|
|
#2401 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V
Cytat:
http://sprawdzonakuchnia.pl/puszyste-buleczki-2/Mam nadzieję, że wyjdą jak trzeba.
|
|
|
|
#2402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo lubimy patrzeć na szczęśliwych ludzi w Mothercare jest wózek na promocji z 2500 zł na 1250 zł. waży 12 kg ![]() jedyny jaki widziałam na żywca
|
|
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2404 | |
|
Zakorzenienie
|
Chyba spakuję się do domu
normalnie nie mogę normalnie pracować. Mamy remont w biurze i kują ściany mi to nie przeszkadza ale mała mi tak lata po brzuchu i skacze i tak mnie kopie koło pępka że chyba oszczędzę jej tego stresu bo jest naprawdę głośno i pewnie się boi ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
Powiem wam że xlander, mutsy się bosko prowadzą quinni wydaje mi się że jest jeszcze lesze niż mutsy ale qiunny tylko po sklepie jeździłam. Natomiast moja bratowa miała chyba tako i kiedyś idąc z małym na spacer przednie kółka jakoś się skręciły jak ciągnęłam wózek za mną (obok mnie) bo tak słońce dawało i mi się wózek przechylił normalnie delirium dostałam na tej drodze i już widziałam jak mi mały wypada z wózka tylko nie pamiętam modelu ale powiedziałam nigdy więcej. Dwa pierwsze wspomniane przeze mnie zaliczyłam w nich spacery z maluchami bo wyboistych drogach i są nie do ruszenia mam nadzieję że quinny też tak się sprawdzi na drodze. Choć koleżanki są zadowolone bo przy wcześniejszych dzieciach miały.
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2013-01-18 o 11:53 |
|
|
|
|
|
#2405 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za zakupy i brzusio jaki zgrabny ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nadrobiłam
|
|
|
#2406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() klaski :Akurat te 2 pary kupiłam jeszcze na poprzednich wyprzedażach gdzieś sierpień/wrzesień to był pierwszy zakup jaki nabyłam dla dzidziusia jeszcze nie wiedząc, że będzie chłopczyk a tu proszęDodałam dzisiaj bo leżały w szafie i dopiero sobie o nich przypomniałam
|
|
|
|
|
|
#2407 | ||||
|
Zakorzenienie
|
no to po zabawie
![]() na początek kciuki za dzisiejsze wizyty bo widziałam że jakieś są Cytat:
![]() odliczaj ![]() Cytat:
JUlka za królewne przebrana była, jak pozgrywamy fotki to pokażę ![]() Cytat:
a najlepsze że u Julki w grupie jeszcze 2 mamy oprócz mnie też z brzuchami były![]() a co do składu to kurcze ja się nie znam na tym to czego nie powinno być w kremie żeby był dobry? albo co powinno być?Cytat:
![]()
|
|
|
#2408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przy dzieciach jest tak: myję piekarnik z zewnątrz, taki lustrzany jakby, kończę, a obok siedzi moje dziecko i ledwo wzięłam ręcznik, a on się w nim przegląda i dał sobie buzi - ślina ciekła... Mam też szkło w dużych szafach w przedpokoju - często trzeba przecierać, a lustro na wysokości łapek można codziennie. Ale przecież wyrosną z tego, czego nie mogę powiedzieć o moim mężu, a mam wrażenie, że po nim sprzątam najwięcej.
|
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa i bratowa szybko przestała używać tego wózka i nawet ze spacerówki nie korzystała bo był strasznie wywrotny. I szybko inną kupiła.
Zapytam się dokładnie co za model i marka wózka. Ale tak po wyglądzie wnioskuję właśnie, że tako. |
|
|
|
|
#2410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ubranka przepiękne!
|
|
|
#2411 | |||
|
Wtajemniczenie
|
A jakie ma właściwości?
Cytat:
Ale przynajmniej jestem już pewna, że bierzemy laret a nie grandera. Mimo że grander ma o połowę lżejszy stelaż, to laret zdecydowanie lepsze opinie. Mi akurat na lekkości bardzo nie zależy, bo mam bardzo dobry podjazd do domu.Cytat:
A jakże! 10... 9... ![]() ![]() Cytat:
Super ubranka i brzuch! Super! Jakie ceny? Kasia, ludzie patrzą, bo pięknie wyglądasz i promieniejesz ![]() Od kilku dni strasznie chce mi się jeść, zjem do pełna i za chwilę znów się za czymś rozglądam...
zgodnie z planem, zgodnie z logika, zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblią, Koranem, Torą i komiksami 21.04.2013. Edytowane przez corka_rosy Czas edycji: 2013-01-18 o 12:05 |
|||
|
|
|
|
#2412 | |
|
Zadomowienie
|
No... To Was teraz zaszokuję, bo sama czuje się zszokowana. Wyobraźcie sobie, że tydzień temu mój siostrzeniec ważył ok.3900. No a wczoraj okazało się, że waży... 4700 (+- 700). Jak pomysle o tym na plus, to mnie przerażenie ogarnia ile to wychodzi
No i jest duża różnica w przeciągu tygodnia. Z tym, że oba badania były na różnych usg. Ciekawe ile ostatecznie Młody będzie ważył... A żeby było ciekawiej siostra przytyła 14 kg.więc niezbyt dużo, a tu taki dzidziuś duuuuży Cytat:
Kasia: piękna willa ![]() corka rosy: liście malin wywołują skurcze z tego co pamiętam oliwka: bardzo fajny rydwanik ![]() Monicca: Cudne zakupy!! Kupiłam sobie sukienke w H&M ostatnio, bo mamy za tydzień choinkę u męża z pracy. Jak uda mi się zrobić zdjęcie to wrzucę, to ocenicie czy może być. Edytowane przez Villga Czas edycji: 2013-01-18 o 12:15 |
|
|
|
|
|
#2413 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do koloru dla dziewczynki, to myślałam nad głębokim fioletem lub takim hmm szmaragdowym. Chociaż podoba mi się tez imitacja dżinsu (z nowej kolekcji, jednak mają nowe materiały i sprzedawca ich nie polecał,mówił,że bardziej się brudzą, niż te z poprzedniego roku bardziej śliskie i jednolite w fakturze).
|
|
|
#2414 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
3-pak skarpetek 7zł z 17
2-pak skarpetek 5zł (ale te kupione już dawno tylko nie pokazywałam) buciki materiałowe 10zł z 25 pajacyk + czapeczka 20zł z 45 Jeszcze super buciki mieli po 20 zł chyba wstąpię w niedzielę jeszcze jak będę wracać ze szpitala z tego ktg (oczywiście jak wszystko będzie dobrze)
|
|
|
|
|
#2416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#2418 | |
|
Wtajemniczenie
|
Tak właśnie mi się kojarzyło - strippi, nie za wcześnie od 36 tyg? Tak Ci się spieszy, żeby mieć lokatorka pięknego pokoiku?
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, czytam o pielęgnacji skóry noworodka i powiedzcie, co byście poleciły? Gotowe balsamy, olejki, czy po prostu oliwę z oliwek?
|
|
|
#2419 | |||
|
Rozeznanie
|
ooo to jednak ja
![]() Cytat:
![]() padłam, jakaś ty szczuplutka, ślicznie wyglądasz, dołączam się do prośby zjedz coś ![]() mój na pewno też ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
ObserujeCie a mogła byś dla mnie przestudiować skład kosmetyków mustelli dla maleństwa ja nie mam pojęcia a jak ty sprawdzasz to Ci szybko pójdzie
![]() monicca1989 dziękuję może nie taki jak zawsze chciałam bo chciałam mutsy czarnego no ale daruję dziecku na lato ![]() megi-megi ja w łazience mam czarną na wysoki połysk wiszącą już widzę przy maleństwie ale wszystko mija ![]() bzinka ten fiolet mi się nie podoba jakoś a jak myślałam to obiałych któraś z was wspominała że w marcu ma się pojawić nowa kolorystyka mutsy ale jak już mam gondolkę to nie będę kombinować jeszcze muszę tż poinformować ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Malkpko dziękuję za odpowiedź |
|
|
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
, ja już po wizycie . dziękuję za kciuki wszystko chyba dobrze - bańkę żołądka jeszcze muszę sprawdzić bo jakoś mamy pecha i w czasie usg akurat nie chce się napełnić - ale to za 2 tyg.. W każdym razie mały zdrowy na 33 tydz. 2111 , szyjka 5 cm . potem będę nadrabiać .
|
|
#2422 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze ten seledynowy jest ładny. Widziałam wszystkie w sklepie i mają takie żywe, soczyste te kolory. Białego raczej bym nie kupiła, chociaż te Tako białe w kropeczki są cudne dla dziewczynki.
|
|
|
#2423 | |
|
Zadomowienie
|
Ok
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2425 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
no to powiedz jakie ty kremy zamierzasz kupić (może już pisałaś )Cytat:
![]() --------------- a ja sie muszę trochę pożalić dziś w nocy obudził mnie zatkany nos i straszny katar i do tej pory katar mnie trzyma i kicham eh
|
|
|
#2426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2427 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a to nie o to chodzi przecież w składy kosmetyków, jak ze składem jedzenia trochę trzeba wierzyć że mają znaczenie, żeby sprawdzanie miało sens. Ale ja o musteli nie mam dobrego zdania. O środku na rozstępy nie będę pisać składzie, żeby panice życia nie zatruwać, ale na szybko znalazłam to dla Ciebie - może się przyda żeby wyrobić sobie opinię. Ja by nie kupiła. http://podwojona-sroka.blogspot.com/...-do-mycia.html Jeśli to ta seria Cytat:
za wizytę.
|
|
|
#2428 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cudne a skarpetki jaki rozmiar? bo też chcę zamówić a nie wiem jaki dla takiego malucha ![]() fajowy kolorek ![]() Cytat:
znalazłam ich sklep online nie na allegro, więc pewnie tam zamówię ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja potoczyłam się do mojej ulubionej piekarni, gdzie oprócz mega pysznego żytniego chleba mają też bardzo dobre rurki z bitą śmietaną jednak w związku z tym że są tak dobre, to trudno je dostać, no chyba że rano. Więc wchodzę, rozglądam się po półkach i mówię: o rurek już chyba nie ma. Na co pani odpowiada: no nie, skończyły się (i tu moja 1sekundowa radość, że nie popełnię grzechu obżarstwa) po czym pani dodaje: ale są ciepłe rogaliki, z nadzieniem budyniowym i tofi...i co miałam nie wziąć? właśnie wcinam, są pyszne
|
||||
|
|
|
|
#2429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2430 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie moge dostać dobrego razowca ani wieloziarnistego o dobrym składzie nigdzie Kupiłam ostatnio dwa w piekarni w Almie ale to trochę daleko dla mnie jezdzić czesto po chleb.
Nasza kochana córeczka Hania 04.04.2013 Mój BLOG, zapraszam Edytowane przez bzinka Czas edycji: 2013-01-18 o 13:09 |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

normalnie nie mogę normalnie pracować. 

za zakupy i brzusio jaki zgrabny
Ale bez tego nie daloby się naturalnie urodzić.
klaski :
to był pierwszy zakup jaki nabyłam dla dzidziusia jeszcze nie wiedząc, że będzie chłopczyk a tu proszę
bo widziałam że jakieś są 

05.07.2008