Żonki 2009 cz. XXXV - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-16, 22:02   #631
iwka28
Wtajemniczenie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV

Cześć laski!!!!

Jestem

Wszystkiego najlepszego w 2013r.!!!!!!!

U nas katastrofa, spadło 5 cm. śniegu i kraj stanął, nie ma pługów, nie posypane, zabić się idzie, do pracy jechałam prawie 2 godz. Byle do wiosny

SAMBUŚ - gratulacje!!!!!!!!!!!!! Karpik się spisał widzę

Marta - przykro mi z powodu mamy, mam nadzieję, że znajdzie coś szybko. Szkoda, że ze stażem się tak poukładało.

Niunia - nieźle Ci idzie!

Kasia - trzymaj się

India - czekam na obraz!

Mnie się drugi sezon "Gry o tron" podobał, tak samo jak "Braeking bad" - ale ten się rozkręca pod koniec pierwszego sezonu.

Zaczęłam czytać Greya, ale po 20 stronach nie zdzierżyłam, nie wiem czy wrócę, zwłaszcza, że przytargaliśmy chyba ze 12 ksiazek (sami kupiliśmy plus dostaliśmy) więc jak jakieś obłąkańce tagaliśmy te walizy ... Kumpel był lepszy, wiózł bombki szklane w podręcznym, bał się czy go wpuszczą, stwiedził, że najwyżej ubierze je jako kolczyki

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 22:08   #632
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta dzięki.

Iwka witaj

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 22:09   #633
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Mnie najpierw te zastrzyki przeraziły, jak pomyślałam o tej maleńkiej dupince męczonej zastrzykami. Ale lekarka mi wytłumaczyła, że skoro pomimo antybiotyku od soboty rozwinęło się zapalenie oskrzeli, to nie mamy żadnej gwarancji, że kolejny doustny antybiotyk pomoże, a za parę dni możemy wrócić z zapaleniem płuc.
Dobrze, że Liluś tak szybko wyzdrowiała. U nas się za dużo rzeczy zbiegło w czasie, my wszyscy chorzy, Marcela z zapaleniem dróg moczowych, z wychodzącymi jednocześnie trzema zębami. Fatalny dla nas jest ten miesiąc od samego poczatku, mam nadzieję, że limit pecha na ten rok wyczerpaliśmy
Współczuje. ALe moim zdaniem zastrzyki szybciej działają, mniej obciążają wąrobę, żołądek. ALe jak sobie przypomne jak chodziliśmy 2 razy dziennie na zastrzyki brr... wystarczyło zacząć rozpinać spodnie i ryk. No ale syropem pluła.

Marta świetne te koraliki. Poka foty ja zrobicie

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 23:03   #634
bzyczka1
Zakorzenienie

My na Lilę mamy sposób, nie ważne jak nie dobry syrop by był. Mówię do niej chodź na syrop, przychodzi do mnie, napełniam strzykawkę i mówię do niej "masz sama wypij" ona uradowana że może sama a ja jej łapkę dociskam i wypija całą porcję bez problemu

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 08:52   #635
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ana oto zuzi stroj

ps. nie patrzcie na przewijak.

spodnica wyszla bomba!!! i polecam LODY Z LIDLA Z BAKALIAMI same orzechy i pycha sultanskie rodzynki, - w ogole nie czc rodzynkami, i duuuzo orzechow 5zl za litr pycha!
Super ten strój będzie!!!
Czekam na foty Zu!

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Gucia masz już obraz?
no właśnie jeszcze nie mam Wczoraj już do niego napisałam, co jest, że jeszcze nie przyszedł? I facet mi napisał, że bardzo mnie przeprasza, że dzieciaki mu się pochorowały i że jutro rano wysyła. Czyli dzisiaj. Mam nadzieje, że jutro przyjdzie. Nie zniosę myśli, że muszę czekać do poniedziałku na niego!

Ale za to weekend już za 2 dni!! i czekam na Twoje fotki!

Cytat:
Mnie najpierw te zastrzyki przeraziły, jak pomyślałam o tej maleńkiej dupince męczonej zastrzykami. Ale lekarka mi wytłumaczyła, że skoro pomimo antybiotyku od soboty rozwinęło się zapalenie oskrzeli, to nie mamy żadnej gwarancji, że kolejny doustny antybiotyk pomoże, a za parę dni możemy wrócić z zapaleniem płuc.
Dobrze, że Liluś tak szybko wyzdrowiała. U nas się za dużo rzeczy zbiegło w czasie, my wszyscy chorzy, Marcela z zapaleniem dróg moczowych, z wychodzącymi jednocześnie trzema zębami. Fatalny dla nas jest ten miesiąc od samego poczatku, mam nadzieję, że limit pecha na ten rok wyczerpaliśmy
Oj bidusia... ale jak ma jej to pomóc

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

wiec tak
broszki i spinki do krawatow robimy z koralikow termotopliwych z ikei-
http://allegro.pl/koraliki-do-prasow...952963363.html
układa sie koraliki na tekich podstawkach przykrywa papierem (cos jak śniadaniowy) i prasuje (z jednej strony wystarczy) i sa sklejone, klejem na gorąco przykleimy zapinki i gotowe
u nas jest szal na te koraliki dzieciaki uwielbiaja je ukladac 4 latki to jeszcze ukladaja byle jakie kolory ale 5-6 latki siedzą non stop i ukladaja takie wzory ze szok kolorami etc.. zrobie wam fotki i pokaże

a świeczki - sól zwyklą farbowalysmy z dzieciakami (wyciągalysmy wklad z mazakow i dzieci mieszaly tym wkladem aż się rozlecial i sol zafarbowala ) potem sól wsypywalismy do szklanek z ikei - dwa kolory soli zeby bylo warstwowo i na to na gorę swieczke taki podgrzewacz, na szklanke klejem na gorąco najlejamy kwiatek
tyle
dzieci sie mniej napracuja ale fajnie to wyglada choc nie wiemy jak z trwaloscią tego będzie ale mamy to gdzies
ale czad! Ja też chętnie zobaczę fotki! A zrobisz też zdjęcia tym świeczkom? Ciekawa jestem jak to wygląda

Iwka jak dobrze, że jesteś!!!

Witajcie,

przede mną raczej ciężki dzień. Obym się z wszystkim do 16:00 wyrobiła!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 09:57   #636
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 10:10   #637
kliwia
Zakorzenienie

robie kawe!!
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 10:15   #638
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
My na Lilę mamy sposób, nie ważne jak nie dobry syrop by był. Mówię do niej chodź na syrop, przychodzi do mnie, napełniam strzykawkę i mówię do niej "masz sama wypij" ona uradowana że może sama a ja jej łapkę dociskam i wypija całą porcję bez problemu
Agata wypija tran, ibuprom bez problemu, ale tamten był mega obrzydliwy, ze wypijała połowe dawki wypluwała. No ale była dużo młodsza, miała 9 miesięcy chyba

Agatka jest już z nami
Stary 2013-01-17, 10:17   #639
bzyczka1
Zakorzenienie

Scio no ten też truskawkami nei smakował nawet w ulotce bylo napisane że żeby zabić gorzki smak można popić sokiem pomarańczowym, ale na Lilkę działał sposób Tran to smakołyk dla Lilki

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 10:21   #640
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Scio no ten też truskawkami nei smakował nawet w ulotce bylo napisane że żeby zabić gorzki smak można popić sokiem pomarańczowym, ale na Lilkę działał sposób Tran to smakołyk dla Lilki
zapamiętam na przyszłość. Choć Agacie jak coś nie smakuje to pluje, bez wględu na to czy sama je, czy nie

Agatka jest już z nami
Stary 2013-01-17, 10:22   #641
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 10:27   #642
kliwia
Zakorzenienie

dam wam cos do posluchania:
http://www.youtube.com/watch?v=Pjpdg...4E9733EE9AEA06

mi sie podobaja chyba oprocz okruszka, jakos przez nia nie przebrnelam.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2013-01-17 o 10:29
Stary 2013-01-17, 11:37   #643
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Współczuje. ALe moim zdaniem zastrzyki szybciej działają, mniej obciążają wąrobę, żołądek. ALe jak sobie przypomne jak chodziliśmy 2 razy dziennie na zastrzyki brr... wystarczyło zacząć rozpinać spodnie i ryk. No ale syropem pluła.

Marta świetne te koraliki. Poka foty ja zrobicie
Też jestem tego zdania, że zastrzyki są bardziej skuteczne. Po jednym wczoraj już jest zdecydowana poprawa, bo gorączka sama odpuściła a i ogólne samopoczucie ma zdecydowanie lepsze - zaczyna rządzić, więc idzie ku lepszemu Strach przed zastrzykiem jest, bo jak już jej ściągałam rajstopy był płacz, ale jest mega dzielna, bo popłakała chwilkę i było ok. Tylko ciocia się śmieje, że kolejne dziecko w rodzinie nie będzie jej lubić

Witajcie!

Dziękuję wszystkim za troskę o Marcelinkę Jesteście kochane!
Tak jak napisałam Scio, jest dużo lepiej, rano sama domagała się śniadania Kaszle jak fiks, ale i z tym sobie poradzimy
Stary 2013-01-17, 11:45   #644
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Cześć laski!!!!

Jestem

U nas katastrofa, spadło 5 cm. śniegu i kraj stanął, nie ma pługów, nie posypane, zabić się idzie, do pracy jechałam prawie 2 godz. Byle do wiosny

SAMBUŚ - gratulacje!!!!!!!!!!!!! Karpik się spisał widzę

Marta - przykro mi z powodu mamy, mam nadzieję, że znajdzie coś szybko. Szkoda, że ze stażem się tak poukładało.

Niunia - nieźle Ci idzie!

Kasia - trzymaj się

India - czekam na obraz!

Mnie się drugi sezon "Gry o tron" podobał, tak samo jak "Braeking bad" - ale ten się rozkręca pod koniec pierwszego sezonu.

Zaczęłam czytać Greya, ale po 20 stronach nie zdzierżyłam, nie wiem czy wrócę, zwłaszcza, że przytargaliśmy chyba ze 12 ksiazek (sami kupiliśmy plus dostaliśmy) więc jak jakieś obłąkańce tagaliśmy te walizy ... Kumpel był lepszy, wiózł bombki szklane w podręcznym, bał się czy go wpuszczą, stwiedził, że najwyżej ubierze je jako kolczyki

Oooo jak fajnie ze juz jestes

No karpik sie spisal mam nadzieje, ze bedzie wszystko w porzadku

My tez mielismy taka wielka walizke, ze cudem ja przytachalismy... ale my mielismy tylko 1... za to wielka i wazyla 32 kg.... a moj maz to chuderlak jest wiec dla niego takie 32 kg do dzwigania to lekko nie ma zwlaszcza ze w tamta strone jechalismy autem wiec z lotniska musielismy sie najpierw wydostac autobusem na dworzec, a potem pociagiem do naszej miesciny (jeszcze z przesiadka)... jednak co autem to autem nie trzeba sie ograniczac ani zadzwigac na smiec

Martucha fajne te koraliki... sama bym sie pobawila
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 11:49   #645
ania20m
Wtajemniczenie

Kupiłam sobie przedwczoraj tą sukienkę
http://allegro.pl/sukienka-dzianina-...943372266.html
Dzisiaj mi przyszła, nie spodziewałam sie tak błyskawicznej wysyłki.
Sukienka jest super świetnie uszyta i z dobrego materiału.
Chcę ją założyć za tydzień na ten roczek co idziemy

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
dam wam cos do posluchania:
http://www.youtube.com/watch?v=Pjpdg...4E9733EE9AEA06

mi sie podobaja chyba oprocz okruszka, jakos przez nia nie przebrnelam.
fajna

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 11:50   #646
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

fajna
bardzo ladna
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 14:02   #647
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

czesc

Bylam do kontroli u okulistki. Jest juz dobrze, ale jeszcze nie calkiem wyleczone. Kropelki i zel do oka nadal bo sie jeszcze musi wygoic. Widze juz prawie calkiem dobrze.

SSR - powodzenia na zajeciach pamietaj jakies fotki pocykac

Aniczko - tesknie ! trzymaj sie kochana

kliwia - slucham domowe melodie-fajne to! te na kontrabasie grane fajnie sie slucha.

Marta - podoba mi sie pomysl z tymi swiecznikami na dzien babci-wrzuc foto do nauczycielskiego. Ja robie w sloiczkach zanurzone kwiatki w mieszance wody,gliceryny i brokatu. Cos na zasadzie snieznej kuli i kalendarze z rysunkami dzieci.

Ania20m - fajna sukienka!
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 16:03   #648
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

Mała ma zapalenie oskrzeli Rozwinęło się pomimo antybiotyku branego od soboty, co prawda na co innego, ale na drogi oddechowe też wg ulotki działa. Mamy zastrzyki Już jeden za nami, jeszcze 11 O dziwo zniosła to w miarę dobrze, płakała bardziej ze zmęczenia niż z bólu chyba.
Bidulka moja
aż mi dreszcze przeszły... w życiu nie miałam zastrzyku... (od razu kroplówki jak coś...)
za to mój mąż wybrał i za siebie i za mnie chyba (ale on z kolei nigdy wenflonu nie miał )

zdrówka dla Marcelki

Cytat:
ana oto zuzi stroj

ps. nie patrzcie na przewijak.

spodnica wyszla bomba!!! i polecam LODY Z LIDLA Z BAKALIAMI same orzechy i pycha sultanskie rodzynki, - w ogole nie czc rodzynkami, i duuuzo orzechow 5zl za litr pycha!
oo fajne widziałam gdzieś takie komplet ogon+rogi ale bardziej mi się podobały te rogi co kupiłam niestety bez ogona czy może być diabeł bez ogona?

Cytat:

wiec tak
broszki i spinki do krawatow robimy z koralikow termotopliwych z ikei-
http://allegro.pl/koraliki-do-prasow...952963363.html
układa sie koraliki na tekich podstawkach przykrywa papierem (cos jak śniadaniowy) i prasuje (z jednej strony wystarczy) i sa sklejone, klejem na gorąco przykleimy zapinki i gotowe
u nas jest szal na te koraliki dzieciaki uwielbiaja je ukladac 4 latki to jeszcze ukladaja byle jakie kolory ale 5-6 latki siedzą non stop i ukladaja takie wzory ze szok kolorami etc.. zrobie wam fotki i pokaże

a świeczki - sól zwyklą farbowalysmy z dzieciakami (wyciągalysmy wklad z mazakow i dzieci mieszaly tym wkladem aż się rozlecial i sol zafarbowala ) potem sól wsypywalismy do szklanek z ikei - dwa kolory soli zeby bylo warstwowo i na to na gorę swieczke taki podgrzewacz, na szklanke klejem na gorąco najlejamy kwiatek
tyle
dzieci sie mniej napracuja ale fajnie to wyglada choc nie wiemy jak z trwaloscią tego będzie ale mamy to gdzies
wow ale czadowe!!!
porób zdjęcia

a te świeczki to do spalenia normalnie są?

Cytat:
fajna suknia!

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość

Marta - podoba mi sie pomysl z tymi swiecznikami na dzien babci-wrzuc foto do nauczycielskiego. Ja robie w sloiczkach zanurzone kwiatki w mieszance wody,gliceryny i brokatu. Cos na zasadzie snieznej kuli i kalendarze z rysunkami dzieci.
pokaz swoje prezenty a jakie kwiatki wkładasz do słoiczka?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 16:08   #649
kliwia
Zakorzenienie

katunia, ciesze sie ze sie spodobalo mi tez sie podoba, juz znam piosenki na pamiec

ana, pewnie ze moze trojzab chociaz sobie skombinuj a makijaz diableski tez bedziesz miec??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sprytny-diabe%C5%82_19-124970.jpg (41,8 KB, 7 załadowań)

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2013-01-17 o 16:10
Stary 2013-01-17, 16:23   #650
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
katunia, ciesze sie ze sie spodobalo mi tez sie podoba, juz znam piosenki na pamiec

ana, pewnie ze moze trojzab chociaz sobie skombinuj a makijaz diableski tez bedziesz miec??
makijaż nie za ostry bo to na bal w pracy i trójząb odpada, bo nie będę miała jak go ze sobą nosić, może już prędzej z ogonem pokombinuję, jak np Baja polecała z tych rajstop... choć jeszcze się nie zastanawiałam jakby to wyglądało...
Stary 2013-01-17, 16:49   #651
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Cześć laski!!!!

Jestem

India - czekam na obraz!

fajnie, że już jesteś
iwka my juz oglądamy V sezon Braeking bad nadal mi się podoba, choc wiadomo, że to już nie to samo co na początku

ja Greya zaczełam czytać III, ale coś mi marnie idzie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Super ten strój będzie!!!
Czekam na foty Zu!

no właśnie jeszcze nie mam Wczoraj już do niego napisałam, co jest, że jeszcze nie przyszedł? I facet mi napisał, że bardzo mnie przeprasza, że dzieciaki mu się pochorowały i że jutro rano wysyła. Czyli dzisiaj. Mam nadzieje, że jutro przyjdzie. Nie zniosę myśli, że muszę czekać do poniedziałku na niego!

Ale za to weekend już za 2 dni!! i czekam na Twoje fotki!

Oj bidusia... ale jak ma jej to pomóc

ale czad! Ja też chętnie zobaczę fotki! A zrobisz też zdjęcia tym świeczkom? Ciekawa jestem jak to wygląda

Iwka jak dobrze, że jesteś!!!

Witajcie,

przede mną raczej ciężki dzień. Obym się z wszystkim do 16:00 wyrobiła!

oo to już na pewno jutro dostaniesz.
ja miałam jutro skonczyc o 11.30, ale mój "kolga" rzucił na żądanie i biorę jego zajęcia... nie miałam serca odwołac dzieciom ze szpitala. no ale o to tym sposobem skoncze o 15. 30 ;/

Cytat:

fajna
ania swietna sukienka, chyba tez sobie taką kupię i jeszcze 2 inne mi sie spodobały. a wrzucisz jak w niej wyglądasz?
Stary 2013-01-17, 16:55   #652
kliwia
Zakorzenienie

ana ogon mozesz tez uplesc w warkocz z tasiemki i doczepic latwiej i lekkie
Stary 2013-01-17, 17:15   #653
Zakorzenienie

Nauczycielki pyta do Was odnoście fajnych,ciekawych szkoleń w k.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-17, 18:15   #654
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Nauczycielki pyta do Was odnoście fajnych,ciekawych szkoleń w k.
Odpisałam

Dziewczyny ma problem z przeglądarką (Chrome)
Kiedy chce przejrzeć strony na innych kartach przeglądarki, a potem wrócić do tej poprzedniej to coś się blokuje, nie mogę normalnie przeglądać strony Próbowałam usunąć wszystko z historii i nic to nie dało.
Jak to naprawić
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 19:10   #655
martucha84
Zakorzenienie

laski zdobilam fotki jutro wrzuce do nauczycielek bo dzis nie mam sily
mialam paskudny dzien...

najpierw narada przedszkolna totalnie nie dotyczaca mnie na ktorej musialam siedziec... i sluchac co tylko diametralnie obnizalo mi nastroj.. potem godzinna rozmowa z dyrektorka i vice... totalnie mnie rozpieprzyla..

a na koniec mialam konsultacje z rodzicami ktore byly delikatnie mowiąc dziwne..

a teraz jeszcze niesiwadomie moj kolega mnie dobil...

dzis nie jest moj dzien..
mam ochote iść pod koldre.. i nie wychodzić do konca roku!
Stary 2013-01-17, 19:25   #656
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
mialam paskudny dzien...

najpierw narada przedszkolna totalnie nie dotyczaca mnie na ktorej musialam siedziec... i sluchac co tylko diametralnie obnizalo mi nastroj.. potem godzinna rozmowa z dyrektorka i vice... totalnie mnie rozpieprzyla..

a na koniec mialam konsultacje z rodzicami ktore byly delikatnie mowiąc dziwne..

Stary 2013-01-17, 20:34   #657
śliweńka
Zakorzenienie

India mi tez kiepsko idzie trzecia część, bo jakoś przekoloryzowana już
Martucha mam nadzieję że jutro będzie lepiej

u nas Karolina już nie gorączkuje, ale godziny wstawania znów ma kosmiczne, do tego jak ryczy uspokoić jej w nocy nie idzie, przez to zaspałam dziś do pracy, ledwo zdążyłam

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-17, 20:54   #658
Zakorzenienie

Cytat:
mialam paskudny dzien...

wskakuj pod koldre i nie wychodz spod niej conajmniej do rana!! rana w sobote!
Stary 2013-01-17, 21:12   #659
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Ktosiu, Śliweńko super, że maluszki mają się coraz lepiej.

Marta a coś wiadomo z tą laską, czy wraca wcześniej czy nie?

Aniu bardzo ładna sukienka.

Ja dziś miałam dyskotekę w szkolę... więc się wyszalałam. Jak wróciłam do domu to 2 godziny spałam

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 22:08   #660
Zakorzenienie

SSR - dałaś radę moja zasteoczyni? na pewno poradzilas sobie swietnie. DZIEKUJE!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości