i mamy krakowskie oczko!!!- nastała część XXI:) - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-16, 22:39   #2971
ola_gie
Zakorzenienie

Dot.: i mamy krakowskie oczko!!!- nastała część XXI:)

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38676741]Mam paczkę z kosmetykami, wszystko się zgadza, można odbierać
[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
:
Lenkapałka

Cytat:
osz
Może użyła na całe ciało?
Też o tym pomyślałam
Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Pomyliłam dzisiaj pociągi w Warszawie i o włos nie wylądowałam w Poznaniu Uratowało mnie to, że tuż przed ostatnią stacją w Wawie okazało się, że jakiś facet ma to samo miejsce co ja. Najpierw machnęliśmy na to ręką, zwalając na system, a potem niechcący zobaczyłam, że on ma Poznań na bilecie.

No to dobrze, że się zorientowałaś
Cytat:
Napisane przez notsunset Pokaż wiadomość

Ja uświadomiłam się stanikowo ok.5 lat temu, właściwie zrobiła to Pani w Triumphie Zmieniłam rozmiar z B na D
Jestem w ciężkim szoku, że 5 lat temu w Triumphie ktoś został uświadomiony Raz, że sklep ten nie jest uważany za oferujący szeroką rozmiarówkę, a dwa, że nawet jeśli teraz się silą na utworzenie wizerunku uświadomionej marki to wynika to raczej z mody na brafitting, która nie była jeszcze obecna kilka lat wstecz Ale super, że tak Ci się trafiło!

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 23:11   #2972
lily92920
Zakorzenienie

Jeszcze 10 dni w tej pracy

I wracam do Was po 10!
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 23:25   #2973
notsunset
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Jestem w ciężkim szoku, że 5 lat temu w Triumphie ktoś został uświadomiony Raz, że sklep ten nie jest uważany za oferujący szeroką rozmiarówkę, a dwa, że nawet jeśli teraz się silą na utworzenie wizerunku uświadomionej marki to wynika to raczej z mody na brafitting, która nie była jeszcze obecna kilka lat wstecz Ale super, że tak Ci się trafiło!
Hmmm to zaskakujecie mnie, bo przez moje doświadczenie wtedy, bardzo cenię sobie Triumph... I to jeszcze był sklep w moim skromnym Lublinie a nie Krakowie. Pamiętam, że pani bardzo szybko mnie uświadomiła, jak zobaczyła na mnie to moje 75B...

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38689672]

Czytałyście komentarze pod ostatnim wpisem na Snobce?
Po prostu miazga co ludzie wypisują - http://www.snobka.pl/artykul/piekny-...a-herbut-16022 [/QUOTE]

Czytałam i brak mi słów... Mnie też nie podobają się wszystkie blogi jak leci, ale nie muszę od razu wylewać tyle jadu... Aż strach się bać... szczególnie, że niedawno sama zaczęłam blogować... To chyba taka polska przypadłość...
notsunset jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 23:37   #2974
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

hej ile zazwyczaj czekcie na paczkę do paczkomatu??
Myślałam, że to taka ekspresowa opcja jak kurier a tu od piątku idzie i dojść nie może...
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 23:41   #2975
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
Myślałam, że to taka ekspresowa opcja jak kurier a tu od piątku idzie i dojść nie może...
2 dni
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 23:45   #2976
cholernarejestracja
Copyraptor

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38691574]2 dni [/QUOTE]

A co do Triumpha - wiecie, pewnie są sprzedawczynie i Sprzedawczynie zdarzało mi się być w sklepach triumphowych gdzie panie waliły 75B aż miło, a z pół roku temu wstąpiłam do takiego, gdzie dwie starsze (!) panie rzuciły tylko na mnie okiem i zanim zdążyłam powiedzieć, że ja takiej dość nietypowej rozmiarówki szukam, to powiedziały "tu to 60-65 jak nic, D czy E?"
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 00:00   #2977
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
osz
Może użyła na całe ciało?

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Co ty znowu będziesz malować? Elfa?
O, już zdążyłam zapomnieć o elficy
Cytat:
Lenkapałka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-17, 00:11   #2978
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Podeślij linka na maila, bo gdy wpisuję ☠☠☠☠☠☠☠ to nic mi nie wyświetla.
Prędzej nas chyba przestanie ząb boleć, niż go wyrwiemy
Kiedy ja dopiero co przeczytałam, że się nudzisz. Było nudzić się wcześniej, jak więcej pisałam

Nadworny Kronikarz GG
gg, nie martw się. Ja też często słyszę od Ineso, że o czymś mi mówiła, albo ja mówiłam jej itepe itede

Edit: Oglądała któraś z Was animację The Secret of Kells?
Tutaj trailer: http://www.youtube.com/watch?v=tMPhH...ayer_embedded#!
Po przeczytaniu tej opinii:

mam wielką ochotę ją obejrzeć.
No przecież, że ja pisałam na fb. I jestem nią zachwycona. Widziałam ją już dwa razy, i ach

Cytat:

Lenkapałka

Cholerko już się pogodziłam ze stratą ziółek od Ciebie, a że zaraz poczuję wiosnę postanowiłam otworzyć hodowlę
I stąd moje pytania - lepiej kupić ziemię i nasiona czy takie już wyrośnięte coś w donicy?

moim zdaniem zdecydowanie lepiej ziemię i nasionka, bo wyjdzie Ci to dużo taniej - z jednej paczki nasionek za 2-3 zł można wyhodować kilkadziesiąt roślinek a w takiej kupnej doniczce z supermarketu masz za 4-5zł 4-7 pojedynczych pędów. No i nie wiesz czy to było pryskane i na czym pędzone.
Stary 2013-01-17, 07:04   #2979
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
Ale dostałaś maila/sms od Paczkomatów, że w piatek została nadana? Bo od tego smsa to już bardzo szybko, max. 2 dni.
Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość

moim zdaniem zdecydowanie lepiej ziemię i nasionka, bo wyjdzie Ci to dużo taniej - z jednej paczki nasionek za 2-3 zł można wyhodować kilkadziesiąt roślinek a w takiej kupnej doniczce z supermarketu masz za 4-5zł 4-7 pojedynczych pędów. No i nie wiesz czy to było pryskane i na czym pędzone.
Pamiętaj o mnie w tym roku, jak będziesz siać
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 08:21   #2980
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
pochwale się na żywo a tak serio to nie chce mi się grzebać w necie za nim. koronkowy, usztywniany w kolorze fuksji- ładny, ale specjalnie nie powala. generalnie wzornictwo i ich wygląd jest do kitu
Słowo się rzekło
Cytat:
Pomyliłam dzisiaj pociągi w Warszawie i o włos nie wylądowałam w Poznaniu Uratowało mnie to, że tuż przed ostatnią stacją w Wawie okazało się, że jakiś facet ma to samo miejsce co ja. Najpierw machnęliśmy na to ręką, zwalając na system, a potem niechcący zobaczyłam, że on ma Poznań na bilecie.
Za dużo czytania książek, za mało kontaktu ze światem rzeczywistym
Cytat:
Co prawda byłam zdania, że ciężko się do Was "wbić" (tu statystyki nie zadziałają bo miałam inne konto).

Ja uświadomiłam się stanikowo ok.5 lat temu, właściwie zrobiła to Pani w Triumphie Zmieniłam rozmiar z B na D
To nieco zmienia postać rzeczy

Wśród uświadomionych panuje przekonanie, że Triumph nie robi zbyt dobrych staników. Dziewczyny powyżej sugerowały wizytę w intimo4you - spróbuj tam Co prawda musisz nastawić się na większy koszt, ale jeśli już się zdecydujesz, to zobaczysz dużą różnicę. Oczywiście na plus
Cytat:
Szkoda, że masz za krótkie włosy aby przetestować takie ombre Bo Twojemu zdaniu bym uwierzyła-chodzi za mną takie coś od dłuższego czasu ale się boję
Ty i ombre? Jakoś nie widzi mi się.... najładniejsze ombre w sieci widziałam na prostych włosach. Nie wiem, czy na Twoich efekt będzie tak dobrze widoczny jak na prostych. Może masz jakieś linki do przykładów?
Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
To skończę to uświadomienie po pani w Triumphie - rozmiar to też obwód . Ja mam też miseczkę D/E, a biust mam większy niż OMD, która się cieszy z E .

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38689672]Czytałyście komentarze pod ostatnim wpisem na Snobce?
Po prostu miazga co ludzie wypisują - http://www.snobka.pl/artykul/piekny-...a-herbut-16022 [/QUOTE]
Strasznie dużo zawiści i żółci
Cytat:
Hmmm to zaskakujecie mnie, bo przez moje doświadczenie wtedy, bardzo cenię sobie Triumph... I to jeszcze był sklep w moim skromnym Lublinie a nie Krakowie. Pamiętam, że pani bardzo szybko mnie uświadomiła, jak zobaczyła na mnie to moje 75B...
Ooo... Lublin W ciągu ostatnich lat dużo się zmienił (oceniam od strony wizualnej). Chyba już nie taki skromny Szkoda, że nie udało nam się wygrać konkursu na europejską stolicę kultury Mocno wierzyłam, że nam się uda, to byłby duży krok naprzód dla Lublina.
Cytat:
No przecież, że ja pisałam na fb. I jestem nią zachwycona. Widziałam ją już dwa razy, i ach
Masz na płytce? W jakiej jakości? Z napisami?

Edytowane przez Lenkapuma
Czas edycji: 2013-01-17 o 08:26
Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 08:37   #2981
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Dlaczego niedobry? No może miałam szczęście, bo potem jak czytałam o dobieraniu staników, to zawsze się zgadzało
Cytat:
No tak tak Zmieniłam z 75B na 65D dokładnie, nawet w niektórych modelach E
A to zmienia postać rzeczy Dobrze Ci się udało Ale jak będziesz mieć chwilkę to i tak zawsze możesz zaglądnąć do intimo...Ponoć dobry sklep jest też na Krakowskiej ale nigdy tam nie byłam

Cytat:
A co do Triumpha - wiecie, pewnie są sprzedawczynie i Sprzedawczynie zdarzało mi się być w sklepach triumphowych gdzie panie waliły 75B aż miło, a z pół roku temu wstąpiłam do takiego, gdzie dwie starsze (!) panie rzuciły tylko na mnie okiem i zanim zdążyłam powiedzieć, że ja takiej dość nietypowej rozmiarówki szukam, to powiedziały "tu to 60-65 jak nic, D czy E?"
Hehe uwielbiam to-człowiek nie zdąży jeszcze dobrze zdjąć kurtki a tu już rzucają rozmiarem...I to trafionym

Cytat:
Ty i ombre? Jakoś nie widzi mi się.... najładniejsze ombre w sieci widziałam na prostych włosach. Nie wiem, czy na Twoich efekt będzie tak dobrze widoczny jak na prostych. Może masz jakieś linki do przykładów?
No właśnie przez to, że nie mam prostych włosów się waham Ostatnio ogólnie mam fazy od 'chcę mieć proste włosy do marzą mi się loki'

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-17, 08:45   #2982
Lenkapuma
Zakorzenienie

Niechybnie potrzebujesz jakiejś zmiany, skoro szukasz guza
Nie wiem, ja Cię nie widzę w ombre, ale może niech inne dziewczyny się wypowiedzą. Może po prostu pokombinuj z uczesaniem?

Stary 2013-01-17, 10:13   #2983
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Niechybnie potrzebujesz jakiejś zmiany, skoro szukasz guza
Nie wiem, ja Cię nie widzę w ombre, ale może niech inne dziewczyny się wypowiedzą. Może po prostu pokombinuj z uczesaniem?
Wiesz dużo nauki mam, projektów do napisania itd....To stąd

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Rozglądam się za nowym telefonem...Wymagań nie mam dużych-wiadomo wifi, gps, jakiś fajny smartphone by się po prostu przydał Jakieś sugestie i wskazówki? :P
Stary 2013-01-17, 10:28   #2984
Lenkapuma
Zakorzenienie

Samsung Galaxy III - mój przyszły cel

Stary 2013-01-17, 11:21   #2985
kasiencja
Pani Buka

o a jak już o telefonach mowa, może polecicie mi jakąś budżetową (tak do 650zł) opcję, zważywszy na to że nigdy nie miałam smartfona i potrzebuję głównie internetu i w miarę wygodnego pisania smsów? myslałam nad Samsungiem Galaxy Ace, Nokią Lumia 610, Sony Xperia Tipo... coś w tej półce cenowo-jakościowej, bo na lepszy mnie nie stać ani też nie zauważę dużej różnicy. zależy mi na nowym, bo jednak gwarancja itd...

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 11:34   #2986
cholernarejestracja
Copyraptor

Ineso, nie wiem czy w tym roku będę, zastanowię się jeszcze

Lenka - ja i napisy? To by była ujma na honorze...nie wiem, jakość dobra, ale nie na płytce, torrentowałam.

Ja mam samsunga galaxy sII, i go przeuwielbiam

1,5 tygodnia ćwiczeń i uważania na to co jem, i co? Prawie kilo na plusie niby jestem przed okresem, ale i tak
Stary 2013-01-17, 11:36   #2987
notsunset
Raczkowanie

Cytat:
Ooo... Lublin W ciągu ostatnich lat dużo się zmienił (oceniam od strony wizualnej). Chyba już nie taki skromny Szkoda, że nie udało nam się wygrać konkursu na europejską stolicę kultury Mocno wierzyłam, że nam się uda, to byłby duży krok naprzód dla Lublina.
Też jesteś z Lublina?
Stary 2013-01-17, 11:37   #2988
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Cytat:
Ineso, nie wiem czy w tym roku będę, zastanowię się jeszcze

Lenka - ja i napisy? To by była ujma na honorze...nie wiem, jakość dobra, ale nie na płytce, torrentowałam.

Ja mam samsunga galaxy sII, i go przeuwielbiam

1,5 tygodnia ćwiczeń i uważania na to co jem, i co? Prawie kilo na plusie niby jestem przed okresem, ale i tak
Może zepsuta waga?

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 11:38   #2989
notsunset
Raczkowanie

Cytat:
A to zmienia postać rzeczy Dobrze Ci się udało Ale jak będziesz mieć chwilkę to i tak zawsze możesz zaglądnąć do intimo...Ponoć dobry sklep jest też na Krakowskiej ale nigdy tam nie byłam
Hmmm chyba kiedyś się wybiorę do tego sklepu ...Tylko muszę podreperować budżet... Odkąd zaczęłam prowadzić bloga, stałam się jeszcze większą kosmetocholiczką i kasy nie zostaje na nic poza tym
Stary 2013-01-17, 11:39   #2990
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Może zepsuta waga?
Chciałabym, ale wątpię
Stary 2013-01-17, 11:40   #2991
kasiencja
Pani Buka

Czy Wy też dziś się tak kiepsko czujecie? Spałam dość optymalną dla mnie ilość godzin, a boli mnie głowa i mam jeszcze jakieś problemy żołądkowe do tego I mi strasznie zimno. Mam nadzieję że to chwilowy kryzys a nie oznaka jakiejś choroby. Chyba zostanę w domu i popracuję, jak mi się zrobi trochę lepiej...
Ale jak tu się dobrze czuć, jak o 11 trudno mi czytać bez zapalania światła

Edytowane przez kasiencja
Czas edycji: 2013-01-17 o 11:42
kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 11:43   #2992
ola_gie
Zakorzenienie

A jak oceniacie wygodę pisania smsów na dotykowcach? Bo ja głównie ze względu na to się ich boję. Na klasycznej klawiaturze piszę błyskawicznie. Zawsze się wzbraniałam przed smartfonami, ale powoli zaczyna mi doskwierać brak dostępu do Internetu (mój telefon wczytuje tylko mało zaawansowane strony , na szczęście mam chociaż aplikację do gmaila) itp. Sądzę, że jak mi się skończy w lipcu umowa to będę kombinować nad zakupem czegoś bardziej pro, ale zniechęcają mnie te smsy... Bo piszę ich masę i nie chciałabym przestać z tak trywialnego powodu jak ograniczenia ze strony telefonu

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Potrzebuję jakiś fajnych wkładek żelowych do butów na obcasie - żeby wytrzymać w nich całą noc Coś polecicie? W takiej sytuacji stosuje się chyba wkładki pod podbicie, tak? Czy na całą stopę? Doradźcie coś

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 11:45   #2993
Lenkapuma
Zakorzenienie

cholerko, oto efekty wcinania sałat i jogurtów I skrupulatnego notowania a la wypiłam pół kubka wody doprawionej cytryną i 1/15 łyżeczki cukru
Nie przejmuj się, wody nabrałaś przed @. Poczekaj aż minie i wtedy ponownie się zważ. Zresztą waga jest bardzo niemiarodajnym pomiarem. Znacznie lepiej mierzyć obwody i na tej podstawie wyciągać wnioski. Bo skąd wiesz... może mięśnie zaczynają się wyrabiać?

notsunset, tak

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
A jak oceniacie wygodę pisania smsów na dotykowcach? Bo ja głównie ze względu na to się ich boję. Na klasycznej klawiaturze piszę błyskawicznie.
Dotykowce mają ten minus, że musisz patrzeć w co klikasz. Po klawiaturze można śmigać palcami patrząc nawet w niebo. Według mnie, wolniej się pisze na dotykowcach. Tym bardziej jeśli Ci się jeszcze system laguje.

Edit: A wkładki tak jak mówisz - pod podbicie. Możesz jeszcze się zaopatrzyć w plastry żelowe. Tak na wszelki wypadek, gdyby CIę buty obtarły.

Edytowane przez Lenkapuma
Czas edycji: 2013-01-17 o 11:50

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-17, 11:50   #2994
ecrulo

Cytat:
A jak oceniacie wygodę pisania smsów na dotykowcach? Bo ja głównie ze względu na to się ich boję. Na klasycznej klawiaturze piszę błyskawicznie. Zawsze się wzbraniałam przed smartfonami, ale powoli zaczyna mi doskwierać brak dostępu do Internetu (mój telefon wczytuje tylko mało zaawansowane strony , na szczęście mam chociaż aplikację do gmaila) itp. Sądzę, że jak mi się skończy w lipcu umowa to będę kombinować nad zakupem czegoś bardziej pro, ale zniechęcają mnie te smsy... Bo piszę ich masę i nie chciałabym przestać z tak trywialnego powodu jak ograniczenia ze strony telefonu
Mój telefon wie lepiej co mam na myśli i mnie poprawia Dokładnie tak jak na tej stronie damnyouautocorrect. Cóż...

Stary 2013-01-17, 11:55   #2995
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Przybyło Ci w bicepsie
Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Mój telefon wie lepiej co mam na myśli i mnie poprawia Dokładnie tak jak na tej stronie damnyouautocorrect. Cóż...
Szokuje mnie, jak często autokorekta zamienia słowa na wulgaryzmy...
Stary 2013-01-17, 11:57   #2996
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Pomyliłam dzisiaj pociągi w Warszawie i o włos nie wylądowałam w Poznaniu

gg -wzięłam ten sam żakiet i mam zatem nadzieję, że na mnie będzie dobry Ale ja się przyłożyłam - pomierzyłam wymiary, taka porządna jestem
1. u-hu! nieźle! chociaż Cię pocieszę, że są lepsi od Ciebie- babka zamiast do Berlina pojechała do ...Białegostoku

2. myślę, że na Ciebie M będzie idealna, zwłaszcza, że jesteś wysoka. a jaki kolor wzięłaś?

Cytat:
1. Co ty znowu będziesz malować? Elfa?

2. Byłyśmy na nartach i wygrzać tyłek w termach
1. paski elf ma być naklejką
2. drażnisz...
ja raczej nie dam rady z tego skorzystać, ale popatrz sobie, fajna opcja
http://www.groupon.pl/oferty/krakow/...1_0_0_16&a=399

mnie wyszło DD70 albo D70
i wcale nie jestem oczarowana tymi stanikami. ok, obsługa absolutnie bez zarzutu, babki fajne i jeszcze chyba nigdy nie przymierzyłam takiej ilości staników, ale 90% wzorów w ogóle mi się nie podobało. Wszystko strasznie zabudowane, z dodatkowym materiałem w obwodzie, grube zapięcia (nawet na 3haftki!), miseczki niewykrojone. A ja lubię staniki wykrojone, z ładną linią miseczek, które w zasadzie połączone są jednym cienkim "sznureczkiem". W nich czuję się bardziej kobieco.
No ale to kwestia indywidualna o czym już dyskutowałam z SdC.

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38689672]
Nie chce mi się bawić w odsyłanie... To jest dużo roboty i kto zapłaci za koszty wysyłki?

Czytałyście komentarze pod ostatnim wpisem na Snobce?

może gdyby było więcej osób niezadowolonych (czego im nie życzę) to może można byłoby to zrobić za Ciebie, a tylko podać Twoje dane?
nie wiem tylko w jakim czasie można by było robić zwroty

co za jad!!!

Cytat:

Rozglądam się za nowym telefonem...Wymagań nie mam dużych-wiadomo wifi, gps, jakiś fajny smartphone by się po prostu przydał Jakieś sugestie i wskazówki? :P
Cytat:
Samsung Galaxy III - mój przyszły cel
ja mam sony ericsson xperia arc s coś tam i ogólnie jest ok, chociaż jak pobawiłam się samsungiem galaxy jakoś wydaje mi się fajniejszy, jakby kolory były bardziej nasycone, menu bardziej intuicyjne. Nie wnikałam w niego specjalnie, ale tak na 1sze wrażenie wydał mi się fajniejszy

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
Czy Wy też dziś się tak kiepsko czujecie? Spałam dość optymalną dla mnie ilość godzin, a boli mnie głowa i mam jeszcze jakieś problemy żołądkowe do tego I mi strasznie zimno. Mam nadzieję że to chwilowy kryzys a nie oznaka jakiejś choroby. Chyba zostanę w domu i popracuję, jak mi się zrobi trochę lepiej...
Ale jak tu się dobrze czuć, jak o 11 trudno mi czytać bez zapalania światła
ja się czuję okropnie nie mogłam się zwlec z łóżka, musiałam przed wyjściem wypić kawę, bo głowa mi pękała i w ogóle jestem rozwalona

Cytat:
A jak oceniacie wygodę pisania smsów na dotykowcach?
z pewnością szybciej i dokładniej pisze się na normalnej klawiaturze. idzie się przyzwyczaić do dotykowej, ale mnie często wkurza to, że wskakują mi inne litery lub mi jakąś zje.
ja się długo opierałam przed dotykowym, ale w końcu i tak okazało się, że nie mam wyjścia i muszę go wziąć.
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 12:04   #2997
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
mnie wyszło DD70 albo D70
i wcale nie jestem oczarowana tymi stanikami. ok, obsługa absolutnie bez zarzutu, babki fajne i jeszcze chyba nigdy nie przymierzyłam takiej ilości staników, ale 90% wzorów w ogóle mi się nie podobało. Wszystko strasznie zabudowane, z dodatkowym materiałem w obwodzie, grube zapięcia (nawet na 3haftki!), miseczki niewykrojone. A ja lubię staniki wykrojone, z ładną linią miseczek, które w zasadzie połączone są jednym cienkim "sznureczkiem". W nich czuję się bardziej kobieco.
No ale to kwestia indywidualna o czym już dyskutowałam z SdC.
Moje pierwsze wrażenia były podobne, ale dzięki tej zabudowie, grubym zapięciom itp itd lepiej biust jest podtrzymywany.
I może dlatego, że lubisz takie nic nie podtrzymujące sznureczki, ostatnio na spotkaniu żaliłaś się na... widoczny upływ czasu
To taki wybór pomiędzy "kobieco czuję się w wykrojonych, sznurkowych" a "kobieco czuję się nago dzięki noszonym na co dzień dobrym stanikom" Ja tam wolę to drugie poczucie

Stary 2013-01-17, 12:05   #2998
ecrulo

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Szokuje mnie, jak często autokorekta zamienia słowa na wulgaryzmy...
Mnie również. Bywa, że jeszcze bardziej zdziwieni są odbiorcy moich wiadomości.

Edytowane przez ecrulo
Czas edycji: 2013-01-17 o 12:12
Stary 2013-01-17, 12:08   #2999
cholernarejestracja
Copyraptor

Ja juz od dawna uzywam dotykowych i w tej chwili pisze na nich szybciej niz na zwyklej klawiaturze. Moge nawet spokojnie chatowac przez telefon i rzadko kto sie domysla, ze jestem na telefonie, jezeli nie zwroca uwagi na polskie litery ale sporo zalezy od wielkosci ekranu - na galaxy s2 jest mi super wygodnie, ale sluzbowego htc desire c nienawidzilam.

Lenka, ale ja wlasnie nie licze jakos bardzo skrupulatnie, tylko zaczelam jesc troche zdrowiej i mniej slodyczy...i mniej wieczorami. Plus cwiczenia. Powinno pomoc, a tu klops...ale faktycznie poczekam do po-okresu. *westch* strasznie to demotywujace.
Stary 2013-01-17, 12:10   #3000
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Cytat:
Ale dostałaś maila/sms od Paczkomatów, że w piatek została nadana? Bo od tego smsa to już bardzo szybko, max. 2 dni.
No właśnie smsa dopiero wczoraj, wcześniej maila we wtorek ale nie od paczkomatu tylko paczkomaty@weltbild.pl jak teraz sprawdzam. Ten adres mnie zmylił... czyli to wina nadawcy z tego wniosek.

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
o a jak już o telefonach mowa, może polecicie mi jakąś budżetową (tak do 650zł) opcję, zważywszy na to że nigdy nie miałam smartfona i potrzebuję głównie internetu i w miarę wygodnego pisania smsów? myslałam nad Samsungiem Galaxy Ace, Nokią Lumia 610, Sony Xperia Tipo... coś w tej półce cenowo-jakościowej, bo na lepszy mnie nie stać ani też nie zauważę dużej różnicy. zależy mi na nowym, bo jednak gwarancja itd...
Jak wygodne smsy to na bank nie Lumia

Cytat:
to na pewno okres, mi waga też świruje w jego okolicach. Ostatnio o prawie dwa kg w górę.

Cytat:
Jak się obawiasz dotykowców, to rozwiązaniem może być Nokia Asha 302 z klawiaturą QWERTY. Wygląda na niewygodną w pisaniu ale moja ciocia ją ma (z podobnych powodów co ty ją wybrała) i jest bardzo zadowolona.
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości