i mamy krakowskie oczko!!!- nastała część XXI:) - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-14, 18:53   #2791
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Dot.: i mamy krakowskie oczko!!!- nastała część XXI:)

Wiecie co? z ciekawości podglądam tamte krakowskie wątki

Macie:
Cytat:
Napisane przez Seline16 Pokaż wiadomość
Nasz wątek powstał właśnie dlatego, że do głównego nie można się wbić- trochę dziwne przyrównywać tamten i nasz nawet nie próbując
(a twardo twierdzić, że było inaczej)

Hmm co do tytułu.. Logicznie myśląc to wątek założony na forum "Spotkania wizażanek" oznacza, że się na nim spotykamy. Nie wiedziałam, że na wątku nie można ot tak pogadać, tylko od razu się tylko w kółko umawiać. Wystarczyło włożyć odrobinę wysiłku i przeczytać parę stron wstecz. No ale oczywiście- wygodniej jest założyć nowy i powiedzieć- te stare są fuu, be, nie można się tam dostać Zresztą wasz tytuł wątku jest jasno wskazujący na spotkania, a nie poznanie kogoś nowego :P
Dla mnie to się wyklucza Mówią, że do nas nie da się wbić, a pewnie nie próbowały zbyt długo, a potem twierdzą, że Ci którzy nie wbili się do nich nie włożyli żadnego wysiłku.

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38637478]Spoko tylko zaznacz mi to wyraźnie w tytule przelewu, żebym sie nie pogubiła...
[/QUOTE]
OK Na razie edytowałam swój wpis w zamówieniu na hakuro i dopisałam wszystkie doliczenia i odliczenia, bo za niedługo pewnie bym się pogubiła.

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
cholerko, w Twoim ostatnim przepisie w składnikach sałatki brakuje winogrona, które z kolei pojawia się w opisie przyrządzania
I jeszcze w potrójnie czekoladowych mufinkach masz w składnikach sodę oczyszczoną, a potem jak piszesz, że mieszamy wszystkie suche składniki i je wymieniasz to właśnie soda nie jest wymieniona

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 18:59   #2792
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Ja je ustawiam i tak na blasze takiej z piekarnika, bez dziurek, więc ogień im nie groźny.

A właśnie przy okazji - słyszałyście kiedyś o takim "sposobie" czy "przesądzie", że oprócz kratki/blachy z ciastem na środkowej półce, wstawia się jeszcze na najniższą półkę drugą blachę posypaną solą żeby ciasto sie nie przypaliło. Moja babcia tak zawsze robiła i robi i ja się jakoś nauczyłam tego od niej. To tylko w gazowych piekarnikach, które grzeją od dołu ma zastosowanie i o ile druga blacha na dnie ma jakieś logiczne wytłumaczenie, to za cholerę nie wiem po co się tą sól wsypuje ale jak trza, to trza
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 19:11   #2793
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
I jak? Dużo ludzi było?
Było mnóstwo ludzi, aż się sama zdziwiłam bo pojechaliśmy dosyć pózno. Na stoku niestety dużo muld, wywróciłam się dwa razy. Przy zakupie karnetu kupon na przekąskę ( hot-dog, zapiekanka ) gratis.

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
nie wiedziałam, że jeździsz na nartach

we no jeszcze więcej powiedz o tym stoku bo ja się tam wybieram na 4dni- jak infrastruktura wokół, jak sam stok (nada się dla osoby która ma się dopiero uczyć?, jest jakaś szkółka w pobliżu?; a dla osoby, która już potrafi można trochę pokombinować czy jest płasko? bo na mapce widziałam, że początek słaby ale potem trochę trudniej)

ja chcę do wojska!
Jeżdżę, T. mnie nauczył trzy late temu.
Jeżeli chodzi o stok w Laskowej to o infrastrukturze ciężko mi się wypowiedzieć bo wysiadłam z autobusu pod stokiem ten główny stok jest bardzo przyjemny na pierwsze jazdy ale z tego co wiem to na górze jest jeszcze łagodniejszy dla nowicjuszy nie wiem czy jest jakaś szkółka ale na pewno jest wypożyczalnia sprzętu.

Pozdrowienia z Ustronia, przyjechałam dziś na kurs i zostaję tu do środy wieczorem
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 19:18   #2794
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
hiper - dzięki za zamówienie, przepraszam, że tak w paru słowach, ale miałam ciężki dzień bezczasowo-stresowy
Nie ma problemu, wiesz że do mnie wystarczy równoważnikami zdań

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
OK Na razie edytowałam swój wpis w zamówieniu na hakuro i dopisałam wszystkie doliczenia i odliczenia, bo za niedługo pewnie bym się pogubiła.
To dobrze, bo nie powiem że mi łatwo nad tym panować
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 19:49   #2795
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Na godi.pl wszystkie książki w cenach hurtowych do jutra do 13:14.
Będziesz coś zamawiać? Chętnie bym się podczepiła z jedną książką.
Stary 2013-01-14, 19:52   #2796
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość
Będziesz coś zamawiać? Chętnie bym się podczepiła z jedną książką.
Planuję kupić książkę neuro

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 20:12   #2797
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Muszę się przespać, bo przeczytalam to pogrubione i zaczęłam się zastanawiac co to za nowe trendy w pielęgnacji
Ja też zaczęłam kombinować, co to za nowa moda z tą czekoladą na włosach. Byłam święcie przekonana, że hiper prosi o doradzenie najlepszej jakościowo jakaś zawartość kakao i te sprawy.

Źle z nami, źle.

Kocham Stradivariusa
Kupiłam 2 pary gaci i malinkowy sweterek ( za 29,99 zł :mdleje). Wcześniej wyszarpałam jeszcze śliczną kwiatowa bluzkę w Reserved, czuję się na jakiś czas zaspokojona, choć widziałam w Stradim cudną torebunię i baletki TŻ się jednak nie ugiął
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 21:29   #2798
WrednaMyszka
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38645179]To dobrze, bo nie powiem że mi łatwo nad tym panować [/QUOTE]
Spoko Na razie i tak ja mam u Ciebie kasę, więc chociaż długów nie mam

Cholerko, a może P. myśli, że Ty tak wyjeżdżasz z garażu? http://www.wykop.pl/link/1378037/kob...zdza-z-garazu/
1. za pierwszym razem miała dobrze, jakby dalej tak cofała to by wyjechała
2. W 44 sekundzie to już myślałam, że ona chce nawrócić w tym garażu na milion razy, przy okazji wjechać w drugie auto, bo miejsca na to nie było wystarczająco, i wyjechać już przodem Ale to nie o to jej chodziło
3. Podziwiam pasażera, że nie uciekał stamtąd tylko wytrwale siedział

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

http://www.wendyslookbook.com/ Jej styl kojarzy mi się z Blair z Gossip Girl.

Lenka, widziałaś ile Homeland zgarnął Złotych Globów?

Stary 2013-01-14, 21:55   #2799
baajeczna2
Wtajemniczenie

Cytat:
Spoko Na razie i tak ja mam u Ciebie kasę, więc chociaż długów nie mam

Cholerko, a może P. myśli, że Ty tak wyjeżdżasz z garażu? http://www.wykop.pl/link/1378037/kob...zdza-z-garazu/
1. za pierwszym razem miała dobrze, jakby dalej tak cofała to by wyjechała
2. W 44 sekundzie to już myślałam, że ona chce nawrócić w tym garażu na milion razy, przy okazji wjechać w drugie auto, bo miejsca na to nie było wystarczająco, i wyjechać już przodem Ale to nie o to jej chodziło
3. Podziwiam pasażera, że nie uciekał stamtąd tylko wytrwale siedział
czy nie ma jakiegoś filmiku z failem mężczyzny? stereotypy głupie!

the less you care, the happier you are.
baajeczna2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 22:38   #2800
cholernarejestracja
Copyraptor

Dziewczyny, gdzie szukać czegoś takiego: http://www.fryzo.pl/galeria/male/4b9e2d054b770.jpg ?

To jest klips fryzjerski, zależy mi na tym, żeby był taki prosty metalowy, nieduży i niedrogi...
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 22:42   #2801
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Dziewczyny, gdzie szukać czegoś takiego: http://www.fryzo.pl/galeria/male/4b9e2d054b770.jpg ?

To jest klips fryzjerski, zależy mi na tym, żeby był taki prosty metalowy, nieduży i niedrogi...
2,50 zł/2 sztuki, każdy sklep fryzjerski
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 22:49   #2802
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Będziemy trzymać mocno kciuki
Ustaliłaś już nowy termin egzaminu? Bierzesz jazdy doszkalające?

umówiłam na 28, najbliższy wolny termin

wlasnie chyba wezme przed samym egzaminem, bo teraz sie tak "rozgrzalam" i jak wyjechalam z placu to czulam sie bardziej pewnie

tylko nie wiem, czy wziąć w niedziele wieczorem, bo 28 to poniedziałek ... chyba, ze moj instruktor bedzie takim łaskawcą i wezmie mnie z rana na 7, bo o 8 mam egzamin
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 22:50   #2803
cholernarejestracja
Copyraptor

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38651047]2,50 zł/2 sztuki, każdy sklep fryzjerski [/QUOTE]
no to nie muszę zamawiać na allegro, super. Dzięki
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 22:52   #2804
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
tylko nie wiem, czy wziąć w niedziele wieczorem, bo 28 to poniedziałek ... chyba, ze moj instruktor bedzie takim łaskawcą i wezmie mnie z rana na 7, bo o 8 mam egzamin
Jesteś pewna, że to dobry pomysł? A jak Ci na jeździe z instruktorem coś nie wyjdzie? Zestresujesz się wtedy strasznie i pójdziesz taka podenerwowana na egzamin.

Stary 2013-01-14, 23:14   #2805
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Jesteś pewna, że to dobry pomysł? A jak Ci na jeździe z instruktorem coś nie wyjdzie? Zestresujesz się wtedy strasznie i pójdziesz taka podenerwowana na egzamin.
To może faktycznie umówię się na niedzielę...

Bo bede mieć przerwe od kółka ponad 2 tyg. :/
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 23:14   #2806
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
no to nie muszę zamawiać na allegro, super. Dzięki
nie ma sprawy
Stary 2013-01-15, 08:47   #2807
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Jeżeli chodzi o stok w Laskowej to o infrastrukturze ciężko mi się wypowiedzieć bo wysiadłam z autobusu pod stokiem ten główny stok jest bardzo przyjemny na pierwsze jazdy ale z tego co wiem to na górze jest jeszcze łagodniejszy dla nowicjuszy nie wiem czy jest jakaś szkółka ale na pewno jest wypożyczalnia sprzętu.
Jest szkółka - polecam instruktora Wojtka Matrasa, super chłopak
Stary 2013-01-15, 09:11   #2808
OneMoreDress
Zakorzenienie

Tak się tylko wtrącę z rana...Polecam tusz Wibo, ten w zielonym opakowaniu Używam go od kilku dni i nawet kolega mi zwrócił uwagę, że mam ładne rzęsy
Koniec reklamy
Stary 2013-01-15, 09:39   #2809
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co? z ciekawości podglądam tamte krakowskie wątki

Dla mnie to się wyklucza Mówią, że do nas nie da się wbić, a pewnie nie próbowały zbyt długo, a potem twierdzą, że Ci którzy nie wbili się do nich nie włożyli żadnego wysiłku.
A dajcie już spokój z tym cytowaniem tamtego wątku.
Sprowokowałyście mnie tym, do sprawdzenia kilku rzeczy i efektem jest mój post do nich
(SdC - możesz być ze mnie dumna, zawierzyłam statystyce i liczbom ).

Czy Wy też się cieszycie, że prawdziwa zima do nas zawitała
Marzy mi się ognisko - może byśmy gdzieś jakieś zorganizowały wspólnie? Macie pomysły, gdzie można by było takowe rozpalić?

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:
Tak się tylko wtrącę z rana...Polecam tusz Wibo, ten w zielonym opakowaniu Używam go od kilku dni i nawet kolega mi zwrócił uwagę, że mam ładne rzęsy
Koniec reklamy
Podejrzewam, że kolega uważa, że nie tylko rzęsy masz ładne Ogólnie Ci komplemenci.
Lepiej byś coś więcej zdradziła z newsów prosto ze stoku

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 09:51   #2810
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Czy Wy też się cieszycie, że prawdziwa zima do nas zawitała

Podejrzewam, że kolega uważa, że nie tylko rzęsy masz ładne Ogólnie Ci komplemenci.
Lepiej byś coś więcej zdradziła z newsów prosto ze stoku
Odśnieżysz mi samochód? Swoją drogą ktoś na masce, na śniegu, narysował mi uśmiechniętą buźkę

Kolega to K więc się odpimpaj Jak pierwszy raz pomalowałam rzęsy tym tuszem to się spytał co zrobiłam, że tak 'zdrowo' wyglądają. A wczoraj wypalił 'dobre masz to coś, każda rzęsa jest oddzielnie, nic nie jest posklejane'
Newsów ze stoku brak... Jutro jadę znowu

Edit-Bardzo fajny post Ci wyszedł na tamtym wątku Swoją drogą zauważyłam tam Tindo, która przecież nawet na imprezę z GG się załapała
A ma może któraś kontakt z Soline? zaglądam na jej bloga i cisza...

Edytowane przez OneMoreDress
Czas edycji: 2013-01-15 o 09:56
OneMoreDress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 10:07   #2811
MyLastHope
Rozeznanie

Cytat:
Koniec reklamy
też mam ten tusz, faktycznie dobry, tylko strasznie szybko wysycha
jak mi się ten skończy to będe testować Volume Million Lashes z Loreala, ciekawa jestem czy jest wart swojej ceny

A tak w ogóle to strasznie wypadłam z obiegu tutaj, co prawda czytam na bieżąco, ale na telefonie, gdzie ciężko jest mi cytować i odpisywać, a potem nie chce mi się wchodzić na kompa i od nowa nadrabiać także nie piszę nic, ale muszę się poprawić !

To jak tu już jestem to czy mogłybyście mi Dziewczynki polecić jakąś bazę pod lakier do paznokci? tylko, żeby nie była jakaś super droga i dostępna raczej stacjonarnie, bo rzadko będę jej używać, więc nie potrzebuje inwestować w nią nie wiadomo ile

Miłego dnia

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

MyLastHope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 10:25   #2812
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Odśnieżysz mi samochód? Swoją drogą ktoś na masce, na śniegu, narysował mi uśmiechniętą buźkę

Kolega to K więc się odpimpaj Jak pierwszy raz pomalowałam rzęsy tym tuszem to się spytał co zrobiłam, że tak 'zdrowo' wyglądają. A wczoraj wypalił 'dobre masz to coś, każda rzęsa jest oddzielnie, nic nie jest posklejane'
Newsów ze stoku brak... Jutro jadę znowu

Edit-Bardzo fajny post Ci wyszedł na tamtym wątku Swoją drogą zauważyłam tam Tindo, która przecież nawet na imprezę z GG się załapała
A ma może któraś kontakt z Soline? zaglądam na jej bloga i cisza...
Jednorazowo mogę odświeżyć
Aaa.... skoro to kolega K, to wieleee wyjaaaaśniaaaa ;p
Tak, ja Tindo pamiętam z imprezki u hard
O Soline przypomniałam sobie patrząc na podsumowania wątków. Dawno jej nie było, ale nie wiem co u niej
Cytat:
Napisane przez MyLastHope Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to strasznie wypadłam z obiegu tutaj, co prawda czytam na bieżąco, ale na telefonie, gdzie ciężko jest mi cytować i odpisywać, a potem nie chce mi się wchodzić na kompa i od nowa nadrabiać także nie piszę nic, ale muszę się poprawić !
A po co nadrabiać? Ja odpuściłam takie podejście jakieś 20 wizażanek temu
Co tam u Ciebie? Gdzie się podziewasz, gdy tutaj Cię nie ma?

Stary 2013-01-15, 10:26   #2813
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Koniec reklamy
Ja też i jest okropny .

Cytat:
A dajcie już spokój z tym cytowaniem tamtego wątku.
Też mi się wydaje, że niewiele się różnimy cytując ich . Ale nie wiem też, po co do nich pisałaś .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 10:29   #2814
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyLastHope Pokaż wiadomość
też mam ten tusz, faktycznie dobry, tylko strasznie szybko wysycha
jak mi się ten skończy to będe testować Volume Million Lashes z Loreala, ciekawa jestem czy jest wart swojej ceny
Szybko? O nie...a już myślałam, że znalazłam tuszowy ideał Ale w sumie za taką cenę
Daj znać jak wrażenia z Million Lashes

Cytat:
Aaa.... skoro to kolega K, to wieleee wyjaaaaśniaaaa ;p
Odpimpaj się
Stary 2013-01-15, 10:35   #2815
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Ja też i jest okropny .

Też mi się wydaje, że niewiele się różnimy cytując ich . Ale nie wiem też, po co do nich pisałaś .
Nie interesuje mnie co się dzieje na innych wątkach, bo ich nie czytam. Ale jak tutaj lądują cytaty z tamtego wątku to chcąc nie chcąc je widzę . Razi mnie hipokryzja i czytanie ich opinii na temat tego wątku, podczas gdy u nich pojawiają się nowe osoby, które w identyczny sposób komentują z kolei ich wątek. Stąd mój post. Dyskutować tam nie zamierzam

Lepiej zarzuć przykładami miejsc na ognisko

Stary 2013-01-15, 10:41   #2816
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Lepiej zarzuć przykładami miejsc na ognisko
Ognisko? Takie z kiełbaskami?
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 10:44   #2817
Lenkapuma
Zakorzenienie

A co Cię dziwi? Z kiełbaskami i ziemniakami ;p

Edit: I z kuligiem z pochodniami najlepiej

Edytowane przez Lenkapuma
Czas edycji: 2013-01-15 o 10:46
Stary 2013-01-15, 11:04   #2818
Konto usunięte

Dzisiaj nieznoszę mojej pracy...
Stary 2013-01-15, 11:23   #2819
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
A co Cię dziwi? Z kiełbaskami i ziemniakami ;p

Edit: I z kuligiem z pochodniami najlepiej
Obawiam się, że w świetle ostatnich rewolucji dietowych nie będziesz miała zbyt wielu chętnych
Stary 2013-01-15, 11:32   #2820
Lenkapuma
Zakorzenienie

hiper, ostatnio chyba ogólnie masz w pracy czarną serię?
zielona, e tam, takie gadanie. Skusiłyby się dla samego towarzystwa. A jak by się już znalazły przy ognisku, to pierwsze szukałyby kija na kiełbaskę

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości