![]() |
#5311 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
Cytat:
![]() dokladnie z tego co widze na to i na to sa prawie takie same objawy - ![]() jutro z rańca zrobie test -chodz juz dziś wiem ze zobacze tylko jedną kreske - ![]() pranie juz powieszone teraz odpoczywam- TZ mi wszystko dzis zrobil jak nigdy hihi nosil mi miski wirował - wszystko - jak milo ![]()
![]() |
#5312 |
Zakorzenienie
|
nie bolały tak jak to opisuja dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() kindzia no pogoda jest masakryczna ja tez chyba psadam na mały specrek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5314 |
Wtajemniczenie
|
Agacia jutro już teścior, jeny. Az mi się galotki trzęsął z tej niepewności
![]() ![]()
#5315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5316 |
Zakorzenienie
|
oj jutro Dzien Kobiet - juz zapomnialam
![]() Adatko - mnie tez piersi nie bola. Troche powiekszone jak przed okresem i to wszystko. Czekam niecierpliwie do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5317 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5318 |
Zakorzenienie
|
Kurcze ale ten czas szybko leci dopiero Agatka nam sie tu denerwowała i nie mogła doczekać testowanka, a to juz jutro. Życzę Ci z całego serducha by Tobie sie udało
![]()
#5319 |
Zakorzenienie
|
A ja wciaz mam ta glupia pokrzywke
![]() Nie wiem czy czekac do poniedzialku czy isc jutro do lekarza (choc i tak nie chce zadnych lekarstw). Na podzialkowej wizycie mi zalezy bo mam podwoja - USG, zakladanie karty ciazy, itp, wiec i tak bede musiala pojsc...ach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5320 |
Wtajemniczenie
|
celka a nie jesteś uczulona na jakiś składnik? Masz to pierwszy raz? Może to faktycznie hormony świrują i dlatego tak się dzieje
#5321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5322 |
Wtajemniczenie
|
Wierzę ci bo mam to samo. Pierwszy raz wyszło mi to jak byłam nad morzem w wakacje jakieś 8 lat temu. Strasznie mnie to swędziało. Takie bąbelki wychodziły mi na rękach i dłoniach, czasami na szyi i klatce piersiowej ale tutaj szybko znikały.
#5323 |
Zakorzenienie
|
mialam tak samo i to przed weselem wygladalam jak bym miala parcha - okropne bąble z woda i straszne swedzenie - dermatolog stwierdzila ze to uczulenie na slonce i mam go unikac - balam sie ze zostanie mi to do slubu na szczescie po 2 miesiacach mi zeszlo calkowaicie - ulzylo mi - obsypalo mi cala szyje rece i pod pachami z dnia na dzien bylo tego coraz wiecej tak jak by sie rozrastalo. przeszlo po przeciwalergicznych tabletkach i mialam jakies dwie mascie.ciekawe co bedzie w tym roku ,moze juz tak nie bede miala.
#5324 |
Zadomowienie
|
Cześ Dziewuszki,
to widzę, że napięcie rośnie, tak? ![]() Doradzam spokój...bo potem w razie czego sa łzy...a lepiej mnieć niespodzianke. Ja sie nie nakręcam, choć zawsze mam nadzieję. Dziś 27 dc. lada dzień mogę sie spodziewać @. Sporo śluzu biławego wodnistego, napięcie w podrzuszu na zmiane z ukłuciami, temp 37, 37,2. Oby do weekendu! Czas pokaże...... Sprawozdanie z wizyty u androloga. Wspaniały lekarz, niezwykle doświadczony czlowiek, nawet moj sceptycznie do lekarzy nastawiony N był zadowolony z wizyty. Lekarz zaczął wizytę od przepytaniqa mnie i sprawdzenia moich wyników (wszysko skrupulatnie notowal w karcie). Potem wywiad z N, a potem sobie wyszłam, bo było badania N. Wrociłam i juz ogolna rozmowa. Dopiero na końcu oglądał wyniki N. I na koniec wnioski. Powiem wam, że dodal mi otuchy, mimo, że nie było wogole slodzenia i pocieszania. 1. Nie wyda diagnozy i nie podsumuje, póki nie będzie miał przynajmiej 2 (nawet więcej) wyników badania nasienia Z TEGO SAMEGO LABORATORIUM. 2. Zmiana slipek na bokserki i gorących kapilei na prysznic. 3. Nie kazał rzucac palenia - opinia o szkodliwym wpływie nikotyny na nasienie jest ogolna, badania statystyczne. Trudno oceniać indywidualny wpływ...Poza tym większym w tym, przypadku wrogiem byłyby nerwy i stres związane z rzucaniem (dla obojga) niz samo popalanie. 4. Z witamin zalecił ewentualnie Androvit. 5. Badanie nasienia powtorzyć 3 mies od daty ostatniego (w naszym przypadku - N w czase badania miał stan zapalny, bo wyłaziła mu ósemka, to mogło wpłynąć na wynik. Plemniki całkowiecie odnawiaja sie przez 3 mies, stąd taki termin. 6. Dużym i groźnym dla plemników wrogiem sa stany zapalne i przeziebienia, dlatego kazał uważać na siebie i nie przeziębiać się. Podsumowanie: N zapytał, czy wyniki sa naprawdę takie złe. Odpowiedź doktora: "Gdyby cos w Państwa życiu poszlo nie tak i kobieta (ja) pozwałaby Pana o alimenty, to by sie pan nie wywinął" I kazał normalnie sie starać, bo szanse są. Może mniejsze trochę jak normalnie, ale są. W tej dziedzinie nikt niczego nie obieca, nie zagwarantuje...W deużej mierze to przypadek... Jakby któraś miała pytania-odpowiem jak będe wiedziała ![]() Miłego dnia A. |
![]() ![]() |
![]() |
#5325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pogoda super ![]() ![]() Ami, ciesze się że wszystko ok ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5326 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5328 |
Zakorzenienie
|
ja tez bylam na spacerku -babcia TZ-a mnie wyciągla
![]() ![]() ![]() ![]() troche spac mi sie chce ale ja nie umiem zasnac w dzien ![]() ![]() my mamy pieski dwa jeden jest na podworku a drugi w domu no i mam swojego psiaka u rodzicow ![]() ![]() ![]() ![]() na szczescie nie mam daleko zaledwie 2.5 km czyli 20 min pieszo ![]() ![]() wiecie mam ochote na loda z Mc.Donalda śmietankowy z polewa czekoladowa mmmmmm pycha ![]() ![]()
#5329 |
Raczkowanie
|
Adatko trzymam kciuki za ciebie
![]() ![]() ![]() wiecie co dziewczyny......obserwuje od dluzszego czasu zmiany w moim organizmie.....i obfity sluz ustal;/....teraz to go w ogole prawie nie mam , ale za to mam okropne klucie (takjakby kolka ) po lewej stronie w miejscu gdzie jest jajnik;/...ble...juz sama nie wiem co to jest ! Czasami boli.....czuje jakbym miala wzdecia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Qrcze pytalam sie o ginekologa dla mnie ....wszyscy sa platni , natomiast na ubezpieczenie ktore ja posiadam przyjmuja doktorzy ktorzy mowia tylko po angielsku. A wiecie jak to jest isc i sie dogadac.... Ja Jezykiem "operuje" ale to jest jezyk komunikatywny ...boje sie ze bede nie bede mogla pojac co on do mnie mowi ;/ Jezyk medyczny jest okropny .....;/ Najblizsza wizyta u gina moze byc dopiero w kwietniu gdy pojade do polski ;/;/ ![]() ![]() ![]() Trzymam za was kciuki dziewczyny ![]() ![]()
#5330 |
Zakorzenienie
|
Dzis zrobilam sobie grzywke i calkiem inaczej wygladam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5331 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
no nareszcie pozytywem powiało ![]() ![]() Cytat:
ja nie miałam nigdy zwierzęcia w domu, więc nie wiem jakbym sobe radę dała. w sumie teraz jak już codziennie pracuję to dałoby się pewnie rade. ale to poważna decyzja jest
![]() ![]() |
![]() |
#5332 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dobrze napiałaś jukolku. a oto co znalazłam na ten temat: http://www.forumginekologiczne.pl/txt/print,3024,
![]() ![]() |
![]() |
#5333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak jutro nasz dzien ![]() ![]() dziewczyny zgadnijcie co pije ??? hihihi kubusia bananowego -czy to coś oznacza - raczej nie ![]()
![]() |
#5335 |
Zakorzenienie
|
Agatko nie chcę Cię nakręcać, ale ja w bardzo wczesnej ciąży miałam taką ochotę na lody, że 1 litr starczał na 2 dni...
|
![]() ![]() |
![]() |
#5336 |
Zakorzenienie
|
o jej
![]() ja mam tylko ochote na te z MC.Donald. innych jakos nie bardzo ![]()
#5337 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5338 |
Zakorzenienie
|
Ja tez mysle intensywnie nad zrobieniem grzywki
![]() jednak musze sie jeszcze zastanowic ![]() zobaczymy co powie na to moja fryzjerka ![]() ![]() Madziu nic nie mow ![]() ![]()
#5339 |
Zakorzenienie
|
pokazalabym Wam zdjecie ale mojejmu Tz sie nie chce robi od niechcenia zdjecie i wyglada gorzej niz gorzej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5340 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Więc albo straciłaś swój dawny smak, albo masz odwrotnie - nie lubisz bananów, ale rzeczy bananowe ci smakują. Robi się ciekawie ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.