Próbować do skutku!!!!!!! - Strona 178 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-07, 10:35   #5311
adatka
Zakorzenienie

Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
mnie tez nie bolały :
ja juz sie zamykam bo poźniej bedzie wszystko na mnie

tak na prawde same widzimy, ze cięzko zdiagnozowac ciaze a tym bardziej odróznic ja od @
kanciu nie bolaly cie cycuchy -wcale ?
dokladnie z tego co widze na to i na to sa prawie takie same objawy -

jutro z rańca zrobie test -chodz juz dziś wiem ze zobacze tylko jedną kreske -

pranie juz powieszone teraz odpoczywam- TZ mi wszystko dzis zrobil jak nigdy hihi nosil mi miski wirował - wszystko - jak milo
Stary 2007-03-07, 10:38   #5312
Kancia
Zakorzenienie

nie bolały tak jak to opisuja dziewczyny tylko jak zmarzłam to sutki mnie bolały (zima była ) ale piersi jak dotąd wcale mnie nie bolały i nie były twarde a ni opuchniete jedynie co to sie zrobiły pełniejsze tak jak w czasie okresu

kindzia no pogoda jest masakryczna ja tez chyba psadam na mały specrek
Stary 2007-03-07, 11:25   #5313
*misia*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
nie bolały tak jak to opisuja dziewczyny tylko jak zmarzłam to sutki mnie bolały (zima była ) ale piersi jak dotąd wcale mnie nie bolały i nie były twarde a ni opuchniete jedynie co to sie zrobiły pełniejsze tak jak w czasie okresu

kindzia no pogoda jest masakryczna ja tez chyba psadam na mały specrek
że się tak wtrącę no własnie mnie też nie bolą piersi choć są powiększone tylko bolą mnie sutki
Stary 2007-03-07, 11:39   #5314
kindzia1984
Wtajemniczenie

Agacia jutro już teścior, jeny. Az mi się galotki trzęsął z tej niepewności ja to testu nie zdąże zrobić ale to nic. teraz mam dużo zajęć więc tak nie myślę

Nowosądeczanki
Nasze pragnienia zawsze się modlą,
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
kindzia1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-07, 11:43   #5315
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindzia1984 Pokaż wiadomość
Agacia jutro już teścior, jeny. Az mi się galotki trzęsął z tej niepewności ja to testu nie zdąże zrobić ale to nic. teraz mam dużo zajęć więc tak nie myślę
zrobie jutro chociaz chyba powinnam dopiero w piątek na liscie mam wpisane okolo 8 -go -no ale juz postanowione robie test w dzien kobiet
Stary 2007-03-07, 11:49   #5316
celka2000
Zakorzenienie

oj jutro Dzien Kobiet - juz zapomnialam Ciekawe czy TZ sobie przypomni?

Adatko - mnie tez piersi nie bola. Troche powiekszone jak przed okresem i to wszystko. Czekam niecierpliwie do jutra
celka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-07, 11:50   #5317
kindzia1984
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez adatka Pokaż wiadomość
zrobie jutro chociaz chyba powinnam dopiero w piątek na liscie mam wpisane okolo 8 -go -no ale juz postanowione robie test w dzien kobiet
Mam nadzieję, że będziesz miała piękny prezent na ten piekny dzień

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-03-07, 11:53   #5318
*misia*
Zakorzenienie

Kurcze ale ten czas szybko leci dopiero Agatka nam sie tu denerwowała i nie mogła doczekać testowanka, a to juz jutro. Życzę Ci z całego serducha by Tobie sie udało
Stary 2007-03-07, 12:07   #5319
celka2000
Zakorzenienie

A ja wciaz mam ta glupia pokrzywke - wyskakuja mi bable i znikaja po kilku godzinach i znow potem gdzies indziej wyskakuja. Do ginekologa ide w poniedzialek. Dermatolog wprawdzie mnie uspokoila, ze to pokrzywka, ze moze to byc nawet dzialanie na hormony, ze i tak w ciazy tego nie mozna leczyc (chyba ze jest wyzsza koniecznosc). Powiedziala ze u mnie nawet nie ma takiej potrzeby. A mi te objawy coraz gorsza forme przybieraja - coraz wiecej tych babli pojawia mi sie wieczorami( rano juz nic nie ma, wiec nawet nie bardzo co jest lekarzowi pokazac) i wczoraj mi strasznie spuchly usta. Dzis w sptece kupilam sobie wapno 300mg. Pomaga.
Nie wiem czy czekac do poniedzialku czy isc jutro do lekarza (choc i tak nie chce zadnych lekarstw). Na podzialkowej wizycie mi zalezy bo mam podwoja - USG, zakladanie karty ciazy, itp, wiec i tak bede musiala pojsc...ach
Stary 2007-03-07, 12:10   #5320
kindzia1984
Wtajemniczenie

celka a nie jesteś uczulona na jakiś składnik? Masz to pierwszy raz? Może to faktycznie hormony świrują i dlatego tak się dzieje

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2007-03-07, 12:22   #5321
celka2000
Zakorzenienie

Cytat:
celka a nie jesteś uczulona na jakiś składnik? Masz to pierwszy raz? Może to faktycznie hormony świrują i dlatego tak się dzieje
no raczej alergikiem nie jestem. Raz kilka lat temu dostalam alergii na slonce Powaznie, po dlugim pobycie na sloncu, trwala kilka dni. A teraz bable sa i juz ich nie ma. Dzien przerwy i nastepnego atak. Czytalam ze nawet na stres moze cos takiego byc, albo na hormony np. progesteron, albo,... setki przyczyn...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-07, 12:28   #5322
kindzia1984
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
Raz kilka lat temu dostalam alergii na slonce Powaznie, po dlugim pobycie na sloncu, trwala kilka dni.
Wierzę ci bo mam to samo. Pierwszy raz wyszło mi to jak byłam nad morzem w wakacje jakieś 8 lat temu. Strasznie mnie to swędziało. Takie bąbelki wychodziły mi na rękach i dłoniach, czasami na szyi i klatce piersiowej ale tutaj szybko znikały.

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2007-03-07, 13:12   #5323
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
Wierzę ci bo mam to samo. Pierwszy raz wyszło mi to jak byłam nad morzem w wakacje jakieś 8 lat temu. Strasznie mnie to swędziało. Takie bąbelki wychodziły mi na rękach i dłoniach, czasami na szyi i klatce piersiowej ale tutaj szybko znikały.
mialam tak samo i to przed weselem wygladalam jak bym miala parcha - okropne bąble z woda i straszne swedzenie - dermatolog stwierdzila ze to uczulenie na slonce i mam go unikac - balam sie ze zostanie mi to do slubu na szczescie po 2 miesiacach mi zeszlo calkowaicie - ulzylo mi - obsypalo mi cala szyje rece i pod pachami z dnia na dzien bylo tego coraz wiecej tak jak by sie rozrastalo. przeszlo po przeciwalergicznych tabletkach i mialam jakies dwie mascie.ciekawe co bedzie w tym roku ,moze juz tak nie bede miala.
Stary 2007-03-07, 14:30   #5324
AMILAMIJA
Zadomowienie

GG do AMILAMIJA Send a message via Skype™ to AMILAMIJA

Cześ Dziewuszki,
to widzę, że napięcie rośnie, tak?
Doradzam spokój...bo potem w razie czego sa łzy...a lepiej mnieć niespodzianke.
Ja sie nie nakręcam, choć zawsze mam nadzieję. Dziś 27 dc. lada dzień mogę sie spodziewać @. Sporo śluzu biławego wodnistego, napięcie w podrzuszu na zmiane z ukłuciami, temp 37, 37,2. Oby do weekendu! Czas pokaże......

Sprawozdanie z wizyty u androloga.

Wspaniały lekarz, niezwykle doświadczony czlowiek, nawet moj sceptycznie do lekarzy nastawiony N był zadowolony z wizyty.
Lekarz zaczął wizytę od przepytaniqa mnie i sprawdzenia moich wyników (wszysko skrupulatnie notowal w karcie). Potem wywiad z N, a potem sobie wyszłam, bo było badania N. Wrociłam i juz ogolna rozmowa. Dopiero na końcu oglądał wyniki N. I na koniec wnioski.
Powiem wam, że dodal mi otuchy, mimo, że nie było wogole slodzenia i pocieszania.
1. Nie wyda diagnozy i nie podsumuje, póki nie będzie miał przynajmiej 2 (nawet więcej) wyników badania nasienia Z TEGO SAMEGO LABORATORIUM.
2. Zmiana slipek na bokserki i gorących kapilei na prysznic.
3. Nie kazał rzucac palenia - opinia o szkodliwym wpływie nikotyny na nasienie jest ogolna, badania statystyczne. Trudno oceniać indywidualny wpływ...Poza tym większym w tym, przypadku wrogiem byłyby nerwy i stres związane z rzucaniem (dla obojga) niz samo popalanie.
4. Z witamin zalecił ewentualnie Androvit.
5. Badanie nasienia powtorzyć 3 mies od daty ostatniego (w naszym przypadku - N w czase badania miał stan zapalny, bo wyłaziła mu ósemka, to mogło wpłynąć na wynik. Plemniki całkowiecie odnawiaja sie przez 3 mies, stąd taki termin.
6. Dużym i groźnym dla plemników wrogiem sa stany zapalne i przeziebienia, dlatego kazał uważać na siebie i nie przeziębiać się.

Podsumowanie:
N zapytał, czy wyniki sa naprawdę takie złe. Odpowiedź doktora:
"Gdyby cos w Państwa życiu poszlo nie tak i kobieta (ja) pozwałaby Pana o alimenty, to by sie pan nie wywinął"
I kazał normalnie sie starać, bo szanse są. Może mniejsze trochę jak normalnie, ale są. W tej dziedzinie nikt niczego nie obieca, nie zagwarantuje...W deużej mierze to przypadek...

Jakby któraś miała pytania-odpowiem jak będe wiedziała

Miłego dnia
A.
Stary 2007-03-07, 15:43   #5325
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Idę na spacerek bo pogoda rewelacja tylko ten wiaterek daje popalić ale słloneczko kochane przyswieca więc trzeba buźke do niego wystawić może coś opali

pogoda super , właśnie wrócilismy z Reksiem z dwu godzinnego spaceru

Ami, ciesze się że wszystko ok, zresztą co ja tu będe pisać o wszystkim już rozmawiałyśmy wczesniej na gg
Madziorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-07, 15:55   #5326
celka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziorka Pokaż wiadomość
pogoda super , właśnie wrócilismy z Reksiem z dwu godzinnego spaceru
ja bym tez chciala pieska Ale co on biedny by poczal jak nikogo w domu przez 10 godzin nie ma...Dlatego nie zdecydowalam sie na psiaka...
Stary 2007-03-07, 15:59   #5327
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
ja bym tez chciala pieska Ale co on biedny by poczal jak nikogo w domu przez 10 godzin nie ma...Dlatego nie zdecydowalam sie na psiaka...
psiaczki są kochane, ale niestety wymagają czasu i zainteresowania a czasem nawet wyrzeczeń, strasznie kocham swojego Reksia, jest moim psim synkiem
Stary 2007-03-07, 16:06   #5328
adatka
Zakorzenienie

ja tez bylam na spacerku -babcia TZ-a mnie wyciągla troche sie przewietrzylam a teraz czeka mnie wielkie prasowanie troche mi sie nie chce no ale co ja mam do roboty - siedzenie calymi dniami na FW
troche spac mi sie chce ale ja nie umiem zasnac w dzien a tak bym sie drzemla godzinke
my mamy pieski dwa jeden jest na podworku a drugi w domu
no i mam swojego psiaka u rodzicow nie moglam go zabrac bo by sie tu razem pogryzly ale czesto do niej jezdze pieściocha taka z niej jest -tesknie czasami
na szczescie nie mam daleko zaledwie 2.5 km czyli 20 min pieszo teraz cieplo to wiecej sie bedzie spacerowac a zima to sie nawed na podworko wyjsc nie chce -ehh leniuch ze mnie

wiecie mam ochote na loda z Mc.Donalda śmietankowy z polewa czekoladowa mmmmmm pycha musze obejsc sie smakiem najblizszy Mc.Donald 16 km z tad ehh
Stary 2007-03-07, 16:54   #5329
Marzena7777
Raczkowanie

Adatko trzymam kciuki za ciebie mam nadzieje ze jutrzejszy dzien bedzie dla ciebie pelen szczescia .....w koncu to nasz dzien

wiecie co dziewczyny......obserwuje od dluzszego czasu zmiany w moim organizmie.....i obfity sluz ustal;/....teraz to go w ogole prawie nie mam , ale za to mam okropne klucie (takjakby kolka ) po lewej stronie w miejscu gdzie jest jajnik;/...ble...juz sama nie wiem co to jest ! Czasami boli.....czuje jakbym miala wzdecia .....Ale jesli chodzi o piersi to narazie nic nie boli, mdlosci nie mam;/ Zastanawiam sie czy to moze byc ten torbiel .......moze on powoduje te klucia. ...
Qrcze pytalam sie o ginekologa dla mnie ....wszyscy sa platni , natomiast na ubezpieczenie ktore ja posiadam przyjmuja doktorzy ktorzy mowia tylko po angielsku. A wiecie jak to jest isc i sie dogadac.... Ja Jezykiem "operuje" ale to jest jezyk komunikatywny ...boje sie ze bede nie bede mogla pojac co on do mnie mowi ;/ Jezyk medyczny jest okropny .....;/
Najblizsza wizyta u gina moze byc dopiero w kwietniu gdy pojade do polski ;/;/ Bo nie mam zamiaru tutaj placic 150$ skoro mam ubezpieczenie
Trzymam za was kciuki dziewczyny

========================= ===========

Moja Fotografia
www.marzenaspg.com
Marzena7777 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-07, 17:01   #5330
jukol
Zakorzenienie

GG do jukol Send a message via Skype™ to jukol

Dzis zrobilam sobie grzywke i calkiem inaczej wygladam juz bylam na dworze no i Tz byl dzis u swojej pani doktor i mowi ze nie moge zajsc w ciaze tak wiec Tz ma miec badane plemniki w piatek no i mowi ze baaaardzo duzo osob nie moze miec malenstwa nie wie co sie dzieje w tym roku ze nikt nie moze zaciazyc no i kazala nam sie zbadac na obecnosc bakterii Chlamydia trachomatis nie wiem czy dobrze napisalam bo to jest bardzo czesta przyczyna niezajsc w ciaze ...

Olinek

Paulinka
jukol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-07, 17:12   #5331
m@gd@len@
Zadomowienie

GG do m@gd@len@ Send a message via Skype™ to m@gd@len@

Cytat:
Napisane przez AMILAMIJA Pokaż wiadomość
Cześ Dziewuszki,
to widzę, że napięcie rośnie, tak?
Doradzam spokój...bo potem w razie czego sa łzy...a lepiej mnieć niespodzianke.
Ja sie nie nakręcam, choć zawsze mam nadzieję. Dziś 27 dc. lada dzień mogę sie spodziewać @. Sporo śluzu biławego wodnistego, napięcie w podrzuszu na zmiane z ukłuciami, temp 37, 37,2. Oby do weekendu! Czas pokaże......

Sprawozdanie z wizyty u androloga.

Wspaniały lekarz, niezwykle doświadczony czlowiek, nawet moj sceptycznie do lekarzy nastawiony N był zadowolony z wizyty.
Lekarz zaczął wizytę od przepytaniqa mnie i sprawdzenia moich wyników (wszysko skrupulatnie notowal w karcie). Potem wywiad z N, a potem sobie wyszłam, bo było badania N. Wrociłam i juz ogolna rozmowa. Dopiero na końcu oglądał wyniki N. I na koniec wnioski.
Powiem wam, że dodal mi otuchy, mimo, że nie było wogole slodzenia i pocieszania.
1. Nie wyda diagnozy i nie podsumuje, póki nie będzie miał przynajmiej 2 (nawet więcej) wyników badania nasienia Z TEGO SAMEGO LABORATORIUM.
2. Zmiana slipek na bokserki i gorących kapilei na prysznic.
3. Nie kazał rzucac palenia - opinia o szkodliwym wpływie nikotyny na nasienie jest ogolna, badania statystyczne. Trudno oceniać indywidualny wpływ...Poza tym większym w tym, przypadku wrogiem byłyby nerwy i stres związane z rzucaniem (dla obojga) niz samo popalanie.
4. Z witamin zalecił ewentualnie Androvit.
5. Badanie nasienia powtorzyć 3 mies od daty ostatniego (w naszym przypadku - N w czase badania miał stan zapalny, bo wyłaziła mu ósemka, to mogło wpłynąć na wynik. Plemniki całkowiecie odnawiaja sie przez 3 mies, stąd taki termin.
6. Dużym i groźnym dla plemników wrogiem sa stany zapalne i przeziebienia, dlatego kazał uważać na siebie i nie przeziębiać się.

Podsumowanie:
N zapytał, czy wyniki sa naprawdę takie złe. Odpowiedź doktora:
"Gdyby cos w Państwa życiu poszlo nie tak i kobieta (ja) pozwałaby Pana o alimenty, to by sie pan nie wywinął"
I kazał normalnie sie starać, bo szanse są. Może mniejsze trochę jak normalnie, ale są. W tej dziedzinie nikt niczego nie obieca, nie zagwarantuje...W deużej mierze to przypadek...

Jakby któraś miała pytania-odpowiem jak będe wiedziała

Miłego dnia
A.

no nareszcie pozytywem powiało . AMILAMIJA cieszę się bardzo. teraz to już dobrze będzie

Cytat:
no mój tż ma dwa psy dalmatynki to są. tesciowa się nimi zajmuje. tż upiera się że jak już sami zamieszkamy to sprawimy sobie psa. ale ciekawa jestem jak on sobie to wyobraza. całymi dniam go nie ma. na co mu więc pies?
ja nie miałam nigdy zwierzęcia w domu, więc nie wiem jakbym sobe radę dała.
w sumie teraz jak już codziennie pracuję to dałoby się pewnie rade. ale to poważna decyzja jest
Stary 2007-03-07, 17:16   #5332
m@gd@len@
Zadomowienie

GG do m@gd@len@ Send a message via Skype™ to m@gd@len@

Cytat:
Napisane przez jukol Pokaż wiadomość
Dzis zrobilam sobie grzywke i calkiem inaczej wygladam juz bylam na dworze no i Tz byl dzis u swojej pani doktor i mowi ze nie moge zajsc w ciaze tak wiec Tz ma miec badane plemniki w piatek no i mowi ze baaaardzo duzo osob nie moze miec malenstwa nie wie co sie dzieje w tym roku ze nikt nie moze zaciazyc no i kazala nam sie zbadac na obecnosc bakterii Chlamydia trachomatis nie wiem czy dobrze napisalam bo to jest bardzo czesta przyczyna niezajsc w ciaze ...

dobrze napiałaś jukolku.
a oto co znalazłam na ten temat:
http://www.forumginekologiczne.pl/txt/print,3024,
Stary 2007-03-07, 17:20   #5333
jukol
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m@gd@len@ Pokaż wiadomość
dobrze napiałaś jukolku.
a oto co znalazłam na ten temat:
http://www.forumginekologiczne.pl/txt/print,3024,
o wlasnie wlasnie ten material czytalam we wrocku to badanie kosztuje 120 zl nawet adres mamy juz

Olinek

Paulinka
Stary 2007-03-07, 17:36   #5334
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marzena7777 Pokaż wiadomość
Adatko trzymam kciuki za ciebie mam nadzieje ze jutrzejszy dzien bedzie dla ciebie pelen szczescia .....w koncu to nasz dzien
Marzenko
tak jutro nasz dzien ja juz dzis od dziadka dostalam bomboniere

dziewczyny zgadnijcie co pije ??? hihihi kubusia bananowego
-czy to coś oznacza - raczej nie bo praktycznie nie czuc smaku bananow.
Stary 2007-03-07, 17:40   #5335
poissonivy
Zakorzenienie

Agatko nie chcę Cię nakręcać, ale ja w bardzo wczesnej ciąży miałam taką ochotę na lody, że 1 litr starczał na 2 dni...
poissonivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-07, 17:47   #5336
adatka
Zakorzenienie

o jej
ja mam tylko ochote na te z MC.Donald. innych jakos nie bardzo
Stary 2007-03-07, 17:50   #5337
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Napisane przez jukol Pokaż wiadomość
jukolku, wklej proszę fotkę, zobaczymy jak wyglądasz z grzywką , ja miałam robione na to badania wyszły dobre , podobno jest to obowiązkowe badanie u kobiet w ciąży.

Cytat:
Marzenko

adatko, nic nie chcę mówić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-07, 17:55   #5338
adatka
Zakorzenienie

Ja tez mysle intensywnie nad zrobieniem grzywki
jednak musze sie jeszcze zastanowic
zobaczymy co powie na to moja fryzjerka

Madziu nic nie mow - bardzo chcialo mi sie pic a tylko to mialam w domu wiec to nie zachcianka hihihi
Stary 2007-03-07, 18:09   #5339
jukol
Zakorzenienie

pokazalabym Wam zdjecie ale mojejmu Tz sie nie chce robi od niechcenia zdjecie i wyglada gorzej niz gorzej a sama nie umie robic sobie zdjec ...

Olinek

Paulinka
Stary 2007-03-07, 18:12   #5340
jolineczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Witam laseczki,
fajnie was tak poczytać wieczorkiem... U mnie dziś wszystko na "NIE" :

* małża powaliła grypa (z żygankiem włącznie) i kaszle jak fiat 125p...

*wzięłam wczoraj ostatnią dawkę Luteiny (biorę 5 dni po 3 tabletki na raz!! na noc na szczęscie)no i @ nie widać, liczę że do kilku dni się pojawi, bo to już trochę stresujące (50 dni od zabiegu)

* jolineczka obudziła we mnie wspomnienia (nie mówię, że to źle): dziś (a właściwie przed chwilą) po raz pierwszy od dawna policzyłam, co by było gdyby stało się inaczej - i tak się trochę wzruszyłam, bo byłabym już w 17 tygodniu i pewnie powoli moje fasolinki dawałyby mi popalić kopniaczkami, ale... ja wiem, to jeszcze nie koniec - już niedługo uda się i będzie dobrze, czego sobie i Wam - kochane kapuścinki życzę

Pozdrawiam i życzę Wam miej nocki
Roxi, ciesze się, że jesteś. Będzie mi raźniej. Bo jakoś tak dobrze mieć kogoś kto miał podobne przezycia. Ja już nauczyłam się myśleć o tym co się stało z takim sentymentem. Traktuję to jako cud, który zbyt szybko się zakończył, ale był. Jestem spokojna i znowu czekam na kolejny cud.
Cytat:
Napisane przez NIUNCIO Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny niestety dzisiaj spadła temp co prawda krwawienia nie ma ale coś czuję że cudu nie będzie. Ni e boli jak zwykle tylko lekko pobolewa ale dzisiaj terminowo ma @. Zostaje mi więc namawianie do skutku mojęgo mężusia cholera smutno mi
Niunicio, jak będzie możliwość porozmawiaj o swoich planach z mężem. Razem na pewno Wam się uda.
Cytat:
Idę na spacerek bo pogoda rewelacja tylko ten wiaterek daje popalić ale słloneczko kochane przyswieca więc trzeba buźke do niego wystawić może coś opali
A ja właśnie wróciłam z wyciczki samochodowo-spacerowej. Wiosna w pełni. Inaczej się oddycha. Jakiś optymizm jest w powietrzu.
Cytat:
kanciu nie bolaly cie cycuchy -wcale ?
dokladnie z tego co widze na to i na to sa prawie takie same objawy -

jutro z rańca zrobie test -chodz juz dziś wiem ze zobacze tylko jedną kreske -

pranie juz powieszone teraz odpoczywam- TZ mi wszystko dzis zrobil jak nigdy hihi nosil mi miski wirował - wszystko - jak milo
Oczekiwanie jutro osiągnie apogeum! Czekam na dobre wiadomości z dwiema kreseczkami w roli głównej!

Cytat:
Marzenko

Mhhh... ja już wiem jak smakuje kubuś bananowy! Wszystko co jest bananowe jest dla mnie okropne! Wyczuwam przetwory bananowe na odległość! Ale bananami się zajadam i bardzo lubie
Więc albo straciłaś swój dawny smak, albo masz odwrotnie - nie lubisz bananów, ale rzeczy bananowe ci smakują. Robi się ciekawie
jolineczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości