|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
BAN stały
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
Kotka mojej mamy (ta co już nie żyje, mamie teraz zostały tylko 2 koty) jak mama szła ściągać pranie (sznur był kawał od domu) wskakiwała do miski i mama ją musiała nosić
![]() Jedyne co przechodzi mi przez gardło to smażone ziemniaki
Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2013-01-15 o 10:21 |
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
Witam w mój pierwszy dzień ferii. Wczoraj jeszcze dyżur w pracy miałam, choć gimnazjalistów niewielu na naszych półkoloniach. Wróciłam z przedszkola i czekają mnie do końca ferii praktyki
No nic trudno, ważne że będę przez te dwa tygodnie wieczorami codziennie z TŻ.Wzięłam się wreszcie za przeglądanie ulotek z Targów w Poznaniu, bo nie miałam czasu do tej pory. |
|
|
|
#723 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#724 |
|
BAN stały
|
Zaraz zobaczę tą czołówkę (wcześniej nie mogłam, bo TŻ spał obok)
Magdalenka, ja też czekam na ferie, moja mama jest belferką Jedziemy razem na dechę (albo oponki )
|
|
|
|
#725 |
|
Zadomowienie
|
A ja ferii nie mam
jedynie dzisiaj mi się trafiło wolne w pracy
|
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze coś, dla mnie te ferie jak nie ferie, bo i tak od 8-15 w przedszkolu będę wyrabiać te praktyki, ale za to weźmiemy się wreszcie za ustalenie daty, wybór restauracji i może uda nam się coś jeszcze
bo dotychczas byliśmy za daleko, a ja nie lubie ustalać szczegółów z TŻ przez wideokonferencję czy telefon.
|
|
|
|
#727 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#728 | |
|
Zadomowienie
|
Witam się z późnego rana (z pracy
) nina pomysły jakie wrzuciłaś są super! Ja staram się jeszcze nie rozkminiać co i jak będzie, ale mam kilka pomysłów i moja przyjaciółka (świadkowa) je kupuje i chce ze mną robić ![]() Cytat:
Piszecie o swoich kotach, a mnie mój TŻ namawia na kupienie psiaka, lub aby wziąć ze schroniska, ale ja go stopuję... Mieszkamy w wynajętym mieszkaniu, mamy współlokatorów, no i sporo nas nie ma...
|
|
|
|
|
#729 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jaki jest Twój motyw?
|
|
|
|
|
#730 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poczekajcie aż się ustatkujecie tzn. własny kąt np. wtedy kupicie sobie psa, bo pies to jak dziecko bynajmniej moje jak dzieci |
|
|
|
|
#731 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poza tym ja raczej chcę coś z ramiączkami, niekoniecznie grube, ale takie nitki spaghetti też mi się nie podobają |
|
|
|
|
#732 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tzn dla mnie mógłby być i styczeń, ale tż w życiu tego nie zaakceptuje ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#733 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#734 |
|
BAN stały
|
☠☠☠☠☠☠☠ę, nie robię dzisiaj obiadu... Niech TŻ przyjedzie z kebabem, w dupie mam co jest w środku, dietetykiem będę za kilka miesięcy, jestem chora i foch!!
Wstęp czołówki piękny, ale tekst z pocałunkiem xiądz mógł sobie darować
|
|
|
|
#735 |
|
Raczkowanie
|
Witam się i chwalę, że kolokwium z prawa karnego napisałam na 5
![]() W ogóle jakiś ten dzień dzisiaj pełen niespodzianek Odwołali mi pozostałe 2 zajęcia i wróciłam wcześniej do domu, 2 dodatkowych kolosów nie było ciekawe kiedy je teraz zrobią jak zostały tylko ostatnie zajęcia w przyszłym tygodniu i byliśmy umówieni na wpisy..Teraz szybki obiad i wkuwam materiał z postępowania administracyjnego na jutrzejszą zerówkę ![]() Ten filmik piękny, będzie jednym z moich ulubionych A ten mały szkrab jaki słodziutki
|
#736 |
|
Rozeznanie
|
klaudia1534 gratuluję
Też bym chciała takiego małego szkrabika, ale również warunków brak, najpierw musimy mieć gdzie mieszkać. Jak już będziemy mieszkać razem to od marca przed ślubem zaczynamy starania
|
#737 | |
|
Zadomowienie
|
Wrzucam kilka pomysłów i motywacji do wymyślenia czegoś swojego
![]() Cytat:
Edytowane przez Kishlaczkowa Czas edycji: 2013-01-15 o 12:59 |
|
|
|
|
#738 |
|
BAN stały
|
Mój przyjaciel miał na swoim weselu piękne winietki - jabłuszka. Do takich zielonych miał brązowe listki i na to naklejony mniejszy listek biały z wydrukowanym imieniem i nazwiskiem, o wiele ładniej to wyglądało niż te z drucikami
|
|
|
|
#739 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie o czymś takim myślałam! Druciki to ostateczność Ale chyba wybiorę listki https://www.youtube.com/watch?v=RhEEKv7it5w - tak jakoś dotknęło mnie i spodobało mi się... Dlatego dzielę się tym z Wami
|
|
|
|
|
#740 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#741 |
|
BAN stały
|
Kishlaczkowa, wszyscy bardzo chwalili te winietki, wręcz się zachwycali
|
|
|
|
#742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej ![]() Odpisali już do mnie. Biorą 4 tysiące za 10-11 godzin grania + koszt dojazdu z Lublina. Grają 45-minutowe sety z 15-minutowymi przerwami na posiłki. Mają wolny termin w dniu naszego ślubu (12 lipca), ale 5 lipca mają zajęty. Podali numer telefonu, pod który mam dzwonić w razie pytań. Najchętniej już bym podpisała z nimi umowę W repertuarze nie ma praktycznie disco polo allofkowa Niefajnie z tą świńską grypą macie. U nas była epidemia 2 lata temu. Szefowa nawet się zaraziła, spędziła 2 miesiące w szpitalu, ale wyszła z tego. Uważaj na siebie Tak to jest jak się pracuje w jakimkolwiek szpitalu (domyślam się, że pracujesz na oddziale). Człowiek jest bardzo narażony na różne infekcje. U nas sporo pacjentek ma różne okropne choróbska. WZW C, WZW B, a pacjentki samokaleczą się, gryzą. Jesteśmy szczepieni przeciwko WZW B, ale ryzyko jest...
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2013-01-15 o 13:38 |
|
|
|
|
#743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas będzie wielki problem co zrobić z psem rodziców jak pojedziemy na mój ślub. Ten pies jest bardzo emocjonalny. Jak mama pojechała na tydzień do Turcji to nic nie jadł przez trzy dni mimo, że był z nami. Z kolei w samochodzie wyje jak oszalały i jak tu wytrzymać 10h w jedną stronę? Cytat:
Ogółem dalej szukam dj'ów i...... pobieram pliki jednego, a tam na pierwszym filmiku w tle leci Kazik! otwieram drugi a tam pogo Szukam jeszcze filmików z tego jak prowadzą oczepiny i mam nadzieję, że będzie ok ![]() nina90 później wkleję moje motywy (czyli kilka bo się nie mogę zdecydować) teraz muszę jechać aż na Pragę po impregnat do butów. Tam jeszcze mnie nie było ![]() wendka -fajny zespół. Ja znalazłam fajnych ale podobno biorą 10 tys
Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-01-15 o 13:46 |
||
|
|
|
#744 |
|
BAN stały
|
No bo chodziło mu o żonę, ale mógł sobie darować podkreślenie, że pierwszy
|
|
|
|
#745 | |
|
Zadomowienie
|
Tak też można to odebrać
w ogóle to pierwszy raz słyszę aby ksiądz mówił "pierwszy raz pocałować" zawsze słyszałam "możesz pocałować"---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
A sie przyczepilyscie do xiedza a On chcial byc po prostu zabawny
macie kiepskie poczucie humoru
|
#747 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
TŻ chciał też królika, ale za dużo kabli mamy ![]() Podobny problem jest z psem u rodziców TŻ'a... I najgorsze, że to jest ponad 300 km i chyba wezmą go z sobą i w naszym mieszkaniu zostawią (moim i TŻ'a - nawet wynajętym), ale tylko czy on go nie zniszczy... |
||
|
|
|
#748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj, w Anglii, mamy bardzo emocjonalnego psa, który bardzo przeżywa nawet wyjście jednego z nas do pracy i kota. Pies też wyje pod sklepem i o mało co nie posiusiał się na mój widok ostatnio, gdy wróciłam z Polski. Nie można też zapytać go 'gdzie jest mamusia?', bo zaczyna wyć wniebogłosy. Z kolei moi rodzice mają też kota i psa i nie wiadomo co z nimi zrobić. No, ale sporo czasu jeszcze jest. Cytat:
10 tys. Jaki to zespół?
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
||
|
|
|
#749 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.

No nic trudno, ważne że będę przez te dwa tygodnie wieczorami codziennie z TŻ.

Jedziemy razem na dechę (albo oponki
bo dotychczas byliśmy za daleko, a ja nie lubie ustalać szczegółów z TŻ przez wideokonferencję czy telefon.

Moje uzależnienie:

Też bym chciała takiego małego szkrabika, ale również warunków brak, najpierw musimy mieć gdzie mieszkać. Jak już będziemy mieszkać razem to od marca przed ślubem zaczynamy starania
otwieram drugi a tam pogo