![]() |
#4741 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
cichazabka ja myślę,że dobrze zrobiłaś. Jak już się tak zachowuje to dalej będzie tak robił. Może i zaczęliście wcześnie, ale skoro koleś ma już 20 lat(mniemam,że w tym samym wieku jesteście?) to powinien się umieć zachować i wiedzieć co wolno a czego nie w związku i nie flirtować z innymi. Znajdziesz sobie lepszego, takiego, który nie będzie cię krzywdził za plecami podrywał inne.
Cytat:
![]() Gadaj natychmiast wszystko!:P ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4742 |
...
|
Dokładnie dlatego nie chcę wrócić. Twierdzi, że to było tylko pisanie, że nigdy z żadną się nie spotkał. Ale ja pewności nie mam. Nie ufam i pewnie nigdy tego nie zrobię.
Problem w tym, że ma coś w sobie, co mnie do niego ciągnie. Dlatego chcę wyjechać, żeby nie mieć go blisko. Może wtedy nauczę się żyć bez niego. Tindomerel, między nami jest półtora roku różnicy. Powinien już chociaż wiedzieć czego chce. Edytowane przez cichazabka Czas edycji: 2013-01-16 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#4744 |
...
|
Całkowicie się z Tobą zgadzam. Szczególnie mnie to wkurza, że ja właściwie nie miałam pretensji o normalne kontakty z dziewczynami, on natomiast potrafił mieć pretensje o to, że śmiem mieć kolegów np. w szkole, chociaż nawet nie mam numeru żadnego z nich.
Niestety, byłam głupia i ciągle za to płacę. Cieszę się jednak, że przejrzałam na oczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zdarzają się i takie przypadki, kiedy chłopak zostawia dziewczynę i przeżywa to, bo nadal coś do niej czuł, gdy ją zostawiał... Przecież czasami ludzie rozstają się bo np. dziewczyna zdradzi, chłopak ją zostawi. Myślicie, że on tego rozstania nie przeżywa, nie rozpacza? Rozpacza, ale każdy na swój sposób. Duża część kobiet płaczem reaguje na rozstania... A mężczyźni (nawet jeśli to oni zostawią) to odreagowują to imprezami, dużymi ilościami alkoholu - tak próbują zapomnieć... --- Nie wiem czy to dobry przykład, ale. Mój chłopak mnie zostawił jakiś czas temu, płakał przy rozstaniu, przeżywał, nie wiedział co ze sobą zrobić. Myślał, że jak będzie imprezował kilka razy w tygodniu to zapomni o mnie. Nie zapomniał, nie dał rady. Faceci też mają uczucia i wbrew pozorom (mimo, że często zgrywają twardzieli, udają, że coś ich nie obchodzi) to i tak ich to dotyka, boli. ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
Ładna jesteś, mogłabyś mieć pewnie dwudziestu takich jak on, ale po co? Skoro kiedyś można mieć tego jednego, który ich wszystkich zastąpi łącznie z tym? ![]() Wytrwaj w swojej decyzji, zasłużyłaś na szczęście tak jak każda dziewczyna z tego wątku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Zadomowienie
|
Przypadkiem się dokopałam do maili z eksem.... O Jezusku....
dlaczego to sobie zrobiłam..Już skasowane.Eh.Boli.
#4748 | |
BAN stały
|
A ja ciągle przeglądam zdjęcia dziewczyny exa na FB,widać że są szczęśliwi.
Mam pracę od kilku dni,segreguję ciuchy w małym magazynie,jest tam bardzo zimno i praca na czarno ale dobre to na początek. Do tego 5 kg ciuchów sobie nowych przyniosłam i zapłaciłam tylko 10 zł ![]() Ale szef zabronił mi już coś sobie wybierać niestety ![]() Praca za 5 zł na godzinę ale dobre i to przynajmniej się czymś zajmuje lepsze to niż siedzenie w domu ... ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
Średnio raz na miesiąc przeglądam zdjęcia z płyt moje i jego.Nigdy nie skasuję tych zdjęć,nie wyrzucę pamiątek.Przyszłość będzie się ciągła za mną pewnie jeszcze długo ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
...
|
Ja też mam bransoletkę, zegarek i łańcuszek od niego (pomijając głupoty). Łańcuszek zawsze był dla mnie bardzo ważny, srebrny z zawieszką w kształcie serca. Był dla mnie jakimś durnym symbolem. Zerwałam go, gdy się rozstawaliśmy, ale nadal go mam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Raczkowanie
|
ja po zerwaniu jednym ruchem zgarnęłam wszystko co mi przypominało exa i wsadziłam do mojego "pudełka przeszłości" mejle zostały .. przykrywa je gruba warstwa gruponów i innych reklam. jestem cholernie sentymentalna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Wtajemniczenie
|
Witam - niestety lub stety.
Teoretycznie od zeszłej niedzieli jestem sama, praktycznie od 3h ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4752 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, zawaliłam dzisiaj kolokwium i to jeszcze pogłębiło mojego doła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | |
Konto usunięte
|
ja nie wyrzucam. pamiętam, ze po pierwszym moim rozstaniu ponad 3 lata temu wyrzuciłam wszystko- zdjęcia, prezenty itp. i po jakimś roku jak rany się zagoiły żałowałam bo fajnie by było mieć pamiątkę.
ze "świeżym" eksem nie mam wspólnych zdjęć ale smsy, archwium czata na fb czy jakieś upominki zostawiam. bo kiedyś pewnie będzie miło poczytać. ale ja jestem strasznie sentymentalna ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
![]() nic dziwnego, że w takim trudnym okresie się nie ma głowy do nauki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4755 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Pamiętaj, że jeden przedmiot to nie całe studia. Będzie dobrze! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4756 |
...
|
Każdemu zdarza się potknąć. Nie przejmuj się :glaszcze:.
Właśnie zadzwonił z propozycją wyjścia gdzieś razem w piątek, do kina albo gdzieś. Już lecę. Przez 2 ostatnie lata ciężko było z jakąkolwiek propozycją, za to teraz kurde ciągle. Edytowane przez cichazabka Czas edycji: 2013-01-16 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To samo zrobiłam i od razu było mi lepiej. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() To nie było celowe własnie, sprzątałam maila i natrafiłam... Zdjęcia wywołałam,wkleiłam do albumów, nie oglądam. Rozmowy wszelakie pousuwałam. Nr telefonu nie usuwam,bo i tak znam na pamięć.Ciężko,ciężko cholera,no ale co zrobić? http://img2.demotywatoryfb.pl/upload...r3is0g_600.jpg - tak będzie wyglądał mój mąż <3 o rany<3
Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me. ![]() Edytowane przez Tindomerel_ Czas edycji: 2013-01-16 o 20:26 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oczywiście nie było non stop sielanki, ale byłam szczęśliwa... Cytat:
![]() Nie wiem... niczego już nie wiem...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4760 |
...
|
Na razie na pewno nie wrócę. Nie chcę się ciągle zastanawiać, czy jest fair czy nie. Te wszystkie telefony.. Okej, uśmiecham się za każdym razem, gdy nazwie mnie swoim kociakiem czy kochaniem, po czym warknę, że ma tak do mnie nie mówić.
![]() Chyba teraz mój czas na łamanie mu serca - o ile jest tak jak mówi. Muszę przekazać mu, że dostałam informację z castingu o pozytywnym wyniku i możliwości pracy. Będzie trudno. |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4762 | |
...
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam taki mętlik w głowie, że już sama nie wiem co mam myśleć. Z jednej strony zaczynam wmawiać sobie, że już jest ok, radzę sobie, potrafię zagospodarować swój czas- żyć normalnie, bez niego. Teraz tak będzie. ...ale moje uczucia się nie zmieniły... walczę sama ze swoimi myślami.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4764 | |
...
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Raczkowanie
|
Tindomerel_ - niezła myśl, szkoda, że nie realna
![]()
#4766 |
Zadomowienie
|
Otóż to. Tym bardziej,że milion razy pytałam czy wszystko w porządku i zawsze mu mówiłam, od początku,że jak coś mu nie pasuje ma mi mówić.A była cisza.Nie wiem, najwidoczniej chyba nie miał do mnie zaufania bo jak to nazwać inaczej?[COLOR="Silver"]
Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me. ![]() Edytowane przez Tindomerel_ Czas edycji: 2013-01-16 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
...
|
Ale jak się nie ma zaufania to po co w ogóle z kimś być? Jak dla mnie na tym powinno wszystko polegać, na mówieniu sobie wszystkiego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4768 |
Zakorzenienie
|
a no można... u mnie też tak właśnie było, że on wiele rzeczy dusił, milczał, żeby już nie rozdrażniać, że 'było- minęło' a to jest duży błąd! wolałabym żeby 'potrząsnął' (powiedział kilka słów do słuchu) kiedy było trzeba.. a nie kumulował wszystko w sobie... teraz jest jak jest bo czara goryczy się przelała...
#4769 |
Zadomowienie
|
Ja uważam,że to żałosne i niedojrzałe. Ja mu mówilam co mi nie pasuje, jak widać on nie potrafił czym zepsuł nasz związek, bo aj nie jestem duchem świętym ani jasnowidzem. Z resztą nie chce mi się już nawet rozstrząsać tego. Po co. Za każdym razem słyszę inną wersję powodu rozstania.
#4770 |
Zakorzenienie
|
Że też jeszcze utrzymujecie kontakt... to mnie zastanawia
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.