|
|
#91 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.III
Cytat:
![]() Tyle, że teraz siedzę we Wrocku i na targi chyba nie dam rady przyjechać :/ A Ty gdzie masz wesele? I standardowo zapytam kto Cię czesze i maluje, bo wciąż szukam :P |
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
więc można powiedzieć, że jestem trochę z Gliwic :P
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
i ja się dołącze do tego wątku, aktualnie mieszkam w Gliwicach ale wesele będzie w mojej rodzinnej miejscowości, w Wodzisławiu Śląskim
|
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do sali to już mamy wybraną i po sesji tam jedziemy najprawdopodobniej podpisać umowę, zespół już mamy wstępnie zarezerwowany (szczerze mówiąc to oni na sezon wakacyjny 2015 już mają prawie wszystko zaklepane i akurat mieli wolne JESZCZE jak sama mi ich menadżerka odpisała a jedna dziewczyna z innego forum pisała do nich w listopadzie zeszłego roku to już nie mieli jej terminu czerwcowego.. I zaraz jak się dowiedziałam napisałam o mój termin i ufff - kamień z serca. ) i z nimi już na pewno umowę jedziemy podpisać niedługo a kamerzyste załatwimy w wakacje zapewne - bo też może być ciężko z terminami..
|
|
|
|
#96 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z kamerzystą raczej nie powinno być takich problemów, podobnie z fotografem. Polecam też zaklepać dobrą wizażystkę - te bardziej oblegane już niestety zajęte
|
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z kamerzystą nie powinno być problemu ale dla świętego spokoju wolimy prędzej to załatwić, a fotografa na ślubie i weselu nie będzie takiego profesjonalnego, chcemy dać więcej za kamerzystów "innych" - GreenArt-Studio najprawdopodobniej to będzie. a sesję ślubną w innym dniu zrobi nam mój wujek bo jest fotografem. No i pewnie na ślubie i weselu i tak porobi zdjęcia a przynajmniej płacić nie będzie trzabyło ;p
|
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
Ja pod koniec stycznia , postaram się umówić z jakąś wizażystką , narazie poszukuje
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny trzymam za przygotowania
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama ją chciałam, ale za późno się obudziłam
|
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#102 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam wesele w Sylvi, a Ty? Wesele dopiero w grudniu, więc ani fryzjera, ani makijażystki nie mam, miałam nadzieję, że właśnie coś u Was podpatrzę ![]() Cytat:
Rozumiem, że do domu na weekendy ?![]() Cytat:
![]() Ja Gliwice kocham, bo moje rodzinne miasto, Wodzisławia nie znam
|
|||
|
|
|
|
#103 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Weselicho w Arsenale (Gliwice-Łabędy). Cofnij się na poprzednie 2 strony - tam dziewczyny polecały Panią Joannę od fryzur i makijażu, mój termin ma już niestety zajęty, ale może w grudniu jest mniej oblegana. Czy masz już wybraną cukiernię? Dużo dobrego o Marysieńce słyszałam. Chyba już muszę się zainteresowac, zeby czasem nie było za późno. |
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Pani Joanna faktycznie zalatana, mój termin ma już zajęty...
Ale wstępnie umowilam sie do Gofero https://www.facebook.com/GoferoMakeup - bardzo miła osoba ![]() Też marzy mi sie tort z Marysieńki... po sesji się tym zacznę zajmować... Po sesji również zaczynamy załatwiac nauki przedmałżeńskie... Aaaa i mamy super kontakt z Parą która bierze ślub zaraz po Nas, będziemy razem dekorować Kościół- parę stówek w kieszeni ![]() Czy któraś mi powie czy na targach mozna coś kupić czy tylko się ogląda? I czy jest sen jechac tam skro mamy już restaurację, fotografa, sukienkę? Pozdrawiam |
|
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chłopa też mam z Wielkopolski, ale zgodził się wrócić ze mną na Śląsk ![]() Wszyscy chwalą Marysieńkę, ja się na pewno do niej przejdę - już za kilka tygodni będziemy mieszkać w Ostropie, rzut beretem od Marysieńki ![]() Kurczę, a panią od fryzur i makijaży tak wcześnie trzeba załatwiać? Nie wystarczy kilka miesięcy przed?
|
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do wizażystki, to niestety ale trzeba wcześniej... Tzn chodzi mi o te bardziej polecane, nie wiem jak tam z pozostałymi
|
|
|
|
|
|
#107 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja ciągle rozważam kolor fioletowy, albo fuksja liczę jednak na te targi![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat:
http://www.facebook.com/pages/Carmen...39292739439017
|
|||
|
|
|
|
#108 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jakoś sukienkę miałam na 8 miesiecy przed jak dobrze pamiętam
|
|
|
#109 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć! przyjmiecie do swojego grona Zagłębiaczkę
![]() planujemy z TŻ ślub 16.08.14 ale poza datą to nic nie mamy ![]() pozdrawiam
|
|
|
#113 | |
|
Raczkowanie
|
Nie pamiętam, która z dziewczyn pisała o obrączkach
Dzisiaj przejechaliśmy się do Rybnika i Wodzisławia - masakra jeśli chodzi o ceny. Różnice są nawet do 30%. Faktycznie Artis ma chyba najwyższe ceny. Byliśmy jeszcze w Aparcie i w Kruku a w Wodzisławiu w pracowni Olszar i tu chyba zamówimy zaraz Wam pokażę http://obraczki.rybnik.pl/---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#114 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a co do załatwiania... mamy termin! wstępnie zarezerwowaną salę, a fotografa i dj'a w trakcie rozmów... bo na stałe obecnie przebywamy w Krakowie i nie ma jak się za bardzo spotkać, bo szkoła, praca, obowiązki, a zależy nam na omówieniu szczegółów... do 2 tygodni planujemy jechać do domu i może uda się wszystko naraz załatwić ![]() a rozmowy o fryzjerce/makijażu bardzo przydatne, chętnie podczytuję, chociaż jeszcze trochę czasu mam, no i wiem, że niby nie umaluję się sama tak jak zrobiłaby to profesjonalistka, ale z drugiej strony wiecie, czasem dziewczyny nie są zadowolone z tego jaki makijaż zrobił im ktoś inny
|
||
|
|
|
|
#115 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i Ciebie tu przywiało
|
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
Zapomniałam jeszcze dziewczyny o poleceniu naszego zespołu. Dwóch Panów, lekko rockowo, wszystkim się podobali
widzę, że przybyła im wokalistka, ale myślę, że dalej będzie ok http://zespol-akord.com.pl/i nasz samochodzik http://www.retrolegion.pl/start/wynajem.php ![]() widzę, że ceny się podniosły, ale naprawdę byliśmy zadowoleni ![]() Salę też mogę polecić bez zastrzeżeń - Verona Paniówki, do tego polecam napoje zakupić w Hurtowni Szczyrba, heh, ale się nareklamowałam, ale to dlatego, że wszystko było super ![]() ale chyba najbardziej ze wszystkich przygotowań polecić mogę kurs przedmałżeński http://narzeczeni.katowice.pl/index.php?gr=kurs widzę, że styczniowy już się zaczął, ale można dołączyć od drugiego tygodnia, choć naprawdę polecam całość, 9 tygodni, są też kursy weekendowe. Prowadzą świetni ludzie i ksiądz. My byliśmy w Katowicach, mamy materiały, wskazówki, w dodatku kurs, poradnia i dzień skupienia w jednym, a nie zapłaciliśmy ani grosza, tylko za zdjęcie grupowe 2 złote jak widzę ceny za wizyty w poradni itp to mi się nóż w kieszeni otwiera, a Prowadzącym te zajęcia chętnie bym zapłaciła, bo poświęcali swój czas i naprawdę dużo nas nauczyli
Edytowane przez maly_czlowieczek Czas edycji: 2013-01-20 o 20:48 |
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Piszę do Was w ważnej sprawie, mam nadzieję, że poratujecie ![]() Czy któraś z Was miała na weselu/będzie miała/bawiła się niedawno przy zespole RATORO ze Śląska (3 facetów). Mamy z Tżtem ten zespół na nasze wesele, bawiliśmy się przy nich 3 lata temu i byliśmy zachwyceni. Wczoraj jednak odkopałam jedną opinię na wizażu, że się zepsuli/zachłysnęli sukcesem, robią długie przerwy itd. Bardzo mnie to zdziwiło, bo pamiętam, że krótkie przerwy to był ich główny atut i naprawdę grali świetnie. Liczę na jakąś pomoc, bo to zespół z Waszych okolic Mam nadzieję, że potwierdzicie mi, że tamten wpis to zwykła antyreklama...
Edytowane przez asia_28w Czas edycji: 2013-01-21 o 08:50 |
|
|
|
|
#120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hej. Pewnie nie pomogę, ale chcieliśmy żeby u nas też zagrali (podobały nam się dema na stronie) - niestety termin mieli już zajęty. Zdaje się, że są bardzo oblegani, więc myślę, że nie ma co martwić się 1 negatywną opinią, skoro większość jest pozytywnych. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.

a jedna dziewczyna z innego forum pisała do nich w listopadzie zeszłego roku to już nie mieli jej terminu czerwcowego.. I zaraz jak się dowiedziałam napisałam o mój termin i ufff - kamień z serca. ) i z nimi już na pewno umowę jedziemy podpisać niedługo