|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX
wielki powrót szusz...
https://www.youtube.com/watch?v=y3Avk4XCvR0 |
|
|
|
#2612 |
|
Wtajemniczenie
|
Też to zauważyłam i też mnie to drażni...
|
#2613 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2614 | ||
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Cytat:
Póki mam dużo czasu dla siebie to mogę często zmieniać kolor, ale podejrzewam, że kiedy przyjdzie czas większych obowiązków i nie będę miała czasu na pierdoły też mi będzie zależeć na trwałości lakieru Najbardziej drażni mnie to o czym już wcześniej napisałam, wyjątkowo mnie to drażni za te moje wylane żale z góry przepraszam, jeżeli komuś to przeszkadza, ale... musiałam, no
Edytowane przez alevE Czas edycji: 2013-01-15 o 17:32 |
||
|
|
|
#2615 |
|
Konto usunięte
|
Małe spięcie pod nowym filmikiem radzki. Tym razem z Kasią z kanału 1kasias:
http://www.youtube.com/watch?v=IZtrHBIuRa0 1kasias 7 godz. temu Kamera.... Odpowiedz · raaadzka 7 godz. temu Kamera jak widać jest meeeeega dobra, bo filmuję w bardzo ciężkich warunkach (wieczór, śnieg, wiatr), a strój dnia wyszedł świetnie właśnie dzięki takim sprzętom za jakiś czas zima nie będzie dla vlogerek najgorszą porą roku :-DOdpowiedz · 4 w odpowiedzi do: 1kasias 1kasias 7 godz. temu Niestety czuję,jakbym oglądała jej reklamę. I Twój komentarz to potwierdza. Strasznie lubiłam Twoje filmik,ale to za dużo dla mnie. Odpowiedz · w odpowiedzi do: raaadzka raaadzka 7 godz. temu Oglądasz test sprzętu, a nie reklamę... przecież mówię w filmie, że nie wiem, czy ten film wyjdzie bo jest nagrywany w ciężkich warunkach i że zobaczę to dopiero na kompie ;-) ...lepiej nic nie nagrywać, albo robić przez 3 miesiące filmy z domu, bo jest zima i pogoda kiepska ;-) Odpowiedz · 12 w odpowiedzi do: 1kasias 1kasias 6 godz. temu Może wystarczyłoby powiedzieć na koniec: filmik nakręcony kamerą taką a taką, jeśli juz współpracujesz z firmą, a widzowie ocenią sami, czy obraz ma jakąś wybitną jakość. No nic, szkoda. Odpowiedz · w odpowiedzi do: raaadzka (Pokaż komentarz) raaadzka 6 godz. temu Mówiłam w listopadzie, że zostałam zaproszona do wspólnej akcji przez firmę Sony i że będę testować kamerę i że raz na miesiąc będą ukazywały się filmy z tej serii, więc nie rozumiem Twoich pretensji ;-) ja się cieszę, bo mogę próbować kręcić w różnych warunkach, rozwijam się, przecieram sobie i innym różne szlaki we vlogowaniu... a jak Cię denerwuje logo to nie włączaj sobie tych filmów i już ten kto chce, sobie moje przygody z kamerką obejrzy, a ten kto nie to nie Odpowiedz · 10 w odpowiedzi do: 1kasias |
|
|
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze jej odpowiedź, że jej obojętnie czy ma żółte czy nie bo nie nosi niepomalowanych no zupełnie nieważne, że doradza jak to dbac o paznokcie, gdy sama tego nie potrafi jak widać.. co z tego że jak pomaluje to jest ładnie skoro pod spodem jest tak obrzydliwie? obrzydziła mnie tym filmikiem.
|
|
|
|
|
#2617 | ||
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Cytat:
I chyba każdy, kto ciągle ma pomalowane paznokcie będzie je miał niestety przebarwione.
||
|
|
|
#2618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma straszne paznokcie bez lakieru. No i ja tak długich nie mogłabym mieć.
|
|
|
|
|
#2620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie to odrzuca od zastosowania jakiejkolwiek rady przekazanej przez taka osobę. szusz chyba pozazdrościła RLM filmików i zerżneła temacik..
|
|
|
|
|
#2621 | ||
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Cytat:
choć czasami jedno z drugim może się wiązać Niestety, kto ma słabe paznokcie musi wybrać jedną opcję albo drugą ![]() oj tam od razu pozazdrosciła jak mamy się czepiać, to pierwsza była Karolina, a przed nią pewnie jeszcze parę innych osób.Poza tym WIDZKI JĄ BARDZO PROSIŁY O TAKI FILMIK!!!!
||
|
|
|
#2622 |
|
psy-chopatka
|
nie, to widzowie ją o to prosili, OD DAWNA
.Paznokcie są faktycznie straszne. Żółte, jak u palacza. Aczkolwiek ta odzywka 8w1 z Eveline jest godna polecenia, używam jej od jakiegoś czasu i dzięki niej udaje mi się zapuścić dłuższe paznokcie. Parę osób mnie już pytało czy to żelowe bo tak ładnie wyglądają.
|
#2623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ona uważa że sa piękne najwyraźniej. obrzydzała mnie od zawsze tymi rozmytymi makijażami, a paznokciami przestąpiła magiczną granicę i nie bede już jej wiecej oglądać |
|
|
|
|
#2624 |
|
Zadomowienie
|
Pomijając żółte paznokcie to ma straaasznie nieestetycznie pomalowane te paznokcie, nie wiem mam wrażenie, że za blisko skórek, czy coś przez to skórki wyglądają na zaciapane, choć w zbliżeniu nie są.
Żółte pazury rozumiem, ja od jakiś 8 lat nie miałam dnia żeby na moich paznokciach nie było lakieru lub mlecznej odżywki. Nie mam paznokci tak żółtych jak Szusz, ale czasem po użyciu ciemniejszego lakieru są ciut żółte. Jakoś mnie to strasznie nie rusza, bo tak jak mówiłam nigdy nie pokazuje swojego naturalnego koloru paznokci. Ale jako, że mam fioła na ich punkcie to i tak sobie wtedy jakieś kąpiele wybielające robię, poleruje i dochodzą do normalnego koloru... Dziwie się, że Szusz nie zadbała o to przed filmikiem
|
|
|
|
#2625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec roznie to bywa.
|
|
|
|
|
#2626 | ||
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Oj tam oj tam brudny pędzel do podkładu potrafiła pokazać, to żółtych paznokci nie może?
![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#2627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale skoro Szusz to nie przeszkadza...
|
|
|
#2628 |
|
Konto usunięte
|
Z tym zapobieganiem to roznie bywa. Ja nosze caly czas pomalowane bo jak mi tylko troche urosna to nie wygladaja za ladnie. Wystarczy, ze sie podrapie za uchem czy cos i juz sa brudne pod spodem. Za to strasznie mnie obrzydza ten taki palec treningowy z sylikonu, jak go widze to bueeee
|
|
|
|
#2629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo powinna zadbac o wszystko co powinno być w takim filmiku pokazane w odpowiedni sposob, albo sobie darować taka tematyke..
|
|
|
|
|
#2630 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam ciągle pomalowane paznokcie i na szczęście jeszcze żółte nie są.
Co do Eveline, to stosowałam po tipsach - miałam wtedy masakryczne paznokcie i bardzo mi pomogła. Do aż tak tragicznego stanu nie wróciły, ale wtedy był wyjątkowo zniszczone. Przestałam jednak jej używać ze względu na szkodliwe działanie, bo to się mija z celem..
|
#2631 |
|
Konto usunięte
|
To ja Was ostrzege przed lakierami maybelline tymi mniejszymi, kupilam piekny taki morski kolor, no i tylko dycha, ladnie wygladal, potem go zmylam a taaaam trumna! Sine paznokcie ;/ i zadne polerowanie czy wybielanie na to nie pomoze, musi zejsc. Po prostu trzeba malowac ciagle innym. Takie basecoaty tez nie zawsze pomoga bo to sie przegryza.
|
|
|
|
#2632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to też może być wina lakieru danej marki - jedne barwią mocniej, drugie mniej, inne wcale. u mnie, gdy miałam mocno odbarwione paznokcie po ciemnym lakierze pomagało przecieranie cytryną przez kilka dni, w ekstremalnych sytuacjach regularne polerowanie płytki paznokcia, a potem przestawienie się na jakiś czas na jasne odcienie lakierów ( a szusz cały czas czerwonym to ma taki efekt jaki ma.. w sumie nei wiem co się tak dziwie, skoro lubi sie ciapciać brudnymi pędzlami i mieć ciasto natwarzy to i zółte paznokcie nie są zaskoczeniem.. tylko czemu ona tym katuje ludzi na yt )---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
i to znienacka cos się ludziom zaczyna dziać, lepiej nie ryzykować.. w sumie nie wiem czemu na niektórych coś takiego nie działa zupełnie i nie biorą pod uwagę, że to może im zaszkodzić za jakiś czas.
|
||
|
|
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polerowanie też nie daje efektu. Końcówki jak były tak są żółte. Wiesz dla niej nie ma nic dziwnego w tym więc trudno się dziwić
|
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam ochote Szusz wysłac do łazienki zeby sie po prostu umyła, przy okazji mogłaby też umyś akcesoria do makijażu.
Co na nia nie patrze to widzę cos nie hallo a to przeraźliwie tłuste włosy, a to tłusta twarz i brudny makijaż oka, a teraz brzydkie żółte paznokcie palacza w stanie takim że o dermatologu bym pomyślała. |
|
|
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ponieważ USA jest zaludnione w ten sposób że najwięcej osób mieszka na obu wybrzeżach, stąd dla większości mieszkańców klimat jest bardzo wilgotny, na Florydzie nie da się nawet suszyć ciuszków na lince tylko ludzie kupują sobie suszarki
|
|
|
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2637 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chcialabym takie swieczki w sloiczkach jak one maja, ale nie moge znalezc zbyt wieu. Jak sa to w realu na hali i w kiepskiej ofercie zapachowej. Totez uzywam tych okraglych malych, ale to szybko trzeba wymieniac i latwo stracic. Ktos cos wie o swieczkach? W NanuNana nie ma ich tez, sprawdzalam. |
|
|
|
|
#2638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po za tym nie wiem jak to jest z przepisami p/pożarowymi i faktycznym bezpieczeństwem, przeciez w zimie grzac musisz. |
|
|
|
|
#2639 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No wybaczcie offtop ale mnie to intryguje XD miliona to ja sie nie dorobie, na wsi mieszkac nie chce a marze o domku z ogrodem. Mam wrazenie, ze nas robia w balona troche. Do tego ten beton tak wszystkie dzwieki przepuszcza. http://www.youtube.com/watch?v=WXoxO...mM88I1tTA9S-Jw lubie jej kanal, chociaz to przesadzone i wymaga dlugich paznokci, ale mozna podejrzec technike i costam sobie podebrac z tego pomijajac przesadyzm |
|
|
|
|
#2640 |
|
Rozeznanie
|
Pół biedy, jakby paznokcie Szusz faktycznie były żółte, ale one są pomarańczowe
Jak można z czymś takim pokazać się ludziom?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.

co zresztą już tu kiedyś pisałam też po filmiku Szusz 
W regionach zagrożonych takimi kataklizmami stawia się głównie takie domy, nie bez znaczenia jest też fakt, że są znacznie tańsze. To tylko u nas panuje przekonanie, że dom to najlepiej lany z betonu.
no zupełnie nieważne, że doradza jak to dbac o paznokcie, gdy sama tego nie potrafi jak widać.. co z tego że jak pomaluje to jest ładnie skoro pod spodem jest tak obrzydliwie? obrzydziła mnie tym filmikiem.

11.10.2014

Polerowanie też nie daje efektu. Końcówki jak były tak są żółte.
13.03.2008