|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#541 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 586
|
Dot.: W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII
Cytat:
|
|
#542 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 218
|
Cytat:
|
|
|
#543 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 942
|
Cytat:
sory, ¿e tyle pytañ naraz ,ale jestem taka ciekawa jej efektu
blonding zapuszczanie i regeneracja w³osków ![]() by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podciêciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a |
|
|
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 195
|
Kupi³am ju¿ dwie farby do dzisiejszej wieczornej masakry
A jakie, to powiem Wam dopiero po fakcie, bo nie wiem co z tego bêdzie ![]() |
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
A oto moje aktualne w³osy (wybaczcie jako¶æ ale zdj by³y robione komórk±, mojego aparatu wci±¿ nie odzyska³am
![]() )...
Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-01-16 o 20:22 |
|
|
|
#546 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 942
|
Cytat:
![]() Cytat:
koniecznie daj jeszcze dzis znac jak posz³o
blonding zapuszczanie i regeneracja w³osków ![]() by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podciêciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a |
||
|
|
|
#547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoj± drog±, jak tak patrzê na moje oczy na tych zdjêciach to mi siê ¶miaæ chce, pe³na powaga i wygl±dam jakbym mia³a kogo¶ nimi zabiæ ![]()
|
|
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 110
|
hej
![]() bunny trzymam kciuki za zdrowie dziadka badz dzielna , bedzie ok ![]() Ja jak zwykle z kradzionego lacza ![]() ![]() Jutro mam wolny dzien ale co z tego ,jak mam kupe spraw w urzedach ![]() kotka zaadoptuj jakiegos pieska , te rasowe zawsze sobie jakos poradza i ktos je kupi a te w schroniskach do oddania ,maja gorzej...a tez mozna znalezc fajnego rasopodobnego pieska ![]() Tez jestem za adopcja ![]() Milosc takiego psa jest bez cenna
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#550 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 067
|
Cytat:
oczywiscie maseczek nigdzie nie bylo Cytat:
oby nie...
|
|
#551 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 110
|
Cytat:
dzis zrobilabym inaczej i inaczej to widze
|
|
|
#552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej na foto Cytat:
juz nie bedzie dobrze, juz nie... niedlugo wyjdzie do domu rozmowa z lekarka byla jednoznaczna...w klubie wam napisze....ide spac...
|
|
#553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to macie pomeraniana i papillona jakie mi sie podobaj±
ALFAPARF EVOLUTION CUBE 11.21 + utleniacz 12% szampon dermena vitapil od¿ywianie w³osków Edytowane przez Kotka17 Czas edycji: 2013-01-16 o 21:43 |
|
|
|
|
#554 | |
|
Zakorzenienie
|
W rzeczywisto¶ci jest bardziej rudo
Ale po dzisiejszym myciu w³osów widzê ¿e kolor na d³ugo¶ci nie jest tak nierównomierny jak mi siê wydawa³o, zobaczymy co uzyskam po k±pieli i farbowaniu dzisiejszym ![]() Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#555 |
|
Magda ;)
Wiadomo¶ci: 8 210
|
Hej ja tylko na chwilê
mam okropny okres, sesja i te sprawy ![]() ju¿ mam jedn± poprawkê w poniedzia³ek, masakra mam ju¿ za³amke nad t± magisterk±, jednak nie daje rady godziæ szko³y dziennej i pracy, nie chodzi³am na wyk³ady wiêc nie mam notatek, a oczywi¶cie z mojej "kochanej" grupy nikt nic nie da mam dosyæ szko³y, tych debili, nauczycieli i ca³y czas ryczê wziê³am wolne w pracy,¿eby jao¶ sesje ogarn±æ, a i tak dupa z tego wychodzi ![]() Exclusive przejrzyj moje posty ja farbowa³am po tym rozja¶nianiu lond± 17, lorealem islande , joann±, syossem i jeszcze czym¶ chyba teraz robi³am alf± 8,1 i jest ju¿ lepiej,ale dalej tych rudych nie pokry³a do koñca... my¶lê,¿e trzeba stopniowo, jednym farbowaniem na pewno nie uzyskasz ³adnego ¶redniego blondu niestety. Musimy siê jeszcze trochê pomêczyæ ![]() Kotka nie odbierz tego ¼le ale widzia³a¶ jak by³o z Lejdusi±, jak chorowa³a, jak umar³a chcesz powtórkê z rozrywki? To,¿e obejrzysz program o danej rasie nie wystarczy mo¿e i nie jest najpiêkniejszy, ale jest najukochañszy na ¶wiecie, zawsze przytula siê do mnie jak jest mi ¼le, uczê siê to mi siê po³o¿y na notatkach,¿ebym tylko zwróci³a na niego uwagê jest kochany. Pamiêtaj,¿e pies ma byæ przyjacielem, a nie ozdob±
|
|
|
|
#556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie na szczê¶cie wszyscy s± zgrani i pomagamy sobie nawzajem mimo ogromnej rozbie¿no¶ci wiekowej (19-40+).. Jedyne co Ci pozostaje to spróbowaæ dowiedzieæ siê co by³o (mo¿e nauczyciel Ci co¶ powie jakby¶ go gdzie¶ w szkole z³apa³a? albo w klasie znajdzie siê taka osoba która co¶ tam ma?) A na dobr± pamiêæ i przyswajanie informacji s± podobno dobre orzechy w³oskie i rodzynki.
Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-01-16 o 22:29 |
|
|
|
|
#557 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
i wcze¶niej na licencjacie te osoby by³y têpione, bo reszta mia³a wy☠☠☠ane. A teraz jest wiêcej takich i z wszystkiego egzaminy, nie ma mowy o przepisywaniu ocen a te osoby z którymi siê trzymam te¿ olewaj± wyk³ady itp. wiêc jutro idê na egzamin nie bêd±c na ¿adnym wyk³adzie i nie maj±c ¿adnej notatki . A np. ten przedmiot z którego mam poprawkê by³am na ka¿dych zajêciach i umia³am wszystko wiêc nie cierpiê tej rudej babki, a jak zapyta³am "kujonek" co one tam pisa³y,¿eby dostaæ t± 5 to siê za³ama³am. Jak by³o np pytanie co to jest przewaga konkurencyjna to ja napisa³am co to jest. A one napisa³y do tego jeszcze co to konkurencja, co to zdolno¶æ konkurencyjna, przewaga konkurencyjna, mierniki, komponenty itp. itd. to sory,ale jak kto¶ zadaje pytanie to ja na nie odpowiadam, a nie piszê wszystko co wiem na dany temat sory,¿e siê tak rozpisujê,ale popijam sobie drinki, bo mam ju¿ dosyæ a jutro 2 zaliczenia na 8 rano
|
|
|
|
|
#558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie to tak naprawdê nie ma kujonów Ostatnio te¿ by³am na egzaminach i na niektórych nie mia³am notatek ani nic, ale przysz³am i od razu reszta klasy mnie poratowa³a i zda³am, z dobrym skutkiem zreszt± ![]() A co do tych pytañ, masakra. Ró¿ni nauczyciele niestety maj± ró¿ne wymagania, i nic na to nie poradzisz. Jednemu wystarczy pojedyncza krótka i zwiêz³a odpowied¼, a dla innego odp na pytanie to musi byæ obszerna odpowied¼ na zadane pytanie z rozwiniêciem wszystkiego Mimo to ¿e nie masz notatek wierzê ¿e sobie poradzisz, trzymam kciuki za jutro! ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Nie wierzê ¿e to mówiê ale nie chce mi siê farbowaæ
|
|
|
|
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 952
|
Cytat:
„Cz³owiek my¶li, ¿e wa¿ne jest by mieæ i nie wie, ¿e wa¿niejsze jest by byæ”. Oscar Wilde "Prawdziwe szczê¶cie niewiele kosztuje; je¶li jest drogie, niedobrego jest rodzaju". F.-R. Chateaubriand Edytowane przez morelle Czas edycji: 2013-01-17 o 00:10 |
|
|
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzê w³a¶nie z mazi± na g³owie, znaczy siê robiê k±piel rozja¶niaj±c±
Trochê ju¿ masowa³am ca³o¶æ a teraz chwilê czekam i zmywam A potem farba.. oby mi wysz³o w miarê równo... Obojêtnie jaki kolor byle by³o równo!
Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-01-17 o 00:10 |
|
|
|
#561 | ||||||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 011
|
Cytat:
![]() na tych zdjêciach nie widaæ ¿e bardzo nierówno Cytat:
Cytat:
wejd¼ sobie mo¿e na forum dogomania.pl i poczytaj o rasach, problemach ludzi z tymi rasami...Cytat:
Cytat:
teraz jak juz wiesz ¿e na tym egzaminie co go obla³a¶ babka chce odpowied¼ na pytanie plus milion innych rzeczy to pisz jej wszystko co wiesz![]() Cytat:
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj narzeka³am na rudo¶æ, a dopiero teraz widzê co znacz± rude w³osy
Wysz³o tragicznie, jestem za³amana. W sklepie oczywi¶cie ¿adnych z popieli jakie chcia³am nie by³o (nie wiem jakim cudem ) i w rezultacie u¿y³am mieszanki joanny go³êbi popiel+szlachetna per³a. Po k±pieli i farbowaniu w³osy rozja¶ni³y siê na tyle ¿e odrost mam prawie ¿ó³ty, a reszta jest totalnie RUDA Jak patrzê w lustro widzê marchewê i oczywi¶cie dolna czê¶æ w³osów nie chce wspó³pracowaæ... Nie wiem jak jutro wyjdê gdziekolwiek z domu W przysz³ym tygodniu muszê co¶ z tymi w³osami zrobiæ, bo to co mam teraz to tragedia.. Zastanawiam siê nad 4 farbami: -palette N6 -palette 400 -wellaton 8.1 -syoss 8.52 (tak, Princesska, to Twoja zas³uga ¿e zacz±³ kusiæ i mnie )Bunny je¶li bêdziesz to dorad¼ co¶, proszê, bo jestem w ma³ym do³ku W³osy oczywi¶cie id± do ¶ciêcia, mam w zamiarze zrobiæ d³u¿szego boba z grzywk±. Ale chcia³am najpierw czym¶ zafarbowaæ ¿eby chocia¿ jako¶ zrównaæ to wszystko Za³±czam zdjêcia.
Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-01-17 o 02:25 |
|
|
|
#563 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 506
|
Hej wszystkim
Bunny ja tez nie wiem co napisa³a¶ w klubie ale nie za³amuj siê wiem ¿e napewno bardzo kochasz swojego dziadka ale na niektóre rzeczy nie mamy wp³ywu i musimy z nimi ¿yæ ale miej nadziejê ¿e wszystko siê u³o¿yExclusive nie za³amuj siê spokojnie z czasem dojdziesz do upragnionego koloru.Tylko poradz siê Bunny.Ona Ci pomo¿e wyj¶æ z w³osowej opresji ![]() Princesska dasz radê tylko na spokojnie. Wierzê ¿e zaliczysz t± sesjê ale nie rozumiem jak mo¿na byæ takim sêpem i szkodowaæ komu¶ notatek![]() Kotka przemy¶l dobrze swoj± decyzjê z ras± pieska ¿eby¶ znów nie prze¿ywa³a tego co Ciê spotka³o.Mam nadziejê ¿e tym razem szczê¶cie Ci dopisze i twój pupil bêdzie z Tob± przez d³uuugi czas ![]() ![]() A ja skoñczy³am swoj± domow± robótkê.Teraz pozostaje nam j± zawiezæ.Kurde jak tak dalej pójdzie to nie wiem co dalej bêdzie zarobki marne w tej Polsce .Zero perspektyw.Kolejne zak³ady pracy zamykaj± ,wszystko dro¿eje.Chcia³abym mieæ nasz w³asny k±t ale nie wiem czy bêdzie to mo¿liwe.Mam nadziejê ¿e co¶ tu siê zmieni w tym naszym kraju bo jak nie to pozostanie nam wyjezdzaæ za granicê chocia¿ mam tu rodzinê i têskni³abym za ni± bardzo to muszê my¶leæ o mojej córce.Muszê jej zapewniæ odpowiednie warunki i chcê ¿eby mia³a lepiej jak ja bo j± baaaardzo kocham A Bunny jak by¶ mia³a chwilê czasu to jak na³o¿e ju¿ farbê na odrosty i nak³adam fabê po d³ugo¶ci 10 min przed sp³ukaniem to mam to robiæ pêdzelkiem tak jak na odrostach?Czy mam przeczesaæ w³osy grzebieniem i przemasowaæ wszystko razem i pozostawiæ na 10 min .Sory za g³upie pytanie ale nigdy nie k³ad³am farby na d³ugo¶ci wiêc nie wiem Edytowane przez Eveline1000 Czas edycji: 2013-01-17 o 03:12 |
|
|
|
#564 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 011
|
Exclusivee musisz du¿o popieli k³a¶æ bo faktycznie rudo¶æ niez³a jest;/ a to po tych joannach ju¿?
Bunny powiedz mi jeszcze czy to prawda ¿e maijrel'e siê szybko ocieplaj±? I jeszcze od kogo z allegro zamawiaæ majirel a od kogo alfaparf?
"Adoptuj±c jednego psa nie zmienisz ca³ego ¶wiata, ale zmienisz ¶wiat tego psa" Zapuszczam w³osy: by³o (styczeñ '13)-40cm ![]() jest (pa¼dziernik'13)-50cm bêdzie-55cm Farbujê: wella koleston 12/89 Edytowane przez shizaxa Czas edycji: 2013-01-17 o 04:25 |
|
|
|
#565 | ||||
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() A wiesz gdybym wiedzia³a,¿e mam pisaæ wszystko co wiem na dany temat to te¿ bym dosta³a pi±tkê a ja TYLKO odpowiedzia³am na zadane pytanie Cytat:
![]() wkurza mnie ta szko³a ![]() Cytat:
na blogu Bunny jest moja historia jak wcze¶niej schodzi³am do blondu i ja na swoje rude nak³ada³am palette A10 i ³adnie och³adza³o ![]() Cytat:
tylko mam ju¿ maksa i nerwy, nie mam na nic czasu, chodzê ca³y czas wkurzona i tylko T¯towi siê obrywa bezsensu a widzisz mo¿na, na mailu grupowym od 2 tygodniu s± pro¶by, ¿eby kto¶ wrzuci³ chocia¿ wyniki zadañ,¿eby sobie posprawdzaæ, a odpowiedzi oczywi¶cie brak
|
||||
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 995
|
Hej
![]() Zaraz zobacze co Bunny napisala w klubie. Princeska no niestety, studia dziennie i praca s± nie do pogodzenia na dluzsza mete. a czasem tak jest ze mimo ze umiesz masz 2...wszyscy to znamy. zostaje tylko chyba jako¶ siê zawzi±¶æ i w koñcu sie zda. Najbardziej mêczace jest to wieczne ³a¿enie i wieczne poprawianie Exclusivee na mokro zawsze jest rudo i ciemniej. Ale wiesz co, skoro i tak konce obcinasz ja bym wziê³a na Twoim mcu syossa tego co robilam ja i infatuated. 7-6 sredni blond. On jest do¶æ cieply, karmel wiêc nie wyjdzie Ci zielen. Wyrówansz nim calosc, konce zetniesz. Bedziesz miala karmelowy blond. A nastepnym razem zobaczysz czym zrobisz bo byæ moze on sie ladnie zgra z Twoim odrostem. W przypadku popieli teraz masz ryzyko zieleni czy buro¶ci, a cieply blondzik nie jest glupi. A palette jednak jest mocna (ta a10) i moze wyjsc Ci plamisto, kurczak. Princesce wysz³a ¿ywa mied¼. A tak bedziesz miala cieply blond ale wyrównany. Ja kiedys robilam dekolor i rozjasnianie "na szybko" zeby mieæ jak najja¶niej i pokruszy³o mi sie 15 cm wlosow. Ten syoss wysusza ale bez przesady. Ty widaæ ¿e masz mocne gêste wlosy, skoro tak wolno bierze Ci rozjasniacz s± zdrowe. Bo z moich ka¿da farba siê wyp³ukuje w tempie nies³ychanym, s± mocno porowate i suche. Zrób jak mowie powinna¶ byc zadowolona.
|
|
|
|
#567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Cytat:
Cytat:
no narazie na pewno nie kupie,wszyscy mi odradzaj± , wszedzie nie wazne czy to kundel czy rasowy nikt nie chce psa,widocznie nie powinnam go mieæ,teraz to poczytam napewno fora ale psa nie wezme, zajme sie sob± i jakim¶ imprezowaniem a co dalej sie okaze
|
|
#568 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamietam jeszcze jak mnie dolowaly sesje i nie umialam tego z praca pogodzic w koncu olalam Cytat:
mialas przeciez tylko rozjasnic te ciemniejsze pasma po cholere ta kapiel jeszcze raz? przeciez teraz tylko sciagnelas tamta popielata farbe nic wiecej, wzmocnilas rudosc jeszcze rozjasniajacymi farbami brawa kup syossa albo wellaton 8.1 2 opak. na ktora bys sie nei decydowala.i kladz na gesto na cale wlosy bez koncowek ost 5cm, i trzymaj 30 minut. na koncowki naloz na ost 10 minut.(pewnei i tak beda ciemniejsze ale chociaz nie czarne). i rob tego boba i wrzuc na luz. kolejne farbowanei powtorzysz za 2 tygodnie- bo to bez sensu teraz katowac- kolor na kolor i tak nei wezmie. powoli bedziesz schladzac az sie uspokoi. na razie bedziesz musiala sie be¿owym zadowolic. Cytat:
nie czesz rozpulchnionych wlosow grzebieniem bo je niszczysz, fryzjerzy tez juz tego nei robia raczej w salonach ![]() Cytat:
jak dla mnie to najszybciej ociepla sie goldwell i koleston. majirel to ci moze kitka podpowie, a alfe dziewczyny biora od oskara- nigdy nie zawiodl ![]() dziekuje dziewczynki za wsparcie jestem dzis mocno otepiala...pol nocy nie przespalam, jakies glupoty myslalam o dziadku... teraz niedawno wstalam dopiero...ide porobic cos, zeby nie myslec w kolko.
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 958
|
Kotka a pamiêtasz jak ja opowiada³am o moim Yorku? Te¿ mia³am i musieli¶my u¶piæ, bo mia³ padaczkê i ataki go bardzo mêczy³y. Zrobisz jak zechcesz
![]() Princesska ja te¿ mam teraz mnóstwo roboty, we wtorek obla³am ko³o chocia¿ siê uczy³am od soboty i by³am w¶ciek³a we wtorek a tak w ogóle to dzieñ dobry, ogarniam siê i zaraz siadam do roboty... farba za to przysz³a wiêc jak @ siê skoñczy to pewnie zg³adzê odrost
|
|
|
|
#570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- tak oczywi¶cie,a by³ rasowy z papierami?
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.

ale boje siê, ¿e bêdzie potem rudzia³ 

)...

badz dzielna , bedzie ok 

wziê³am wolne w pracy,¿eby jao¶ sesje ogarn±æ, a i tak dupa z tego wychodzi

na blogu Bunny jest moja historia jak wcze¶niej schodzi³am do blondu i ja na swoje rude nak³ada³am palette A10 i ³adnie och³adza³o