|
|
#451 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XLVII
moj tez sie wstąpił ![]() po magicznym grzebanku wział i znikl przez noc ![]() cut! ![]() pierwszy raz doznałam jakiegos cudu o obrebie uzebienia! ![]() Cytat:
aaaa leze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() j aszczerze powiedziawszy sie nigdy nie spotkalam z takimi ksiezmi i parafiami i u rodziców i tutaj jest luzik i raczej zero przymusu, na pierwszej kolendzie zapomniala dac koperty z wrazenia i ksiac niz nie powiedział na to byłam dzis u znanegodentysty.pl ![]() nomnom...niezle było, tak jak sobie to wyobrazałam mniej wiecej. dent na wizyte jest przygotowany i jak wchodzi pacjent to juz wszystko wie-co było planowane, jak to zrobic a zdjecia juz wisza na podswietlaczu..pozatym wszystko spokojnie, bez pospiechu a po grzebanku mozna pogadac a nie jak u tego poprzedniego ,ktory ad sinipret tez był dobry tylko chaotyczny i zabiegany i jak miał opoxnienie to nadrabiał..w sensie ze byłam umowiona na 1,5 godziny, obsuwa była godzine to mi wyciał z wizyty , a jak chcialam o cos dopytac to mowił ze nastepnym razem...no i strasznie szybko napierdalał te plombki 3 zempy w niecałą godzine ,ale bardzo ładnie robił-pierwszy raz w zyciu wyszłam zszokowana efektemale ten dzisiejszy lepszy....ale drozszy...duzo drozszy , ale nie tak drogi jak ten najdrozszy
|
|
|
#452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kartkę piszcie, że nie życzycie sobie wizyty. Tylko mega dużymi literami.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#453 | ||
|
BAN stały
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38666079]Praktykujesz?
[/quote]No wieeesz?! ![]() Cytat:
Ty się śmiej, ale znam kościół, w którym raz w miesiącu odprawiana jest specjalna msza święta, na której ludzie mdleją, gdy tylko ksiądz (czy tam ojciec) położy im dłonie nad głową (byli też tacy, którzy twierdzili "a bzduuura!", później również mdleli) Cytat:
|
||
|
|
|
#454 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
A po zadaniu niewinnego pytania po co w takim razie tyle zawracania zada umykac przed rozjuszoną przyszłą panną młodą Jakby nie można było się ubrać w bezę do USC Śmieszne to trochę ale tak z dwojga złego...Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#455 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#456 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() z resztą obiadu , znaczy mięchem i kartoflą/kluchamy ajeżeli zostanie , to samo i z chęcią bom surówkożerna ![]() nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji http://www.youtube.com/watch?v=FytQkOosE9s ![]() Cytat:
Cytat:
2.jak jest stara i wyschnięta to ostra , świeża jest łagodniutka i pyszna [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38666079] Ja bym już takiemu powiedział swoje A potem mógłby mnie ekskomuniką potraktować [/QUOTE]rozdwojenie jaźni ![]() ![]() Cytat:
2.a co sąsiedzi powiedzą małżon nie lubi tak otwarcie uzewnętrzniać swoich uczuć
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#457 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Bo jesli komus zalezy bo jest (niby ze) wierzacy to coz ma bidny zrobic, musi tolerowac te niecne praktyki.Taki, niestety to byl tylko stary ksiondz a nie mlodzi ministranci
|
|
|
|
|
#458 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#459 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ile dobrze kojarzę, to był nawet taki plan, rok czy dwa lata temu żeby ten 1% podatku mozna było przekazać, ale padł. Bo chcieli 2 % . Cytat:
Do tego opłata stała za ślub, pogrzeb, chrzest. W każdej parafi taka sama, a nie rozrzut od kilku stówek w gorę, wedle ksęzego widzimisie i potrzeb. Tu nie chodzi o to jaka to religia jest be i wogóle...chodzi o to jacy niektorzy są pazerni. No o kasę chodzi. Jeśli jest napisane w ksiegach że sakramenty za darmo czy opłata co laska ( nie pamiętam) to jakim prawem ktoś zmusza ludzi do placenia za to kupy kasy. No zmusza bo na pzryklad nie pochowa bliskiej osoby jak nie zaplacisz ( co laska ale tysiac minimum, za sakrament a Ty nie masz tego tysiąca i nie masz od kogo pożyczyć. To masz iść ukraść?). A przecież są inne koszta związane z pogrzebem jeszcze... No to by wypadalo wziąść i zakopać cialo za domem. Tylko że to w PL nielegalne Albo wywleka od staruszków resztki renty i ma w dupie że nie dożyją do nastepnej. Ale jak by taki biedul poszedl do ksieda ( nie każdego of kors), żeby pożyczył mu pare zl bo nie ma za co kupić dziecku butow i kurtki na zimę, to by uslyszał parę cieplych slow . I życzenie znalezienia innego sponsora ( przyklad z życia). Ale żeby nie bylo, że jest tak żle. Kilku ksieży prawdziwych znam. . Cytat:
Pośmialiśmy sie z tego i tyle. Ale w sumie to zapytam, bo sama ciekawa jestem jak to się skończyło i czy sie skończylo ![]() Czyli tradycyjnie
|
|||
|
|
|
#460 |
|
Panaroja
|
a na zakończenie ognisko przy stosiku z zadłużonych
![]() Żeby nie było - ja rozdzielam kwestie wiary i kleru , po prostu wyraźnie widzę że urzędnicy się Panu Bogu nie udali . Zdarzają się porządni , ale bardzo rzadko niestety .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2013-01-15 o 19:08 |
|
|
|
#461 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ale jesli komus zalezy na sakramencie to chce go miec i tyle...a nauki są głupie...wiec tochyba normalne ze sie na nie narzeka ale z punktu widzenia katolika bezsensu jest rezygnowac z sakramentu z tego powodu ze pani na naukach jest szurnieta trzeba to przebolec...ja zapamietalam z nauk tylko tyle ze mężczyzna moze palic papierosy, a kobieta nie ma do tego moralnego prawa, bo od nikotyny obumierają jakies rzęski w macicy odpowiedzialne za zapłodnienie..... moze to i prawda? ![]() a no i ze mąż ma szanowac zone a ona ma mu byc posłuszna ...ale nie wiem czy zona tez ma szanowac meza? czy wystarczy slepe posłuszenstwo?
|
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Taaa, Flo piszemy?
![]() Cytat:
A co jakby sąsiad szedł se klatką i zobaczył jak małż czaska drzwiami księdzu przed nosem?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#463 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#464 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może powinien perfumy zmienić ![]() ![]() Cytat:
Porządni sa w mniejszości, ale są |
||
|
|
|
#465 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#466 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#467 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
moja koleżanka lekarka chciała się zwolnić z nauk przemałżeńskich , no bo tak jakby widziała jak dochodzi do zapłodnienia i jak się zapobiega metodami naturalnymi , tak sie dziwnie złożyło no i skąąąd , musiała chodzić , a jak zrobiła w ramach pracy domowej prawidłowy wykres cyklu ze owulacyjnym skokiem temperatury itp , to pani prowadząca się na nią wydarła , że głupia jest i nie zrozumiała wykładu na zajęciach ![]() 2.rzęski w macicy o wmordę to ja wiem czmu mnie brzuch tak napieprza w trakcie @ - to rzęski mi się plączą i sklejają nikotyna uszkadza plemniki bardziej niż komórki jajowe ![]() 3.chyba tylko ma być posłuszna , ale jak mąż ją szanuje , to ona jest szczęśliwa i z radością jest posłuszna takiemu co ją szanuje ![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#468 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#469 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o! po bożemu [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38664044] Skoro temat o czarnym wywiadzie to ja się pochwalę. Dwa lata temu jak przylazł to spałem w drugim pokoju [/QUOTE]trafne określenie Cytat:
Cytat:
strona po stronie i doskonale wie kto ile dał ![]() ad2. znam ad2. czytaj wyżej, się boją, bo by się okazało jakim to krajem katolickim jesteśmy ![]() dopre wyszło [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38666079] U mnie na szczęście proboszcz w miarę spoko jest ale zaś inny ma jakieś uwaga "zdolności uzdrawiające" i odpierdala co miesiąc abrakadabra w kościele. Pono lud mdleje nawet Cytat:
Cytat:
![]() ad2.
|
|
|
#470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No chyba Twój, mój ładnie ![]() Se zapłaciłam to se siedzę ![]() Też mam taką nadzieję ![]() Cytat:
|
|
#471 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to jeszcze niektórzy księża potrafią dokładnie podać ile Fakt autentyczny z mej rodziny ![]() Cytat:
Cytat:
|||
|
|
|
#472 | |||
|
Zakorzenienie
|
nei wiem, albowiem postanowiłam że więcej ksiedza wąchać nie będę
![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
|
|
#473 |
|
Panaroja
|
Kiedyś zobaczyłam dwóch xsiendzuf wychodzących z mojego bloku w okresie kolendowym - gdyby nie sutanny to
![]() ![]()
|
|
|
#474 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
włos się jeży proste, proste u nas na przykłąd mieszkajo geje - i mają najładniejsze firanki Cytat:
![]() ![]() Cytat:
2. my księdza nie przyjęlim ubawiłam się po pachy z psotu Golden o komornikach i kopercie alem już nie docytła
|
|||
|
|
|
#475 | |
|
Zakorzenienie
|
A często Ci się to zdarzało?
![]() Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
#476 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-01-15 o 19:27 |
|||
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tu do Was wpadłam tylko na chwilę, a tu się wyjść nie da
Nawet piwa ni mom
|
|
|
#478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie ciacha i to w moim typie orli nosek no bajery - no ale cóż że ze Szwecji
|
|
|
|
|
#479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przed chwilą dali newsa o dominikaninie, który po 20 latach odszedł z zakonu, nigdy nic nie wiadomo ![]() Ja brałam udział w kolędzie rok temu, u TŻ'a. Ksiądz widział mnie pierwszy raz, więc zapytał tylko, co to siedzi i czyje to ![]() W tym roku nie uczestniczę. |
|
|
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
no dokładnie to napisała Tru - niekomfortowe. Do wykonania jest proste tylko bliźni Cie potrafio za to zlinczować. U nas jest sporo nie przyjmujących kolędy - i nic złego im się nie dzieje - jeśli ktoś ich obgaduje mają to w nosie albowiem mają swoje życie i swoje priorytety, nei przejmują sie bzdetami i dewotami. I tak na prawdę to rosną w siłę, albowiem dewoty już zajechały płytę i po latach się przywyczaiły. Do rozwódek mieszkających z facetami takoż. Kontrowersja jest kontrowersją tylko na początku, potem już nie ma o co bić piany.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.

mi się sam "wstąpił"

)

, a jak chcialam o cos dopytac to mowił ze nastepnym razem...

Śmieszne to trochę ale tak z dwojga złego...

To teraz napiszę PW z numerem konta