|
|
#1981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Allegro- atrakcje cenowe: "kup teraz" część IX
Cytat:
![]() Chociaż... kurcze no nie wiem Bo boję się trochę, że będzie mi przeszkadzać to noszenie jej w ręce
|
|
#1982 |
|
Raczkowanie
|
przyszła sukienka z zamkiem
http://allegro.pl/klasyczna-z-zamkie...889006341.html noszę normalnie M w przypadku sukienek, ale wzięłam tą większą, bo była spora różnica w długości. Sukienka jest świetna. I tak jest dopasowana a może mniej się dzięki temu opina? Bardzo mi się podoba Za tą cenę tylko brać.od razu u tego sprzedawcy wzięłam tą bluzkę: http://allegro.pl/top-z-cekinami-blu...880114866.html Na aukcji podano, że rozmiar uniwersalny pasujący na S, M, L. Ale tak naprawdę przychodzi bluzka w rozmiarze L. Ja noszę górę M,czasami nawet S. Ale jest ok. Po prostu jest luzna, ale ma ściągacz na dole i fajnie to wygląda. Jedyne czego nie przewidziałam. Cały przód z cekinami jest prześwitujący. Trzeba coś zakładać pod spód albo świecić stanikiem i gołym brzuchem.
|
|
|
|
#1983 |
|
Rozeznanie
|
czy ktoras z was miala ta marynarke?? polecacie?
http://allegro.pl/militarny-zakiet-m...900580260.html ew ta http://allegro.pl/blazer-boyfriend-m...940046796.html poszukuje jakiejs marynarki do 60zl
Edytowane przez sophisticated_ Czas edycji: 2013-01-14 o 17:28 |
|
|
|
#1984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1985 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/show_item.php?item...cf77d00be2ff62
Zamawiała któraś z Was tę spódniczkę bandażową? Jak z jej jakością? Nie mechaci się zaraz po praniu? Cena jest fajna, ale boję się żeby to nie była jednorazówka. |
|
|
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Jestem wkurzona tak, ze szok.. wiele z Was zachwalalo moje skorkowe spodnie. Też je uwielbialam. Dziś spojrzalam na krok a tam sa przetarte, skorka się wyciera ;( pierwszy ram mam taki problem na spodniach. Wkurzyly mnie na caly dzien ;( musialam się wyzalic ;(
Edytowane przez enamour Czas edycji: 2013-01-14 o 19:30 |
|
|
|
#1988 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1989 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a z tego co pamietam niedawno je kupowałaś..
|
|
#1990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodam, że MAJO wysyła mi jutro koszulę jeansową z ćwiekami.. ale i tak mam kiepski humor przez portki ![]() Kupiłam stacjonarnie taką sukienkę z koronkową baskinką, mam czerwoną.
Edytowane przez enamour Czas edycji: 2013-01-14 o 20:32 |
|
|
|
|
#1991 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny co sądzicie o takiej torebce http://allegro.pl/torebka-damska-zam...916489845.html ? Potrzebuje niedrogiej torebki na najpilniejsze pierdółki :P Chciałabym wziąć szarą, bo chcę żeby w miarę "dogadywała się" z moim szarym płaszczem na zimę i granatową przecierana kurtką z ekoskóry. Tylko czy zamsz pasuje do takiej kurtki?
|
|
|
|
#1992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1993 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
straszne są i za tak marne wykończenie nie zapłaciłabym ponad 150zł![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
ponad rok temu kupiłam camelową i bardzo szybo się mechaciła po pewnym czasie nawet golarka do ubrań była bez sensu materiał jak dla mnie niezbyt po pewnym czasie (niedługim) nadaje siępo domu
|
||
|
|
|
#1994 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pisałam do sprzedawcy czy będą jeszcze, ale nie dostałam odpowiedzi. Pozostaje mi tylko czekać, może będą mieli jakąś dostawę i chabrowy znów będzie dostępny Ktoś może pisał do tego sprzedawcy? Bo widzę, że kolory już są bardzo przebrane, a w ofercie jest 815 sztuk (L/XL)!
|
|
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/kopertowka-torebka...945698247.html kupowała któraś z Was taką? liczę na opinie
|
|
|
|
#1996 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1997 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, wrzucam obiecane zdjęcia sukienek. Dzisiaj je odebrałam i mam mieszane uczucia..
http://allegro.pl/klasyczna-z-zamkie...889003018.html Ta mi się podoba, ładnie uszyta i krój też fajny. Kolor taki głęboki, butelkowa zieleń jak na aukcji. Ładnie wygląda ten dekolt no i długość jak dla mnie super. Wydaje się tylko jakaś mała jak na S/M ale pewnie większy rozmiar byłby już za duży. Ten suwak na plecach się marszczy, to mi się nie podoba. Materiał w porządku. Nie wiem czemu myślałam, że rękaw będzie 3/4 http://allegro.pl/tulipan-klasyczna-...918375936.html O tej nie wiem co myśleć. Niby ładna ale jakoś dziwnie uszyta. Dół z gładkiego materiału, góra prążkowana. Dół ładnie dopasowany a góra za szeroka trochę w biuście. Nie wiem czy zwężać czy odsyłać Wrzucam tylko zdjęcia na płasko bo nie mam dobrego światła teraz, kolory oczywiście trochę przekłamane. Jutro w dzień mogłabym wrzucić na sobie jeśli będzie miał mi kto zrobić fotkę
""Baby we both know That the nights were mainly made for saying Things that you can't say tomorrow day..." Edytowane przez Paula_Dzik Czas edycji: 2013-01-14 o 21:47 |
|
|
|
#1998 |
|
Raczkowanie
|
o, a ja przyszłam z fotkami czerwonej z zamkiem
Ja własnie wzięłam większą i nie jest za duża, po prostu pewnie mniej się opina. :-P a ona i tak zawsze będzie przylegająca, więc luz. Chociaż jak ktoś ma węższe biodra to nie wiem, bo ja jestem typową gruszką. I zauważyłam, że na aukcji podali niby L/XL a ma na metce po prostu L. Brałam większą ze względu na długość i długość jest w porządku (chociaż ja niska jestem :P).Fotki niestety marne bo mam kiepskie oświetlenie. Jak mi się uda to może zrobię w dzień na sobie. ![]() Kolor rzeczywisty bardziej jak na fotce drugiej- tył sukienki. Edytowane przez Owieecka Czas edycji: 2013-01-14 o 23:32 |
|
|
|
#1999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2000 |
|
Raczkowanie
|
już sprawdziłam.
Moja L ma o 2cm mniej niż podano, czyli długość sukienki 85 cm a od pachy do pachy 40cm.
|
|
|
|
#2001 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie wiem jak będzie na ciele wyglądać ta z zamkiem. Boję się o efekt babcinowaty. Ale zapewne ja kupię
|
|
|
|
|
#2002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widocznie sie juz wyprzedaly U mojej siotry tez juz ich nie bylo bo dzisiaj sprawdzala.Cytat:
![]() PaulaDzik i Ciebie rowniez jesli znajdziesz okazje
Napełnij pustą miskę!klik Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach! Edytowane przez hanusia505 Czas edycji: 2013-01-15 o 01:42 |
||
|
|
|
#2003 |
|
Konto usunięte
|
http://allegro.pl/sukienka-tunika-dw...923828388.html
który kolor brać? Zastanawiam między 2 a 3 |
|
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogłam chodzić bardzo długo i się nie przetarły, nogi mam szczupłe.
|
|
|
#2006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2007 |
|
Raczkowanie
|
Dotarła do którejś z Was już ta bluzka?
http://allegro.pl/bluzka-tunika-koro...917762730.html |
|
|
|
#2008 |
|
Rozeznanie
|
doszly do mnie woskowane rurki
12 zamówiłam i dzisiaj są już u mnie szybko wysłali i chyba się pomylili i wysłali priorytetem ja bralam ekonomicznym
|
#2009 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I wstawiła fotkę na sobie?? PlisssEdytowane przez sherlook Czas edycji: 2013-01-15 o 10:35 |
|
|
|
|
#2010 |
|
Raczkowanie
|
Jasne. Wrzucam. Niestety oświetlenie wciąż pozostawia wiele do życzenia, zwłaszcza te robione w lustrze. To co zrobiłam samowyzwalaczem oddaje już praktycznie rzeczywisty kolor. Sukienka ma żywą czerwień. Robiłam na szybko i widzę, że jak stanęłam tyłem to nawet nie miałam dobrze ułożonej tej sukienki, powinnam ją obciągnąć trochę w dół ![]() Hmm, sukienka jest dopasowana, ale bierzcie też pod uwagę to, że mam potężny dół- mocne nogi, szerokie biodra. Budowa gruchy ![]() I jestem niska- mam 160 cm więc wygląda to jak wygląda ale materiał fajny, swobodnie się w niej czuję ![]() edit: tak popatrzyłam, popatrzyłam... Muszę bardziej wziąć się w garść z odchudzaniem :P Edytowane przez Owieecka Czas edycji: 2013-01-15 o 11:10 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

kupiłam ją ale jest jakaś bardziej ruda niż karmelowa i nie chcę jej 
akurat je dodałam w sobotę do obserwowanych
Bo boję się trochę, że będzie mi przeszkadzać to noszenie jej w ręce

a z tego co pamietam niedawno je kupowałaś..

Pisałam do sprzedawcy czy będą jeszcze, ale nie dostałam odpowiedzi. Pozostaje mi tylko czekać, może będą mieli jakąś dostawę i chabrowy znów będzie dostępny
Ja własnie wzięłam większą i nie jest za duża, po prostu pewnie mniej się opina. :-P a ona i tak zawsze będzie przylegająca, więc luz. Chociaż jak ktoś ma węższe biodra to nie wiem, bo ja jestem typową gruszką. I zauważyłam, że na aukcji podali niby L/XL a ma na metce po prostu L. Brałam większą ze względu na długość i długość jest w porządku (chociaż ja niska jestem :P).
mogłam chodzić bardzo długo i się nie przetarły, nogi mam szczupłe.