MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy! - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-03, 15:46   #4411
otoMati
Rozeznanie

Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez rubbergirl Pokaż wiadomość
Podobno są też ćwiczenia na powiększanie
sa tak samo skuteczne jak cwiczenia na grubsze wlosy :P

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Irisfeal Pokaż wiadomość
Da się powiększyć-tą samą substancją którą kobiety powiększają sobie usta. Można go pogrubić (co przecież najważniejsze) i powiększyć.
a czym sie rozni pogrubienie od powiekszenia ? ;P

a tak na powaznie, odsetek komplikacji jest jak na medycyne gigantyczny

wystarczy zobaczyc jak sie moze skonczyc zeby skutecznie odstraszyc od takich zabaw

ja osobiscie wstydzilbym sie zdjac gacie majac penisa jak po pogryzieniu przez osy
i tak przez jakies 2 lata ..

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Napisane przez poiuyp Pokaż wiadomość
Mężczyzn, którzy wolą małe biusty jest o wiele więcej, a kobieta pisząc że woli mniejsze penisy ma na myśli średnią krajową.Kobiety które chcą poniżej 14 to jest ułamek procenta.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=642953
Poza tym kobieta może sobie powiększyć, a penisa się nie da.
kobiety wola grube i dlugie, ale nie maja poprawnej "skali" ...

w/g wskazanej wyzej sondy sporo kobiet nawet w seks shopach nie znalazloby odpowiedniego penisa 4,5cm srednicy to juz naprawde wielkie dildo/wibrator
a to tylko 14cm obwodu
otoMati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 17:33   #4412
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otoMati Pokaż wiadomość
s
kobiety wola grube i dlugie, ale nie maja poprawnej "skali" ...

w/g wskazanej wyzej sondy sporo kobiet nawet w seks shopach nie znalazloby odpowiedniego penisa 4,5cm srednicy to juz naprawde wielkie dildo/wibrator
a to tylko 14cm obwodu
dlatego tak wiele stłuczek jest z udziałem kobiet,bo całe życie mężczyźni wmawiają się nam ,że TO 20 cm ,a tak na prawde jest 10 cm
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 20:47   #4413
vaness886
Raczkowanie

kobieta spotyka się z facetem , jest im razem dobrze , ona zakochana w nim , on w niej - wielka miłość . Rozumieją się , lubią podobne rzeczy i swoje towarzystwo . Nagle dochodzi do seksu i on ma około 15 cm . Na moje NORMALNA kobieta go z tego powodu nie zostawi

są zresztą gusta i guściki - niektórzy są doświadczeni i gorąco dyskutują jakiego by się wybrało , a jakiego nie ale jak jest miłość to chyba długość penisa nie jest taka ważna , co?
vaness886 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 15:02   #4414
poiuyp
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vaness886 Pokaż wiadomość
kobieta spotyka się z facetem , jest im razem dobrze , ona zakochana w nim , on w niej - wielka miłość . Rozumieją się , lubią podobne rzeczy i swoje towarzystwo . Nagle dochodzi do seksu i on ma około 15 cm . Na moje NORMALNA kobieta go z tego powodu nie zostawi

są zresztą gusta i guściki - niektórzy są doświadczeni i gorąco dyskutują jakiego by się wybrało , a jakiego nie ale jak jest miłość to chyba długość penisa nie jest taka ważna , co?

15 - nie zostawi(raczej) ale PRZECIEŻ POŁOWA FACETÓW MA MNIEJ, poza tym 15 to dla niektórych w sam raz(chyba)

Edytowane przez poiuyp
Czas edycji: 2013-01-04 o 15:06
poiuyp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 15:24   #4415
201607040946
Konto usunięte

A czemu 15 nie może być w sam raz?
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 16:50   #4416
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Cytat:
15 - nie zostawi(raczej) ale PRZECIEŻ POŁOWA FACETÓW MA MNIEJ, poza tym 15 to dla niektórych w sam raz(chyba)
To, że średnia to 14 albo 15 to nie znaczy, że połowa ma więcej i połowa mniej baranie. Może być wrócił do szkoły i przestał czytać bzdury w internecie bo nawet nie potrafisz zinterpretować tego co czytasz tak jak trzeba :/ Poza tym już mówiłem, badania były robione na kilku tysiącach mężczyzn z trzech miliardów -.-

EDIT: http://matematyka.pisz.pl/strona/1028.html zobacz sobie przykład na samym dole (prościej się nie da)

Edytowane przez beznadziejny123
Czas edycji: 2013-01-04 o 16:53
beznadziejny123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 17:19   #4417
poiuyp
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beznadziejny123 Pokaż wiadomość
To, że średnia to 14 albo 15 to nie znaczy, że połowa ma więcej i połowa mniej baranie. Może być wrócił do szkoły i przestał czytać bzdury w internecie bo nawet nie potrafisz zinterpretować tego co czytasz tak jak trzeba :/ Poza tym już mówiłem, badania były robione na kilku tysiącach mężczyzn z trzech miliardów -.-

EDIT: http://matematyka.pisz.pl/strona/1028.html zobacz sobie przykład na samym dole (prościej się nie da)
Mniej więcej tak właśnie jest(ze statystyk wynika nawet, że troche więcej ma poniżej średniej).
Ale ty pewnie wiesz lepiej.
Tu chodzi o białą rase i te kilka tysięcy to miarodajna grupa.

Edytowane przez poiuyp
Czas edycji: 2013-01-04 o 17:30
Stary 2013-01-04, 17:56   #4418
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Mniej więcej tak właśnie jest(ze statystyk wynika nawet, że troche więcej ma poniżej średniej).
Ale ty pewnie wiesz lepiej.
Tu chodzi o białą rase i te kilka tysięcy to miarodajna grupa.
średnia to 15 cm,a reszta ma albo 13 ,albo 16,albo 17,albo 18,albo 20 cm.
moga miec mniej,lub więcej,więc twoja teoria o średniej i jej gorszej reszcie jest o dupę roztrzaś
Stary 2013-01-04, 18:14   #4419
poiuyp
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
średnia to 15 cm,a reszta ma albo 13 ,albo 16,albo 17,albo 18,albo 20 cm.
moga miec mniej,lub więcej,więc twoja teoria o średniej i jej gorszej reszcie jest o dupę roztrzaś
Przecież to napisałem
jaka teoria???:conf used:
Stary 2013-01-04, 18:20   #4420
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Dobra poiuyp, masz racje! Masz małego, żadna kobieta nigdy w życiu się z tobą nie prześpi! Wielkość jest najważniejsza na świecie. Myślałeś, że po co kobiety noszą torebki? Żeby zawsze mieć przy sobie linijki. Mierzą fiutki delikwentom na ulicy i jak jest mniej niż 18 cm to śmieją się w twarz takiemu nieudacznikowi.. Coś jeszcze chcesz usłyszeć?
beznadziejny123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 18:40   #4421
helencia01
Raczkowanie

A moim zdaniem penis powinien być po prostu zadbany, im wiekszy tym lepszy jednak jezeli sie kocha faceta to mały członek nie przeszkadza
Stary 2013-01-04, 23:10   #4422
Rottie
Zadomowienie

beznadziejny123, nie wiem, czemu dopiero teraz ktoś mu to napisał
Stary 2013-01-16, 12:50   #4423
Moonster
Raczkowanie

Polska to nie Afryka. Z doświadczenia wiem że dla kobiet rozmiar ma znaczenie i to spore. Większośc marzy o wielkim przyrodzeniu tylko to fantazje do których się nie przyznają bo boją się obrazić partnera, wszak najbardziej męskie Ego może urazić zdanie "kochanie masz za małego". Większośc kobiet to skrywa. Statystycznie jakieś 90% członków to średniaki 15-16cm. Ja myślę że to też kwestia dopasowania. Mały też może kobiecie sprawić orgazm. To kwesta anatomicznego dostosowania Ja należe to grupy o bardzo dużym przyrodzeniu i to czasem może sprawiać więcej problemów niż korzyści

Edytowane przez Moonster
Czas edycji: 2013-01-16 o 12:53
Moonster jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 12:54   #4424
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Moonster Pokaż wiadomość
Polska to nie Afryka. Z doświadczenia wiem że dla kobiet rozmiar ma znaczenie i to spore. Większośc marzy o wielkim przyrodzeniu tylko to fantazje do których się nie przyznają bo boją się obrazić partnera, wszak najbardziej męskie Ego może urazić zdanie "kochanie masz za małego". Większośc kobiet to skrywa. Statystycznie jakieś 90% członków to średniaki 15-16cm. Ja myślę że to też kwestia dopasowania. Mały też może kobiecie sprawić orgazm. To kwesta anatomicznego dostosowania Ja należe to grupy o bardzo dużym przyrodzeniu i to czasem może sprawiać więcej problemów niż korzyści
kolejny sex myśliciel czytający w szklanej kuli co myślą i o czym marzą kobiety .
Stary 2013-01-16, 13:02   #4425
Moonster
Raczkowanie

Ja spokojny dobry człowiek Chciałbym wiedzieć zawsze o czym marzą kobiety i czego pragną ale znacznie trudniejsze niże oryginalne japońskie sudoku Dobrze że dużo myśleć a jeszcze lepiej jest mieć jakieś doświadczenie, które pokrywa się z rzeczywistością. Kobiety ogólnie trochę inaczej postrzega kwestie seksualności niż facet, dotyczy to też rozmiarów. Przecież wam nikt nie ocenia np rozmiarów pochwy
Stary 2013-01-16, 14:07   #4426
201607040946
Konto usunięte

No, tylko cycki.
Stary 2013-01-16, 14:46   #4427
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
J Dobrze że dużo myśleć a jeszcze lepiej jest mieć jakieś doświadczenie, które pokrywa się z rzeczywistością.
i na podstawie swojego "doświadczenia " oceniasz,że kobiety marzą o wielkim penisie.
ciekawe,ciekawe

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:
J. Przecież wam nikt nie ocenia np rozmiarów pochwy
skąd wiesz
Stary 2013-01-16, 19:31   #4428
Moonster
Raczkowanie

Heh no fakt cycki też ale chyba nie pochlasta się kobieta z powodu tego. Dla mnie rozmiar piersi niema żadnego znaczenia, liczy się kształt. Co do pochwy to wiesz raczej facet nie zagląda do pochwy i jej nie ocenia , chyba że jest to ginekolog dewiant co lubi takie rzeczy

Edytowane przez Moonster
Czas edycji: 2013-01-17 o 01:07
Stary 2013-01-16, 20:35   #4429
zbulwersowany
Raczkowanie

Cytat:
Heh no fakt cycki też ale chyba nie pochlasta się kobieta z powodu tego. Dla nie rozmiar piersi niema żadnego znaczenia, liczy się kształt. Co do pochwy to wiesz raczej facet nie zagląda do pochwy i jej nie ocenia , chyba że jest to ginekolog dewiant co lubi takie rzeczy
facet i sie wypowiada na ten temat... masz jakies doswiadczenie w penetracji twojego ciala penisem...?
zbulwersowany jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 20:51   #4430
Jenna__
Rozeznanie

Cytat:
Heh no fakt cycki też ale chyba nie pochlasta się kobieta z powodu tego. Dla nie rozmiar piersi niema żadnego znaczenia, liczy się kształt. Co do pochwy to wiesz raczej facet nie zagląda do pochwy i jej nie ocenia , chyba że jest to ginekolog dewiant co lubi takie rzeczy
A ja słyszałam kiedyś, jak jeden facet oceniał pochwy swoich partnerek - byłej i obecnej (na ówczesne czasy). Była miała, jak to określił "taaaaką wielką pochwę" (oczywiście użył jakiegoś żargonowego określenia) a obecna "taką fajną malutką". Co ciekawe ożenił się z tą byłą z dużą dziurą.
Stary 2013-01-16, 20:59   #4431
elvegirl
po drugiej stronie szafy

A tu dalej to samo...fascynujące.

Cytat:
Napisane przez Moonster
Heh no fakt cycki też ale chyba nie pochlasta się kobieta z powodu tego.
Udajesz tą nieświadomość kobiecych kompleksów, czy chcesz sprowokować dyskusję na temat, który już był w tym wątku poruszany kilka razy?

Cytat:
Co do pochwy to wiesz raczej facet nie zagląda do pochwy i jej nie ocenia
No w ogóle, a słodziutkie słóweczko "rozklapiocha" wzięło się z powietrza. I kompleksy odnośnie wyglądu warg sromowych to też kobiecy wymysł nie mający nic wspólnego z męskimi ocenami. I męskie "aj jak lubię jak jesteś taka wąska" i ćwiczenie mięśni Kegla w celu utrzymania tej elastyczności pochwy to też w ogóle jakaś durna informacja nie mająca nic wspólnego z realiami. Jasne jasne.
Stary 2013-01-16, 21:13   #4432
TmargoT
Zakorzenienie

jak to powiedział złośliwiec na początku tego wątku?
świetny wątek do łapania trolli.
Stary 2013-01-16, 22:04   #4433
RybkaJoanna
Raczkowanie

Cytat:
jak to powiedział złośliwiec na początku tego wątku?
świetny wątek do łapania trolli.
Na początek witam wszystkich

Po pierwsze czy na tym forum powinni się wypowiadać mężczyźni?? Czy to nie temat tylko do babskich pogaduszek??

A po drugie moja opinia. Może potwierdzi czyjąś lub rozwieje inną...

Miałam kilka "rozmiarów" w życiu (przepraszam za stwierdzenie ale wcale nie traktuje nikogo przedmiotowo tylko piszę o rozmiarach) i mam na ten temat swoją opinię/preferencje

Większość mężczyzn ma średnią polską krajową i to jest te około 15 cm +/-!!! Ale jak najbardziej zwłąszcza przy odp umiejętnościach a zwłąszcza chęci zadowolenia partnerki może być bardzo przyjemnnie.

Mając 18/20 cm i przy ... nieodpowiednim ułożeniu, braku wprawy etc można NIE zadowolić kobiety. Miałam taki przypadek (niestety ) więc wiem co mówię ( to potwierdza teorię że niekoniecznie musi być ogromny, bo jak się ma wielkoluda to już nic nie trzeba umieć bo sam rozmiar zadowoli kobietę. A może za duży zwłaszcza nieumiejętnie "wpychany" spowoduje ból ... (tu sprawa do przemyślenia dla niektórych facetów)

Mając 12 cm ( ale ciut grubsze) też MOŻNA zadowolić kobietę. Wiem bo sprawdziłam, nie mieżyłam ale mam dobre oko ( ten przysłowiowy mały ale wariat )

Poniżej 10/12 cm jest to sprawa duskusyjna. Nie wiem nie próbowałam...

Oczywiście wielkość nie dycyduje o tym czy się z kimś jest tylko uczucie i to czy dobry seks jest w konkretnej relacji/związku ważne/ważniejsze i czy w ktoś jest w związku zaspokojony/szczęśliwy bo może i jest wiele kobiet które mają wspaniałego kochającego męża, rodzinę, dzieci i pieniądze a nawet przed samą sobą się nie przyznaje że w łóżku to tylko czyta a dobrego seksu to dawno nie miała. A może to i nie ma wogóle porównania co to dobry seks bo jej mąż był pierwszym i nie wie co straciła. Może to i lepiej...

W sumie nic nowego nie napisałam, ale jeżeli ktoś by chciał podyskutować to zapraszam do wymiany opinie. I raczej interesuje mnie kobiecy punkt widzenia
Stary 2013-01-17, 10:35   #4434
fo3kaa
Raczkowanie

Z mojej strony wygląda to tak: gdy facet ma za dużego penisa to czasami bywa boleśnie, nie wszystkie pozycje są przyjemne, intensywność doznań fakt jest duża ale nie zawsze jest to komfortowe. Co do małych penisów to nie wiem dlaczego ale tacy faceci wydają mi się mało męscy, od razu odrzuca mnie od seksu. Nie mogłabym mieć faceta z małym chorowitym "ptaszkiem".
A najlepszy jak dla mnie jest taki standardowy europejski rozmiar w każdej pozycji wtedy jest fajnie, nic nie boli
Stary 2013-01-17, 16:53   #4435
aptrp
Rozeznanie

To jest chyba największy problem w tym kompleksie - że się facet czuje mniej męski od innych. I chyba też to że na dobrą sprawę rozmiar penisa jest nie do ruszenia. Jak ktoś jest gruby i niewykształcony, to zawsze może sobie wmawiać, że to zmieni cwiczeniami czy czymstam, a tu rzecz zostaje na cale zycie - a upodobania kobiet, jak widac, sa raczej niekorzystne dla tych <13...
aptrp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 18:19   #4436
RybkaJoanna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aptrp Pokaż wiadomość
To jest chyba największy problem w tym kompleksie - że się facet czuje mniej męski od innych..... - a upodobania kobiet, jak widac, sa raczej niekorzystne dla tych <13...
RybkaJoanna ""Mając 12 cm ( ale ciut grubsze) też MOŻNA zadowolić kobietę. Wiem bo sprawdziłam, nie mieżyłam ale mam dobre oko ( ten przysłowiowy mały ale wariat )""

Napisałam, że mając 12 cm MOŻNA zadowolić a 12 to jest mniej niż 13 ale zależy ile dokłądnie jest to mniej niż 13... A co do kwestii męskości to też nie wszyscy oceniają męskość po tym co w spodniach
Stary 2013-01-17, 23:30   #4437
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RybkaJoanna Pokaż wiadomość
RybkaJoanna ""Mając 12 cm ( ale ciut grubsze) też MOŻNA zadowolić kobietę. Wiem bo sprawdziłam, nie mieżyłam ale mam dobre oko ( ten przysłowiowy mały ale wariat )""

Napisałam, że mając 12 cm MOŻNA zadowolić a 12 to jest mniej niż 13 ale zależy ile dokłądnie jest to mniej niż 13... A co do kwestii męskości to też nie wszyscy oceniają męskość po tym co w spodniach
choćbyś nie wiem jak pisała to on i tak ci nie uwierzy.
on jest już skończony dla świata seksualnego

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2013-01-18 o 09:34
Stary 2013-01-18, 15:57   #4438
Moonster
Raczkowanie

Chciałbym przeprosić wszystkie urażone kobiety, moim poprzednim postem Nie miałem zamiaru wyciągać na powieszchnię jakiś waszych kompleksów itd . Trollem, hejterem , fejkiem, cheaterem nigdy nie byłem i nie jestem , ciekawi po prostu punkt widzenia kobiety na pewne fundamentalne sprawy. Nie oceniajmy się po pozorach i nie skreślajmy. Każdy jest inny Dla mnie jesteście istotami wyższymi i fajnie jest znać wasz punkt widzenia na pewne kwestie
Jeśli chodzi o powyższy wątek to uważam, że kobiety mimo wszystko podchodzą do kwestii związanych z "rozmiarem" trochę inaczej niż my. Facet nie zwraca w miażdzącej ilości przypadków uwagi na rozmiar pochwy to było by chore ale bardziej na tzw "ciasnotę" . Jeśli facet powie " ale jesteś szeroka" albo "ale jesteś ciasna" to nie jest to na ogół w negatywnym kontekście ale takim że mu się to po prostu podoba. Zgadzam się oczywiście że kompleksy na temat piersi i innych tego typu rzeczy też występują.To oczywista oczywistość
Rozmiar ma chyba znaczenie dla was kobiet bo z penisem który ma np 12 cm dużo nieda się zrobić a już zupełnie z facetami którzy cierpią na tzw mikropenisa. To niedorozwój powodujący że penis ma jakieś 6-7cm poczas wzwodu, a więc powiedźcie mi że to się nie liczy? Partner też może popaść wg mnie w kompleksy bo gdy czuje,że niezadowala partnerki zamyka się na seks.
Zgadzam się z fo3kaa, że duży penis może sprawiać ból. Ja mam bardzo dużego i w moim wypadku seks z niektórymi kobietami odpada;/ Czasem wolałbym mieć normalne europejskie działko , takie bardziej uniwerslane
Stary 2013-01-18, 17:20   #4439
201607040946
Konto usunięte

A ja bym cię brała
Stary 2013-01-18, 18:36   #4440
aptrp
Rozeznanie

Cytat:
choćbyś nie wiem jak pisała to on i tak ci nie uwierzy.
on jest już skończony dla świata seksualnego
Ja? Dlaczego? Miałem kilka dziewczyn i to nawet dość ładnych podobno, w sumie prawiczkiem nie jestem od 10 lat, teraz też mam, od kilku miesięcy.
To, że uważam, że można mieć kompleks i on jest zasadny, a jednocześnie zdanie położnej na niektóre tematy medyczne nie są dla mnie wyznacznikiem, to nie znaczy chyba, że jestem dla świata seksualnego stracony?
aptrp jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości