Śląskie Panny Młode cz.III - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-01-17, 12:41   #91
madziocha
Zadomowienie

Dot.: Śląskie Panny Młode cz.III

Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
Dostałam dziś cynk od mojej mamy, że w tym tygodniu są Targi Ślubne w Zabrzu podobno

Jest tu jakaś była/obecna PMka z Gliwic? Bo jakoś mi tu smutno samej, mimo, że na Śląsku do każdego miasta to rzut beretem jest w sumie
Ja z Zabrza, ale w Gliwicach weselicho
Tyle, że teraz siedzę we Wrocku i na targi chyba nie dam rady przyjechać :/
A Ty gdzie masz wesele? I standardowo zapytam kto Cię czesze i maluje, bo wciąż szukam :P
madziocha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-17, 14:56   #92
nutik
Rozeznanie

Cytat:
Dostałam dziś cynk od mojej mamy, że w tym tygodniu są Targi Ślubne w Zabrzu podobno

Jest tu jakaś była/obecna PMka z Gliwic? Bo jakoś mi tu smutno samej, mimo, że na Śląsku do każdego miasta to rzut beretem jest w sumie
Ja mieszkam w tygodniu w Gliwicach więc można powiedzieć, że jestem trochę z Gliwic :P
nutik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-17, 14:58   #93
iixi
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny i ja się dołącze do tego wątku, aktualnie mieszkam w Gliwicach ale wesele będzie w mojej rodzinnej miejscowości, w Wodzisławiu Śląskim

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-17, 16:59   #94
madziocha
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny i ja się dołącze do tego wątku, aktualnie mieszkam w Gliwicach ale wesele będzie w mojej rodzinnej miejscowości, w Wodzisławiu Śląskim
witaj
Wow, data zaklepana na sierpień 2015. Ten termin wydaje się tak odległy. Już coś załatwiacie?
Stary 2013-01-17, 17:10   #95
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziocha Pokaż wiadomość
witaj
Wow, data zaklepana na sierpień 2015. Ten termin wydaje się tak odległy. Już coś załatwiacie?
W tym roku chcemy załatwić salę, zespół i kamerzystę. I tyle w sumie Co do sali to już mamy wybraną i po sesji tam jedziemy najprawdopodobniej podpisać umowę, zespół już mamy wstępnie zarezerwowany (szczerze mówiąc to oni na sezon wakacyjny 2015 już mają prawie wszystko zaklepane i akurat mieli wolne JESZCZE jak sama mi ich menadżerka odpisała a jedna dziewczyna z innego forum pisała do nich w listopadzie zeszłego roku to już nie mieli jej terminu czerwcowego.. I zaraz jak się dowiedziałam napisałam o mój termin i ufff - kamień z serca. ) i z nimi już na pewno umowę jedziemy podpisać niedługo a kamerzyste załatwimy w wakacje zapewne - bo też może być ciężko z terminami..

BLOG

Stary 2013-01-17, 17:24   #96
madziocha
Zadomowienie

Cytat:
W tym roku chcemy załatwić salę, zespół i kamerzystę. I tyle w sumie Co do sali to już mamy wybraną i po sesji tam jedziemy najprawdopodobniej podpisać umowę, zespół już mamy wstępnie zarezerwowany (szczerze mówiąc to oni na sezon wakacyjny 2015 już mają prawie wszystko zaklepane i akurat mieli wolne JESZCZE jak sama mi ich menadżerka odpisała a jedna dziewczyna z innego forum pisała do nich w listopadzie zeszłego roku to już nie mieli jej terminu czerwcowego.. I zaraz jak się dowiedziałam napisałam o mój termin i ufff - kamień z serca. ) i z nimi już na pewno umowę jedziemy podpisać niedługo a kamerzyste załatwimy w wakacje zapewne - bo też może być ciężko z terminami..
A jaką salę macie na oku? Co do zespołów to coś o tym wiem jak ciężko coś fajnego załatwić z roku na rok... Kto będzie u was grał?
Z kamerzystą raczej nie powinno być takich problemów, podobnie z fotografem. Polecam też zaklepać dobrą wizażystkę - te bardziej oblegane już niestety zajęte
Stary 2013-01-17, 17:32   #97
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
A jaką salę macie na oku? Co do zespołów to coś o tym wiem jak ciężko coś fajnego załatwić z roku na rok... Kto będzie u was grał?
Z kamerzystą raczej nie powinno być takich problemów, podobnie z fotografem. Polecam też zaklepać dobrą wizażystkę - te bardziej oblegane już niestety zajęte
sala się nazywa "Rojanka" i jest gdzieś pomiędzy Wodzisławiem a Żorami chyba, chociaż szczerze mówiąc nie wiem ;p ale baaardzo mi się podoba i bardzo dużo pozytywów o niej słyszałam. A będzie nam grać zespół "Gramofon" - również od jakiś 2 lat jestem w nim zakochana i bardzo się cieszę, że jeszcze udało nam się ich załatwić. A chciałam w wakacje to załatwiać ale wtedy to już chyba pomarzyć bym mogła o nich..
A z kamerzystą nie powinno być problemu ale dla świętego spokoju wolimy prędzej to załatwić, a fotografa na ślubie i weselu nie będzie takiego profesjonalnego, chcemy dać więcej za kamerzystów "innych" - GreenArt-Studio najprawdopodobniej to będzie. a sesję ślubną w innym dniu zrobi nam mój wujek bo jest fotografem. No i pewnie na ślubie i weselu i tak porobi zdjęcia a przynajmniej płacić nie będzie trzabyło ;p

BLOG

Stary 2013-01-17, 17:36   #98
Laacroossee
Raczkowanie

GG do Laacroossee

Ja pod koniec stycznia , postaram się umówić z jakąś wizażystką , narazie poszukuje

Ślubujemy 20.07. 2013r.

Dzieciństwo jest królestwem, w którym nikt nie umiera.

Laacroossee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-17, 17:57   #99
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Dziewczyny trzymam za przygotowania

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-17, 18:40   #100
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
sala się nazywa "Rojanka" i jest gdzieś pomiędzy Wodzisławiem a Żorami chyba, chociaż szczerze mówiąc nie wiem ;p ale baaardzo mi się podoba i bardzo dużo pozytywów o niej słyszałam. A będzie nam grać zespół "Gramofon" - również od jakiś 2 lat jestem w nim zakochana i bardzo się cieszę, że jeszcze udało nam się ich załatwić. A chciałam w wakacje to załatwiać ale wtedy to już chyba pomarzyć bym mogła o nich..
A z kamerzystą nie powinno być problemu ale dla świętego spokoju wolimy prędzej to załatwić, a fotografa na ślubie i weselu nie będzie takiego profesjonalnego, chcemy dać więcej za kamerzystów "innych" - GreenArt-Studio najprawdopodobniej to będzie. a sesję ślubną w innym dniu zrobi nam mój wujek bo jest fotografem. No i pewnie na ślubie i weselu i tak porobi zdjęcia a przynajmniej płacić nie będzie trzabyło ;p
Sala faktycznie piękna Sama ją chciałam, ale za późno się obudziłam
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-17, 18:45   #101
Maadzialenaa
Zadomowienie

Cytat:
Słyszałam, że zespół Gramofon ma też w swoim zanadrzu fotografa i kamerzystę

Maadzialenaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-17, 21:13   #102
sugarfreeee
Zakorzenienie

Cytat:
Ja z Zabrza, ale w Gliwicach weselicho
Tyle, że teraz siedzę we Wrocku i na targi chyba nie dam rady przyjechać :/
A Ty gdzie masz wesele? I standardowo zapytam kto Cię czesze i maluje, bo wciąż szukam :P
Ja też siedzę we Wrocku teraz Studia kończę

Ja mam wesele w Sylvi, a Ty?

Wesele dopiero w grudniu, więc ani fryzjera, ani makijażystki nie mam, miałam nadzieję, że właśnie coś u Was podpatrzę

Cytat:
Napisane przez nutik Pokaż wiadomość
Ja mieszkam w tygodniu w Gliwicach więc można powiedzieć, że jestem trochę z Gliwic :P
A wesele gdzie masz? Rozumiem, że do domu na weekendy ?

Cytat:
Witamy !
Ja Gliwice kocham, bo moje rodzinne miasto, Wodzisławia nie znam
sugarfreeee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-17, 21:37   #103
madziocha
Zadomowienie

Cytat:
Ja też siedzę we Wrocku teraz Studia kończę

Ja mam wesele w Sylvi, a Ty?

Wesele dopiero w grudniu, więc ani fryzjera, ani makijażystki nie mam, miałam nadzieję, że właśnie coś u Was podpatrzę
Oo, fajnie. A co to za studia? Ja zjechałam do Wro za pracą no i za Tż, który jest z Wielkopolski, ale tutaj jako pierwszy znalazł pracę.
Weselicho w Arsenale (Gliwice-Łabędy).
Cofnij się na poprzednie 2 strony - tam dziewczyny polecały Panią Joannę od fryzur i makijażu, mój termin ma już niestety zajęty, ale może w grudniu jest mniej oblegana.
Czy masz już wybraną cukiernię? Dużo dobrego o Marysieńce słyszałam. Chyba już muszę się zainteresowac, zeby czasem nie było za późno.
Stary 2013-01-17, 22:03   #104
Słodkaaa
Zakorzenienie

Pani Joanna faktycznie zalatana, mój termin ma już zajęty...
Ale wstępnie umowilam sie do Gofero https://www.facebook.com/GoferoMakeup - bardzo miła osoba

Też marzy mi sie tort z Marysieńki... po sesji się tym zacznę zajmować...

Po sesji również zaczynamy załatwiac nauki przedmałżeńskie...

Aaaa i mamy super kontakt z Parą która bierze ślub zaraz po Nas, będziemy razem dekorować Kościół- parę stówek w kieszeni

Czy któraś mi powie czy na targach mozna coś kupić czy tylko się ogląda? I czy jest sen jechac tam skro mamy już restaurację, fotografa, sukienkę?

Pozdrawiam
Słodkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-17, 22:48   #105
sugarfreeee
Zakorzenienie

Cytat:
Oo, fajnie. A co to za studia? Ja zjechałam do Wro za pracą no i za Tż, który jest z Wielkopolski, ale tutaj jako pierwszy znalazł pracę.
Weselicho w Arsenale (Gliwice-Łabędy).
Cofnij się na poprzednie 2 strony - tam dziewczyny polecały Panią Joannę od fryzur i makijażu, mój termin ma już niestety zajęty, ale może w grudniu jest mniej oblegana.
Czy masz już wybraną cukiernię? Dużo dobrego o Marysieńce słyszałam. Chyba już muszę się zainteresowac, zeby czasem nie było za późno.
Weterynaria Ja chłopa też mam z Wielkopolski, ale zgodził się wrócić ze mną na Śląsk
Wszyscy chwalą Marysieńkę, ja się na pewno do niej przejdę - już za kilka tygodni będziemy mieszkać w Ostropie, rzut beretem od Marysieńki

Kurczę, a panią od fryzur i makijaży tak wcześnie trzeba załatwiać? Nie wystarczy kilka miesięcy przed?
sugarfreeee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-18, 07:27   #106
madziocha
Zadomowienie

Cytat:
Weterynaria Ja chłopa też mam z Wielkopolski, ale zgodził się wrócić ze mną na Śląsk
Wszyscy chwalą Marysieńkę, ja się na pewno do niej przejdę - już za kilka tygodni będziemy mieszkać w Ostropie, rzut beretem od Marysieńki

Kurczę, a panią od fryzur i makijaży tak wcześnie trzeba załatwiać? Nie wystarczy kilka miesięcy przed?
No proszę jaki zbieg okoliczności z tymi naszymi chłopami
Co do wizażystki, to niestety ale trzeba wcześniej... Tzn chodzi mi o te bardziej polecane, nie wiem jak tam z pozostałymi
Stary 2013-01-18, 08:13   #107
agulina90
Raczkowanie

Cytat:
Ja jestem za. Uważam, że to oryginalny pomysł. Moja siostra 4 lata temu miała na swoim ślubie fioletowe. Wtedy jeszcze nie były tak popularne jak teraz. Już wtedy pomyślałam, że fajnie byłoby kiedyś tam na swoim ślubie też mieć jakiś kolor. I tak oto we wrześniu będę miała w kolorze zielonego jabłuszka, właśnie składam zamówienie
Jak dostaniesz buciki pokaż zdjęcia ja ciągle rozważam kolor fioletowy, albo fuksja liczę jednak na te targi

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
Witam się przelotnie, rzaaadko tu zaglądam, bom jest młodą żoną czytałam w poprzedniej części, że któraś z dziewczyn chce robić wesele Pod Kasztanami, moja siostra była tam w grudniu i było nieciekawie, kiepskie jedzenie, mało i wydzielone, wszystko stało cały czas na stole, ciasto z zimną płytą itp. Ja sama byłam tam szukając sali i niezłe robili na nas wrażenie, ale w porę się wycofałam czytając złe opinie, kiedyś to było całkiem dobre miejsce, ale chyba już tak nie jest.

Pozdrawiam
Oj zasmuciłam się tą wiadomością, już nic nie zrobimy jak pisałam Pod Kasztanami bawiłam się w zeszłym roku i na nic nie mogę narzekać, może za mało wymagająca jestem

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Cytat:
No proszę jaki zbieg okoliczności z tymi naszymi chłopami
Co do wizażystki, to niestety ale trzeba wcześniej... Tzn chodzi mi o te bardziej polecane, nie wiem jak tam z pozostałymi
W mojej okolicy dość dobre rekomendacje ma Pani Basia 7 Niebo a mnie do ślubu będzie malowała koleżanka mojej znajomej własnie wczoraj zaklepałąm sobie termin
http://www.facebook.com/pages/Carmen...39292739439017 nigdy mnie jeszcze nie malowała, nie znam jej ale to z polecenia
agulina90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-18, 08:28   #108
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Słodkaaa Pokaż wiadomość
Pani Joanna faktycznie zalatana, mój termin ma już zajęty...
Ale wstępnie umowilam sie do Gofero https://www.facebook.com/GoferoMakeup - bardzo miła osoba

Też marzy mi sie tort z Marysieńki... po sesji się tym zacznę zajmować...

Po sesji również zaczynamy załatwiac nauki przedmałżeńskie...

Aaaa i mamy super kontakt z Parą która bierze ślub zaraz po Nas, będziemy razem dekorować Kościół- parę stówek w kieszeni

Czy któraś mi powie czy na targach mozna coś kupić czy tylko się ogląda? I czy jest sen jechac tam skro mamy już restaurację, fotografa, sukienkę?

Pozdrawiam
A kiedy macie ślub?
Ja jakoś sukienkę miałam na 8 miesiecy przed jak dobrze pamiętam

14.07.2012

Stary 2013-01-18, 08:33   #109
madziocha
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agulina90 Pokaż wiadomość

W mojej okolicy dość dobre rekomendacje ma Pani Basia 7 Niebo a mnie do ślubu będzie malowała koleżanka mojej znajomej własnie wczoraj zaklepałąm sobie termin
http://www.facebook.com/pages/Carmen...39292739439017 nigdy mnie jeszcze nie malowała, nie znam jej ale to z polecenia
A skąd jest ta Pani z facebooka? Spodobala mi się sukienka, którą chce sprzedać
Stary 2013-01-18, 08:38   #110
agulina90
Raczkowanie

Cytat:
A skąd jest ta Pani z facebooka? Spodobala mi się sukienka, którą chce sprzedać
Okolice Wodzisławia, dokładnie Radlin, sukienka piękna, też zwróciłam uwagę, ale niestety nie moje gabaryty
Stary 2013-01-18, 19:43   #111
nutik
Rozeznanie

Cytat:
A wesele gdzie masz? Rozumiem, że do domu na weekendy ?
W Tarnowskich Górach wesele i owszem, do domu na weekendy...studenckie życie
nutik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-18, 19:56   #112
Tycikata
Wtajemniczenie

Cześć! przyjmiecie do swojego grona Zagłębiaczkę

planujemy z TŻ ślub 16.08.14 ale poza datą to nic nie mamy

pozdrawiam

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-18, 20:00   #113
agulina90
Raczkowanie

Nie pamiętam, która z dziewczyn pisała o obrączkach Dzisiaj przejechaliśmy się do Rybnika i Wodzisławia - masakra jeśli chodzi o ceny. Różnice są nawet do 30%. Faktycznie Artis ma chyba najwyższe ceny. Byliśmy jeszcze w Aparcie i w Kruku a w Wodzisławiu w pracowni Olszar i tu chyba zamówimy zaraz Wam pokażę http://obraczki.rybnik.pl/

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość

pozdrawiam
Witaj
Stary 2013-01-18, 20:03   #114
lupinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
moim zdaniem były bardzo wygodne bez porblemu wytrzymałam w nich całą noc, nawet nie pomyślałam o zmianie ich na inne polecam jak najbardziej
ja kupowałam w firmie Akces 2
Cytat:
Napisane przez Movable Pokaż wiadomość
Hejoo;D Chwal się co macie załatwione
Cytat:
Napisane przez agulina90 Pokaż wiadomość
Witaj LUPINKA to my chyba z tej samej okolicy
Ja też zastanawiam się na d bucikami, ale ciągle nie wiem czy kolor, czy może biel. Nie mam koncepcji. Co myślicie o kolorowych butach?
no ja chyba o tych bucikach pomyślę, bo można właściwie wszystko spersonalizować wg własnego gustu i zdania, a kolor to jest coś nad czym mocno myślę, TŻ mi kibicuje w wyborze i mówi, żebym wzięła coś odważnego, np. jakąś pistację ale ja obawiam się, że się skończy na pudrowym różu albo nude bo z bukietem chyba też nie będę szaleć

a co do załatwiania... mamy termin! wstępnie zarezerwowaną salę, a fotografa i dj'a w trakcie rozmów... bo na stałe obecnie przebywamy w Krakowie i nie ma jak się za bardzo spotkać, bo szkoła, praca, obowiązki, a zależy nam na omówieniu szczegółów... do 2 tygodni planujemy jechać do domu i może uda się wszystko naraz załatwić

a rozmowy o fryzjerce/makijażu bardzo przydatne, chętnie podczytuję, chociaż jeszcze trochę czasu mam, no i wiem, że niby nie umaluję się sama tak jak zrobiłaby to profesjonalistka, ale z drugiej strony wiecie, czasem dziewczyny nie są zadowolone z tego jaki makijaż zrobił im ktoś inny
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-18, 20:03   #115
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Cytat:

pozdrawiam
Witaj

14.07.2012

Stary 2013-01-18, 20:28   #116
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:

pozdrawiam
witaj 'siostro'

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-19, 11:55   #117
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:

pozdrawiam
O, hej kochana i Ciebie tu przywiało
Stary 2013-01-20, 20:34   #118
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Zapomniałam jeszcze dziewczyny o poleceniu naszego zespołu. Dwóch Panów, lekko rockowo, wszystkim się podobali widzę, że przybyła im wokalistka, ale myślę, że dalej będzie ok http://zespol-akord.com.pl/

i nasz samochodzik http://www.retrolegion.pl/start/wynajem.php

widzę, że ceny się podniosły, ale naprawdę byliśmy zadowoleni

Salę też mogę polecić bez zastrzeżeń - Verona Paniówki, do tego polecam napoje zakupić w Hurtowni Szczyrba, heh, ale się nareklamowałam, ale to dlatego, że wszystko było super

ale chyba najbardziej ze wszystkich przygotowań polecić mogę kurs przedmałżeński

http://narzeczeni.katowice.pl/index.php?gr=kurs

widzę, że styczniowy już się zaczął, ale można dołączyć od drugiego tygodnia, choć naprawdę polecam całość, 9 tygodni, są też kursy weekendowe. Prowadzą świetni ludzie i ksiądz. My byliśmy w Katowicach, mamy materiały, wskazówki, w dodatku kurs, poradnia i dzień skupienia w jednym, a nie zapłaciliśmy ani grosza, tylko za zdjęcie grupowe 2 złote jak widzę ceny za wizyty w poradni itp to mi się nóż w kieszeni otwiera, a Prowadzącym te zajęcia chętnie bym zapłaciła, bo poświęcali swój czas i naprawdę dużo nas nauczyli

Edytowane przez maly_czlowieczek
Czas edycji: 2013-01-20 o 20:48
maly_czlowieczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-21, 08:49   #119
asia_28w
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Piszę do Was w ważnej sprawie, mam nadzieję, że poratujecie
Czy któraś z Was miała na weselu/będzie miała/bawiła się niedawno przy zespole RATORO ze Śląska (3 facetów).
Mamy z Tżtem ten zespół na nasze wesele, bawiliśmy się przy nich 3 lata temu i byliśmy zachwyceni. Wczoraj jednak odkopałam jedną opinię na wizażu, że się zepsuli/zachłysnęli sukcesem, robią długie przerwy itd. Bardzo mnie to zdziwiło, bo pamiętam, że krótkie przerwy to był ich główny atut i naprawdę grali świetnie. Liczę na jakąś pomoc, bo to zespół z Waszych okolicMam nadzieję, że potwierdzicie mi, że tamten wpis to zwykła antyreklama...

Edytowane przez asia_28w
Czas edycji: 2013-01-21 o 08:50
asia_28w jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-21, 08:55   #120
madziocha
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asia_28w Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Piszę do Was w ważnej sprawie, mam nadzieję, że poratujecie
Czy któraś z Was miała na weselu/będzie miała/bawiła się niedawno przy zespole RATORO ze Śląska (3 facetów).
Mamy z Tżtem ten zespół na nasze wesele, bawiliśmy się przy nich 3 lata temu i byliśmy zachwyceni. Wczoraj jednak odkopałam jedną opinię na wizażu, że się zepsuli/zachłysnęli sukcesem, robią długie przerwy itd. Bardzo mnie to zdziwiło, bo pamiętam, że krótkie przerwy to był ich główny atut i naprawdę grali świetnie. Liczę na jakąś pomoc, bo to zespół z Waszych okolicMam nadzieję, że potwierdzicie mi, że tamten wpis to zwykła antyreklama...

hej. Pewnie nie pomogę, ale chcieliśmy żeby u nas też zagrali (podobały nam się dema na stronie) - niestety termin mieli już zajęty. Zdaje się, że są bardzo oblegani, więc myślę, że nie ma co martwić się 1 negatywną opinią, skoro większość jest pozytywnych.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości