Mamusie majowo-czerwcowe 2013 cz.7 - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 8 części naszego wątku ??
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.8 7 16,67%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.8 2 4,76%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.8 0 0%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.8 1 2,38%
Pokaż kotku co masz w środku, mamusie V-VI 2013 odkrywają płeć dzieci - cz.8 1 2,38%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.8 0 0%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.8 1 2,38%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.8 7 16,67%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.8 13 30,95%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.8 2 4,76%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.8 3 7,14%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.8 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.8 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.8 1 2,38%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.8 1 2,38%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.8 2 4,76%
Rozstępują się nam brzuszki, jednak rosną też cycuszki. Mamy V-VI 2013 cz.8 1 2,38%
Głosujący: 42. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-17, 16:16   #2071
cynamon_owa
Zadomowienie

Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2013 cz.7

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
za wizytę

Moja koleżanka, jedna z przepowiadających mi chłopca, ma teorię, że dziewuszki się strasznie chowają i zakrywają i nie chcą się pokazywać, a chłopcy wręcz przeciwnie. I idąc tym tropem mówi o tym moim synku, bo moje dziecię całkiem ładnie pozowało na ostatnim 3D- a to z boku, a to z przodu Więc idąc dalej Jej tropem, u Ciebie jak nic wstydnica- córa
Czyli ja mam szansę na córcię? Bo i wczoraj i tydzień temu jak głowica usg jechała w kierunku nóżek to się skubane łączyły ze sobą i nic się nie dało zobaczyć. A jak sprawdzaliśmy główkę to i stópki gdzieś koło niej pływały

cynamon_owa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 16:19   #2072
Aaś
Zakorzenienie

aaaaa! i zapisałam nas na szkołę rodzenia! 06.02 zaczynamy!
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 16:22   #2073
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 16:23   #2074
deb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
aaa kasze gryczana , filrty z kurczaka w sosie pieczarkowym i salatka z ogorka , papryki i marchewki :P
a jakie ogórki dajesz i paprykę, marchewka surowa? nie znam takiego przepisu a lubię wszelkie sałatki
deb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 16:23   #2075
cynamon_owa
Zadomowienie

Cytat:

cynamon_owa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 16:24   #2076
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Później nadrobię bo padam na nos.
My po wizycie, oczywiście dzidzia uparta jak nie wiem co. Najpierw lekarz mówi, że jedna noga za głową a druga podkurczona, ale sobie pooglądamy. No to matka trzyma kciuki, co by ta podkurczona odsłoniła co zasłania. Wszystko obadane, młode wytrzęsione i co? Obydwie nogi w dół, podkurczone. Wytrzepane, ja się obracałam na bok na plecy ... to się skuliło w sobie, bo spać nie dają. Nosz ... jedno wiem na pewno, że będzie uparciuch niesamowity. Z tego co lekarz wychwycił w przelocie, to najprawdopodobniej dziewuszka, bo innego instrumentu nie zauważono Można mnie wpisać na różowo, ale ciekawe co wyjdzie na następnym USG Ja obstawiam tą córcię
No to po cichutku gratuluję tej córki!!

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
uff

chcem szokobąsa I cmoka
I może jeszcze klopsa? Bo jednak dzisiaj robię i to z bułką tartą. Tak więc uważaj, bo jak będą niedobre, to...

No i kusiok

Cytat:
Lecę laski odgrzać wczorajszy gulasz, obudzę Męża na obiad i spróbuję Go zgwałcić o wycieczkę do Tesco Zwłaszcza, że miałam dzisiaj nieoczekiwany przypływ gotówki
Ja też muszę na zakupy! Ostatni plaster sera i ani kapki mleka. Oto moja lodówa.

Cytat:
anoxee faceci. mój też czasami tak ma. dobrze że już wraca
na chłopów. :P

Leon
anoxee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 16:25   #2077
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
te pieluszki przede wszystkim zauroczyły mnie wyglądem. Te kolory i wzory powalają równie wielkim atutem jest to, że są naturalne i nie odparzają pupci..
ale.. mimo wszystko wydaje mi się, że jak podliczy się całość, łącznie z kosztem prania, to wychodzi spora sumka.. i nie wiem czy to się tak opłaca
Muszę jeszcze przeliczyć koszt prania, ale to mąż albo tata, ja się nie znam
Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
uszykowałam sobie ..dwa pączki ..dwa banany ..miseczkę lodów czekoladowo-śmietankowych..i zieloną herbatę....
Mialam sobie kupić pączka i zapomniałam ....
Cytat:
Napisane przez katherine271 Pokaż wiadomość
nawiązując do pieluszek wielorazowych też się wypowiem bo już zaczęłam zakupy, moim zdaniem wszystko zależy kto ile chce przeznaczyć.
Zapiszę sobie Twój post, bo też się skłaniam żeby chociaż wypróbować te wielorazówki.

Lecę dalej nadrabiać, bo dzisiaj dużo mam tego

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 16:27   #2078
Veronic
Wtajemniczenie

he
Cytat:
nadrobiłam ale nie chciało mi się cytować

fajne te okrycia, ale jak dla mnie troszkę małe
też ostatnio przeglądałam sobie asortymenty konkretnych allegrowiczów żeby zdecydować się na jednego i wśród moich faworytów jest właśnie ten flaming, rodzyneczki i gapa_kids

zaraz poszukam jeszcze kogoś
ja zamawiałam z rodzyneczek i polecam w 100% płaciłam przelewem, szybko wysłali

odebrałam wyniki , no i generalnie jest wszystko ok, ale erytrocyty i hemoglobina (11,1) trochę niskie...
nie biorę żadnych suplementów

Edytowane przez Veronic
Czas edycji: 2013-01-17 o 16:31
Veronic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 16:28   #2079
deb
Zakorzenienie

Cytat:
za wizytę

Moja koleżanka, jedna z przepowiadających mi chłopca, ma teorię, że dziewuszki się strasznie chowają i zakrywają i nie chcą się pokazywać, a chłopcy wręcz przeciwnie. I idąc tym tropem mówi o tym moim synku, bo moje dziecię całkiem ładnie pozowało na ostatnim 3D- a to z boku, a to z przodu Więc idąc dalej Jej tropem, u Ciebie jak nic wstydnica- córa
Eee u mnie w 16 tygodniu córcia nogi rozwaliła i nie było mowy o pomyłce - więc nie wszystkie są takie wstydliwe
deb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 16:36   #2080
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
I może jeszcze klopsa? Bo jednak dzisiaj robię i to z bułką tartą. Tak więc uważaj, bo jak będą niedobre, to...

No i kusiok
Nie dziękuję, właśnie wpierdzieliłam placki ziemniaczane i monte ale klopsy na pewno będą smaczne

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 16:41   #2081
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
My po wizycie, oczywiście dzidzia uparta jak nie wiem co. Najpierw lekarz mówi, że jedna noga za głową a druga podkurczona, ale sobie pooglądamy. No to matka trzyma kciuki, co by ta podkurczona odsłoniła co zasłania. Wszystko obadane, młode wytrzęsione i co? Obydwie nogi w dół, podkurczone. Wytrzepane, ja się obracałam na bok na plecy ... to się skuliło w sobie, bo spać nie dają. Nosz ... jedno wiem na pewno, że będzie uparciuch niesamowity. Z tego co lekarz wychwycił w przelocie, to najprawdopodobniej dziewuszka, bo innego instrumentu nie zauważono Można mnie wpisać na różowo, ale ciekawe co wyjdzie na następnym USG Ja obstawiam tą córcię
Gratuluję córuchny!!!

Cytat:
Super, będziesz Nam zdawać relację

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 16:44   #2082
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Cytat:
Gratulacje!

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 16:49   #2083
Ashyshqa
Zakorzenienie

Dziewczyny, zupełnie zapomniałam, że dziś są te warsztaty świadoma mama intymnie, ale w porę na maila zajrzałam i się szybko zebrałam i lecę. Co będę siedzieć sama, jak może się czegoś dowiem ciekawego ( no chyba, że będzie tylko taki komercyjny szit, ale to się okaże). Jak wrócę to zdam Wam relację.
Buźka!
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 16:50   #2084
katherine271
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Bo jakby nie patrzeć to te w usa są duuużo tańsze i w takim wypadku może i ja bym dała radę spróbować od 3m-ca
Choć jednorazówki mam za darmo no ale jak to ma być lepsze dla dziecka to może bym się przełamała
Już widzę mojego TŻta i te wielorazówki

Edit: nawet są do pływania: http://www.amazon.com/Real-Nappies-S...427137&sr=1-14

Ten wzór się do mnie przyczepił. Chyba któraś z Was licytowała to na allegro?
Dobrze pamiętam??:http://www.amazon.com/Planet-Wise-De...427212&sr=1-10
Can, a możesz zdradzić jakim to cudem masz jednorazówki za darmo? jak ja bym miała za darmo to na pewno w wielo bym się nie pchała wręcz gotowabym był oddać te wielo co już kupiłam za darmo na rzecz pieluchowania w darmowych jednorazówkach

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
ja też Ania, i nie lubiłam tej konsternacji gdy nie wiedziałam nigdy o którą Anię chodzi
Ania, najpiękniejsze imię, jedyne co do którego nie miałam najmniejszych wątpliwości że tak będzie miec na imię moja córka i tak ma, bardzo lubię to imię choćby było ich wiele na raz
sama mam popularne bo kiedyś Kaśka było hitem, osttanimi czasy nikt tak dziewczynek nie nazywa, imię przechodzi do lamusa hehe
a ja kocham imię Stefania, ale Stefcia czy Stefka już nie więc odpada bo nikt nie chce zaakceptować ale i tak bedę je sobie uwielbiać a tak miała na imię moja babcia

Xal,
witaj w klubie mam uparciuchów, ja się zastanawiam czy się w ogóle dowiem bo już trzy razy tyłek na mnie wypiął/wypięła i nie da sie podglądnąć
katherine271 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 17:00   #2085
Lublana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
osobiście używałam i nadal używam ręczniczka kąpielowego z kapturem..
fajna sprawa...
przed kąpielą rozkładałam sobie na przewijaku(na łóżeczku) potem tetrową pieluszkę..
wyciągając noworodka z wanienki kładłam go ..
zawijałam delikatnie w tetre i potem w ten ręczniczek..
pieluszka super zbierała pierwszą wodę z małego
niepotrzebne było drastyczne wycieranie.. tylko
takie na chwilę zawinięcie i przytulenie coby mały się nie denerwował..
potem z powrotem kładłam na przewijak i delikatnie go osuszałam ..
potem ubieranko..powoli ..bezstresowo..
i taki zawinięty w rożek do cycusia..i spanko..
o matko jakie to były cudowne czasy..maluszek ..kruszynka..

ale.. teraz żeby przenieśc mojego szkraba z wanny z dołu na górę do sypialni też zakładam kaptur na główkę i zawijam go w ten ręcznik
ja jeszcze w ten rytuał pielęgnacyjny włożyłabym masaż dzieciaczka i jak dla mnie idealnie

Cytat:
fajne te okrycia, ale jak dla mnie troszkę małe
też ostatnio przeglądałam sobie asortymenty konkretnych allegrowiczów żeby zdecydować się na jednego i wśród moich faworytów jest właśnie ten flaming, rodzyneczki i gapa_kids
kupiłam wlasnie w gapa_kidsceny mają konkurencyjne, duży asortyment a przesyłka zadziwiająco szybka

Cytat:
gratuluję potencjalnej dziewuszki

Cytat:
e tam nieprawda, moja córeczka bez ceregieli pokazywała co ma między nogami w 13 tc, 17 tc i 20 tc

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Cytat:
Napisane przez katherine271 Pokaż wiadomość
a ja kocham imię Stefania, ale Stefcia czy Stefka już nie więc odpada bo nikt nie chce zaakceptować ale i tak bedę je sobie uwielbiać a tak miała na imię moja babcia
też mi się podoba
Lublana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 17:09   #2086
katherine271
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lublana Pokaż wiadomość
ja jeszcze w ten rytuał pielęgnacyjny włożyłabym masaż dzieciaczka i jak dla mnie idealnie

kupiłam wlasnie w gapa_kidsceny mają konkurencyjne, duży asortyment a przesyłka zadziwiająco szybka

gratuluję potencjalnej dziewuszki

e tam nieprawda, moja córeczka bez ceregieli pokazywała co ma między nogami w 13 tc, 17 tc i 20 tc

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

też mi się podoba
serio, już Cię kocham w takim razie bo większość reaguje fatalnie na to imię jak o nim mówię. Teraz to i tak mój wybór jest zawężony do tego co zaakceptuje moja córka, twierdzi że ostatecznie to ona będzie decydować i niech jej będzie, choć staram się wpływać na jej preferencje i zbliżać ku temu co mi się bardziej podoba
katherine271 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 17:17   #2087
nuna2
Zakorzenienie

dzień dobry.... padam dopiero się pojawiłam nie nadrabiam bo bym nic z wami nie popisała... działo się coś ważnego??
Stary 2013-01-17, 17:20   #2088
axella
Zakorzenienie

GG do axella

nadrobiłam, nie cytuję..

wzruszyłąm się okropnie bo w tv jest historia takiego małego chłopca
ma 5latek i został sam z mamą która miałą atak epi.
zadzwonił na pogotowie, podał cały adres, dzięki niemu ona żyje jakie to cholernie cudne...

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 17:23   #2089
maarchewka
Zakorzenienie

ile stron..
ja dzisiaj jakas niemrawa jestem.. Obudziałam się rano o 8.00 zjadłam śniadanie.. Potem poszłam spać wstałam o 12.30... potem połaziłam trochę znowu poszłam spać, wstalam o 15...
Zrobiłam kopytka.. Taka rada dla niewprawionych - zeby zmielić ziemniaki dobrze czymś bo ja słabo zmieliłam i miałam grudy, a potem to ciasto ze wszystkim miksowałam i blendowałam, żeby się grudów pozbyć.. Jakoś się udalo, ale byłoby łatwiej zrobic to od razu.. No cóż pierwsze raz Ogólnie smakują jak smakować powinny, nie wyglądają jak z wystawy ale damy radę. Obiad mi wyszedł za 1zł od łebka..

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 17:27   #2090
xal
Zakorzenienie

Zaczełam nadrabiać, ale zagadałam się z tatą ...
Cytat:
Napisane przez _pola Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co do cytomegalii to wydaje mi się, że lekarze jej nie zlecają, bo jej się po prostu w ciąży nie leczy. Nie ma żadnego antybiotyku i tak naprawdę nic nie można na nią poradzić. Toksoplazmoza za to normalnie jest leczona.
Wiesz, masz rację, może więc lepiej nie wiedzieć jak nie można nic poradzić?

Moje dziecię skończyło focha i zaczyna buszować ... że też nie mogło tak na badaniach. Siedziałam przed gabinetem i czułam jak stuka, a jak lekarz przyłożył głowicę to normalnie zastygło jak leżało, w mima się bawiło czy jak ...
Poprzednie badanie tak samo, że jak lekarz przyłozył to fikało, a po pary sekundach totalny bezruch

Stary 2013-01-17, 17:30   #2091
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Czeeeeesc! Obiecalam can że będę częściej ale o dziwo w pracy miałam więcej czasu na was niż w domu

I jak zwykle z pytaniem. Nie bolą was rano po wstanie plecy w okolicy ledzwi? Nie sam kręgosłup tylko mięśnie tak po bokach. Bo ja niedługo przez to oszaleje przechodzi co prawda po godzinie ale co się namecze to moje...

Ada ale historia dobrze że się wszystko dobrze skończyło.... Też bym wpadła w panikę...już o mężu nie wspominam bo z niego większy panikarz już ja

Adunia ja mam 2 bodziaki ale dużo rzeczy mam obiecanych lub upatrzonych (wózek, lozeczko) i tylko czekam aż mi mąż w końcu zrobi miejsce na to w pokoju dziecięcym
mnie własnie bolą, ale ja mam wrażenie, że to bardziej nerki..Ale nigdy problemów z nerkami nei miałam więc nie wiem co to może być.. Mnie to łapie w nocy i muszę posmarować amolem, żeby mi rozgrzało i po jakimś czasie przechodzi.. Może i mięśnie..

Wojtek
Stary 2013-01-17, 17:31   #2092
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
czytalam gdzies, ze sa takie wielorazowki do ktorych do srodka wklada sie tetre...ona lapie co trzeba, a reszta to ochrona przed przemakaniem. slyszala ktoras?
Do tych o których piszemy też można.
Zapytaj w smyku/fido to Ci panie pokażą takie coś cienkiego, majteczki.
Albo zapytaj mamę o pieluchę every dry czy jakoś tak, moi rodzice takie coś mieli.
Cytat:
Jeszcze lepiej.

Według MSW, numerem jeden w Polsce jest Anna i Piotr, potem Maria i Krzysztof, następnie Katarzyna i Andrzej, Małgorzata i Jan oraz Agnieszka i Stanisław - podaje "Głos Wielkopolski".

Za: http://www.fakt.pl/Zestawienie-imion...,184860,1.html
Miałabym Krzysia, ale mąż nie chciał tak samo dać na imię dziecku jak on ... teraz mam problem z głowy, myślę nad babskimi

W ogole dotarło do mnie, że nie kupiłam kalendarza ściennego na 2013 jeszcze, buszuję po allegro.

Stary 2013-01-17, 17:32   #2093
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Póki co to ja nawet nie wiem czy na pewno będzie chłopak
A co do imion na L... Raczej na pewno nie będzie na L, bo tylko przychodzi mi Leon, Ludwik, eee i już?
no tak zawsze moglaby byc Laura, Lena albo Luiza hehe. podoba mi sie ten bodziak moze dlatego, ze to tzowe nazwisko na L
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 17:33   #2094
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
mnie własnie bolą, ale ja mam wrażenie, że to bardziej nerki..Ale nigdy problemów z nerkami nei miałam więc nie wiem co to może być.. Mnie to łapie w nocy i muszę posmarować amolem, żeby mi rozgrzało i po jakimś czasie przechodzi.. Może i mięśnie..
amol! genialne! dzisiaj wypróbuje
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 17:36   #2095
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Zadzwonił. Już wychodzi z pracy.

Dla Justi i humpback szokobąs za odgadnięcie zagadki - musiał zostać dłużej w pracy.

A dla wspierających po cmoku.

jest szokobąs dziękuję

Cytat:
córcia bo taka wstydliwa u mnie uparciuch nic nie pokaże, ale jak siurak urósł to była tylko pupka i siurak na usg. zero wstydu
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 17:37   #2096
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
amol! genialne! dzisiaj wypróbuje
mój tz się smieje, że czasami ma wrażenie, że spi z własną babcią a nie żoną.. Ja Amol stosuje na wszystko i często walę Amolem

Wojtek
Stary 2013-01-17, 17:37   #2097
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
za wizyte. najwazniejsze, ze maluszek zdrowy i ma konkretny charakterek oj nasza tez bedzie mega uparta...od poczatku uczy matke cierpliwosci hehe. oby corcia byla corcia, bo chyba tez Ci sie dziewczynka marzyla.
Stary 2013-01-17, 17:41   #2098
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
Hejo, witam wśród żywych!!!
We wtorek wróciłam ze szpitala, mam założony cewnik dj, przez pierwsze 2 dni była masakra, ból, krew, pieczenie i ciągłe parcie na mocz. Od dziś jest poprawa, troche napiera ale daje się przeżyć.
Oby szybko zleciało do maja, bo porodzie będzie wyciągany dren.
Dzisiaj wybrałam położną i bedziemy się spotykały co 2-3 tygodnie u mnie w domu lub w przychodni. ) pozdrawiam Was
no to super, zę w koncu u siebie!!

Wojtek
Stary 2013-01-17, 17:42   #2099
humpback
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zupełnie zapomniałam, że dziś są te warsztaty świadoma mama intymnie, ale w porę na maila zajrzałam i się szybko zebrałam i lecę. Co będę siedzieć sama, jak może się czegoś dowiem ciekawego ( no chyba, że będzie tylko taki komercyjny szit, ale to się okaże). Jak wrócę to zdam Wam relację.
Buźka!
no to czekamy na relację

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
wzruszyłąm się okropnie bo w tv jest historia takiego małego chłopca
ma 5latek i został sam z mamą która miałą atak epi.
zadzwonił na pogotowie, podał cały adres, dzięki niemu ona żyje jakie to cholernie cudne...
mądry dzieciak, choć pewnie od najmłodszych lat słuchał o tym żeby się nie przestraszyć. i pewnie też widział więcej niż jego rówieśnicy
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 17:42   #2100
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
te pieluszki przede wszystkim zauroczyły mnie wyglądem. Te kolory i wzory powalają równie wielkim atutem jest to, że są naturalne i nie odparzają pupci..
ale.. mimo wszystko wydaje mi się, że jak podliczy się całość, łącznie z kosztem prania, to wychodzi spora sumka.. i nie wiem czy to się tak opłaca

tylko wspomnialam tzowi o wielorazowkach i baaardzo sie wciagnal w temat stwierdzil, ze jesli to taka oszczednosc gotowkowa i pampersy nie beda nam walic w koszu to on jest za. tylko jak to stwierdzil "czy ty nie bedziesz na to aby przypadkiem za leniwa?" hehe. ogolnie zaczal mnie wypytywac o "piorace KASZTANY" (orzechy ), wiadra kapielowe i inne eko rozwiazania...ciekawe co z tego wyniknie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości