|
|
#631 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Cześć laski!!!!
Jestem Wszystkiego najlepszego w 2013r.!!!!!!! U nas katastrofa, spadło 5 cm. śniegu i kraj stanął, nie ma pługów, nie posypane, zabić się idzie, do pracy jechałam prawie 2 godz. Byle do wiosny ![]() SAMBUŚ - gratulacje!!!!!!!!!!!!! Karpik się spisał widzę ![]() Marta - przykro mi z powodu mamy, mam nadzieję, że znajdzie coś szybko. Szkoda, że ze stażem się tak poukładało. Niunia - nieźle Ci idzie! Kasia - trzymaj się India - czekam na obraz! Mnie się drugi sezon "Gry o tron" podobał, tak samo jak "Braeking bad" - ale ten się rozkręca pod koniec pierwszego sezonu. Zaczęłam czytać Greya, ale po 20 stronach nie zdzierżyłam, nie wiem czy wrócę, zwłaszcza, że przytargaliśmy chyba ze 12 ksiazek (sami kupiliśmy plus dostaliśmy) więc jak jakieś obłąkańce tagaliśmy te walizy ... Kumpel był lepszy, wiózł bombki szklane w podręcznym, bał się czy go wpuszczą, stwiedził, że najwyżej ubierze je jako kolczyki
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
Marta dzięki.
Iwka witaj
|
|
|
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marta świetne te koraliki. Poka foty ja zrobicie |
|
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
My na Lilę mamy sposób, nie ważne jak nie dobry syrop by był. Mówię do niej chodź na syrop, przychodzi do mnie, napełniam strzykawkę i mówię do niej "masz sama wypij" ona uradowana że może sama a ja jej łapkę dociskam i wypija całą porcję bez problemu
|
|
#635 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekam na foty Zu! ![]() no właśnie jeszcze nie mam ![]() Ale za to weekend już za 2 dni!! i czekam na Twoje fotki! Cytat:
Cytat:
![]() Iwka jak dobrze, że jesteś!!! Witajcie, przede mną raczej ciężki dzień. Obym się z wszystkim do 16:00 wyrobiła!
|
|
#636 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
robie kawe!!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
Scio no ten też truskawkami nei smakował
nawet w ulotce bylo napisane że żeby zabić gorzki smak można popić sokiem pomarańczowym, ale na Lilkę działał sposób Tran to smakołyk dla Lilki
|
|
#640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#641 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
dam wam cos do posluchania:
http://www.youtube.com/watch?v=Pjpdg...4E9733EE9AEA06 mi sie podobaja chyba oprocz okruszka, jakos przez nia nie przebrnelam.
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2013-01-17 o 10:29 |
|
|
|
#643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strach przed zastrzykiem jest, bo jak już jej ściągałam rajstopy był płacz, ale jest mega dzielna, bo popłakała chwilkę i było ok. Tylko ciocia się śmieje, że kolejne dziecko w rodzinie nie będzie jej lubić![]() Witajcie! Dziękuję wszystkim za troskę o Marcelinkę Tak jak napisałam Scio, jest dużo lepiej, rano sama domagała się śniadania Kaszle jak fiks, ale i z tym sobie poradzimy
|
|
|
|
|
#644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooo jak fajnie ze juz jestes No karpik sie spisal mam nadzieje, ze bedzie wszystko w porzadku ![]() My tez mielismy taka wielka walizke, ze cudem ja przytachalismy... ale my mielismy tylko 1... za to wielka i wazyla 32 kg.... a moj maz to chuderlak jest wiec dla niego takie 32 kg do dzwigania to lekko nie ma zwlaszcza ze w tamta strone jechalismy autem wiec z lotniska musielismy sie najpierw wydostac autobusem na dworzec, a potem pociagiem do naszej miesciny (jeszcze z przesiadka)... jednak co autem to autem nie trzeba sie ograniczac ani zadzwigac na smiec ![]() Martucha fajne te koraliki... sama bym sie pobawila
|
|
|
|
|
#645 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kupiłam sobie przedwczoraj tą sukienkę
![]() http://allegro.pl/sukienka-dzianina-...943372266.html Dzisiaj mi przyszła, nie spodziewałam sie tak błyskawicznej wysyłki. Sukienka jest super świetnie uszyta i z dobrego materiału.Chcę ją założyć za tydzień na ten roczek co idziemy ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Bylam do kontroli u okulistki. Jest juz dobrze, ale jeszcze nie calkiem wyleczone. Kropelki i zel do oka nadal bo sie jeszcze musi wygoic. Widze juz prawie calkiem dobrze. SSR - powodzenia na zajeciach pamietaj jakies fotki pocykac Aniczko - tesknie ! trzymaj sie kochana kliwia - slucham domowe melodie-fajne to! te na kontrabasie grane fajnie sie slucha. Marta - podoba mi sie pomysl z tymi swiecznikami na dzien babci-wrzuc foto do nauczycielskiego. Ja robie w sloiczkach zanurzone kwiatki w mieszance wody,gliceryny i brokatu. Cos na zasadzie snieznej kuli i kalendarze z rysunkami dzieci. Ania20m - fajna sukienka! |
|
|
|
#648 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to mój mąż wybrał i za siebie i za mnie chyba (ale on z kolei nigdy wenflonu nie miał )zdrówka dla Marcelki ![]() Cytat:
widziałam gdzieś takie komplet ogon+rogi ale bardziej mi się podobały te rogi co kupiłam niestety bez ogona czy może być diabeł bez ogona? Cytat:
porób zdjęcia ![]() a te świeczki to do spalenia normalnie są? Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a jakie kwiatki wkładasz do słoiczka?
|
|||||
|
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
katunia, ciesze sie ze sie spodobalo
![]() ana, pewnie ze moze trojzab chociaz sobie skombinuj a makijaz diableski tez bedziesz miec??
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2013-01-17 o 16:10 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i trójząb odpada, bo nie będę miała jak go ze sobą nosić, może już prędzej z ogonem pokombinuję, jak np Baja polecała z tych rajstop... choć jeszcze się nie zastanawiałam jakby to wyglądało...
|
|
|
|
|
#651 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() iwka my juz oglądamy V sezon Braeking bad nadal mi się podoba, choc wiadomo, że to już nie to samo co na początku ![]() ja Greya zaczełam czytać III, ale coś mi marnie idzie Cytat:
oo to już na pewno jutro dostaniesz. ja miałam jutro skonczyc o 11.30, ale mój "kolga" rzucił na żądanie i biorę jego zajęcia... nie miałam serca odwołac dzieciom ze szpitala. no ale o to tym sposobem skoncze o 15. 30 ;/ Cytat:
i jeszcze 2 inne mi sie spodobały. a wrzucisz jak w niej wyglądasz?
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
ana ogon mozesz tez uplesc w warkocz z tasiemki
i doczepic latwiej i lekkie
|
|
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
Nauczycielki pyta do Was odnoście fajnych,ciekawych szkoleń w k.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisałam
Dziewczyny ma problem z przeglądarką (Chrome) Kiedy chce przejrzeć strony na innych kartach przeglądarki, a potem wrócić do tej poprzedniej to coś się blokuje, nie mogę normalnie przeglądać strony Próbowałam usunąć wszystko z historii i nic to nie dało.Jak to naprawić
|
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
laski zdobilam fotki jutro wrzuce do nauczycielek bo dzis nie mam sily
mialam paskudny dzien... najpierw narada przedszkolna totalnie nie dotyczaca mnie na ktorej musialam siedziec... i sluchac co tylko diametralnie obnizalo mi nastroj.. potem godzinna rozmowa z dyrektorka i vice... totalnie mnie rozpieprzyla.. a na koniec mialam konsultacje z rodzicami ktore byly delikatnie mowiąc dziwne.. a teraz jeszcze niesiwadomie moj kolega mnie dobil... dzis nie jest moj dzien.. mam ochote iść pod koldre.. i nie wychodzić do konca roku!
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
India mi tez kiepsko idzie trzecia część, bo jakoś przekoloryzowana już
Martucha mam nadzieję że jutro będzie lepiej u nas Karolina już nie gorączkuje, ale godziny wstawania znów ma kosmiczne, do tego jak ryczy uspokoić jej w nocy nie idzie, przez to zaspałam dziś do pracy, ledwo zdążyłam
|
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ktosiu, Śliweńko super, że maluszki mają się coraz lepiej. Marta Aniu bardzo ładna sukienka. Ja dziś miałam dyskotekę w szkolę... więc się wyszalałam. Jak wróciłam do domu to 2 godziny spałam
|
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
SSR - dałaś radę moja zasteoczyni?
na pewno poradzilas sobie swietnie. DZIEKUJE! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.

Rozwinęło się pomimo antybiotyku branego od soboty, co prawda na co innego, ale na drogi oddechowe też wg ulotki działa. Mamy zastrzyki
Już jeden za nami, jeszcze 11