Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17. - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-17, 13:18   #2611
martynka1916
Wtajemniczenie

GG do martynka1916
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.

ja dzis jestem jakas senna i kawa nie pomogla.... ;/

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Hehe... no tak

No u mnie Clo spowodowało, że cykl był jak w zegarku, 28 dni! Szkoda, że gin miał rację, że żaden z pęcherzyków się nie nadawał do nieczego

4.06.2013 Wiktoria

"Zabrać Cię na spacer długi, żeby iść i nic nie mówić, tylko czuć że jesteś obok."
martynka1916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 13:20   #2612
mysia1986
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Nie jesteś sama. U mnie dziś co prawda 24dc, ale cykle mam średnio 30-dniowe, także też tydzień jeszcze do @, a brzuch od paru dni mam już taki mdły Różnica między nami jest tylko taka, że Ty masz obiecujący wykres
Mówisz....
dzisaj 'zabiłam' termometr i sie zastanawiam, na ile bedzie teraz wiarygodny pomiar innym...
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 13:22   #2613
aaby
Zakorzenienie

Ale mi się nieeeeeeeeeeeeechceeeeeee eeeeee...
Ale jeszcze niecałe 40 minut - choć jeden plus wstawania po 5

Po pracy obiad, po obiedzie z kotem na zastrzyki, po zastrzykach do domku. Muszę jakieś zajęcie sobie znaleźć, co by popołudnia na kanapie nie spędzić.
Choć gruby koc i książka baaardzo zachęcają

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Mówisz....
dzisaj 'zabiłam' termometr i sie zastanawiam, na ile bedzie teraz wiarygodny pomiar innym...
Obawiam się, że mało wiarygodny
A tamten już kaput totalnie? Może tylko bateria się wysunęła?

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 13:22   #2614
martynka1916
Wtajemniczenie

GG do martynka1916

[QUOTE=aaby;38699462]Ale mi się nieeeeeeeeeeeeechceeeeeee eeeeee...
Ale jeszcze niecałe 40 minut - choć jeden plus wstawania po 5

Po pracy obiad, po obiedzie z kotem na zastrzyki, po zastrzykach do domku. Muszę jakieś zajęcie sobie znaleźć, co by popołudnia na kanapie nie spędzić.
Choć gruby koc i książka baaardzo zachęcają

heh
4.06.2013 Wiktoria

"Zabrać Cię na spacer długi, żeby iść i nic nie mówić, tylko czuć że jesteś obok."
martynka1916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 13:23   #2615
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
rozumiem, że sprawdzasz pierwszą stronę?

Co tu taka głucha cisza dziś?
my siedzimy w domu, ale swira zaraz dostanenie znosze takiej pogody kiedy nie mozna wyjsc z domu
Do tego jeszcze spac niechce, marudzi, złosci...przed chwila mi sie zsikal ze zlosci, ot tak na zawołanieno cyrk dzis

Cytat:
Hehe... no tak

No u mnie Clo spowodowało, że cykl był jak w zegarku, 28 dni! Szkoda, że gin miał rację, że żaden z pęcherzyków się nie nadawał do nieczego
Stary 2013-01-17, 13:24   #2616
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam duzo papierzyszk przerzucam z lewej na prawa i nic z tego nie wynika. Własnie przywiezli mi segregatory.... i musze to wszystko pochowac ;/
Ale najdziwniejsze jest to ze dzisaj 20dc a mnie brzuch boli jak na @ Fantastycznie bedzie jak sie przyspieszy o ponad tydzien
ja napisalam kilka zalegych notatek i juz mi leb peka, jutro na szczescie mam wolne, tyle ze w sobote pracuje,

no ciekawe co z @ bo u mnie podobnie, dzis 19dc a brzuch juz od 2-3 dni tak boli jak na @, myslalam zeby nie isc na to jutrzejsze usg bo raczej cudow sie nie spodziewam ale tz mnie wygania,

Cytat:

no przykre to,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 13:27   #2617
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
no ciekawe co z @ bo u mnie podobnie, dzis 19dc a brzuch juz od 2-3 dni tak boli jak na @, myslalam zeby nie isc na to jutrzejsze usg bo raczej cudow sie nie spodziewam ale tz mnie wygania,
Idź!

A ciekawe jak tam stokrotka na prenatalnych

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-17, 13:35   #2618
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:

Obawiam się, że mało wiarygodny
A tamten już kaput totalnie? Może tylko bateria się wysunęła?
No chyba totalnie, próbowałam rano pokombinowac z tą bateria ale nic z tego... albo odpuszcze juz to mierznenie, albo tak tylko oreintacyjnie pomierze

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:

A ciekawe jak tam stokrotka na prenatalnych
Własnie! Stokrotko - prosimy po powrocie o relacje
Marcel <3

Stary 2013-01-17, 14:05   #2619
metkaa
Zakorzenienie

tak stokrotko daj znac,

zaraz spadam do domku, ksiedza trza przyjac, tylko ciekawe o ktorej sie stawi
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 14:08   #2620
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
zaraz spadam do domku, ksiedza trza przyjac, tylko ciekawe o ktorej sie stawi
U nas ksiadz by w sobote - upiekło mi sie bo bylam w szkole takze tz dzielnie reprezentował rodzine
Marcel <3

Stary 2013-01-17, 14:23   #2621
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cześć Piękne Moje

Dzisiejszy dzień mija mi pod wpływem sporego bólu głowy I nauki A jakże

Blonde widzę, że charakterne dziecko masz w domu

Żabcia zdrówka dla Dominiczka

Stokrotko trzymam kciuki za prenatalne

Maleństwo buziaczki dla Ciebie ?

Aaby tak mi przykro z powodu kocurka Znajomi pięknie się wprosili Też mi brakuje takiego pierwiastka hamowatości ?

Madzialenka brawa za komputer

I jak zwykle pamięć zawodzi
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 14:43   #2622
stokrotka24
Zakorzenienie

Jestem już po badaniach
Wszystko z dzidzią dobrze, ma już 6,26 cm kość nosowa jest, przezierność karkowa 1,1 więc to najważniejsze. Lekarz pokazywał wszystkie narządy, chociaż ja słabo widziałam bo to było normalne usg, spodziewałam się co najmniej 3 d. Dzidzia na początku spała lub odpoczywała i leżała na brzuszku z podkurczonymi rączkami i nóżkami tak jak mamusia lubi spać Potem się przekręciła, ale spokojnie leżała więc lekarz był zadowolony bo pomierzył wszystko szybko, dopiero na sam koniec zaczęło ruszać raczkami o nóżkami i podskakiwać serduszko ładnie biło no i pierwszy raz miałam usg przez brzuch. Ogólnie badanie było w szpitalu robione, nie wpuścili nawet tz ze mną, i nawet żadnego zdjęcia nie dostałam tylko wyniki więc jakiegoś szału nie było, ale najważniejsze, że dzidzia zdrowa po usg pobrali mi krew na test pappa chociaż lekarz twierdził, ze raczej nie ma potrzeby robić tego badania. Ciesze się ogromnie, pierwszy raz jechałam na wizytę spokojna

Dziękuję wszystkim za kciuki idę nadrabiać

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 14:46   #2623
tomalinka
Wtajemniczenie

Stokrotko kciuki trzymam mocno
Aaby daj znać jak film choć jak mnie zwiastun i opis nie przekonuje

A ja dziś miałam złą noc, bo śniły mi się same głupie rzeczy. Najpierw śniłam, że dzidziol mnie pierwszy raz kopnął i byłam taka szczęśliwa.. a potem się okazało, że poroniłam.. To chyba wina zbliżającej się wizyty - podświadomie się martwię czy wszystko ok.
Potem mi się śniło, że mąż mnie zostawił dla innej koleżanki-ciężarówki.. eh

Jeszcze dziś od rana do 14 same spotkania i z głodu to mogłam zjeść tylko ciasteczka, które były na stole Także zdrowo to ja się nie odżywiam.

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Stokrotko ale się cieszę, że wszystko ok Szkoda, ze nie masz fotki ale to w sumie nie jest najważniejsze
Stary 2013-01-17, 14:48   #2624
ButterBear
Zakorzenienie

Stokrotko, super,że wszystko w porządku! Bardzo się cieszę!

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 14:52   #2625
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Jestem już po badaniach
Wszystko z dzidzią dobrze, ma już 6,26 cm kość nosowa jest, przezierność karkowa 1,1 więc to najważniejsze. Lekarz pokazywał wszystkie narządy, chociaż ja słabo widziałam bo to było normalne usg, spodziewałam się co najmniej 3 d. Dzidzia na początku spała lub odpoczywała i leżała na brzuszku z podkurczonymi rączkami i nóżkami tak jak mamusia lubi spać Potem się przekręciła, ale spokojnie leżała więc lekarz był zadowolony bo pomierzył wszystko szybko, dopiero na sam koniec zaczęło ruszać raczkami o nóżkami i podskakiwać serduszko ładnie biło no i pierwszy raz miałam usg przez brzuch. Ogólnie badanie było w szpitalu robione, nie wpuścili nawet tz ze mną, i nawet żadnego zdjęcia nie dostałam tylko wyniki więc jakiegoś szału nie było, ale najważniejsze, że dzidzia zdrowa po usg pobrali mi krew na test pappa chociaż lekarz twierdził, ze raczej nie ma potrzeby robić tego badania. Ciesze się ogromnie, pierwszy raz jechałam na wizytę spokojna

Marcel <3

Stary 2013-01-17, 14:56   #2626
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Mówisz....
no raczej pomiar nie będzie wiarygodny do końca

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Stokrotko kciuki trzymam mocno
Aaby daj znać jak film choć jak mnie zwiastun i opis nie przekonuje

A ja dziś miałam złą noc, bo śniły mi się same głupie rzeczy. Najpierw śniłam, że dzidziol mnie pierwszy raz kopnął i byłam taka szczęśliwa.. a potem się okazało, że poroniłam.. To chyba wina zbliżającej się wizyty - podświadomie się martwię czy wszystko ok.
Potem mi się śniło, że mąż mnie zostawił dla innej koleżanki-ciężarówki.. eh

Jeszcze dziś od rana do 14 same spotkania i z głodu to mogłam zjeść tylko ciasteczka, które były na stole Także zdrowo to ja się nie odżywiam.

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Stokrotko ale się cieszę, że wszystko ok Szkoda, ze nie masz fotki ale to w sumie nie jest najważniejsze
no szkoda, ale co zrobić, za dwa tygodnie wizyta to moja ginka mi zrobi fotkę, może tym razem się postara. A snami się nie przejmuj, też takie miałam, pewnie jak pisałaś martwisz się wizytą, to w poniedziałek masz nie? Wszystko na pewno będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
fajnie, zalinkuj jakiego Kupiłąś, bo ja sie zastanawiam albo nad małym laptopkiem albo nad tabletem - też do pracy noszę, wcześniej jeździłam autem, ale teraz bedę piechotą najczęściej chodzić, więc nie uśmiecha mi sie mojego laptopa taszczyć
a no duża właśnie ehhh
Co do Twojego pytania, to zależy jaka długa będzie dzidzia, no i jaką gondolę będziesz miała. Moja gondolka jest duża, ale wewnątrz materac już taki duży nie jest, gondola na dole i u góry jest jakby z deka skośna, co daje wrażenie z zewnątrz, że duża jest, a jak sie zajrzy do środka to wcale tak nie jest. No i producenci raczej podają długoć gondoli włąśnie z zewnatrz, a powinni długość materaca podawać
Zmierzyłam wczoraj gondolę w środku i ma 71 cm, a Isię zmierzyłam i ma 66-68cm 66 bokiem mi wyszło, a 68 jak leżałą na płasko

ja tez mam asusa i polecam - nic się nie dzieie a mam go 3 rok, wczeniej miałąm tochibę - niech go szlag
o kurcze, ja myślałam, że spokojnie dziecko długo jeździ w gondoli, dzięki za to uświadomienie, będę patrzeć na te długości gondoli też w wewnątrz
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Dzisiaj kolejny z ciężkich dni przede mną. Oby do 16:00 i żebym się tylko wyrobiła!
dasz radę
Cytat:
Napisane przez martynka1916 Pokaż wiadomość
ja mam ferie od poniedzialku nastepnego
Cytat:
Hehe... no tak

szkoda

w poczekalni na badania czekały same Panie widać grubo po 30, sierdziliśmy z tz że chyba mojej gince się nie chciało robić tych badań bo sprzęt ma raczej lepszy od tego w szpitalu.

z tz stwierdziliśmy, że mojej

Łukaszek
Stary 2013-01-17, 14:59   #2627
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Tak patrzę, że kolejny poród mamy dopiero w marcu.... ile czekania oby więc w tym czasie było dużo II co by nudno nie było
ostatnio o tym pisałam jeszcze jest po drodze martyna bodajże

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
no właśnie nie mam. Wczoraj już napisałam do tego faceta i napisał mi, że mnie bardzo przeprasza, że dzieciaki mu się pochorowały i że dzisiaj rano wysyła. Może jutro przyjdzie? ja go chcę już na weekend!
ojj pokomplikowało się! oby szybko doszło

Cytat:
Kochana, moja koleżanka niestety też się łudziła... Po pierwszej ciąży nic się nie zmieniło, po drugiej właśnie dostała pierwszy @ i mówi, że wręcz najgorszy w jej życiu (może dlatego, że pierwszy po ciąży ). W każdym razie nie nastawiaj się - lepiej się przyjemnie zaskoczyć

Mi to się wydaje, że to jest tak że może się zmienić @ bo w końcu jest rewolucja hormonalna - tylko nie wiadomo czy na lepsze czy na gorsze ja mam nadzieje, że zmieni mi się najlepiej bo gorzej to już chyba być nie może

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Aaby tak mi przykro z powodu kocurka Znajomi pięknie się wprosili Też mi brakuje takiego pierwiastka hamowatości ?
mam ten sam problem...

Aaby Ty mierzy tempke?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 15:00   #2628
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
o kurcze, ja myślałam, że spokojnie dziecko długo jeździ w gondoli, dzięki za to uświadomienie, będę patrzeć na te długości gondoli też w wewnątrz

No mnie ten temat wózka przerasta Hihi ale na razie jakoś nie szukam i nie oglądam niczego. A Ty masz już coś na oku?
Tak sobie myślę, że poproszę bratową, żeby pojechała ze mną i pomogła w wyborze.
Stary 2013-01-17, 15:04   #2629
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
u mnie wszystko ok
Lenka rośnie jak szalona, a ja powoli żyje myślą ,ze do pracy czas wracać
od kiedy zaczęła pełzać to problemy z brzuszkiem minęły i normalnie robi kupki
Dobrze, że problemy minęły
Cytat:
Ale najdziwniejsze jest to ze dzisaj 20dc a mnie brzuch boli jak na @ Fantastycznie bedzie jak sie przyspieszy o ponad tydzien
Może to niekoniecznie na @. Może coś innego tam się dzieje
Cytat:
Też mam takie cykle, odkąd biorę Clo W tym cyklu idę sprawdzić, jak tam moje pęcherzyki.
Cytat:
Jestem już po badaniach
Wszystko z dzidzią dobrze, ma już 6,26 cm kość nosowa jest, przezierność karkowa 1,1 więc to najważniejsze.
Super, że z dzidzią ok
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-17, 15:06   #2630
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Stokrotko, super,że wszystko w porządku! Bardzo się cieszę!

Cytat:

Cytat:

No mnie ten temat wózka przerasta Hihi ale na razie jakoś nie szukam i nie oglądam niczego. A Ty masz już coś na oku?
Tak sobie myślę, że poproszę bratową, żeby pojechała ze mną i pomogła w wyborze.
ja też jeszcze się nie rozglądam, jakoś też mnie nie ciągnie. Wiem od przyjaciółki i siostry tz, że musi mieć pompowane koła, przednie skrętne, łatwo się prowadzić, ja bym chciał rączkę przekładaną. Ja na pewno używany będę kupować, więc zobaczymy co się trafi. Na razie kuszą mnie piękne bodziaki i pajace które będą w lidlu od poniedziałku ale zielony podoba mi się najmniej a najbardziej różowy

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38701596]

Super, że z dzidzią ok [/QUOTE]

Emilko witaj, pisz z nami częściej

a jeszcze mi się przypomniało, że dzidzia starsza o dwa dni i termin przesunął mnie się na 27 lipiec, mam nadzieję, że w lipcu urodzę bo pod koniec sierpnia, pocztek września będę śwaidkową na ślubie mojej przyjaciółki więc dobrze, żeby dzidzia była jak najstarsza a ja jak najchudsza po porodzie

Łukaszek

Edytowane przez stokrotka24
Czas edycji: 2013-01-17 o 15:09
Stary 2013-01-17, 15:08   #2631
Ana***
Zakorzenienie

Tomalinko co to za sny

Stokrotko bardzo dobre wiadomość!!! super!
Stary 2013-01-17, 15:08   #2632
mysia1986
Zakorzenienie

Może to niekoniecznie na @. Może coś innego tam się dzieje

[/QUOTE]

Może... nie wiem, uwierze jak zobacze dowody
Jak Twoje przeziębienie?? Lepiej troszkę?? tz mi znowu zaczyna kichac , prychac.. a dopiero co na Sylwestra sie rozłożył
Marcel <3

Stary 2013-01-17, 15:09   #2633
201608051010
Konto usunięte

Witam się z łóżka, dziś to moje miejsce dowodzenia

Cytat:

Tęskniłam
Ale ja też lubię pracę na wysokich obrotach - przynajmniej czas szybko leci I nie chce mi się non stop żreć, bo nie mam czasu

dokładnie, zanim się obejrzałam, to już był koniec pracy, a spędzałam w niej po 10-12h
Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
My wczoraj rozebraliśmy choinkę. Pojechaliśmy też na urodziny mojej mamy. Wróciliśmy o 24... Dzisiaj też się nie wyśpię a coś czuję że na weekend będziemy mieli gości więc znowu nieprzespane noce. Za tydzień kolejna impreza. Wesoły ten styczeń =)
Na szczęście u nas za tydzień są ferie i odpocznę chociaż od korepetycji.
U mnie też wesoły styczeń, co weekend jakaś impreza
no i moje urodziny, też w styczniu
Cytat:
Jestem już po badaniach

suuuuuper

Edytowane przez 201608051010
Czas edycji: 2013-01-17 o 15:12
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-17, 15:11   #2634
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Może... nie wiem, uwierze jak zobacze dowody
Jak Twoje przeziębienie?? Lepiej troszkę?? tz mi znowu zaczyna kichac , prychac.. a dopiero co na Sylwestra sie rozłożył
Z przeziębienia zrobiła się angina, bardzo mam powiększone migdały. Ale co się dziwić, jak cały czas chodzę do pracy - i tak już dużo osób poszło na zwolnienia. A dzieciaki strasznie chorują - normalnie jakaś epidemia, klasy wyludnione
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 15:13   #2635
mysia1986
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38701734]Z przeziębienia zrobiła się angina, bardzo mam powiększone migdały. Ale co się dziwić, jak cały czas chodzę do pracy - i tak już dużo osób poszło na zwolnienia. A dzieciaki strasznie chorują - normalnie jakaś epidemia, klasy wyludnione [/QUOTE]
O kurcze.... zdrowiej kochana Ale, rzeczywiscie strasznie dużo osób choruje... Moja mama jak miała anginę w zeszłym roku to była okropnie spuchnieta i strasznie sie umęczyła.
Marcel <3

Stary 2013-01-17, 15:26   #2636
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Tomalinko co to za sny

Stokrotko bardzo dobre wiadomość!!! super!

Cytat:
Napisane przez niniona Pokaż wiadomość

suuuuuper

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38701734]Z przeziębienia zrobiła się angina, bardzo mam powiększone migdały. Ale co się dziwić, jak cały czas chodzę do pracy - i tak już dużo osób poszło na zwolnienia. A dzieciaki strasznie chorują - normalnie jakaś epidemia, klasy wyludnione [/QUOTE]
o kurcze to nie fajnie, zdrówka życzę

Łukaszek
Stary 2013-01-17, 15:37   #2637
tomalinka
Wtajemniczenie

Ana no właśnie nie wiem. Dziewczyny miały sny full-erotik a ja same smutasy
Cytat:
ja też jeszcze się nie rozglądam, jakoś też mnie nie ciągnie. Wiem od przyjaciółki i siostry tz, że musi mieć pompowane koła, przednie skrętne, łatwo się prowadzić, ja bym chciał rączkę przekładaną. Ja na pewno używany będę kupować, więc zobaczymy co się trafi. Na razie kuszą mnie piękne bodziaki i pajace które będą w lidlu od poniedziałku ale zielony podoba mi się najmniej a najbardziej różowy

a jeszcze mi się przypomniało, że dzidzia starsza o dwa dni i termin przesunął mnie się na 27 lipiec, mam nadzieję, że w lipcu urodzę bo pod koniec sierpnia, pocztek września będę śwaidkową na ślubie mojej przyjaciółki więc dobrze, żeby dzidzia była jak najstarsza a ja jak najchudsza po porodzie
No to mam dokladnie tak samo. Podobają mi się ciuszki i to chętnie bym kupowała. Zresztą już dostałam na święta kilka w prezencie i są słodziutkie Ale reszta mnie jakoś nie interesuje póki co

No to od razu będziesz mogła sie Maluszkiem pochwalić Cos czuję, że będzie w centrum zainteresowania
Śmieję się troszkę, bo przez ostatnie 2 lata nie mieliśmy żadnych zaproszeń na wesela, a w tym roku czekaja nas 3
18 maja, 25 maja i... 22 czerwca Także na ten ostatnio to pojedziemy chyba ze spakowaną torbą i mój mąż pozna co to wesele na trzeźwo
No i jakiś sukienkę-namiot będe musiała sobie sprawić

Ojej to zdrówka życzę

Mysiu kciuki są
Stary 2013-01-17, 15:51   #2638
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:

No to mam dokladnie tak samo. Podobają mi się ciuszki i to chętnie bym kupowała. Zresztą już dostałam na święta kilka w prezencie i są słodziutkie Ale reszta mnie jakoś nie interesuje póki co

No to od razu będziesz mogła sie Maluszkiem pochwalić Cos czuję, że będzie w centrum zainteresowania
Śmieję się troszkę, bo przez ostatnie 2 lata nie mieliśmy żadnych zaproszeń na wesela, a w tym roku czekaja nas 3
18 maja, 25 maja i... 22 czerwca Także na ten ostatnio to pojedziemy chyba ze spakowaną torbą i mój mąż pozna co to wesele na trzeźwo
No i jakiś sukienkę-namiot będe musiała sobie sprawić

Ojej to zdrówka życzę

Mysiu kciuki są
przyjdzie czas i na nas i będziemy wszystko kupować, jak wpadniemy w szał zakupów to koniec będzie
to dużo wesel Wam się szykuje, kupisz jakąś ładną sukienkę na lato i pewnie będziesz ślicznie wyglądać, teraz duży wybór tego jest ja to się gorzej boję o sukienkę bo po porodzie pewnie szybko nie schudnę szczególnie z brzucha który ma tendencję do bycia grubym i pewnie dalej jak w ciąży będę a do dzidzi przyjdzie mama i będzie pilnowała a ja na karmienie będę jeździć, na razie jest taki plan a co będzie to zobaczymy.

Łukaszek
Stary 2013-01-17, 16:23   #2639
ButterBear
Zakorzenienie

Też mam takie cykle, odkąd biorę Clo W tym cyklu idę sprawdzić, jak tam moje pęcherzyki.
[/QUOTE]

Ja też idę. Ale podglądać jeden, mój własny, prywatny, naturalny, co do którego pojawienia się mój gin ma wielkie wątpliwości..z przyczyn mi całkowicie nie znanych

Mrowniko, ja sie nie dziwię, że nie wyleczyłaś, skoro dalej chodzisz do pracy, pełno chorych dzieci...ehhhh... oby Ci przeszło

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 16:29   #2640
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
przestawiaj się i to raz dwa

Mrowinko
zdrowiej kochana... a jak w ogóle u Was syt w pracy? dalej kiepska czy lepiej?

jeju ja się już jutrzejszym dniem stresuję... chyba padnę... czuję że nie będę mogła w nocy spać

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Cytat:
Ja też idę. Ale podglądać jeden, mój własny, prywatny, naturalny, co do którego pojawienia się mój gin ma wielkie wątpliwości..z przyczyn mi całkowicie nie znanych
oooo przypomniałaś mi!

Na początek lutego zapisałam się (tzn. mąż mnie zapisał ) do mojego lekarza, zobaczymy co powie chcę się dopytać o wizyty (bo długo się czeka, a co w razie w?), o dalsze branie duphastonu itp...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości