|
|
#991 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLVII
|
|
|
|
#992 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38711118]
Betty cóż to za egzamin? Bo chyba nie doczytałem [/QUOTE]na kurs KRL w PAŻP ![]() angielski + predyspozycje
|
#994 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mniej lub bardziej ( kwestia osobnicza) ale przeważnie pomagaja A nie próbowałeś nigdy? Po bratku i po drożdzach mialam meeega niekończący się wysyp, wiec zawsze odstawiałam w trakcie kuracji ( zbyt niecierpliwa jestem)...a pokrzywa pilam tylko pod kątem wlosow, ale jakoś nic mi nie robila..znowu mój brak cierpliwości ..w sumie mi najlepiej paszczowo robi kw salicylowy, ale nie w drogeryjnych / aptecznych kosmetykach tylko we wlasnorobionych. Np olej z kw salicylowym( wymieszane i na paszcze), czyli nic skomplikowanego.. Cytat:
![]() O, widzę że tematyka mojego taty ![]() Żadnej nie czytałam..nie dla tego, że by mnie nie wciągly, tylko dlatego że potem za dużo o tym myślę ![]() E fujarka nie odchodzi od kompa. Nooo...chyba ,że ja odchodze na dlużej ![]() Cytat:
Ja jak już usnę, to bym mogła spać i spać, nawet jak mi sie jakieś dziadostwo śpi, to nie pamiętam rano, tylko czasem polamana i sczochrana wstaję...najgorzej w sumie usnąć...chyba zacznę raz na jakiś czas lykać jakiegoś nasennego wspomagacza albo co...irytujące jak wiesz,że musisz wczesniej wstać, a chcesz usnąc i nic z tego. Teraz jak siedze w domu to spoko, jakoś zniosę, ale jak mam do pracy wstać o piątej a czasem wcześniej, to jakoś tego nie widzę....no bo co...usnąć o 4 i wstać o 5 ? Bez sensu ... Dobranoc, uśnij szybko Cytat:
Ja ostatnio kupilam tacie ''Hitler dziedzictwo zla'' ''Charles de Gaulle'' i Tajemnice XX wieku'' Guido Knoppa. Wszystkie wciągające bardzo ![]() Cytat:
![]() No to będziemy wspomagać kciukami , chociaż pewnie dasz radę bez tego
|
||||||
|
|
|
#995 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#996 | ||||
|
BAN stały
|
Zazwyczaj to tylko jakieś suplementy witaminowo-mineralne, takich ziołowych to nie (a pytam, bo ci od aloesu mają od cholery różnych supli, takieło np.)
Parzyć ziółek mi się nie chce, tabletka to jednak i szybciej, i przyjemniej. Co do samodzielnie kręconych kosmetyków, to nie dla mnie (choć przyznam, że czasami kuszą mnie kwasy, na allegro np.) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Albo najlepiej się śpi, gdy akurat budzik zadzwoni ![]() Cytat:
![]() Zapomniałem o "Mein liebes Seelchen" Martina Heideggera, ale to już jest najwyższy chyba stopień wtajemniczenia (i nawet nie o słownictwo tu chodzi, co ogólnie, o zrozumienie przesłania filozofa) Półtora roku odłogiem leży
|
||||
|
|
|
#997 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weż, drogi nie jest a jest duza szansa,że zadziała. Napewno nie zaszkodzi. Nie..parzyć i mi sie nie chcialo, torebkowe używalam ![]() Kwasów z All bym nie brała. Po pierwsze ceny z kosmosu, po drugie balabym sie że coś maja pokićkane ze steżeniem i nieszczęście gotowe ![]() Jedynie sklepy z półproduktami Mazidła, ZSK itd... A co to za filozofiaukręcić coś z kwasem? Zadna. Bierzesz olejek , sypiesz kwasior, mieszasz i gotowe. Wrzucasz do lodowy. Używasz codziennie. To wersja codzienna. Bierzesz olejek na bazie oleju słonecznikowego, sypiesz dużo kwasu, rozpuszczas , do lodowy. Używasz raz/dwa razy w tyg jako mocnego peelingu kwasowego. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#998 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Daję sobie jeszcze... 30 lat --- Dobranoc |
|||||
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
Betty powodzenia na egzaminie
![]() dzień dobry jak muszę wcześnie wstać i jeszcze do tego być wyspana to łykam połówkę Nasen
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
Jak bardzo bardzo zależy Tobie na zapachu to mogę oddać 2,5 ml-a.
--------------------------------------- Fitam! Zziębnięta, dednieta i w ogóle i w szczególe i pod każdym innym względem
|
#1002 | |
|
Panaroja
|
znak kawusi i
![]() Cytat:
może przyszłego lata pojadę dalej ![]() teraz mnie wzięło na tematykę chopinowską ![]() ![]() Śnieg pada ale jakoś niemrawo , chyba też mu sie chce spać ![]() Co do wpływu na skórę/wuosy - ze środków przyjmowanych dośrodecznie zauwazyłam li i jedynie wpływ belissy - ale jedzonej przez kilka miesięcy non stop - wuosy szybciej rosna i tak nie wyłażą , zwłaszcza jezeli się do tego dołoży jeszcze coś ze skrzypem czy inną krzemionką osobno . Bratki kiedyś piłam , ale były tak ohydne , ze przestałam a pokrzywa najlepiej działa wcierana w skalp , bo łykana poprawia morfologię , ale czy wuosy to wontpię . Chyba że w postaci świeżo wycisniętego soku , to ponoć bardzo dobrze robi .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1003 | |||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
zrobiłam za to masło orzechowe - i też nie bardzo wiedziałam co z nim zrobić Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() w donos wstaw jeszcze linka do powyższego postu ![]() nom, też tak mam z knigami, dojrzewają i dojrzewają a ja ciągle kupuję albo ściągam nowe.... wczoraj zamówiłam z amazona kolejną partię, początkowo chciałam jedną, ale przypomniało mi się o innej, a potem chciałam dobić do 25 funtów żeby mieć darmową wysyłkę, w sumie zamówiłam sześć..... żeby przeczytać to co mam nieprzeczytanego na półce i na dysku musiałabym chyba wziąć parę miesięcy urlopu i czytać ciurkiem non stop
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2013-01-18 o 10:51 |
|||||||
|
|
|
#1004 | ||
|
Nindżopesz
|
Betty, powodzenia!
Kuamio ![]() Dobra, juz dobra, nie bylo tematu ![]() Cytat:
A Ty ile chcialabys osiagnac? Wlasnie wkurza mnie, ze pazury szybciej rosna po tych specyfikach bo nie lubie miec dlugich i zawsze opitalam na 1 mm. Cytat:
O, a taka pokrzywa z saszetki dziala na morfologie? Moze to placebo ale kiedys jak pilam to smigaly po 2 cm/m-c, bez wspomagaczy wychodzi okolo 1 cm. |
||
|
|
|
#1005 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na 3 różnych kompach w 2-ch mam zamontowane teraz extra wiatraczki, 3 molestuje chuop i się co jakiś czas wyłącza z takim errorem. był już w serwisie (laptop) i nic nie zrobili, nawet nie zdiagnozowali przyczyny. odkąd chuop używa podpórek pod lapka, żeby bezpośrednio nie leżał na stole, to się wyłącza tylko przy grach zużywających całą pamięć.pocieszę Cię, że najstarszy sypiący się dysk mam od 8 lat ale z wiatraczkami ALE - większość zbiorów mam na płytach, w razie Wu ![]() 1. ja podeśleu, bo mam dużo 2. za mało siedzę w dzieckowych tematach bo nie rozumieu co to ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
poyerbanych masz ludzi ![]() noooo ... czasem trzeba łikend idzie Cytat:
nie cytło mi wszystkich a przeleciałam cały Bar ![]() xiądz mnie olał wczoraj, do 22. czekaliśmy i nikt nie chodził, nie wiem o co kaman ![]() --- śfinia jestem przed chwilą pukał a że ja nieubrana i fogle to udałam że mnie nie ma. a on co? "jak nie ma nikogo to przyjdziemy później"
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2013-01-18 o 11:14 |
||||||
|
|
|
#1006 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
(wtedy bez ostrzeżenia już, więc w sumie to lepiej, w tym nieszczęściu, że Ci się taki komunikat pojawił niż jakby Ci dysk miał paść z zaskoczenia, bez ostrzeżenia, bo tak niestety też łumio ). Czymam kciuki ![]() ![]() Dzień dobry
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1007 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() nie wiem czy wierzę jej, czy nie wierzę .... sorka, wiem , że okropnym jest niemóc spać to mówiłam ja-zombie nocny marznad kanapek z pastom słonecznikowom ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38710292] A gdzie to jest ? ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- To za mną chodzi na zadoopiu ofkors a za mną chodzi TO , nei wiedzieć czemu
|
|
#1008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. strach pomyśleć co jeszcze mierzysz? wszystko musi mieć wymiar? cóż za ordnung
|
|
|
|
|
#1009 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Wlosie mierze bo mam wizje dokad mialoby siegac. Nie to, ze wybralam sobie liczbe na paue tylko interesuje mnie dlugosc wzgledem cielska Wiec chce wiedziec ile mi brakuje -> ile to potrwa zakladajac miesieczny przyrost 1 cm/2 cm. Ot z ciekawosci. Wymiary i wage to chyba wiekszosc odchudzajacych sie mierzy... Jeszcze dida mierze zeby sprawdzac czy w normie
|
|
|
|
|
#1010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oraz paznokieć ![]() tak czy owak kontrola przyrostu must sein pogrubione - czaję |
|
|
|
|
#1011 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1012 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
szukam użyć do masła orzechowego i znalazłam coś bardzo dziwnego: kanapka z masłem orzechowym, bananem i wysmażonym na chrupko bekonem.... tak dziwne połączenie że aż chyba wypróbuję
i wiecie że chyba nidgy nie mierzyłam długości włosia ciekawe ile mam?---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- jakis tag religijny
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1014 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
?2.to ci co nie zagłosowali , sami sobie winni ze nie poszli zagłosować w większości większej od tych co zagłosowali jak zagłosowali tych , którzy nie zagłosowali po prostu nie ma w reprezentacji narodu w sejmie , więc większość mają ci , co zagłosowali , choćby ich była mniejszość faktyczna . Ot , demokracja dlatego mówię, że nie ma jak monarchia oświecona albo osobista dyktatura ![]() ![]() 3.nacinać się już nie nacina to raz , dwa - nacięcie nie służy wygodzie odbierającego poród , bo jemu to nic nie daje oprócz dodatkowego zabiegu nacięcia i potem szycia . Nacięcie miało chronić od samoistnego pęknięcia krocza głeboko do szyjki macicy włącznie , co się dość często zdarza , a potem kiepsko się goi i daje różne powikłania . A jak poród idzie szybko albo dziecko duże , pęknięcia są głębokie . Co do syntetyczności oksytocyny nie będe się wypowiadać , bo nie mam pojęcia jak jest produkowana , ale raczej nie wyobrażam sobie wyizolowywania naturalnej oksytocyny od żywych ludzi , żeby potem ją podać rodzącym , zwłaszcza , że trzebaby ją od rodzących wyizolowywać bo mają najwięcej ![]() A pozycja na plecach jest faktycznie może niezbyt fizjologiczna , ale najbezpieczniejsza , jeżeli idzie o kontrolę przebiegu porodu i ewentualną konieczność natychmiastowej interwencji . Prawdą jest , że powinna byc też możliwośc porodu w innej pozycji , może kiedyś i do tego zdołamy dojść . Na razie problemem jest wywalczenie kasy od funduszu za porody ponad normę przyjętą z sufitu przez tenże fundusz , co dopiero mówić o wyposażeniu porodówek w krzesła porodowe czy cośtam ![]() Cytat:
znam sok z pokrzywy w buteleczkach do picia , Pokrzywa jakoś podnosi żelazo i poprawaia morfologię , właściwie powinnam sobiei popić . A jeżeli mi wuosie przy okazji urosnie to Cytat:
2.pedyjatra ![]() 3.o , dobrze wiedzieć , tez mnie zakup czeka ![]() 4.a bo to nie można wszystkich od razu , tylko partiami , po kawałku ![]() 5. o , a co to ? Informuję , że dziś 18 stycznia mamy najbardziej depresyjny dzień w roku , od jutra już będzie tylko lepiej
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#1015 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Ciekawe czy ginekolog wypisze mi na to receptę... Cytat:
Bo w sumie wiosną i latem mam dostęp do świeżych ekologicznych, dzikich pokrzyw ![]() Ale wtedy to chyba by pomyśleli w domu, że zdziwaczalam do reszty ![]() Cytat:
![]() A że pazury rosną jak glupie to się ciesze, nienawidzę mieć krotkich ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zmierzylam przed chwilą przypadkiem ojcu ciśnienie. 104/180 . Chyba czeka go wizyta u lekarza, jak następne pomiary będą podobne... A moje to chyba prawie idealne, 85/114
|
|||||
|
|
|
#1016 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad 2 ja też nie mierzyłam nawet jak miałam takie super długie, nigdy mi to do głowy nie przyszło ![]() Cytat:
Byłam u lekarza i jestem zdrowa tzn lekarz to wyczytał ze szklanej kuli, bo nie żeby mnie w ogóle zbadał... no do gardła mi zajrzał, ale to już sobie sama umiałam zrobić ![]() Tak więc nie mówię nadal, czuję się źle, ale jestem zdrowa i mam L4 do środy ![]() Czy ktoś coś z tego rozumie
|
||
|
|
|
#1017 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a przy systemie że głosujesz na partię a nie na kandydata wiele ludzi się powstrzymuje, po co mają głosować na kogoś jak i tak przejdzie ten wyżej na liście, kogo wcale nie chcą.. (tak to chyba działa mam wrażenie?) demokracja ma czasem sens, w krajach takich jak szwajcaria się bardzo ładnie sprawdza - ludzie czegoś chcą, głosują za tym, i mają - no ale musi być bezpośrednia i pod warunkiem wysokiego poziomu świadomości i odpowiedzialności w społeczeństwie, co się samo niestety nie zrobi. Cytat:
Cytat:
nie wiem czy aż tyle strasznych komplikacji porodowych było w poprzednich stuleciach, to się chyba wyklucza z faktem licznych ciąż i porodów u kobiet...? Cytat:
ja się zastanawiam skąd wziąć świeżą pokrzywę, najlepiej chyba za miasto pojechać i narwać wiosną? ew. w chaszczach jakichś gdzieś w mieście, ale raczej w takiej warszawskiej pokrzywie będzie cała tablica mendelejewa?
|
||||
|
|
|
#1018 | ||||
|
BAN stały
|
Znad kawy i marudzenia siostrzeńca ("kieeedy mnie wpuuuściiisz na kooompaaa?!")
Cytat:
![]() Cytat:
Ani ja ![]() Cytat:
Cytat:
Ni wuja |
||||
|
|
|
#1019 | |
|
Nindżopesz
|
Grom wie, ja od czubka do najdluzszych koncowek a ludzie roznie - konkretne dowolne pasemko, od spodu, od wierzchu, do gory nogami...
![]() ![]() Powaznie? Pelno tego w zwyklych sklepach, tak jak miety, dziurawca itp. Cytat:
![]() 2. wiec Ty jeszcze cisnienie mierzysz, Rejcz czyta?
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-01-18 o 14:32 |
|
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
zasłużyłam na duże piwo w Hrc
![]() dziękuję wszystkim za kciuki i wsparcie
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

i tak kasy nie mam na dziś
niestety dopiero we wtorek

nawet książka mię dziś nie uśpiła 

na 3 różnych kompach
poyerbanych masz ludzi
) oczy zamknięte jeszcze i myślę...co tak ładnie pachnie...a za chwilę olśnienie- a to ja.... 

wszystko musi mieć wymiar? cóż za ordnung