie sprawdzi... tym razem,że z chłopcami się sprawdziło też:/
Znasz dokładne miesiące zapłodnienia U mnie był problem to owu miałam na przełomie sierpnia i września, więc ciężko było określić kiedy doszło do poczęcia.
Nie pisz tak w ogóle bo to brzmi tak, jakbyś miała nie pokochać tego dziecka jeśli będzie chłopcem
Cytat:

No i pięknie

Hump miałam Ci pisać, że się okazało, że wszystkie 3 body są w wielorybki Leć do Smyka
---
Dzień dobry
My dziś kończymy 22 tc

lecę zmywać odżywkę, robić się na ludzia i o 10:00 wychodzę, także życzę Wam miłego dnia pełnego kopniaczków

Edytowane przez XxXJuSstiii
Czas edycji: 2013-01-15 o 08:58
XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 08:55   #879
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cloche
taaaa... szczególnie to z flaszkami pasuje
butelką zawsze można sobie pomachać a co kto sobie wlał do flaszki to jego sprawa
Stary 2013-01-15, 08:58   #880
deb
Zakorzenienie

Cytat:
ja z wczoraj od rana nie mogłam nadrobić i też się poddałam... bez walki praktycznie wolałam się pochwalić... a najważniejsze informacje, czyli cipuchę axelli, i tak wyłapałam
Ja czytam teraz od końca i też wyłapałam
Stary 2013-01-15, 08:59   #881
xal
Zakorzenienie

Witam
Przyszłam się pochwalić jaka ze mnie małpa maż zapomniał w domu telefonu, oczywiście bardzo cichy dzwonek, na który nie reaguję. Myślałam, że to u sąsiada dzwoni. Wstaję, patrzę a tam nieodebrane. Wiedziałam, że to z firmy, więc oddzwoniłam, połączyli mnie z nim ... chyba mu małe zamieszanie zrobiłam Nauczy się paskuda numeru do żony na pamięć

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 09:01   #882
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
butelką zawsze można sobie pomachać a co kto sobie wlał do flaszki to jego sprawa
taaa... będę machała w pracy. już mam w lodówce dwie flaszki, chłodzą się, bo będę kazała wszystkim za mnie i maluszka pić! lecę...
Stary 2013-01-15, 09:04   #883
deb
Zakorzenienie

Dziewczyny chciałam się zapytać bo nie wiem czy dzwonić do gina czy nie... Na jednej wizycie gin mówił mi że jakby macica była twarda mam brać nospe. Ale nie wiedziałam o co mu chodzi bo nie czułam żeby było coś twardego. No i jakiś tydzień temu rano pierwszy raz poczułam takie spięcie - dotknęłam brzucha i był twardy jak kamień. Nie wzięłam nospy bo któraś z Was pisała że tak się może dziać bo macica się przygotowuje do porodu czy coś takiego W każdym razie od czwartku mam tak kilka razy dziennie (w sobotę i niedzielę nie czułam żeby tak twardniała), nie raz też w nocy (nie mogę spać to czuję), no i biorę nospę ale nie wiem czy to nie za często mi się dzieje. Ogólnie po południu, wieczorem i w nocy tak mi się spina. Wam też tak się robi?

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Witam
Przyszłam się pochwalić jaka ze mnie małpa maż zapomniał w domu telefonu, oczywiście bardzo cichy dzwonek, na który nie reaguję. Myślałam, że to u sąsiada dzwoni. Wstaję, patrzę a tam nieodebrane. Wiedziałam, że to z firmy, więc oddzwoniłam, połączyli mnie z nim ... chyba mu małe zamieszanie zrobiłam Nauczy się paskuda numeru do żony na pamięć
Hihi mój ma się dobrze bo mam podobne tylko 2 ostatnie cyfry na odwrót - on 21 a ja 12
Stary 2013-01-15, 09:07   #884
lonely_lady
Zakorzenienie

Dzień dobry nie wyspałam się najpierw nie mogłam zasnąć, a później się przebudziłam i znowu soać nie mogłam

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 09:12   #885
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Wiecie..sprawdziłam sobie z ciekawości na tym chińskim kalendarzu moją mamę ;D zgadza się co do sztuki.. Ja i 2 braci..

Więc wychodzi na to,że kalendarz pokrywa się z moim przeczuciem i nie ma innej opcji niż siurak...

ehhh i zaś załapałam doła.. moje resztki nadzeji dostały w łeb
color mam nadzieje, że się na mnie nie obrazisz
Ale czasem mnie troche zadziwiasz Dlaczego?? Bo według mnie najważniejsze powinno być, aby dziecko było zdrowe etc a płeć jest naprawdę mniej istotna... Złapać doła jakby był siurak?? Wiesz co?? Moja ciocia ma 4 chłopców druga 4 dziewczynki i od żadnej nie słyszałam, że szkoda , że nie ten a ten to dziewczynka albo chłopczyk. Widocznie tak chce Bóg nie ty jedna jak coś będziesz miała samych chłopców...Owszem rozumiem, że chciałbyś córcie i się nie dziwie... Ale ciągle tylko o tym, że chcesz , żeby była dziewczynka... mam nadzieje, że Bóg Ci ją da... Ale płeć to akurat najmniejszy powód do dołków, a czuje się czasami z twoich wypowiedzi, jakbyś była zawiedziona, gdyby to był chłopczyk...

Bez urazy
Stary 2013-01-15, 09:12   #886
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Tak tylko szkoda, że poza wyrkiem oczy mi się zamykają a jak się położę to jak 5zł
Też tak mam, robię ciepłe mleko i wmawiam sobie w łóżku, że to działa. Zasypiam troszkę szybciej.
3:0 dla chłopaka

Stary 2013-01-15, 09:14   #887
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:

szukałam jakiegoś streszczenia z wczoraj, ale jakoś niebardzo znalazłam za to rzuciło mi się w oczy, że przeczucia axelli się sprawdziły i mamy kolejną cipuchę achhhh
klask i: To teraz z górki będzie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Zapamiętam to

Znasz dokładne miesiące zapłodnienia U mnie był problem to owu miałam na przełomie sierpnia i września, więc ciężko było określić kiedy doszło do poczęcia.
Nie pisz tak w ogóle bo to brzmi tak, jakbyś miała nie pokochać tego dziecka jeśli będzie chłopcem
No i pięknie

Hump miałam Ci pisać, że się okazało, że wszystkie 3 body są w wielorybki Leć do Smyka
---
Dzień dobry
My dziś kończymy 22 tc

lecę zmywać odżywkę, robić się na ludzia i o 10:00 wychodzę, także życzę Wam miłego dnia pełnego kopniaczków
Za kolejny tydzień

Ja już wstałam, TŻ dogorywa i caaaaały dzień kisimy się w domku...
Może do kina skoczymy, ale pogoda paskudna to psa szkoda mi było wypuścić...

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 09:17   #888
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Hihi mój ma się dobrze bo mam podobne tylko 2 ostatnie cyfry na odwrót - on 21 a ja 12
Mój ma swój numer prosty i chyba jako jedyny pamięta, a do domu sprawdzić to żadna filozofia, trzeba zalogować się na UPC, mój to dla niego chyba nie do zapamiętania, chociaż prosty. Oczywiście powiedział "a nie mogłaś maila napisać" mogłam, ale jeszcze zaspana byłam. Ja bym miała stres jakbym nie miała telefonu,a jechała do pracy godzinę przysypiając no i jeszcze nikt nie odbiera.

Stary 2013-01-15, 09:17   #889
nuna2
Zakorzenienie

Justi gratuluje kolejnego tygodnia

cloche a tobie połowinki
Stary 2013-01-15, 09:24   #890
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii
aaaaaaa tyle śliczności, to muszę tam wpaść obowiązkowo może jeszcze dziś jak ksiądz sobie pójdzie, albo jutro ale to punkt obowiązkowy

Cytat:
Napisane przez nuna2
Ale czasem mnie troche zadziwiasz Dlaczego?? Bo według mnie najważniejsze powinno być, aby dziecko było zdrowe etc a płeć jest naprawdę mniej istotna... Złapać doła jakby był siurak?? Wiesz co?? Moja ciocia ma 4 chłopców druga 4 dziewczynki i od żadnej nie słyszałam, że szkoda , że nie ten a ten to dziewczynka albo chłopczyk. Widocznie tak chce Bóg nie ty jedna jak coś będziesz miała samych chłopców...Owszem rozumiem, że chciałbyś córcie i się nie dziwie... Ale ciągle tylko o tym, że chcesz , żeby była dziewczynka... mam nadzieje, że Bóg Ci ją da... Ale płeć to akurat najmniejszy powód do dołków, a czuje się czasami z twoich wypowiedzi, jakbyś była zawiedziona, gdyby to był chłopczyk...
ja tam jestem pewna że colorek będzie kochała synka, tylko mocno się nakręciła na córeczkę.
ja też bardzo chciałam dziewczynkę, ale to nie oznacza automatycznie że nie chciałam chłopca. bo teraz nawet jakbym miałą możliwość zmiany płci i tak za nic na świecie bym nie oddała mojego leniwego Ignacka
Stary 2013-01-15, 09:27   #891
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
a wiem, wiem myślałam o nim, ale to chyba dopiero później się przyda.. Jak maluszek zacznie ząbkować chyba nie urodzi się ząbkujący lub już z uzębieniem

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Cześć kochane,

lecę zaraz na wizytę ale, że mąż szedł do pracy na 6 to wstałam z nim i powoli próbowałam się ogarnąć podczytując co tu napisałyście od wczoraj.
Sorki, że nie cytowałam
Axella Wielkie gratulacje za cipuszkę! Już widzę jaka będzie śliczna po mamusi

Super dziewczyny, że temat wyprawkowy na tapecie, dużo się od Was uczę i powoli spisuję co i jakie chciałabym dla naszej małej kupić.

Cieszę się na dzisiejszą wizytę, bo mimo, że nie podejrzę maleństwa to może posłuchamy serduszka, poza tym ciekawa jestem jak tam moja szyjka przy tych skurczach (które wciąż jednak codziennie się pojawiają ) no i dowiem się czy będę już miała zwolnienie do końca ciąży. Oby.

Dam Wam znać jak wrócę, tym czasem życzę smacznych śniadań i miłych przy nich pogaduszek
powodzenia, trzymam za szyjkę i zwolnienie

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
nowy wątek...trochę mnie nie było i dalej ograniczonam w czasie, przyznaję się bez bicia, że nawet nie było czasu podczytać. mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze
u nas ogólnie wszystko dobrze a co u Ciebie?

Cytat:

gratulacje !!!!

Cytat:
jak nie masz czasu to nie nadrabiaj

Cytat:
Dziewczyny chciałam się zapytać bo nie wiem czy dzwonić do gina czy nie... Na jednej wizycie gin mówił mi że jakby macica była twarda mam brać nospe. Ale nie wiedziałam o co mu chodzi bo nie czułam żeby było coś twardego. No i jakiś tydzień temu rano pierwszy raz poczułam takie spięcie - dotknęłam brzucha i był twardy jak kamień. Nie wzięłam nospy bo któraś z Was pisała że tak się może dziać bo macica się przygotowuje do porodu czy coś takiego W każdym razie od czwartku mam tak kilka razy dziennie (w sobotę i niedzielę nie czułam żeby tak twardniała), nie raz też w nocy (nie mogę spać to czuję), no i biorę nospę ale nie wiem czy to nie za często mi się dzieje. Ogólnie po południu, wieczorem i w nocy tak mi się spina. Wam też tak się robi?[COLOR="Silver"]
u mnie identyczna sytuacja. Gin powiedział, że mam brać nospę jak coś. Ale na razie nie biorę, bo zauważyłam, że to takie krótkie skurcze... złapie mnie i za chwilkę puści. A no i nie można masować brzuszka. Tylko delikatnie głaskać, ale nie powinno się go miętosić, ja tak robiłam i te skurcze czesciej sie pojawialy

Stary 2013-01-15, 09:30   #892
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Wprawka (podejście pierwsze

Taki mój dzisiejszy krótki spis pewnie będzie kilka razy do edytowania

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Cześć kochane,

Sorki, że nie cytowałam
Axella Wielkie gratulacje za cipuszkę! Już widzę jaka będzie śliczna po mamusi

Dam Wam znać jak wrócę, tym czasem życzę smacznych śniadań i miłych przy nich pogaduszek

Cytat:

za połowinki!

Cytat:
Witam
Hihi... Małpeczka

Dzień dobry kobity!

za wizytujące dzisiaj osoby: Atena564, dhalii, salviae no i Ashyshqa
Czekamy na relacje z wizyt

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 09:33   #893
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
aaaaaaa tyle śliczności, to muszę tam wpaść obowiązkowo może jeszcze dziś jak ksiądz sobie pójdzie, albo jutro ale to punkt obowiązkowy

ja tam jestem pewna że colorek będzie kochała synka, tylko mocno się nakręciła na córeczkę.
ja też bardzo chciałam dziewczynkę, ale to nie oznacza automatycznie że nie chciałam chłopca. bo teraz nawet jakbym miałą możliwość zmiany płci i tak za nic na świecie bym nie oddała mojego leniwego Ignacka

ale ja nie mówię, że nie będzie kochała Tylko chodzi mi o łapanie dołków bo np chłopiec...

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość

za wizytujące dzisiaj osoby: Atena564, dhalii, salviae no i Ashyshqa
Czekamy na relacje z wizyt
dołączam się do kciuków
Stary 2013-01-15, 09:34   #894
axella
Zakorzenienie

GG do axella

witam się z rana, lecimy do piekarni..
ale jestem padnięta

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 09:37   #895
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
witam się z rana, lecimy do piekarni..
ale jestem padnięta
Było nie uskuteczniać gimnastyki w nocy

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 09:37   #896
lonely_lady
Zakorzenienie

oczywiście za resztę wizytujących dzisiaj też trzymam kciuki
Atena564, :kciuki
Dhalii
Salviae

Stary 2013-01-15, 09:39   #897
vvgh
Wtajemniczenie

AXELLA, bedzie dziewuszka?! Super!

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

A mój Jurik skacze jak dzik Taki skoczek brzuszny
Stary 2013-01-15, 09:40   #898
xal
Zakorzenienie

Dziewczyny, czy też macie takie dziwne uczucie ciągnięcia i czy to jest normalne, przeciągnęłam się po przebudzeniu na stojąco. Ręce do gory i ... tak mnie zaczęło ciągnać na brzuchu, nie wiem czy za mało skóry czy co. Tak sobie myślę, ze chyba mi tej skóry brakuje, bo bardzo napięta, ale wolę się upewnić. Opuściłam ręce, chwilę pociągnęło jeszcze i przeszło ...

Stary 2013-01-15, 09:42   #899
banka26
Zakorzenienie

DIABLI szczoteczka jest super sama ja uzywlam na pierwszego zabka ale mojemu wyrosl dopiero jak mial 8 mc ehhe
Cytat:
u nas też doprószyło - i to tyle że bez odśnieżana auta się nie obeszło

za wizytę

i za wszystkie dzisiejsze wizyty
oczywiscie odpalalm na kable wrrrrrrrrr
Cytat:

za polowe ciazyy blizej niz dalej
Cytat:
Dziewczyny chciałam się zapytać bo nie wiem czy dzwonić do gina czy nie... Na jednej wizycie gin mówił mi że jakby macica była twarda mam brać nospe. Ale nie wiedziałam o co mu chodzi bo nie czułam żeby było coś twardego. No i jakiś tydzień temu rano pierwszy raz poczułam takie spięcie - dotknęłam brzucha i był twardy jak kamień. Nie wzięłam nospy bo któraś z Was pisała że tak się może dziać bo macica się przygotowuje do porodu czy coś takiego W każdym razie od czwartku mam tak kilka razy dziennie (w sobotę i niedzielę nie czułam żeby tak twardniała), nie raz też w nocy (nie mogę spać to czuję), no i biorę nospę ale nie wiem czy to nie za często mi się dzieje. Ogólnie po południu, wieczorem i w nocy tak mi się spina. Wam też tak się robi?

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

tez tak mam ale sie nie stresuje moze dlatego ze to drugie i wiem ze tak moze byc ale nei znam twoich skurczy wiec skoro Cie nie pokoja to zadzwon do gina, pierw zaobserwuj ile jest i jak dlugo sie utrzymuja
Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Dzień dobry nie wyspałam się najpierw nie mogłam zasnąć, a później się przebudziłam i znowu soać nie mogłam
no ja sie wogole nie dziwie widzialm post po 1 w nocy wiec kiedy ty maialas sie wyspac heheh

Ja wlasnie zjadlam na sniadanie kremowke papieska z kremem i bita smietana noo niebo w gębiee :P

Nuna a Color jest nakrecona jak kazda ktora ma juz dzieci okreslonej plci i pragnie przeciwnej :P tez tak mialam ale zobaczylam siusiaka i tak samo bylam szczesliwa i ona tak samo bedzie miala , a ze nie bylo jej dane zobaczyc płci too dalej pragnie i zyycze jej zz calegoo serca cipuchyyy
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 09:44   #900
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny, czy też macie takie dziwne uczucie ciągnięcia i czy to jest normalne, przeciągnęłam się po przebudzeniu na stojąco. Ręce do gory i ... tak mnie zaczęło ciągnać na brzuchu, nie wiem czy za mało skóry czy co. Tak sobie myślę, ze chyba mi tej skóry brakuje, bo bardzo napięta, ale wolę się upewnić. Opuściłam ręce, chwilę pociągnęło jeszcze i przeszło ...
Ja mam ciągle wzdjęcia po jedzeniu i wtedy mnie okropnie ciągnie skóra.... A tak to mam taki miękki i skóry akurat. Mój brzuch nie jest jakiś duży jeszcze, więc się nie naciąga tak.

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Niedlugo z mężem jedziemy na zimowy spacer. U mnie -7 stopni, mam nadzieję, że już tak mocno nie wieje, jak wczoraj.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości