|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIV
Cytat:
|
|
|
|
|
#4742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak miło
|
|
|
#4743 |
|
Zakorzenienie
|
Od wczoraj non stop gram w pokemony.
![]() I wkręciła mi się ta piosenka ![]()
|
|
#4744 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4745 | |
|
Rozeznanie
|
Jak ja się cieszę , że czas nauki mam za sobą
CHoć znaczy to również , że niejestem pierwszej młodości![]() [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3869222 2]komentarze żenada a myślałam, że tylko modowe blogerki wywołują takie emocje[/QUOTE] Też to czytałam. Niektóre komentarze są masakryczne. Cytat:
![]() Skrobnęłam recenzję kremu babuszki Agafii na noc 35-50 lat. Szykuję się do pierszego rozdania. Muszę znaleźć jakieś fajne nagrody
|
|
#4746 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Na szczęście lubi odwiedzać drogerie Co ciekawe, ma więcej perfum ode mnie![]() Matko, ale się dzisiaj wkurzyłam. Myślałam, że będę miała jeszcze 1 zaliczenie i 1 egzamin. Z ćwiczeń umawialiśmy się na zaliczenie za wygłoszony referat, ale pani dr coś odwaliło i wymyśliła, że moja grupa ma pisać kolokwium zaliczeniowe, podczas gdy pozostałe grupy mają przyjść po wpisy. Jutro będziemy to próbowali wyjaśnić, bo nikt z nas nie zgadza się na takie wybiórcze traktowanie. Wszyscy powinni być klasyfikowani na takiej samej zasadzie, a nie według sympatii i antypatii prowadzącego... Jeśli się nie uda, to nie wiem, co zrobię... Z tego przedmiotu nie mam żadnych notatek, bo umawialiśmy się na co innego. Poza tym we wtorek mam zaliczenie, w środę egzamin, a zaliczenie z tych ćwiczeń miałoby być w czwartek... Edytowane przez Sondrina Czas edycji: 2013-01-18 o 00:25 |
|
|
|
|
#4747 | |
|
Zakorzenienie
|
Czy dobry to się okaże - jak kupi to co ma kupić
![]() Cytat:
|
|
#4748 |
|
Zakorzenienie
|
Spaaaać.
|
|
#4749 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, witam się poranną kawą, z nowego urodzinowego kubeczka
![]() Mam powiedzmy że więcej luzu, jak na razie prace popisane, oddane, jedna zaliczona
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mogłam w nocy spać, za bardzo mnie energia roznosiła
A teraz jestem taka wymęczona, a muszę robić animację we Flashu...
|
#4751 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi smaka narobiłaś
![]() ![]() Z czym?
|
|
|
|
#4753 |
|
Life is a drink ...
|
Z dwa dni temu ... miałam taki śmieszny sen, że przebudziłam się okolo 2 i się zaczęłam śmiać
|
#4754 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam już gotowy spód pełnoziarnisty, zrobiłam sos z pomidorków i obłożę połowę kaparami, a połowę parówkami z szynki i kaparami. A na górę ser, żeby było niezdrowo
![]() Cytat:
Mi się od kilku dni moja druga praca śni Idę jeszcze zamówić stanik pod suknię... Grrr...
|
|
#4755 |
|
Life is a drink ...
|
W sumie to powiem, że śniły mi się zaręczyny które odbyły się w Zoo we Wrocławiu a tam jest taki 'małpi gaj' i taka mała małpka przyniosła mi pierścionek
|
#4756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra, serio idę spać
|
|
#4757 |
|
Moderator
|
Dziewczyny napiszę i tutaj bo magazyn tworzyły blogerki
Chociaż na blogach już się pojawiło info.Dziś w końcu wyszedł pierwszy numer e-makeupownia Dajcie znać co myślicie
|
|
#4759 | |
|
zawsze mam racje
|
http://najlepszekosmetyki.pinger.pl/m/17039495
Odżywka z morelą wróciła do oferty czy Rossman znowu wprowadza w błąd? ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Ja jeszcze się do Niemiec nie wybrałam, więc nie wiem jak tam jest. Tyle wiem, że tego języka nie lubię. Popularna rzecz go nie lubić, ale co poradzę, uczyłam się i dla mnie jest dziwny i nielogiczny- zarówno układ liter w słowach jak i szyk zdań. A Ty byłaś już kiedyś? ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
![]() Ale może uroki tuszu z Rossmana- nigdy nie wiadomo czy otwierany i jak długo go te światła nagrzewały.
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
Ratunku, głowa mnie boli
|
|
|
|
#4761 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
A kiedyś miałam jeden tusz albo dwa I jeszcze z większą ochotą się malowałam niż teraz.Wczoraj otworzyłam jeden jeszcze , ale mnie ciekawiło bardzo jaka szczoteczka i konsystencja (bo nie kupowałam go sama) Jeszcze mam 2 nieotwarte z Eveline, muszę je schować przed swoimi łapami ![]() Na pewno nie przypadł mi do gustu tusz essence, coś z big w nazwie i czarnym opakowaniu; ale ciężko mi sobie teraz przypomnieć dokładnie nazwę. Z tym, że ja tuszu zużywam więcej niż ustawa przewiduje, bo lubię mocno pomalowane rzęsy niezależnie czy dzień czy wieczór. A wiesz od czego? Masz co wziąć na to? Ja mam całą listę rzeczy, od których boli mnie głowa
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-01-18 o 12:21 |
|
|
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4763 |
|
Moderator
|
Rozśmieszyło mnie to
![]()
Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie Edytowane przez tylkokasia Czas edycji: 2013-01-18 o 13:15 |
|
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
KobietoS nie wiem, to znaczy domyślam się: zmęczenie, nagłe zerwanie się z łóżka, głośna muzyka, lekkie odwodnienie, ale często jest też bez powodu. Pisałam tu już, że mój lekarz to zignorował. Ja mu mówię, że to migrenowe a on, że przaesadzam i żeby brać panadol
![]() Zauroczył mnie komentarz zostawiony pod dzisiejsza notka o żelu OS 'głupoty, te żele sa najlepsze'. |
|
|
|
#4765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
autobus się spóźnił, wymarzłam się, grrr, pewnie któryś z panów kierowców musiał kawusie dopić
|
|
#4767 |
|
Konto usunięte
|
Wydawnictwo Galaktyka zrobiło promocję i książki można kupić nawet 50% taniej (jeśli się uda o tyle obniżyć: http://www.galaktyka.com.pl/page,48.html)
Zastanawiam się nad tymi: Bobbi Brown http://www.galaktyka.com.pl/product,,504,42.html Rae Morris: http://www.galaktyka.com.pl/product,,535,42.html Czytałam różne opinie i sama nie wiem Warto/nie warto? Jeśli warto to którą lepiej?
|
|
|
|
#4768 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tu można przejrzeć: http://e-makeupownia.pl/ Mnie się podoba |
|
|
|
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam książkę Rae Morris i według mnie masakra, nie warto
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3871869 7]Wydawnictwo Galaktyka zrobiło promocję i książki można kupić nawet 50% taniej (jeśli się uda o tyle obniżyć: http://www.galaktyka.com.pl/page,48.html)
Zastanawiam się nad tymi: Bobbi Brown http://www.galaktyka.com.pl/product,,504,42.html Rae Morris: http://www.galaktyka.com.pl/product,,535,42.html Czytałam różne opinie i sama nie wiem Warto/nie warto? Jeśli warto to którą lepiej?[/QUOTE]Moim zdaniem nie warto. [1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;38718860]O, brakowało takiego tytułu na rynku - tj. z taką zawartością ![]() Tu można przejrzeć: http://e-makeupownia.pl/ Mnie się podoba Mnie tez, choc widze duże podobieństwo do MakeUp trendy, tyle że Makeupownia jest darmowa
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

Zamówiłam 5 pędzelków i już nie mogę się doczekać, aż się pomaziam. Ale jutro nie ma szans, mam 5 osób do pomalowania na studniówkę.

Ja teraz na zajęciach w sobotę mam przegląd, więc wczoraj robiłam na szybko 2 projekty w Photoshopie, żeby cokolwiek mieć^^ Dzisiaj jeszcze zrobię coś we Flashu

おはよう!
A teraz jestem taka wymęczona, a muszę robić animację we Flashu...

11.10.2014