Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-17, 23:30   #2431
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI

Wieka super, że wszystko w porządku

Measia wooow, skoro u Ciebie tempo szybkie, to może i Marysia już jest na świecie

Dobranoc
Stary 2013-01-17, 23:36   #2432
zebrawpaski
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI

measia- kciuki za szybki poród

agatko - cieszy mnie Twoje pozytywne nastawienie - czekamy na owoce jesienią

anusia- ząb mocno reaguje na zimno i ciepło 0 pójdę dopiero w lutym bo martwię się, że nie potraktuje tego jako reklamacji a będzie ruszać następnego zęba- a ten jest martwy, leczony lata temu kanałowo i pewnie robienie go od nowa będzie kosztowało bardzo dużo....

maksi- piękne takie zestawienie dąb+ metalowa balustrada, szkoda, że daleko mieszkasz bo podesłała bym Ci Tatę - jest mistrzem jeżeli chodzi o schody (w ogóle jest mistrzem w stolarce) i nie jest to tylko moja opinia, chociaż Tz-et ostatnio ciągle powtarza, że Teściu to w ogóle jest mistrzem świata we wszystkich dziedzinach

Luna- ja tez sobie Ciebie inaczej wyobrażałam ( w krótkich włosach) - piękne zdjęcia- niech to wspólne życie też będzie takie piękne

wieka-

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 08:54   #2433
maksikola
Wtajemniczenie

Dzień dobry!!!

ogarniam dom i biorę się za pichcenie jutro imieniny tż-ta
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 09:25   #2434
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Dzień dobry!

Maksi co pichcisz?

Robiłyście kiedyś to ciasto? http://www.mojewypieki.com/przepis/p...ewska-pychotka
Stary 2013-01-18, 09:25   #2435
prince_polo
Zakorzenienie

hej dziewczyny. POjawiam sie i znikam.... ale mam powody.
Tak z innej beczki chciałam napisac w skrócie co u nas
Mąła skonczyła tydzien temu 6 miesiecy Ma juz 2 zabki i 2 kolejne Jej idą.
Wazy juz prawie 8 kilo i ubranka kupujemy Jej na 80(częśc jest na 74 jeszcze zalezy co)
Tz wyjechal na 2 tyg w delegacje wiec zostałam sama i mam duzo na głowie.

Mysz epoczytac co tam u Was. Mam nadzieje z eo mnie nie zapomniałyście

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 09:33   #2436
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
Dzień dobry!!!

ogarniam dom i biorę się za pichcenie jutro imieniny tż-ta
A co masz w panach zrobić Opowiedz niech pociesze zmysły

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
zolza
Nic złego nie miałam na myśli
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 09:58   #2437
zebrawpaski
Zakorzenienie

measia???
ma ktoś do niej numer telefonu?

prince - pamiętamy
mała szybko ząbkuje - my mamy nadal ślinotok i bezzębny uśmiech
ubranka też 74-80 ale 8 kg raczej jeszcze nie osiągnęliśmy

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA

Edytowane przez zebrawpaski
Czas edycji: 2013-01-18 o 10:04
Stary 2013-01-18, 10:05   #2438
Luna0
Zakorzenienie

Dzień dobry
dziękuje wam bardzo za te miłe słowa

Cytat:
Napisane przez wieka22 Pokaż wiadomość
Kundzia ja ryczę jak słucham takich historii...ostatnio mocno trzymaliśmy kciuki i się modliliśmy za koleżankę Szwagierki...niestety nie udało sięw 22tyg szyjka nie utrzymała i urodziła...dziewczynka była zdrowa i silna, przeżyła tylko 1,5 godz
ta historia chyba też miała wpływ na mojego obecnego doła...
Ja nie moge przetrawić takich historii... jak sobie pomyśle że przecież są takie tutaj na wątku
Ja jakoś miałam przeczucie że mnie to spotka... na szczęście zaczeliśmy 31tc więc jest troche bezpieczniej.. ulżyło mi że najgorsze ryzyko minęło, ale przykład Perse pokazuje że nie ma reguły..
cieszę się że wizyta udana USG nie najważniejsze, ale serduszko które słyszałaś

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Cześć wieka
Następne usg dopiero za 8 tygodni i to będzie teoretycznie moje ostatnie usg A tak to za 2 tygodnie idę do położnej- ale nie wiem co ona za szamaństwa będzie nade mną wyprawiać
A z Maleństwem super. Byliśmy wczoraj na powtórce usg z ubiegłego tygodnia- Młode dało się pomierzyć na szczęście. Wymiary w normie- teraz tylko czekam na wyniki testu potrójnego...
I dostaliśmy wczoraj zdjęcia usg- na jednym z nich Młode ma otwartą buźkę i rączkę skierowaną tak jakby chciało sobie ją wsadzić do środka Cudownie to wyglądało na usg
Dobrze że maleństwo całe i zdrowe!

Measia trzymam kciuki!!

Zeberko zawsze miałam długie włosy a avatar identyczny jak ja więc myślałam że będzie jakieś skojarzenie

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 10:06   #2439
agatkaa1
Zakorzenienie

Witam....dziś się wyspałam

Zeberka spokojnie...ja to bym jak juz obstawiała zimę

Dziękuję Wam za kciuki Kochane jesteście

Measia jak tam??? a może Marysia już na świecie??

Inutil nie ale słyszałam o tym cieście że bardzo dobre jest i sama bym zjadła ale nie ma kto zrobić

Prince jasne że pamiętamy! Ale Ci dziecię szybko rośnie!!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 10:10   #2440
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
witam dziewczyny, trzymam mocno kciukasy za wszystkie wizyty...
wczoraj sie dowiedzialam ze moja znajoma stracila dzieciatko kurna dlaczego!!?? starali sie od 3 lat - jest zalamana...wczoraj dopiero jej powiedzialam o swojej stracie-Antosia dalam jej nadzieje ze po # mozna urodzic zdrowe dzieciatko....mam nadzieje ze im sie uda
Przykre to
Cytat:
Kundzia ja ryczę jak słucham takich historii...ostatnio mocno trzymaliśmy kciuki i się modliliśmy za koleżankę Szwagierki...niestety nie udało sięw 22tyg szyjka nie utrzymała i urodziła...dziewczynka była zdrowa i silna, przeżyła tylko 1,5 godz
ta historia chyba też miała wpływ na mojego obecnego doła...

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Cześć wieka
Następne usg dopiero za 8 tygodni i to będzie teoretycznie moje ostatnie usg A tak to za 2 tygodnie idę do położnej- ale nie wiem co ona za szamaństwa będzie nade mną wyprawiać
A z Maleństwem super. Byliśmy wczoraj na powtórce usg z ubiegłego tygodnia- Młode dało się pomierzyć na szczęście. Wymiary w normie- teraz tylko czekam na wyniki testu potrójnego...
I dostaliśmy wczoraj zdjęcia usg- na jednym z nich Młode ma otwartą buźkę i rączkę skierowaną tak jakby chciało sobie ją wsadzić do środka Cudownie to wyglądało na usg
Super wieści
Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość

ja po wizycie w końcu w domku!!
stwierdzone PCO w niewielkim stopniu! czekamy na @ i jedziemy ze stymulacja a potem wizyta!

Mam nadzieje że teraz będzie już tylko lepiej
Cytat:
Jestemznaczy jesteśmy
DZIĘKUJĘ WAM BARDZO ZA KCIUKI!!!

Szyjka dłuuuga, zamknięta i twarda
Słuchaliśmy serduszka:lov etego momentu się najbardziej bałam bo zeszłym razem podczas takiej wizyty była cisza...)i ruchy też było słychać

nie było usgszkoda bo mieliśmy nadzieję popodglądać

tylko leukocyty mam podwyższone...mamy sprawdzić na następną wizytę, ale ja już schizuję

uffff jaka ulga

Witam

Ja wczoraj przyszłam z pracy i płakałam jak głupia po tym co sie dowiedziałam co wyrabia znowu ten palantWziął mnie na bok brygadzista z przeciwnej zmiany i powiedział żebym uważała na niego bo donosi na mnie nie tylko do majstra ale też do kierownika głównegoPoszłam na palarnie pale tego papierosa on też tam przyszedł jak zobaczył że tam jestem to się wrócił stał za drzwiami aż wypale i dopiero on wszedłPotem na przerwie coś gadał na mój temat jak tylko wyszłam.A na koniec hitem było jak sie dowiedziałam od nowych osób że on im powiedział żeby uważali co przy mnie mówią bo jestem takim donosicielem że sobie nie wyobrażają

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 10:13   #2441
bacharybnik
Zadomowienie

Dzień Dobry
Ciekawe jak tam Measia?

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
agatka cieszę się, że masz fachową opiekę, czuję po kościach, że będzie owocna
Ja też czuję, że w końcu będzie owocna

Agatka gratuluję odebrania prawka Pierwsza jazda swoim autem już zaliczona??

Prince oczywiście, że pamiętamy

07.11.2010[*] Mój Aniołek
10.02.2011[*] Mój Aniołek
10.10.2016[*] Mój Aniołek
bacharybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 10:17   #2442
zebrawpaski
Zakorzenienie

iza- a nie możesz zmienić zmiany?

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

pochwalę sie, że my dzisiaj przewozimy kuchnię w elemantach w przyszłym tygodniu montaż
i może uda się w przyszłym tygodniu zamówic materiał na sypialnię z garderobą- mam już je pięknie rozrysowane

a i w tym tygodniu przyszła fototapeta - więc jest szansa, że w przyszłym tygodniu znajdzie sie na swoim miejscu (czyt. na ścianie w przedpokoju)

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA

Edytowane przez zebrawpaski
Czas edycji: 2013-01-18 o 10:19
Stary 2013-01-18, 10:20   #2443
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
iza- a nie możesz zmienić zmiany?

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

pochwalę sie, że my dzisiaj przewozimy kuchnię w elemantach w przyszłym tygodniu montaż
i może uda się w przyszłym tygodniu zamówic materiał na sypialnię z garderobą- mam już je pięknie rozrysowane
Nikt się ze mną nie zamieni bo nikt z tamtej zmiany nie chce z tym palantem pracowaćMyślałam poprosić o zmiane stanowiska pracy,ale wtedy on miałby satysfakcje że mnie "wygryzł" stamtąd

Stary 2013-01-18, 10:26   #2444
agatkaa1
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczynki

Basia nie jeszcze nie jechałam...miałam okazję wczoraj wracać z Katowic ale nie chciałam ryzykować bo z głodu aż się cała trzęsłam ;/ głowa mnie bolała a i w ogóle za dobrze się nie czułam....więc wolałam siedzieć jako pasażer ale Tż ciągle pytał czy chcę prowadzić chyba też mam lekkiego stracha przez pogodę

Dziś Tż rano wrócił z pracy i mówi to ja jem i idę spać a TY jedź na zakupy i zaczęliśmy się śmiać hihi i mówi że jak się boję to mi L założy na dach hihi dowcipniś

Zebra o joj to kiedy przeprowadzka??? kto będzie się zajmował w tedy Kasią??

Iza ależ Ty się nastresujesz w tej pracy! a z tego pajaca niezły bydlak! Olej go w takim razie...wiem że jak robi koło d..y ktoś to nic miłego ale cóż praca ważniejsza niż zdrowie i przejmowanie się takim debilem!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2013-01-18 o 10:27
Stary 2013-01-18, 10:27   #2445
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
,ale wtedy on miałby satysfakcje że mnie "wygryzł" stamtąd
ale Ty za to święty spokój

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2013-01-18, 10:35   #2446
iza243
Zakorzenienie

Niby tak.Sama nie wiem jak to rozwiązać.Rozmawiałam z osobą co załatwiała mi prace i ta osoba mi powiedziała że mam nie dać sie sprowokować.Tylko że ja sie boje że jemu sie uda mnie"wygryzć"a jak nie uda sie załatwić z pracą tż to wtedy oboje będziemy bez pracy z kredytem na mieszkanie

Aaa dziewczyny mam fotki w albumie jakby któraś chciała zobaczyć

Stary 2013-01-18, 10:42   #2447
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję
Zebra o joj to kiedy przeprowadzka??? kto będzie się zajmował w tedy Kasią??
Agatko- myślimy o sierpniu ale nie wiem czy się wyrobimy...
jeszcze z grubszych inwestycji zostaje łazienka i urządzenie salonu...
a chcielibyśmy przeprowadzając się mieć wszystko urządzone i umeblowane od podłogi po sufit...
jak się przeprowadzimy to Tz-et będzie cały czas przy nas (a teraz krąży między dwoma domami) i wtedy będzie się zajmował Kasią,
jak się będziemy mijać - jedno właśnie zaczyna pracę drugie kończy- to myśle, że na te chwilkę Teściowa będzie przy Kasi a jak oboje będziemy w pracy to będę Kasię przywozić do Rodziców- będzie tydzień, że przywioze ją do dziadków raz a będzie taki, że trzy razy
a moja Mama już się smuci jak to będzie bo teraz większość czasu ona jest z Kasią- nwet jak ja jestem w domu to przesiadujemy u Rodziców na parterze
Tz-et wczoraj powiedział, ze Babcię (moją Mamę) to sobie na loterii wygraliśmy w obecnej sytuacji pomoc moich Rodziców i Rodzeństwa jest nieodzowna

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

iza- w albumie na skarbamy? jaki masz nick- chyba nie mam Cię w znajomych

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2013-01-18, 10:44   #2448
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Agatko- myślimy o sierpniu ale nie wiem czy się wyrobimy...
jeszcze z grubszych inwestycji zostaje łazienka i urządzenie salonu...
a chcielibyśmy przeprowadzając się mieć wszystko urządzone i umeblowane od podłogi po sufit...
jak się przeprowadzimy to Tz-et będzie cały czas przy nas (a teraz krąży między dwoma domami) i wtedy będzie się zajmował Kasią,
jak się będziemy mijać - jedno właśnie zaczyna pracę drugie kończy- to myśle, że na te chwilkę Teściowa będzie przy Kasi a jak oboje będziemy w pracy to będę Kasię przywozić do Rodziców- będzie tydzień, że przywioze ją do dziadków raz a będzie taki, że trzy razy
a moja Mama już się smuci jak to będzie bo teraz większość czasu ona jest z Kasią- nwet jak ja jestem w domu to przesiadujemy u Rodziców na parterze
Tz-et wczoraj powiedział, ze Babcię (moją Mamę) to sobie na loterii wygraliśmy w obecnej sytuacji pomoc moich Rodziców i Rodzeństwa jest nieodzowna

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

iza- w albumie na skarbamy? jaki masz nick- chyba nie mam Cię w znajomych
Zeberko dobrze ze macie taką pomoc

Na skarbie mamy mam nick Marta26.
Ale fotki mam tu na wizażuAle dla znajomych,musze cię zaprosić to wtedy wyświetli ci się mój album

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2013-01-18 o 10:45
Stary 2013-01-18, 10:45   #2449
agatkaa1
Zakorzenienie

Zeberka o jak super Kochana....to co odliczamy do sierpnia??
Fajnie że macie taką pomoc....ja tez bym miała w razie czego....teraz moja mama siedzi z moim bratankiem bratowa Go przywozi

IZA inaczej sobie Ciebie wyobrażałam ale fajnie wyglądasz kurde i tak zadziornie troszkę

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2013-01-18 o 10:48
Stary 2013-01-18, 10:49   #2450
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
Zeberka o jak super Kochana....to co odliczamy do sierpnia??
Fajnie że macie taką pomoc....ja tez bym miała w razie czego....teraz moja mama siedzi z moim bratankiem bratowa Go przywozi

IZA inaczej sobie Ciebie wyobrażałam ale fajnie wyglądasz kurde i tak zadziornie troszkę
agatko- nie myślę tak bardzo o samej przeprowadzce, wcześniej mam awans i pewnie tym będę żyła

iza- zgadzam sie z agatką

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2013-01-18, 10:53   #2451
iza243
Zakorzenienie

Dziewczyny mówicie że zadziornieTo może temu ten palant się w pracy przypiepsza

Dobra ide sprzatać bo dziś mam wolneA po południu piwko z koleżankamiNa weekend bede sama bo tż wybiera się z kuzynem w góry na 2 dni.

Stary 2013-01-18, 10:56   #2452
zebrawpaski
Zakorzenienie

gdzie Perse? gdzie paniczka?

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2013-01-18, 10:57   #2453
anitaxas
Zadomowienie

Witam się piąteczkowo !!! uwielbiam ten dzień

Cytat:
Ale fotki mam tu na wizażuAle dla znajomych,musze cię zaprosić to wtedy wyświetli ci się mój album
ja bym chciała a tego typa w pracy to naprawdę współczuję Ci Izuś!!!

Cytat:
myślimy o sierpniu ale nie wiem czy się wyrobimy...
Zeberko ale fajnie to już nie długo.. i super że macie pomoc rodziny!!! Czytając twoje posty mam wrażenie że jesteście naprawdę kochającą się i wspierającą się rodziną
moje marzenia o budowie domu nadal w sferze marzeń..

Agatko to brać kluczyki i jechać!!! Obyś nie zrobiła takiego błędu jak ja że po zrobieniu prawka nie jeździłam kilka lat a potem musiałam się wszystkiego uczyć na nowo. Teraz nie wyobrażam sobie życia bez samochodu

Ciekawe co u Measi?? może Marysia już jest
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 10:59   #2454
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Witam się piąteczkowo !!! uwielbiam ten dzień

ja bym chciała a tego typa w pracy to naprawdę współczuję Ci Izuś!!!

Zeberko ale fajnie to już nie długo.. i super że macie pomoc rodziny!!! Czytając twoje posty mam wrażenie że jesteście naprawdę kochającą się i wspierającą się rodziną
moje marzenia o budowie domu nadal w sferze marzeń..

Agatko to brać kluczyki i jechać!!! Obyś nie zrobiła takiego błędu jak ja że po zrobieniu prawka nie jeździłam kilka lat a potem musiałam się wszystkiego uczyć na nowo. Teraz nie wyobrażam sobie życia bez samochodu

Ciekawe co u Measi?? może Marysia już jest
Zaprosiłam cię do znajomych

Stary 2013-01-18, 11:16   #2455
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
Zaprosiłam cię do znajomych
Dziękuję
Super zdjęcia zwłaszcza ostatnie - sylwestrowe - takie radosne A Ty Izuś jesteś - wow!!!- szczupła i wysoka!!! wow wow wow
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 11:19   #2456
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Hej..

Wieka super, że wszystko OK

Measia czekamy na wieści!!

A u mnie znowu brązowo na papierze i brudny śluz
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 11:22   #2457
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś Tż rano wrócił z pracy i mówi to ja jem i idę spać a TY jedź na zakupy i zaczęliśmy się śmiać
nie ma co się śmiać tylko jazzdaaaa

Cytat:
mam nie dać sie sprowokować.

Cytat:
w obecnej sytuacji pomoc moich Rodziców i Rodzeństwa jest nieodzowna
dobrze, że tak jest. że masz pełne wsparcie

Cytat:
gdzie Perse? gdzie paniczka?
Panikara ma muła na szczęście dzieć aktywny za nas dwoje

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38714443]
A u mnie znowu brązowo na papierze i brudny śluz [/QUOTE]który tydzień moja Droga?
jak Twoje łożysko?! masz nadżerkę?

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 11:25   #2458
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość

który tydzień moja Droga?
jak Twoje łożysko?! masz nadżerkę?
13t6d. W środę nie było cech odklejania... Nie wiem nic o nadżerce
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 11:32   #2459
agatkaa1
Zakorzenienie

Panika, Anitka wiem wiem dziś będę jechać na zakupy ale z tż ale ja prowadzę hihi nie wiem jak zaparkuję pod biedronką ale już mam plan obmyślony że nie wjadę od str biedronki tylko jadę na rondo koło lidla i spod lidla jadę inna drogą do biedronki hehehe

Perse Kochanie leżeć i spokój!!! może coś podniosłaś ?? może więcej chodziłaś?? może sexy były??

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-01-18, 11:35   #2460
czarnula 1982
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Robiłyście kiedyś to ciasto? http://www.mojewypieki.com/przepis/p...ewska-pychotka
Ja robiłam,ciasto przepyszne!!!Częst o pieke ciasta z tego bloga,są bardzo dobre
czarnula 1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości