|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX
Cytat:
Jak Elle. Szusz i niektóre inne mi się kojarzą z Chrisem Crockerem od leave britney alone, albo zbliżenie mega na twarz albo przescieradlo w tle, już wolę brzydko pokój ale pokój, znam w końcu ofertę dekoracyjna lokalnych sklepów i cudów nie oczekuje Btw w lidlu są mega skarpety ciepłe, pluszowy albo dzierfane, tanio A w ogóle to dobija mnie mobilny wizaż, ledwo piszę |
|
|
|
|
#2792 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny pamiętacie która wersja była polecana swojego czasu na YT chodzi mi o wersje maski do włosów aussie 3 minute miracle znalazłam w sklepie wersje pomaranczowa i niebieska a nie było promocji 2 za 1 albo cos w tym stylu i nie wiedziałam na która się zdecydować więc nie wzięłam nic ![]() która bardziej polecacie ??
|
|
|
#2793 |
|
Rozeznanie
|
makijaz u małejczarnej
http://www.youtube.com/watch?v=vICug0V5lyU glossbox i szusz http://www.youtube.com/watch?v=3ZKzftmoDho |
|
|
|
#2794 |
|
Raczkowanie
|
Szusz ładnie wygląda w tym filmie
|
#2795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2797 |
|
Raczkowanie
|
Zdecydowanie. I nareszcie nie 'efekt gloł' na całej twarzy.
|
#2798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakaś pomarańcza straszna jak na moje oko..
|
|
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2800 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do skarpet to mi żadne nie pomogą żadna cześć ciała mi tak nie marźnie jak stopy ![]() A mnie odbija wizaz przez ipada i słownik ! Oglądam filmiki na YT przez aplikacje i jak chce skopiowac wam tutaj jakiś link to nie mogę bo nie ma takiej opcji lol muszę jeszcze raz otwierać w normalnej przeglądarce .. A to takie czasochłonne a wy tego niedoceniacie pózniej o !!!!! hahaOooo... A tej nie widziałam w sklepie :/:/ jakoś obiło mi się o oczy ze nissiax niebieska polecala ehhh
Edytowane przez urodzona3maja Czas edycji: 2013-01-17 o 17:59 |
|||
|
|
|
#2801 |
|
Raczkowanie
|
Czemu one kręcą te filmy o glossybox odrazu po otrzymaniu pudełka, a nie po chociaz kilku testach?????
|
#2802 |
|
Konto usunięte
|
Oświećcie mnie co to ten glossbox bo coś zacofana jestem. Tylko widzę że się w kółko przewija tu, chyba ma mocnych sponsorów XD
Dość pociągu, wizaz mobilny serio ledwo zipie, to jakiś kosmos Co do MACa w ogóle to nie rozumiem fenomenu, mam ich cienie i lakiery, niż się nie trzymają, pigmentacja słaba. Już wolę inglota. Zwłaszcza pod kątem ceny. Ponoć podkłady mają dobre ale też laski zyt mówią że je wysypuje od nich. Jedyne co mają to opakowania i kolekcje, brakuje mi tego winglocie. No i większe paletki ale też po śmiesznej cenie. Ja się im więcej nabrać nie dam bo jeden cień to 5w inglocie. Trochę różnica. Wybaczcie literówki ale na kom się nie da ich poprawić nawet |
|
|
|
#2803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do Maca sie nie zgodzę, mam od nich cienie i szminki. Cienie sa ok, na pewno duzo lepisze niż Inglot a pomadki sa cudowne nigdy nie kupie juz innej. Ale różne rzeczy różnym ludziom pasują. |
|
|
|
|
#2804 | |
|
Klientka w krawacie
|
Ładnie jej z tak obrysowanym okiem
![]() Cytat:
.
|
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
Panna Joanna w tym makijażu wygląda kilkanaście lat starzej...jak pani po 40.
|
|
|
|
#2806 |
|
Konto usunięte
|
50 za próbki które w douglasie mi za darmo odleja? A jedno co mnie cieszy tu cena inglota w usa, więcej niż u nas, w końcu zobaczą co to znaczy przeplacac jak za essie i opi np, z 1$ robią 50zl, podobnie pozostałym ;p jestem msciwa, tak
Nie może być tak że gowniara jakaś z kieszonkowego się maluje diorem a ja pół pensji bym wydać musiała na jedna rzecz Mam jeden błyszczyk z chanel, 160 zl, trzyma się, ok, ale top nadal błyszczyk, maybelline też się trzymają, maskary rimmela malują tak samo jak te kancome |
|
|
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
Rozwalił mnie komentarz Nissiax: "Przyznam ze jestem zaskoczona takim komentarzem. Czasami ktos mi pisze ze nie moze ogladac moich filmikow bo np nie lubie jak sie wyslawiam albo denerwuja go moje wlosy itp ale nikt mi jeszcze nie napisal ze przestaje mnie ogladac z powodu tego ze jestem idealna. Traktuje to wiec jako duzy komplement z Twoje stony. Dodam tylko ze jestem tak jak kazdy a nawet sie przyznam ze czasami grzebie w nosie i puszczam bąki
"
|
|
|
|
#2808 |
|
Raczkowanie
|
Podrzuci ktoś link do vlogu silver (?). Wspominałyście o nim pare postów wcześniej, mówiąc o słabym angielskim itp
|
|
|
|
#2809 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeszcze bardziej ja lubię
|
|
|
#2810 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#2811 |
|
Raczkowanie
|
zoila dziękuję
|
|
|
|
#2812 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2813 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2815 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Komentarz może i rozbrajający, ale i tak kreuje się na idealną a takich ludzi po prostu nie ma Owszem jest perfekcyjna w tym co robi, ale zawsze chce wyjść na neutralną, tak jak np. w temacie Szusz.
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
http://rockglamprincess.blogspot.com...-for-life.html
RGP zdjęcia z sylwestra |
|
|
|
#2817 |
|
Killing me softly
|
Fakt, że zwykle oglądam ją tylko w wersji głowa+szyja, ale jej gabaryty dość mnie zaskoczyły. Sukienka okropna, RGP wygląda jak owinięta w prześcieradło.
Edit: czytam, a raczej oglądam jej post "Let's go for coffee" i zastanawiam się, jak dziewczyna wydająca furę pieniędzy na kosmetyki, podniecająca się kosmetykami- chyba najbardziej wśród polskich youtubowiczek- i nagrywająca filmy o swojej pielęgnacji włosów i super mistrzu- fryzjerze, może chodzić z takimi odrostami? Coś mi tu zgrzyta, niby szafa wypchana kolorówką i pielęgnacją, a dziewczyna zaniedbana od podstaw.
Nienawidzę nieoświeconego tłumu i unikam go. Edytowane przez Lukrecja_Borgia Czas edycji: 2013-01-17 o 20:08 |
|
|
|
#2818 |
|
Wtajemniczenie
|
sukienka dodała jej kilogramów
|
|
|
|
#2819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Podkreśla to co powinna ukrywać...ekhm moim zdaniem powinna zakryć ramiona. |
|
|
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio tak zauwazyłąm, ze oprocz kilku dziewczyn bardzo dużo youtuberek ma pare/parenascie nadprogramowych kilogramów...
tak mi sie nasunelo to na mysl po obejrzeniu vlogu szusz: tak się bawią vlogerki czy jakoś tak Edytowane przez marynka42 Czas edycji: 2013-01-17 o 20:23 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

bezcenne 

bo jak tego nie robi to wygląda na rozmazaną i niewyraźną.

jakaś pomarańcza straszna jak na moje oko..

haha